cataki
Νεοφερμένο μέλος
Ο cataki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
01-02-09
19:45
Η γάτα μου είναι 6 μηνών και τον τελευταίο καιρό:
1)δεν τρώει
2)κοιμάται πολύ
3)την βρίσκω σε ζεστά μέρη
4)όταν την χαιδεύω στην κοιλιά με δαγκώνει και με γρατζουνάει
γιατί όλα αυτά;
1)δεν τρώει
2)κοιμάται πολύ
3)την βρίσκω σε ζεστά μέρη
4)όταν την χαιδεύω στην κοιλιά με δαγκώνει και με γρατζουνάει
γιατί όλα αυτά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
01-02-09
19:46
Ειναι στειρωμενη;Εμβολιασμενη;Αποπαρασιτωμενη;
Απο μακρια δε γινεται να σου πουμε τιποτα,μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα,θα πρεπει να τη δει γιατρος.
Απο μακρια δε γινεται να σου πουμε τιποτα,μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα,θα πρεπει να τη δει γιατρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cataki
Νεοφερμένο μέλος
Ο cataki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
01-02-09
19:50
-
Της έχω κάνει δύο εμβόλια και όλα τα βασικά
Της έχω κάνει δύο εμβόλια και όλα τα βασικά

prince
Διάσημο μέλος
Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
01-02-09
20:13
κυκλοφορεί ελεύθερη; μήπως ζευγάρωσε; από 6 μηνών και μετά μπορεί να ζευγαρώσει η γατούλα... αλλιώς απλά θα κρυώνει και θα τεμπελιάζει. γενικά οι γάτες κοιμούνται τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας και αλιτεύουν το βραδάκι... μήπως σου συμβαίνει αυτό;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
01-02-09
20:17
Το νο 1 είναι ανησυχητικό.... τα άλλα είναι μέσα στα λογικά πλαίσια της ζωής μιας γάτας.
Ο συνδυασμός βέβαια και των 4... είναι μάλλον σοβαρά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά.
Θέλει γιατρό....

Ο συνδυασμός βέβαια και των 4... είναι μάλλον σοβαρά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά.
Θέλει γιατρό....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum