Είναι αυτό νόμιμο;

Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση, υποτίθεται ότι τα ελέγχουν αυτά. Δηλαδή εγώ μπορώ να βάλω αγγελία στη χρυσή ευκαιρία ότι είμαι πληρωμένη δολοφόνος, δέκα χιλιάρικα το κεφάλι, και να μην κουνηθεί φύλλο; Σε τι κόσμο ζούμε πια...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμα βάλεις αγγελέία θα είμαι η πρώτη σου πελάτησα :Ρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα από περιέργεια. Ποιος θα έπερνε για κατοικίδιο στα διαμερίσματα κλουβιά που έχουμε ένα πάντα 80 κιλών σήμερα; Όταν ξεπεράσει τα 100 που θα το βάλουν;

Αλήθεια τι τρώνε τα πάντα;

Μπαμπού.

Κι εγώ αυτή την απορία είχα, αλλά η κοπέλα απ' τη φιλοζωική μου είπε ότι έχουν βρει ό,τι ζώο θες... μέχρι και μικρό γορίλλα. :blink: Δεν είναι όλα για διαμερίσματα, πολλοί έχουν αποθήκες, κτήματα κ.λπ. και προφανώς τα θέλουν για εκεί. Πώς λέμε "θέλω ένα σκύλο να μου φυλάει το κτήμα;" Ε, προφανώς κάποιοι θέλουν ρινόκερο.
Τι να πω πια, έχει ξεφύγει ο κόσμος.

πριν από μερικά χρόνια θυμάμαι είχε γίνει ένα θέμα στην τβ με κάποιον που είχε αγοράσει κάποτε ένα μικρό κροκοδειλάκι. Κάποια στιγμή το μικρό εξαίρετο δείγμα, μεγάλωσε δεν χώραγε στην μπανιέρα και ο μεγάλος φίλος του το αμόλησε στο μπαλκόνι του... Ο κροκόδειλος βρήκε άλλο κατάλλημα μόνος του.....

ΠΑΝΤΑΚΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 80 ΚΙΛΩΝ.
Κι εμένα μου φαίνεται όχι απλή μούφα, καραμουφάρα. Αν δείτε στη Wikipedia, λέει ότι τα πάντα ("giant panda") σε ηλικία 1 έτους ζυγίζουν 45 κιλά. Ιδού και το λινκ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Giant_panda#Reproduction
Δηλαδή στα 45 κιλά ένα πάντα είναι αρκούδα. Είναι δυνατόν στα 80 να είναι ακόμα αρκουδάκι;;;:blink::hmm:

Κακιασμένος υπέρβαρος την έβαλε την αγγελία, παίδες... :)

ΥΓ Κι εγώ είμαι υπέρβαρη, αλλά δεν είμαι κακιασμένη. Για να μην παρεξηγούμαστε μεταξύ μας, συνάδελφοι! :)

Πώς λέμε "θέλω ένα σκύλο να μου φυλάει το κτήμα;" Ε, προφανώς κάποιοι θέλουν ρινόκερο.

Πολύ θα ήθελα να πάρω και έναν χαριτωμένο ρινοκερούλη για τρίτο κατοικίδιο... Όμως ποιος θα τον σώσει από τον Beeb;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νομίζω ότι αν κλονοποιήσουν δυνόσαυρο θα προτημίσω ένα μικρό τυρανοσαυράκι ρεξ

νομίζω ότι θα είναι καλός φύλακας στη δουλειά. τι λέτε και σεις;

Πρώτος θα είναι! :lol::lol::lol:

νόμιμη θα έιμαι πάντως.... ένα θα έχω :Ρ

(θα το πάρω αρσενικό μή γεννήσει και βρεθώ και γώ να βάζω αγγελία "πωλήται ένας τάι ρεξ 6.435.435 κιλών... 100.000 ευρώ δεκτές επιταγές τραπέζης... όχι μεταχρονολογιμένες")

Κι εμένα μου φαίνεται όχι απλή μούφα, καραμουφάρα. Αν δείτε στη Wikipedia, λέει ότι τα πάντα ("giant panda") σε ηλικία 1 έτους ζυγίζουν 45 κιλά. Ιδού και το λινκ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Giant_panda#Reproduction

Σωστή! :up: Δεν είχα σκεφτεί να το τσεκάρω έτσι.

Και ένα παλιό, αλλά κλασικό βιντεάκι: ένα μικρό πάντα φτερνίζεται:inlove:
https://www.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk

νόμιμη θα έιμαι πάντως.... ένα θα έχω :Ρ

(θα το πάρω αρσενικό μή γεννήσει και βρεθώ και γώ να βάζω αγγελία "πωλήται ένας τάι ρεξ 6.435.435 κιλών... 100.000 ευρώ δεκτές επιταγές τραπέζης... όχι μεταχρονολογιμένες")

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πριν από μερικά χρόνια θυμάμαι είχε γίνει ένα θέμα στην τβ με κάποιον που είχε αγοράσει κάποτε ένα μικρό κροκοδειλάκι. Κάποια στιγμή το μικρό εξαίρετο δείγμα, μεγάλωσε δεν χώραγε στην μπανιέρα και ο μεγάλος φίλος του το αμόλησε στο μπαλκόνι του... Ο κροκόδειλος βρήκε άλλο κατάλλημα μόνος του.....
Γιατί ξεχνάτε την περίπτωση του Κλαμπ που είχε την τίγρη κ την ταλαιπωρούσε μέσα στους καπνούς και τη φασαρία;
Κακιασμένος υπέρβαρος την έβαλε την αγγελία, παίδες... :)
Λες να έβαλε την αγγελία για τον εαυτό του:lol::lol:

Λες να έβαλε την αγγελία για τον εαυτό του:lol::lol:
Ο Σέρλοκ θα σου έβγαζε το καπέλο του!!! :lol::lol::lol::lol:
Το πιο απλό σενάριο είναι και το πιο πιθανό, έλεγε! :up:

Εγω διαβαζοντας το θεμα ,σκεφτηκα οτι καποιος απλα σπαει πλακα:cool:
Αλλα μετα σκεφτηκα κατι αλλο, μηπως ειναι καποιο συνθημα που το δημοσιευει καπιος(οχι και τοσο νομιμος) για να το διαβασει καποιος αλλος (επισης οχι και τοσο νομιμος):blink::blink::blink:
Υ.Γ 1 Ξερεται εχω ενα "κουσουρι".:blink:Παντα μου αρεσαν τα αστυνομικα μυθιστορηματα...;):lol::lol::lol::lol:
Υ.Γ2 prince βρισκω καταπληκτικη την ιδεα με τον Τυρανοσαυρο Rex :up:
Ασε που εχω κατι αντιπαθητικους γειτονες...:blink::lol::lol::lol:

Αλλα μετα σκεφτηκα κατι αλλο, μηπως ειναι καποιο συνθημα που το δημοσιευει καπιος(οχι και τοσο νομιμος) για να το διαβασει καποιος αλλος (επισης οχι και τοσο νομιμος):blink::blink::blink:
Σατανικό! Μήπως είσαι του εγκληματολογικού;;; ;):lol::lol::lol::lol:

καλο ειναι να στειλουμε στο ιντερπετ να μην επιτρεπει την πωληση ζωων απο ιδιωτες μη εκτροφεις γιατι θα πωλουνται διαφορα ασ τα χαριζουν εστω και να τουσ επιστησουμε τη προσοχη

Σατανικό! Μήπως είσαι του εγκληματολογικού;;; ;):lol::lol::lol::lol:

Φτου:down::down::down: με καταλαβες:blink:;):lol::lol::lol:

Mods sorry για το off-topic.

Φτου:down::down::down: με καταλαβες:blink:;):lol::lol::lol:

Mods sorry για το off-topic.
Αμ καλά σε είδα εγώ τις προάλλες στο CSI να πρωταγωνιστείς... :cool::cool::cool:
Πρόλαβα να το πω κι ας βγω οφφ τόπικ τώρα! :D

Αμ καλά σε είδα εγώ τις προάλλες στο CSI να πρωταγωνιστείς... :cool::cool::cool:
Πρόλαβα να το πω κι ας βγω οφφ τόπικ τώρα! :D

:redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Zbeebz oπως παντα εισαι απιστευτη:up:

καλο ειναι να στειλουμε στο ιντερπετ να μην επιτρεπει την πωληση ζωων απο ιδιωτες μη εκτροφεις γιατι θα πωλουνται διαφορα ασ τα χαριζουν εστω και να τουσ επιστησουμε τη προσοχη
Πως θα γίνει αυτό; Δε νομίζω να είναι εύκολο κάτι τέτοιο, δεν ξέρω κι όλας αλλά από τη στιγμή που επιτρέπει η Ελληνική νομοθεσία την πώληση ζώων από ιδιώτες πως θα βάλει απαγορευτικό η σελίδα αν αυτές είναι νόμιμες;
Πώντως θα πρέπει να γίνεται ένας έλεγχοςμε κάποιο τρόπο για τις αγγελίες που μπαίνουν

Το βρήκα (μου πήρε όλο το βράδυ) πουλάει τη γυναίκα του (όπως ο άλλος στο ε-μπέι). κανένας άραβας θα είναι και την πουλάει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back