Pavlos93
Νεοφερμένο μέλος
Ο Pavlos93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
14-06-09
11:58
Λοιπόν πριν 6 μέρες πήρα τα 4 γατάκια στον κτηνίατρο και πλήρωσα συνολικά 64 ευρώ : 25 για την επίσκεψη , κάτι check-up που τους έκανε , frontline για τους ψύλλους , μία panacur petpasta , και κάτι χαπάκια για το αναπνευστικό τους. Μου τα άφησε στα 60 ευρώ ως τιμή γνωριμίας. Το ερώτημα μου είναι αν είναι λογικές οι τιμές ή να πάω σε άλλον/η κτηνίατρο για τα εμβόλια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
14-06-09
12:00
Εξαρταται απο τα χαπακια...Μονο για επισκεψη σου πηρε 25 ευρω;Δηλαδη για εναν τυπικο ελεγχο χωρις εμβολια κτλ μονο για βαρος,αυτια,δοντια τοσα θα σου επαιρνε;Τι check-up εννοεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos93
Νεοφερμένο μέλος
Ο Pavlos93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
14-06-09
12:25
Εξαρταται απο τα χαπακια...Μονο για επισκεψη σου πηρε 25 ευρω;Δηλαδη για εναν τυπικο ελεγχο χωρις εμβολια κτλ μονο για βαρος,αυτια,δοντια τοσα θα σου επαιρνε;Τι check-up εννοεις;
Αυτά που είπες : τα ζύγισε , είδε τα αυτιά τους και τα δόντια τους
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
14-06-09
12:38
Τι να σου πω,δεν ξερω,εμενα μου φαινονται αρκετα τα χρηματα,χωρις να ξερω ομως ποσο κοστιζουν τα φαρμακα που σου εδωσε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum