Είναι μια γλύκα, και ΝΑΙ είναι εδώ!!

savillerow7

Νεοφερμένο μέλος

Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
:Dεπιτέλους μια 8 μηνων γατούλα, κοιμάται στο κρεβάτι μου!!πανέμορφη, πρασινοματα, ηρεμη, γλυκεια, χαδιαρα, τιγρουλα!!!:up::up::up::up:
ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!
'ονομα δεν τις έχω βρεί ακόμη, είναι μόλις λίγες ωρες εδω.επίσης δεν εχω ψηφιακή,οπότε η φωτογραφια θα αργήσει λιγάκι!
ήταν μια μεγαααααλη περιπέτεια η σημερινή, αλλα η μικρη μου βελουδένια ειναι ΕΔΩ!!!χεχεχχεεχεχε:):):):):D:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up:
Μπράβο σας! Είμαι σίγουρη ότι θα απολαύσετε η μια την άλλη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up::up::up:Οποια γατούλα και να πήρες να ζήσετε πολλά και καλά χρόνια μαζί.Φιλάκια το μωράκι σου:)

ποπι μοιαζει πολυ στον "άσωτο"που χεις στη φωτογραφία, απο το φιλοζωικό μου είπαν οτι περασε πάαααρα πολλά το μικρό μου,και θα μου τα πουν οταν περασω να πάρω το βιβλιαριό της ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥ!!!:DΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!ΧΙΧΙΧΙ:lol:

:lol::lol::lol::lol:Ο άσωτος είναι ο Ομορφος που μας παράτησε για να πάει να μείνει με μια φίλη μου.Ευτυχώς τον βλέπουμε συχνά,αλλά μόλις κάνει η κοπέλα να φύγει τρέχει στην πόρτα πρώτος τι να πω:(:(Μας λείπει:(

Mπραβο,να το χαιρεσαι:)

ποπι μοιαζει πολυ στον "άσωτο"που χεις στη φωτογραφία, απο το φιλοζωικό μου είπαν οτι περασε πάαααρα πολλά το μικρό μου,και θα μου τα πουν οταν περασω να πάρω το βιβλιαριό της ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥ!!!:DΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!ΧΙΧΙΧΙ:lol:

Μπράβο κουκλίτσα που χάρισες ζωή σε ένα ταλαιπωρημένο ζωάκι. Σου εύχομαι να ζήσετε μαζί μέχρι τα βαθιά του γεράματα και να είναι το καλύτερο σου φιλαράκι:)

Nα τη χαίρεσαι!!! Κούκλα πρέπει να 'ναι, έτσι όπως την περιγράφεις.:up::up::up:

Ευγε μπράβο που διάλεξες μεγάλο ζωάκι

Μπραααβο! Θα ζήσετε μία ανεπανάληπτη αγάπη!:inlove:

Τέλεια! Περιμένουμε ομως φωτο! :)

Επιτέλους!:up::up:
Πότε τη βρήκες, βρε θηρίο; Νόμιζα ότι έψαχνες ακόμα. Να τη χαίρεσαι και περιμένουμε λεπτομέρειες.:D

δεν έχει κλείσει 24 ωρες σπίτι μου!!!απο το φιλοζωικό την βρήκα!!!!:Dείναι ποιο γλυκεια απο όλα τα γατακια μαζί!!!!

θέλουμε φωτό, θέλουμε φωτό, θέλουμε φωτό....:up::up::up:

Μπράβο σου και να τη χαίρεσαι!!! Σας εύχομαι όλες τις χαρές του κόσμου αλλά εδώ υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα... :hmm:ΦΩΤΓΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!!!!!!!! ;)ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!:up::up:

χμμ σήμερα μάλλον θα μπορέσω να εξασφαλίσω μια φωτο απο κιν, μεχρη να βρώ καποιον με ψηφιακή χιεχιεχ:up:
πάντως πολύυυυυ χαδιάρα, όπου και να σταθώ έρχεται και κουλουριάζεται, μόνο γουργουργουρίζει, νιουρισμα δεν εχω ακούσει ακόμα!(είναι φυσιολογικό αυτό?)

Πρέπει να είναι αξιολάτρευτη! :inlove::inlove:
Μην ανησυχείς για το νιαούρισμα, δεν είναι όλες οι γάτες ομιλητικές. Μπορεί να σε ντρέπεται ακόμη...:P Θα τα ζήσεις όλα εν καιρώ!;)

ερμμμ βασικά εχω και μια απορία που μάλλον είναι ηλίθια:redface: εγω που λέτε καπνίζω(ντροπή μου ξέρω), αυτές τις λίγες 'ωρες που είναι η γάτα μου στο σπίτι, όταν θέλω να κάνω ενα τσιγάρο, μπαίνω σε άλλο δωμάτιο και κλείνω την πόρτα(γιατι με ακολουθάει) αυθορμητα(λες κι εχω μωρο) λοιπόν τις γάτες τις ενοχλέι ο καπνός?τι κάνουμε τώρα-κύριε κάβουρα?...:lol:

ερμμμ βασικά εχω και μια απορία που μάλλον είναι ηλίθια:redface: εγω που λέτε καπνίζω(ντροπή μου ξέρω), αυτές τις λίγες 'ωρες που είναι η γάτα μου στο σπίτι, όταν θέλω να κάνω ενα τσιγάρο, μπαίνω σε άλλο δωμάτιο και κλείνω την πόρτα(γιατι με ακολουθάει) αυθορμητα(λες κι εχω μωρο) λοιπόν τις γάτες τις ενοχλέι ο καπνός?τι κάνουμε τώρα-κύριε κάβουρα?...:lol:

Μπα, δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα του καπνού, απλά μην τον φυσάς κατα πάνω της!

Δυστυχώς, το παθητικό κάπνισμα έχει και στις γάτες τις ίδιες επιπτώσεις που έχει και στους ανθρώπους.:(

Κι εγώ καπνίζω (σαν δράκος, όπως μου έλεγε ένας τύπος εξ Ινδονησίας). :P Τουλάχιστον προσπαθώ να αερίζω καλά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back