Είναι πάλι έγκυος;

Κοιτα, πολλοι το παραξεχειλωνουν το θεμα...

1.Ποιος σου λεει οτι το κοριτσι θα πεταξει τα γατακια, την ωρα που δεν την ειχε στηρωσει απ' την αρχη?

Αφου ηξερε πως οι γατες γεννανε! Οποιος δε μπορει να φροντιζει γατακια (ΟΣΑ και να ειναι) απλα στηρωνει τη γατα!!! Δε περιμενει να μπει σε εγκυμοσυνη η γατα και ΜΕΤΑ να τη στηρωσει!!! :/:
Σκέψου σοβαρά από CuteKitty να το κάνεις RudeKitty...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ενταξει γελασα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκέψου σοβαρά από CuteKitty να το κάνεις RudeKitty...
Οου! Τωρα θα τα βαλουν και το νικ! Τι εξυπνοι που ειναι μερικοι...

Κοιτα, πολλοι το παραξεχειλωνουν το θεμα...

1.Ποιος σου λεει οτι το κοριτσι θα πεταξει τα γατακια, την ωρα που δεν την ειχε στηρωσει απ' την αρχη?

Αφου ηξερε πως οι γατες γεννανε! Οποιος δε μπορει να φροντιζει γατακια (ΟΣΑ και να ειναι) απλα στηρωνει τη γατα!!! Δε περιμενει να μπει σε εγκυμοσυνη η γατα και ΜΕΤΑ να τη στηρωσει!!! :/:

Δεν είπα ότι η κοπέλα θα πετάξει τα γατάκια.. μπορούν να πεταχτούν και απο άλλους καλοθελητές ή και να μην τα καταφέρουν και απο μόνα τους....

Το τί ήξερε, τί έμαθε αν είναι σωστό ή λάθος είναι άλλο θέμα. Προφανώς αν υποθέσουμε ότι όλο το θέμα είναι πραγματικό γεγονός, και όχι παράσταση του αγαπημένου μου Καραγκιόζη, η κοπέλα την πάτησε όπως την έχουν πατήσει πολλοί.... Το θέμα είναι ότι θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, και απο ότι καταλαβαίνω απο τα γραφόμενά της, δεν φαίνονται ρόδινα τα πράγματα... η ίδια θα πρέπει να αποφασίσει αλλά θα την ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ πρίν την αφήσει να γεννήσει να ρίξει μια ματιά στα Χαρίζονται, να δεί πόσα αμέτρητα κουκλιά περιμένουν για μια ευκαιρία να βρούν σε ένα σπιτάκι.. και πόσα ακόμα.:/:
Να είναι έτοιμη να τα μεγαλώσει και να τα φροντίσει η ίδια για όσο χρειαστεί, με τα εμβόλια κλπ.. να τα στειρώσει ΚΑΙ αυτά, μόλις μεγαλώσουν πρίν γεννήσουν φυσικά (σε 5 μήνες δηλ) να κάνει το υπολογισμό της και να αποφασίσει.

Άν έχει κάποια απορία ή οτιδήποτε η κοπέλα ευχαρίστως, να βοηθήσω όσο μπορώ... θεωρητική συζήτηση άλλο δεν μπορώ να κάνω πρέπει να ετοιμαστώ εγώ και η γάτα για το ταξίδι.:|

τζουλια περαστικα στη γατα σου:/:
σορρυ για το οφφ

Εγω μαζι σου συμφωνω απολυτα. Μονο με κατι. Το κοριτσι ειπε πως η γατα γεννησε το Πασχα. Τωρα ειναι φουσκωμενη. Οποτε δε νομιζω να γεννησει σε 5 μηνες αλλα σε κατι λιγοτερο. Εγω δεν εχω τιποτα μαζι σου, και συμφωνω απολυτα μ' αυτα που μου λες. Με ΚΑΠΟΙΟΝ ομως

που νομιζει πως ειναι εξυπνη και βάζει με τα ΝΙΚ δε θα ελεγα ακριβως το ιδιο...

τζουλια περαστικα στη γατα σου:/:
σορρυ για το οφφ
Εχει αρρωστισει η γατα της? :(
Περαστικα!

Η εγκυμοσυνη της γατας διαρκει 65 μερες.Καλο λοιπον θα ηταν οποιος δε γνωριζει ουτε καν βασικα πραγματα να ειναι λιγο προσεκτικος στις συμβουλες και τις αποψεις του.Το θεμα εδω ηταν η γατουλα και τα μικρα της που οπως δεν ξερει κανεις τι απεγιναν,ισως καταληξουν ετσι και τα επομενα.Οι αγενειες,οι εξυπναδες και οι αντιπαραθεσεις δε βοηθουν κανεναν.

Η εγκυμοσυνη της γατας διαρκει 65 μερες.Καλο λοιπον θα ηταν οποιος δε γνωριζει ουτε καν βασικα πραγματα να ειναι λιγο προσεκτικος στις συμβουλες και τις αποψεις του.Το θεμα εδω ηταν η γατουλα και τα μικρα της που οπως δεν ξερει κανεις τι απεγιναν,ισως καταληξουν ετσι και τα επομενα.Οι αγενειες,οι εξυπναδες και οι αντιπαραθεσεις δε βοηθουν κανεναν.
Συμφωνω απολυτως! Τελειωσε αυτο. Το τι θα κανει τωρα το κοριτσι (αν θα στειρωσει τη γατα ή την αφησει να γεννησει) ειναι δικο της θεμα.

θα συμφωνησω με αυτο!;)

Εγω μαζι σου συμφωνω απολυτα. Μονο με κατι. Το κοριτσι ειπε πως η γατα γεννησε το Πασχα. Τωρα ειναι φουσκωμενη. Οποτε δε νομιζω να γεννησει σε 5 μηνες αλλα σε κατι λιγοτερο. Εγω δεν εχω τιποτα μαζι σου, και συμφωνω απολυτα μ' αυτα που μου λες. Με ΚΑΠΟΙΟΝ ομως

που νομιζει πως ειναι εξυπνη και βάζει με τα ΝΙΚ δε θα ελεγα ακριβως το ιδιο...

Δεν μιλάω για την μάνα.. αλλά οτι τα παιδιά της, σε 5 μήνες απο την γέννησή τους (εαν γεννηθούν και επιζήσουν) θα μπορούν να αλληλοζευγαρώσουν και να γεννήσουν τα θηλυκά.

o.t. Τηνκς παιδιά για το ενδιαφέρον. CuteKitty, ναι, μια απο τις αδεσποτούλες μου εχει κήλη και απόστημα, και θα ανοιχτεί για 4 φορά.

Δεν μιλάω για την μάνα.. αλλά οτι τα παιδιά της, σε 5 μήνες απο την γέννησή τους (εαν γεννηθούν και επιζήσουν) θα μπορούν να αλληλοζευγαρώσουν και να γεννήσουν τα θηλυκά.

o.t. Τηνκς παιδιά για το ενδιαφέρον. CuteKitty, ναι, μια απο τις αδεσποτούλες μου εχει κήλη και απόστημα, και θα ανοιχτεί για 4 φορά.
Περαστικα και καλη τυχη στο γατακι :( :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back