Είναι τυφλό το αδεσποτούλι μου ή όχι;

20-08-08_1738.jpg

ένα κοντινό πλάνο από τα ματάκια όπως είναι σήμερα ελπίζω σε 5 μέρες περίπου να είναι εντελώς καλά και το άλλο ματάκι της Ρitchu

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά το γλυκούλη λουκουμαδάκι μου που τον έβγαλα Φοίνιξ όπως ο Φοίνικας που αναγεννήθηκε από της στάχτες του γιατί τελικά είναι αγοράκι είναι δυστυχώς τυφλό..:(

Αν και είμαι νοσηλεύτρια και όχι κτηνίατρος κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η ψυχούλα είναι τυφλή..

Στον γιατρό που τον πήγα γιατί ο δικός μου έλειπε τον εξέτασε και μου είπε αυτό, τον έβαλε αμπούλα και όχι σπρέι για τους ψύλλους παρόλο που του το ζήτησα και μου είπε να το ταΐσω κανονικά όπου η τροφή να είναι διαλυμένη σε νερό..:|:|

Για υποκατάστατο μου είπε πως δεν χρειάζεται μπορώ να του δώσω λέει και εβαπορέ..

Το κούφο παιδιά δεν είναι αυτό και συγνώμη που εκφράζομαι έτσι υπάρχει και συνέχεια εκτός του ότι γενικά από την πρώτη στιγμή ήταν ξινιάρης γιατί το ζωάκι ήταν γατί αδέσποτο … ξίνισε επίσης γιατί πετάχτηκε υγρό από τα ματάκια του επάνω του και δυσανασχέτησε για αυτό!!!! :down::down:

Με ρώτησε τελικά τι θα κάνω με το γατάκι…
Του είπα ότι θα το κρατήσω παρόλο που είναι τυφλό !!!!!!
Περίμενε να του πω για ευθανασία.. αυτό δεν πρόκειται να το κάνω με τίποτα έτσι του είπα δεν μπορώ να κάνω ένα έγκλημα και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι ‘’φιλόζωοι’’ :mad::mad:

Αν το ζώο υποφέρει και δεν υπάρχει ελπίδα δεν θα ήξερα τι θα έκανα αλλά όχι να το σκοτώσω κιόλας επειδή είναι τυφλό…έλεος!!!!:mad::mad:

Στο νοσοκομείο βλέπουμε χιλιάδες περιστατικά μη αναστρέψιμα και πάλι λέμε υπάρχει ένα θαύμα αυτό δεν το έχω ξαναδεί.. και εννοείται ότι σε αυτόν δεν ξαναπατάω πήγα από ανάγκη γιατί τα περισσότερα ιατρεία είναι κλειστά είναι και διακοπές στην μέση..

Από αντιβίωση μου έδωσε Αugmentin sir 0.8 cc αύριο θα πάω το μωρούλι σε άλλον γιατρό και θα το ταΐζω με μπιμπερό δεν παν να λέει αυτός τα δικά του..

Άσχετο με το θέμα παιδιά αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω γιατρούς περίεργους γιατί το ζώο δεν είναι ράτσας η αδέσποτο, η ακόμη αν είναι γάτα το έχω δει και αυτό!!!! αλλά τέτοια περίπτωση δεν ξαναείδα….το ποιο απλό είναι να μην ξαναπατήσεις σε κάτι τέτοιους άντε να μην τους χαρακτηρίσω…
:blink::blink:
Το ποιο σημαντικό για εμένα είναι αυτή η ψυχούλα για όλα τα άλλα αδιαφορώ….

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 20082008167.jpg
    20082008167.jpg
    156,3 KB · Εμφανίσεις: 79
  • 20082008168.jpg
    20082008168.jpg
    176,8 KB · Εμφανίσεις: 82
Εγώ λέω να περιμένεις το γιατρό σου να επιστρέψει κ να το ξαναπάς γιατί αυτός όπως τα περιγράφεις δε φαίνεται κ πολύ σοβαρός το υγρό που πετάχτηκε από τα μάτια ήταν μάλλον πύον, όπως είχε κ το δικό μου γατάκι αν θέλεις πάρε το κολλύριο μέχρι να έρθει ο γιατρός σου, τώρα δεν κατάλαβα το Αugmentin γιατί σου το έδωσε; για αντιβίωση σίγουρα θα ξέρεις ότι είναι αρκετά δυνατό κ είναι κ ύποπτο για νεφρικές ανεπάρκιες, κ σε τόσο μικρό γατάκι... δεν ξέρω όσο για την τροφή μπορεί να φάει μόνο του ή το ταίζεις με μπιμπερο;

Της το ειπα κι εγω αν θες πανε αυριο στο δικο σου και πες τα του να φριξει κι αυτος κα ενα τηλ στον αιλουρο δεν μπορει να ειναι παρα καλό

Για την Augmentin αυτο του ειπα και εγώ και αυτος τα δικά του...του έδωσα τώρα λίγο τροφή διαλυμένη σε νερο με και έφαγε λίγο απο το πιατάκι με βοήθεια γιατι δεν βλέπει..

Εννοειτε οτι αυριο θα πάρω και υποκαταστατο γιατι ακόμη είναι μωρούλι συν του οτι θα πάω αυριο να το δει και κάποιος αλλος..

Τα μάτακια του έτσι οπως τα βλέπω και εγώ ειναι τυφλό και εχει και φλεγμονή αλλα μακάρι θεε μου να διαψευστω αυριο απο τον αλλον γιατρο αν και δεν το πιστέυω.

Για το κολλύριο του ειπα και εγώ να του βάλω tobrex η κάποιο αλλο χωρίς κορτιζόνη και μου είπε βάλτο αλλα δεν θα του κάνει τίποτα!!!

Εγω φυσικά του έβαλα και πριν λίγο δεν παν να λεει...

Εχω εκνευριστεί τωρα απο την συμπεριφορά του συγκεκριμένου για τα παραπάνω....:mad::mad::mad:

Δε ρωτας την Υασμιν να σου συστησει κανεναν αλλο γιατρο.Ειναι απο Θεσσαλονικη κ νομιζω οτι ανηκει σε φιλοζωικο σωματειο.Παντως αμπουλα για μικρο γατακι δεν συνισταται.Επισης η αντιβιωση ειναι οντως πολυ δυνατη.

Θα το κάνω yasmin απο αυριο που θα είμαι στην δουλεια θα ξεκλεψω καποια στιγμή να βρω ευκαιρία για να τηλεφωνήσω..
Θα πω εννοείται και αυτα που ακουσα:(:(

Δεν πειράζει που είναι τυφλό το μωρό. Αυτό που θα πείραζε θα ήταν να μη γνωρίσει την αγάπη που αξίζει σε κάθε πλασματάκι, κι αυτό ήταν τυχερό γιατί "υιοθέτησε" εσένα που το νοιάζεσαι τόσο!:) Να πάρεις οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη από τον γιατρό που εμπιστεύεσαι. Και καλή συνέχεια!

Δεν πειράζει που είναι τυφλό το μωρό. Αυτό που θα πείραζε θα ήταν να μη γνωρίσει την αγάπη που αξίζει σε κάθε πλασματάκι, κι αυτό ήταν τυχερό γιατί "υιοθέτησε" εσένα που το νοιάζεσαι τόσο!:) Να πάρεις οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη από τον γιατρό που εμπιστεύεσαι. Και καλή συνέχεια!

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω που γράφεις κάθε ψυχούλα πανω στην γη έχει ανάγκη απο αγάπη και φροντίδα ακόμη κιαν ειναι με κάποιο πρόβλημα...
Ο θεος μου έστειλε στον δρόμο μου αυτο το πλασματάκι που δεν το εγκαταλείπω με τίποτα...:inlove::inlove:

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω που γράφεις κάθε ψυχούλα πανω στην γη έχει ανάγκη απο αγάπη και φροντίδα ακόμη κιαν ειναι με κάποιο πρόβλημα...
Ο θεος μου έστειλε στον δρόμο μου αυτο το πλασματάκι που δεν το εγκαταλείπω με τίποτα...:inlove::inlove:
Εγώ πάντως -χωρίς να θέλω να σου δώσω ελπίδες - έχω κάποιες επιφυλάξεις κατά πόσο είναι τυφλό κ αυτό γιατί βλέποντας τις φωτογραφίες είναι ακριβώς όπως το γατάκι που βρήκα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεννοηθείς με τη Γιασμιν κ να πας σε ένα γιατρό πραγματικό, πάντως θα σου πρότεινα για την τροφή αν μπορεί να φάει μόνο του να του δώσεις αλεσμένη τροφή κ όχι διαλυμένη σε νερό θα φάει με μεγαλύτερη όρεξη, εγώ αυτό κάνω από την πρώτη μέρα που το βρήκα

Ενα αλλο που μου ειπε ''ο γιατρος'' τα θυμάμαι ένα ενα και συγχωρέστε με για αυτο αλλα με εχει συγχισει τώρα ειναι οτι υπαρχει και μια περίπτωση οτι μπορει να πεθάνει σε περίπτωση που δεν ενεργηθει
Υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο δεν θα το αντέξω...
Θα δω τι θα μου πει και ο αλλος γιατρος αλλα ειμαι τόσο χάλια που δεν βλέπω να κοιμάμαι το βράδυ.
Εχω στεναχωρηθει πολυ και με την περίπτωση του και ειμαι αστα να πάνε με το που ήρθα σπίτι κλαιω...
Θα κάνω και αυτο που μου λες Sli8erin σε ευχαριστώ και πάλι

Ενα αλλο που μου ειπε ''ο γιατρος'' τα θυμάμαι ένα ενα και συγχωρέστε με για αυτο αλλα με εχει συγχισει τώρα ειναι οτι υπαρχει και μια περίπτωση οτι μπορει να πεθάνει σε περίπτωση που δεν ενεργηθει
Υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο δεν θα το αντέξω...
Θα δω τι θα μου πει και ο αλλος γιατρος αλλα ειμαι τόσο χάλια που δεν βλέπω να κοιμάμαι το βράδυ.
Εχω στεναχωρηθει πολυ και με την περίπτωση του και ειμαι αστα να πάνε με το που ήρθα σπίτι κλαιω...
Ναι αυτό είναι λίγο δύσκολο το δικό μου δεν είχε πάει για 2 μέρες ενώ έτρωγε πάρα πολύ αυτό που έκανα είναι να του τρίβω την κοιλίτσα χαμηλά με βρεγμένο πανάκι (όπως μ είχε πει μία κοπέλα από εδώ μέσα να με συγχωρήσει που δεν θυμάμαι πια ήταν) κ μετά από δύο μέρες πήγε κανονικά μετά έκανε διάρροια κ μετά πάλι δυσκοιλιότητα τώρα όλα πάνε καλά με την τουαλέτα. Είναι πολύ μικρά κ θέλουν λίγο βοήθεια μέχρι να μπουν σε μια σειρά. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου γιατί τα πέρασα πολύ πρόσφατα κ με την ίδια σειρά όπως κ εσύ

Ναι αυτό είναι λίγο δύσκολο το δικό μου δεν είχε πάει για 2 μέρες ενώ έτρωγε πάρα πολύ αυτό που έκανα είναι να του τρίβω την κοιλίτσα χαμηλά με βρεγμένο πανάκι (όπως μ είχε πει μία κοπέλα από εδώ μέσα να με συγχωρήσει που δεν θυμάμαι πια ήταν) κ μετά από δύο μέρες πήγε κανονικά μετά έκανε διάρροια κ μετά πάλι δυσκοιλιότητα τώρα όλα πάνε καλά με την τουαλέτα. Είναι πολύ μικρά κ θέλουν λίγο βοήθεια μέχρι να μπουν σε μια σειρά. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου γιατί τα πέρασα πολύ πρόσφατα κ με την ίδια σειρά όπως κ εσύ

Να είσαι καλα για τις συμβουλές σου δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν υπήρχε και αυτο το φόρουμ το οποιο είναι το καλύτερο απ'οσα εχω δει:up::up: και ευχαριστω και παλι ολα τα μέλη..
Θα παρακολουθώ το νινι πως πάει και με αυτο το θέμα και θα ακουλουθήσω τα οσα μου είπες.

Θα πω νεα για τον φοίνιξ μου αυριο..το σίγουρο ειναι πως ο αλλος δεν θα με συγχισει οπως ο προηγούμενος...:down::confused::down:

Να είσαι καλα για τις συμβουλές σου δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν υπήρχε και αυτο το φόρουμ το οποιο είναι το καλύτερο απ'οσα εχω δει:up::up: και ευχαριστω και παλι ολα τα μέλη..
Θα παρακολουθώ το νινι πως πάει και με αυτο το θέμα και θα ακουλουθήσω τα οσα μου είπες.

Θα πω νεα για τον φοίνιξ μου αυριο..το σίγουρο ειναι πως ο αλλος δεν θα με συγχισει οπως ο προηγούμενος...:down::confused::down:
και εγώ έχω πάρει μεγάλη βοήθεια από τις κοπέλες εδω:up: ελπίζω όλα να πάνε καλά θα διαβάζουμε νέα του Φοίνιξ κάθε μέρα. Πάντως κάνε μία προσπάθεια κ με το κολλύριο που σου είπα είναι μεν λίγο ακριβό (10 ευρώ το παίρνω εγώ ) αλλά αξίζει τον κόπο, αύριο πες το στον άλλο γιατρό που θα πας εμείς το βάζουμε κάθε 4 ώρες κ όπως ειδες στη φωτογραφία υπάρχει τρομερή βελτίωση (σε περίπτωση πάντα που έχει ματάκια) τώρα στην άλλη περίπτωση πάλι θα είναι πολύ τυχερό γιάτί το βρήκες εσύ που θα το αγαπάς κ θα το φροντίζεις. Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ εκτός από φοίνικας να αποδειχθεί κ τυχερούλης:up:

Δεν μπορώ δυστυχώς να δώσω συμβουλές σχετικά με τα ματάκια του, όμως θέλω να σου πω ότι είναι συγκινητική η αγάπη που προσφέρεις σ'αυτό το τόσο γλυκό πλασματάκι. Να είσαι σίγουρη ότι βρήκες ένα σύντροφο ζωής! Μακάρι να πάνε όλα καλά με το Φοινικάκι σου.:inlove: Περιμένουμε νέα.

marula, ελπίζω να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα για το γατάκι σου. Ακόμα κι αν δεν ανακτήσει πλήρως την όρασή του, δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι: εφόσον ζει μέσα στο σπίτι θα είναι μια χαρά! Δες και εδώ.

Σ'ευχαριστώ aretha που μου ανέφερες για το σχετικο άρθρο με βοήθησε πολύ. Υπάρχουν και άλλα μέλη μου εχουν ένα ζωάκι με πρόβλημα οπως εγώ..
Τελικά το νινι δυστύχως είναι τυφλο το είδε και δικός μου γιατρος που παρακολουθεί ολα τα ζωάκια μου πολλά χρόνια και τον εμπιστέυομαι.
Του ανέφερα για τον χθεσινό κτηνίατρο και επαθε πλάκα και με την συμπεριφορά του αλλα και ολα τα αλλα. Ακου εκει να βάλει αμπούλα σε μωρο συν και την δόση της αντιβίωσης.
Το μωρο πρέπει να παίρνει 2οο μονάδες απο σύριγγα ινσουλίνης και οχι 1cc που μου είπε ο αντε να μην πω τι και μάλιστα augmentin..

Σήμερα το γατουλίνι μου έφαγε κανονικά και πήγε τουαλέτα προς το παρον τα κάνει παντου και μερικές φορές επάνω μου αλλα δεν πειράζει θα μάθει με τον καιρο...:rolleyes::rolleyes:
Εκανα αυτο που μου είπε η Sli8erin και έπιασε το κόλπο:up::up:

Είναι πολυ χαδιάρης και το βράδυ κοιμηθήκαμε μαζι..ειναι η ποιο γλυκια αγκαλια!!!! Μου συνέστισε να πάρω και αλλο μωρο για παρέα εννοειται πως θα το κάνω και να μην μου το έλεγε.:rolleyes::rolleyes:

Προσπαθώ να βρω ενα κρεββατακι χωρις να εχει κάποιος ύψος για να πηγαίνει άνετα το νινι θα δω αυριο απο κανένα petshop

Αυτο που μου εδωσε κάποια ελπίδα είναι μήπως απο το αλλο ματάκι βλέπει κάποια στιγμή έστω και θολά το αλλο ειναι τυφλο τελείως για το πρώτο εχει μια επιφύλαξη 1 στις 100 να κάνει και λάθος...

Και αυτο να μην γίνει και να μην βλέπει ουτε αμιδρα και απο αυτο θα το εχω κοντά μου γιατι ειναι η ποιο ζεστη χαδιάρικη αγκαλια που είχα ποτε!!!!:inlove::inlove::):)

Μπράβο βρε Μαρούλα σου αξίζει μια τόσο ζεστή και χνουδωτή αγκαλίτσα γιατί είσαι καταπληκτικός άνθρωπος. Απ’ ότι ξέρω υπάρχουν μέλη με κουφά γατάκια για άλλες αναπηρίες δεν ξέρω. Για το κρεβατάκι του θα ήταν ωραίο να του πάρεις αυτά που είναι σαν καλαθάκια που είναι χαμηλά αν κ υποψιάζομαι ότι τζάμπα λεφτά θα δώσεις γιατί ήδη βρήκε κρεβάτι το μικρό στην αγκαλιά σου:up:

Για το κρεβατάκι του θα ήταν ωραίο να του πάρεις αυτά που είναι σαν καλαθάκια που είναι χαμηλά αν κ υποψιάζομαι ότι τζάμπα λεφτά θα δώσεις γιατί ήδη βρήκε κρεβάτι το μικρό στην αγκαλιά σου:up:

Έτσι είναι!:D
Πάντως, έχω διαβάσει από πολλούς ότι τα τυφλά γατάκια μαθαίνουν να προσανατολίζονται πολύ γρήγορα, σε βαθμό που δεν καταλαβαίνεις καν ότι δεν βλέπουν. Να το χαίρεσαι και να είστε ευτυχισμένοι μαζί.:)

Ωραια
μαθαμε νεα.... αλλη φορα μονο σε καλο γιατρο ξερεις τωρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back