Είναι τυφλό το αδεσποτούλι μου ή όχι;

εγω το λεω ελπίδα...
Και αγάπη αυτό μη το ξεχνάς τον προσέχεις, τον αγαπάς και τον φροντίζεις και αυτό είναι το θαύμα:up:
Όσο για το κουραστική μην το ξαναπεις, άλλωστε όλες κ όλοι εδώ λέμε κ τα προβλήματά μας κ τα μοιραζόμαστε και γίνοντα πιο μικρά, αλλά και τη χαρά μας και γίνεται μεγαλύτερη, έτσι είναι καλύτερα.
Εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω είναι να βλέπω αν υπάρχουν νέα από το μικρό Φοινικάκι. Χαιρομαι πολύ για τις νέες εξελίξεις κ φαντάζομαι ότι θα έρθουν κ άλλες ακόμα καλύτερες;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εβαλα μια φωτογραφία που τράβηξα πριν απο λίγο. Δεν κάθεται ήσυχα να του βγάλω μια ποιο καλη με τον καιρο θα γίνει και αυτο:baby::baby:
Ο μικρούλης οπως ειπα και στα παραπάνω μηνύματα μου ειναι μια χαρα.
Η φλεγμονη εχει υποχωρήσει και μερα με την μέρα καλυτερευει.
Σας ευχαριστώ για ακομα μια φορά ολους και ολες για την βοήθεια σας και τα μηνύματα σας να είστε καλα.
Θα βάλω σύντομα φωτο και απο τα 2 γατουλίνια οπως υποσχέθηκα

:hello::hello::hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 02092008204.jpg
    02092008204.jpg
    155,3 KB · Εμφανίσεις: 61
Εβαλα μια φωτογραφία που τράβηξα πριν απο λίγο. Δεν κάθεται ήσυχα να του βγάλω μια ποιο καλη με τον καιρο θα γίνει και αυτο:baby::baby:
Ο μικρούλης οπως ειπα και στα παραπάνω μηνύματα μου ειναι μια χαρα.
Η φλεγμονη εχει υποχωρήσει και μερα με την μέρα καλυτερευει.
Σας ευχαριστώ για ακομα μια φορά ολους και ολες για την βοήθεια σας και τα μηνύματα σας να είστε καλα.
Θα βάλω σύντομα φωτο και απο τα 2 γατουλίνια οπως υποσχέθηκα

:hello::hello::hello:
Τέλειοοοοοο!!!!!!!!!:up::up::up:
και είναι κ προσοχή δίπλα στον Οβελίξ σα να περιμένει να επιτεθεί στους Ρωμαίους:lol:
Αντε περιμένουμε κ την φωτογραφία με το άλλο μωράκι, αλλά μέχρι να την ανεβάσεις κ επειδή είμαι κ πολύ περίεργη:D τι χρώμα έχει το άλλο γατουλίνι;

Κουκλάκι ζωγραφιστό και μαχητικό γατουλίνι..:baby::baby:
Πολύ χάρηκα!!
όσο για τη πόζα..όλα τα λεφτά..άσε που είναι και ίσα με την κοιλιά του Γκαρή...:lol::lol::lol:

Τέλειοοοοοο!!!!!!!!!:up::up::up:
και είναι κ προσοχή δίπλα στον Οβελίξ σα να περιμένει να επιτεθεί στους Ρωμαίους:lol:
Αντε περιμένουμε κ την φωτογραφία με το άλλο μωράκι, αλλά μέχρι να την ανεβάσεις κ επειδή είμαι κ πολύ περίεργη:D τι χρώμα έχει το άλλο γατουλίνι;

Είναι κοριτσάκι ασπρο με πιτσιλίες μαυρες στην μουρίτσα ειναι γλυκα σκέτη ζωγραφια,:happy::happy: αντε να το πάρω απο μέρα σε μέρα γιατι θα σκάσω..περιμένω να μεγαλώσει λίγο ακόμη γιατι ειναι μικρούλα ακόμη..
Πράγματι ο μικρούλης ειναι μαχήτης παιρνει και σούπερ ποζες:):)
Εχει κάνει μια κοιλίτσα που ο γιατρος εχει πάθει πλάκα λες και είναι έγκυος..να ειναι καλα η ψιχούλα μου αυτο μετράει για εμένα...
Σε ευχαριστω πολυ και εσένα natalo για τα καλά σου λόγια

Καλα,σκετη ποζα ειναι το φοινικακι.Μπραβο σας!Απο τις πιο χαριτωμενες φωτο.Χαιρομαι που ολα πηγαινουν καλα γι αυτο το πλασματακι.:up:

Καλα,σκετη ποζα ειναι το φοινικακι.Μπραβο σας!Απο τις πιο χαριτωμενες φωτο.Χαιρομαι που ολα πηγαινουν καλα γι αυτο το πλασματακι.:up:

Να είσαι καλα Αρετή σε ευχαριστώ. Την αλλη βδομάδα τελειώνει και η θεραπεια με την αντιβίωση και θα τον παω παλι τον μικρούλη για επανεξέταση. Η υγεια του εχει βελτιωθει σημαντικά, ειναι πολυ ζωηρούλης συνέχεια θέλει να παίζει ειδικα κάτι ώρες στις 1 το βραδυ και βάλε. Εχει και το εξης χαριτωμένο συνέχεια μου χτενιζει τα μαλλιά και μου δινει φιλάκια στο πρόσωπο.
Για αυτο γουσταρω τα γατουλίνια γιατι ειναι ολο εκπλήξεις:baby::baby:

maroula, ο μικρός είναι κούκλος και χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά!
Σου απαντώ εδώ για το τσιπάκι, για να μην χαλάσουμε το άλλο νήμα της κοπέλας: Το μικροτσίπ είναι ουσιαστικά μια βάση δεδομένων σε σχήμα αμπούλας που μπαίνει υποδόρια στο ζώο με μια πολύ απλή κίνηση (του κτηνιάτρου φυσικά). Αν σκαναριστεί, εμφανίζει έναν μοναδικό σειριακό αριθμό, ο οποίος αποκαλύπτει το όνομα του τελευταίου ιδιοκτήτη του ζώου (ίσως και άλλες λεπτομέρειες, δεν είμαι σίγουρη).
Συνεπώς, αν το ζώο σου έχει τσιπάκι και χαθεί, αναφέρεις στον κτηνίατρό σου την απώλειά του και ο ίδιος ενημερώνει τον κτηνιατρικό σύλλογο. Αν το ζώο βρεθεί από κάποιον που γνωρίζει για το μικροτσίπ και πάει σε κτηνίατρο για να σκανάρει το ζώο ή, αλλιώς, αν κάποιος κρατήσει το ζώο και το πάει στον κτηνίατρο για εμβόλια ή κάτι άλλο, τότε θα αποδειχθεί ότι το ζώο είναι δικό σου και θα σου επιστραφεί.
Το πρόβλημα με την ελληνική πραγματικότητα είναι ότι πολύ λίγοι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με την ιδέα του μικροτσίπ και δύσκολα θα σκεφτόταν κάποιος να σκανάρει ένα ζώο που βρήκε τυχαία. Από την άλλη, επειδή αυτός που θα περιμαζέψει το ζώο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα φιλόζωος και όχι άσχετος, υπάρχει ελπίδα :)

Σ'ευχαριστώ Desdemona για τις πληροφορίες σου, ισχυει η οχι οτι αν πρεπει κάποια στιγμη να ταξιδέψω αεροπορικώς με το φοινικάκι γιατι θα παω Αθήνα τον άλλο μήνα και μπορει να τον παρω μαζί μου οτι πρεπει να εχει τσιπάκι; Με αυτην την Aegean δεν μπορω να βγάλω ακρη για το ταξίδι με τα ζωακια..υπάρχει κάποιο αρθρο σε σχέση με αυτο;

Αν έχεις ψηφιακή μηχανή, δοκίμασε να τον τραβήξεις με τη ρύθμιση που έχει για αθλήματα. Ίσως έτσι βγουν λιγότερο κουνημένες οι φωτό του.

Χαίρομαι πολύ που εκτός από πανέμορφος είναι και αεικίνητος! Αυτό σημαίνει ότι δυνάμωσε κι ότι πάει καλύτερα ο ζουζούνης! Μπράβο σας! Πάντα τέτοια! :up::up::up::up:

Αν έχεις ψηφιακή μηχανή, δοκίμασε να τον τραβήξεις με τη ρύθμιση που έχει για αθλήματα. Ίσως έτσι βγουν λιγότερο κουνημένες οι φωτό του.

Χαίρομαι πολύ που εκτός από πανέμορφος είναι και αεικίνητος! Αυτό σημαίνει ότι δυνάμωσε κι ότι πάει καλύτερα ο ζουζούνης! Μπράβο σας! Πάντα τέτοια! :up::up::up::up:

Δεν εχεις και άδικο αυτο θα κάνω γιατι δεν κάθεται ήσυχα συνέχεια ειναι σε κίνηση αλλα ειναι λογικο δεν πειραζει να ειναι καλα η ψυχούλα μου και με τον καιρο θα βγάλω και εγω μια σουπερ ποζα..:P:P

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σε σχέση με το φοινικάκι. Ο μικρουλης ειναι συνέχεια στο δωμάτιο μου απο τότε που τον πήρα μέχρι να μάθει να βρίσκει ευκολα το φαγητο, το νερο και το αμμοδοχειο του.
Σκαρφαλώνει ανετα στο κρεββάτι και δεν εχει πρόβλημα στον προσανατολισμό του. Εχω παρατηρήσει ομως οτι απο προχθες με το που έρχομαι σπίτι κλαιει συνέχεια και θέλει να βγει εξω απο την πορτα του δωματίου μου και να παει και σε αλλα δωμάτια του σπιτιου.
Τον βγάζω οταν ειμαι και εγω σπιτι και προσέχω που πηγαινει, δεν ξερω ομως αν κάνω λαθος σε σχεση με αυτο και του δημιουργώ πρόβλημα.

Μηπως ειναι καλύτερα με το που θα μεγαλώσει λίγο ακόμη να μην τον εχω σε ενα δωματιο οπως μου ειπε ο γιατρος αλλα να μαθει και τα αλλα μερη του σπιτιου; Νιωθω οτι το νινακι μου στεναχωριεται που ειναι συνεχεια σε ενα μέρος.
Τι να κάνω; Συγνωμη που γίνομαι κουραστικη αλλα θα ήθελα την βοηθεια σας σε σχεση με αυτο.

ειχα δυο τυφλες γατες στο σπιτι και παντα τισ αφηναμε ελευθερες εμαθαν καλα ολο το σπιτι αλλα κια τον κηπο μας,μονο μην αλλαζεις συνεχεια θεση στα επιπλα στο σπιτι σου γιατι θα πεφτει πανω.κανε του μικρα μπαλακια απο αλουμινοχαρτο και κυλισε τα στα πλακακια για να παιζει

Σ'ευχαριστω για τις πληροφορίες Klaudia οπως ευχαριστω επισης την Αρετή και την aretha να ειστε καλα κορίτσια που απαντήσατε στο μήνυμα μου και οπως ολα τα μέλη.
Το φοινικάκι μου σιγα σιγα μαθαίνει ολα τα μέρη του σπιτιου με την επίβλεψη μου πάντα και δεν θα τον εχω περιορισμένο μέσα στο δωμάτιο μου. Το εκανα μονο τον πρώτο καιρο γιατι ήταν πολυ μικρουλης και με φαρμακευτικη αγωγη. Απλα ακουγα διαφορες απόψεις οχι απο το φορουμ οτι θα πρεπει να τον εχω μονο σε ενα μερος αλλα εβλεπα το ζωακι να κλαει με τον καιρο και ειναι λογικο. Τον εχεις ενα ζωο συνεχεια καπου ειναι βασανιστικο γιαυτο ήθελα την βοηθεια σας πάνω σε αυτο το θέμα.

Ο μικρουλης δεν εχει προβλημα προσανατολισμου απλα ορισμένες φορες οταν μπερδευτε νιαουρίζει και εγω τον φωναζω με το ονομα του για να ακουει οτι ειμαι κοντα του, η οταν ειναι στο κρεββατι και δεν μπορει να κατέβει καποιες φορες παλι νιαουριζει και τον βοηθαω να κατέβει.
Ειναι η επικοινωνια που εχει μαζι μου οταν με χρειάζεται. Πήρα και οτι αντικειμενα θα του δημιουργουσαν πρόβλημα στο να χτυπήσει απο τους υπολοιπους χώρους του σπιτιου.
Η λοιμωξη απο τα ματάκια του εχει υποχωρήσει αρκετα αλλα του δινω ακομη αντιβιωση οπως μου ειπε ο γιατρος. Θα τον παω να τον δει τον μικρουλη για επανεξέταση την παρασκευη.

Ενα αλλο που θέλω να ρωτησω ειναι αν ειναι λάθος να αλλαξω το αμμοδοχειο, το νερο και το φαγητο απο το δωματιο μου και να τα μεταφέρω στην Κουζίνα. Αν ειναι λαθος δεν τα μετακινω καθολου απλα τα εχω στο δωματιο μου απο την αρχη που τον πήρα επειδη ήταν πολυ μικρουλης και πολυ αρρωστος, τωρα ομως δεν εχει πρόβλημα να πηγαινει και σε αλλα μέρη.

Σας ευχαριστω πολυ και παλι ολες και ολους για την βοηθεια που μου δίνεται σε εμενα και στο φοινικάκι

μποεις να του αλλαξεις τη θεση απλα φωναξε τον να ερθει μονος του στο φαγητο,εμεις αλλαξαμε σπιτι και παλι προσαρμοστικαν αμεσος.Εχω εδω και ενα μηνα ενα μικρουλη ,τον βρηκα με το ιδιο προβλημα ,του εδηνα αντιβιωση και κολλησε μυκητες μετα του εδινα φαρμακα για μυκητες και χειροτερεψαν παλι τα ματια του(κολλησα και γω μυκητες),το χειροτερο ειναι οτι λειπω πολλεσ ωρεσ απ το σπιτι και πρεπει να τον δωσω και ειναι τοσο καλοσ και παιχνιδιαρης:up:

μποεις να του αλλαξεις τη θεση απλα φωναξε τον να ερθει μονος του στο φαγητο,εμεις αλλαξαμε σπιτι και παλι προσαρμοστικαν αμεσος.Εχω εδω και ενα μηνα ενα μικρουλη ,τον βρηκα με το ιδιο προβλημα ,του εδηνα αντιβιωση και κολλησε μυκητες μετα του εδινα φαρμακα για μυκητες και χειροτερεψαν παλι τα ματια του(κολλησα και γω μυκητες),το χειροτερο ειναι οτι λειπω πολλεσ ωρεσ απ το σπιτι και πρεπει να τον δωσω και ειναι τοσο καλοσ και παιχνιδιαρης:up:

Σιγά σιγα αυτο κάνω Klaudia οταν τον αφήνω και σε αλλα μέρη του σπιτιου τον φωναζω με το ονομά του για να καταλάβει που βρίσκομαι.
Απο την άλλη βδομάδα που θα μεγαλώσει και αλλο το νινι θα του μεταφέρω το φαγητό του στην κουζίνα και το αμμοδοχειο του στο wc δεν ειναι μακρυα απο το δωματιο μου, απλα τα εχω στο δωμάτιο μου προς το παρών απο τοτε που τον βρήκα γιατι ήταν αρρωστο το ψυχάκι μου και πολυ αδύνατο.

Για τον μικρούλη σου ευχομαι ολόψυχα περαστικα, αν και δεν ειμαι κτηνίατρος δεν εχω παρατηρήσει κατι στα ματάκια του δηλαδη να εχει μήκυτες αλλα ουτε μου είπε κάτι τέτοιο και ο κτηνίατρος μου οτι μπορει να κολλήσω κατι απο το ζωάκι η μύκητες η κάτι αλλο.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλα μέλη στο φόρουμ που τους ετυχε ανάλογη περίπτωση με το γατάκι τους που είχε πρόβλημα ορασης η ειναι τυφλο οπως το δικό μου.
Σήμερα θα τον πάω για επανεξέταση στον γιατρο να δει το γατουλίνι μου.

Σιγά σιγα αυτο κάνω Klaudia οταν τον αφήνω και σε αλλα μέρη του σπιτιου τον φωναζω με το ονομά του για να καταλάβει που βρίσκομαι.
Απο την άλλη βδομάδα που θα μεγαλώσει και αλλο το νινι θα του μεταφέρω το φαγητό του στην κουζίνα και το αμμοδοχειο του στο wc δεν ειναι μακρυα απο το δωματιο μου, απλα τα εχω στο δωμάτιο μου προς το παρών απο τοτε που τον βρήκα γιατι ήταν αρρωστο το ψυχάκι μου και πολυ αδύνατο.

Για τον μικρούλη σου ευχομαι ολόψυχα περαστικα, αν και δεν ειμαι κτηνίατρος δεν εχω παρατηρήσει κατι στα ματάκια του δηλαδη να εχει μήκυτες αλλα ουτε μου είπε κάτι τέτοιο και ο κτηνίατρος μου οτι μπορει να κολλήσω κατι απο το ζωάκι η μύκητες η κάτι αλλο.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλα μέλη στο φόρουμ που τους ετυχε ανάλογη περίπτωση με το γατάκι τους που είχε πρόβλημα ορασης η ειναι τυφλο οπως το δικό μου.
Σήμερα θα τον πάω για επανεξέταση στον γιατρο να δει το γατουλίνι μου.
Για να πω την αλήθεια δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν μύκητες στα μάτια:blink:
αλλά να τους κολλάς κι όλας μου φάινεται κάπως παράξενο. Καλύτερα να ποστάρει στο θέμα γιατρέ αρρώστησε, ώστε να της πει κάτι πιο υπεύθυνο ο κτηνίατρος του φόρουμ

Σε λιγο θα πάω τον μικρουλη στον γιατρο για επανεξέταση ουτως η αλλως θα τον πήγαινα σήμερα. Θα πω νεα για τον νινάκι αλλα δεν εχω δει κατι στα ματάκια του τοσο καιρο.
Σε ευχαριστώ silberin:):)

Σε λιγο θα πάω τον μικρουλη στον γιατρο για επανεξέταση ουτως η αλλως θα τον πήγαινα σήμερα. Θα πω νεα για τον νινάκι αλλα δεν εχω δει κατι στα ματάκια του τοσο καιρο.
Σε ευχαριστώ silberin:):)
Εγώ εύχομαι να γίνει ένα θαύμα :up: αλλά κ έτσι να μην έιναι έχει βρει το δρόμο του ο μικρός ήδη, Να σε ρωτήσω κ κάτι άλλο μήπως μπορείς να μου πεις τι αντιβίωση κ πιο κολύρριο δίνεις στο Φοινικάκι, γιατί θέλω να δώσω κ εγω στο μικρούλη μου, γιατί το ένα του ματάκι τελικά δεν έχει βελτίωση:(

Εγώ εύχομαι να γίνει ένα θαύμα :up: αλλά κ έτσι να μην έιναι έχει βρει το δρόμο του ο μικρός ήδη, Να σε ρωτήσω κ κάτι άλλο μήπως μπορείς να μου πεις τι αντιβίωση κ πιο κολύρριο δίνεις στο Φοινικάκι, γιατί θέλω να δώσω κ εγω στο μικρούλη μου, γιατί το ένα του ματάκι τελικά δεν έχει βελτίωση:(

Αντιβίωση δινω silberin την Augmentin των 250mg γιατι των 125mg εχει ελλειψη απλα του εδινα λιγότερη δόση απ'οτι των 125. Αν και ξέρω πως ειναι δυνατή αντιβίωση για την περίπτωση του μικρουλη ο γιατρος μου ειπε πως πρέπει να πάρει αυτην.
Τοu εδινα στην σύριγγα ινσουλίνης 20 μοναδες με των 125 και με των 250 10 μονάδες 2 φορές το 24ωρο
Απο κολλύριο του εβαζα το tobrex για 2 βδομάδες 3 φορές την ημέρα και την 3 βδομάδα μέχρι σήμερα 2 φορες την ημέρα.

Την αντιβίωση θα την συνεχίσω για 10 ημέρες ακόμη με αυξηση της δόσης στις 30 μονάδες επειδη το ενα του ματάκι εχει ακομη λοιμωξη ενω στο αλλο εχει υποχωρήσει. Το κολλυριο το σταματαω σήμερα γιατι δεν υπάρχει λογος να το βάζω αλλο οπως μου ειπε ο γιατρος.

Το νινάκι ειναι μια χαρα και δεν εχει κάποιο αλλο πρόβλημα, δυστυχώς δεν υπάρχει ελπιδα για κάποιο θαυμα και εγω ετσι πιστευα αλλα οπως και να εχει εγω τον λατρευω και θα τον φροντίζω.
Ειναι η ποιο γλυκια αγκαλια μου.
silberin ευχομαι περαστικα στο γατουλάκι σου μεσα απο την καρδια μου.

τι σου ειπε ο γιατρος?ολα καλα?μην στεναχωριεσε τοσο πολυ επειδη ειναι τυφλο.κι εγω τον πρωτο καιρο εκλαιγα συνεχεια,αλλα μετα ειδα οτι ειναι μια πολυ φυσιολογικη γατα και ηρεμησα αρκετα.
:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back