Είναι υποτονικός αφού έφαγε κάτι που τον πείραξε

μελινάκι

Πολύ δραστήριο μέλος

Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
χτες λειπαμε το πρωι απο το σπιτι (ειχαμε παει στην θαλασσα) γυρισαμε το μεσιμερι τον εντυ δεν τον ειδε κανεις. λεμε οκ καπου θα την αραξε. το βραδι τον φωναζουμε τιποτα του τριβουμε αλουμινοχαρτο (απο τον ηχο του αλουμινοχαρτου παντα βγαινει) τον βλεπουμε να ξεπροβαλει απο κατω απο τη σκαλα ηταν τοσο ησυχος.. με λιγα λογια καταλαβαινες πως κατι εχει! οταν τον ακουμπας κανει ενα παραξενο γουργουρητο και δεν αντιδραι σε τιποτα μινο σε ακολοθει με το βλεμμα του. του βγαλαμε λιγο σαλαμι γαλοπουλας το οποιο λατρευει (δεν του το δινουμε συχνα καμια φορα το μηνα μονο) το μυρισε και δεν ετρωγε γανικως δεν τρωει ουτε πινει απο χτες. μονο καθεται κουλουριασμενος και οταν τον ακουμπας κανει ενα περιεργο (εντονο θα το ελεγα) γουργουρητο. τι να εχει να τον παω στον κτηνιατρο λετε (ελπιζω να αναγνωρησει και η μαμα μου τη σοβαροτητα του πραγματος και να με παει)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και βεβαια πρεπει να τον πατε!παρε τηλεφωνο τον κυριο πανο μηπως εχει γυρισει απο διακοπες,210985262 ,6932285363!σημερα νομιζω θα γυριζε,αλλιως κοιτα για καπου κοντα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θελω να σε τρομαξω αλλα αν κυκλοφορει εξω μπορει να τον εχει χτυπησει αμαξι και να εχει εσωτερικη αιμορραγια.ειδικα σε αυτη την περιπτωση οσο πιο γρηγορα τον πατε τοσο καλυτερα.

Ελίνα δεν είναι καλό αυτό που κάνει... να τον πάτε στο γιατρό γρήγορα!

Eλινάκι, σήμερα επέστρεψε ο κύριος Πάνος. Πήγαινέ τον. Το γουργούρητό είναι σημάδι πόνου...(το κάνει για να τον συμπονέσεις το καλό μου...).Ενημέρωσέ μας...

Νοτάκι, το μελινάκι μένει θεσσαλονίκη.....:/: Οπότε δεν μπορεί να πάει στον κο Πάνο...μπορεί να του τηλεφωνήσει και να του πεί τι συμβαίνει αλλά θα πρέπει να πάει σε κάποιον γιατρό κοντά της...Ελίνα έχετε γιατρό?

ελινα πρεπει να πατε το συντομοτερο σε γιατρο!

Ελίνα πείσε τη μαμά σου. Ελπίζω να μην συμβαίνει τίποτα τελικά...:inlove::inlove:

Νοτάκι, το μελινάκι μένει θεσσαλονίκη.....:/: Οπότε δεν μπορεί να πάει στον κο Πάνο...μπορεί να του τηλεφωνήσει και να του πεί τι συμβαίνει αλλά θα πρέπει να πάει σε κάποιον γιατρό κοντά της...Ελίνα έχετε γιατρό?

Ωχ ναι βρε Μιμίκα μου, ουτε που το είδα..:/:. Δεν νομίζω ότι τηλεφωνικά ο κύριος Πάνος θα μπορέσει όμως να πει κατι συγκεκριμένο...αφού η ανορεξία και το γουργουρητό μπορεί να σημαίνουν πολλά πράγματα (νομίζω κιολας γιατρός δεν είμαι...:)).
Ελίνα μου, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...περαστικά του Εντούλη!!Πεσμας τι γίνεται..

οκ εκλεισα ηδη ραντεβου στον κτηνιατρο μας για το απογευμα. δυστηχως δεν γινετε πιο νωρις οι γονεις μου τρεχουν για δουλειες σαν τρελοι!! θα πω στην μαμα μου για την εσωτερικη εαιμοραγια που λετε και ισως μπορεσουμε να παμε πιο νωρις.
χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις.:happy::happy::happy:
υγ αγγελικη ευχαριστω για το πμ δεν περιμενα να μου απαντησετε τοσο γρηγορα!!:up:

τιποτα;)ελπιζω ολα να πανε καλα.

ελινα ανεφερες τα συμπωματα αυτα στον κτηνιατρο??αν οχι καλο ειναι να το κανεις μηπως πρεπει να τον πατε αμεσως..

Περαστικά στον Έντυ. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει, ελπίζω να μην είναι σοβαρό.:(
Μπες το βράδυ να μας πεις τι έγινε.

κοριτσια ειπα στην μαμα μου οτι μπορει να τον χτυπησε κανα αυτοκινητο και να εχει εσωτερικη αιμοραγια αλλα δεν με πιστευει. εσωτερικη αμοραγια μπορει να παθει και απο κλωτσια ή απο χτυπημα με σκουπα;
του ειπα και τα συμπτωματα αλλα εμενα το μυαλο μου πηγε μηπως εφαγε τιποτα, τωρα ομως που το σκεφτομαι ο εντυ οταν τρωει κατι που δεν ειναι καλο το ξερναει αμεσως. αχ δεν ξερω τι να σκεφτω! αν εχει κατι για το οποιο πρεπει να βιαστουμε και χανουμε χρονο πολυ φοβαμε πως θα γινω μητροκτονος!(:redface:)

ναι, ελινα!ειπες στον κτηνιατρο για τα συμπτωματα αυτα?τι ειπε?

και δεν καταλαβα,δεν ξερει οτι απο χτυπημα μπορεις να παθεις εσωτερικη αιμορραγια??:blink::blink:τι δεν πιστευει??
δεν χρειαζεται να πιστεψει κατι,αυτο ισχυει!

Από αυτά που λες ακούγεται αρκετά άρρωστος ο γατούλης σου. Δοκίμασε να του δώσεις κάτι να φάει ή να πιει και προσπάθησε να τον πάρεις όσο το δυνατόν νωρίτερα στον κτηνίατρο.

επειδη ο γατος μου δεν βγαινει ποτε στον δρομο γιαυτο δεν πιστευει μαλλον οτι μπορει να τον χτυπησε αυτοκινητο. του ειπα για τα συμπτωματα οπως ακριβως τα ειπα και σε εσας και ο κτηνιατρος πιστευει οτι ειναι αρρωστος ισως απο κατι που εφαγε.. δεν μου ειπε τιποτα για εσωτερικη αιμοραγια... ανυσυχω περισσοτερο γιατι μπορει να ποναει ο εντουλης μου απο χτες! κι εμεις δεν κανουμε τιποτα!:down::down:

αν εφαγε κατι πολυ πιθανο να ειναι ποντικοφαρμακο,ή ποντικι που εφαγε ποντικοφαρμακο.το ποντικοφαρμακο δεν δρα τοσο γρηγορα οσο τα αλλα δηλητηρια αλλα μπορει να σκοτωσει τον γατουλη σου!συνηθως τα ουλα αλλαζουν χρωμα,ενα απο τα συμπτωματα,αλλα δεν θυμαμαι τι χρωμα περνουν,θα ψαξω μηπως το βρω..επισης σε προχωρημενη περιπτωση εχουν αιμα απο την μυτη ή απο πισω.

κοιτα εδω

https://www.spazgreece.com/pdf/what%20to%20do%20when%20you%20find%20an%20animal.pdf

μπορω να κανω κατι να τον βοηθησω; ειμαι σιγουρη οτι κατι εχει δεν ηταν ποτε ετσι, τοσο ησυχος. ανοιγοκλεινει αργα αργα τα ματια του και δεν εχει δυναμη ουτε νερο να πιει.:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back