Είναι υποτονικός αφού έφαγε κάτι που τον πείραξε

το εχω ακουσει κι εγω οτι το ποντικφαρμακο δεν εχει αμεσα συμπτωματα αλλα διαβασα οτι απο ποντικοφαρμακο εμφανιζονται μπλε κυλιδες στο εσωτερικο του στοματος.. κι ο εντυ δεν εχει κατι τετοιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα ουλα χανουν το χρωμα τους και εμφανιζονται αυτες οι κηλιδες,τα συμπτωματα κανουν να εμφανιστουν ακομη και 2-3 μερες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σίγουρα πονάει κάπου ο γατούλης και σίγουρα ΔΕΝ είναι καλά...:(

Καλησπερα!δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πατε τον γατουλι σου σε εναν κτηνιατρο,σιγουρα για να ειναι ετσι κατι εχει μην αφηνεις τον χρονο να περναει ετσι. Ο γατουλις ειναι ευθυνη δικιας σου αλλα και της μητερας σου.Και παλι περαστικα του!:/:

μπορω να κανω κατι να τον βοηθησω; ειμαι σιγουρη οτι κατι εχει δεν ηταν ποτε ετσι, τοσο ησυχος. ανοιγοκλεινει αργα αργα τα ματια του και δεν εχει δυναμη ουτε νερο να πιει.:|

ελινα, δεν ξερω τι μπορει να εχει στα σιγουρα ,μονο υποθεσεις κανω,αλλα ξερω στα σιγουρα οτι το γατακι σου δεν ειναι καλα και θα ελεγα καθολου καλα και αν καθυστερησετε και αλλο μπορει να ειναι αργα.δεν ξερω τι πρεπει να πεις στην μαμα σου για να την πεισεις(καλα δεν βλεπει το γατακι οτι δεν ειναι καθολου καλα??),αλλα πρεπει να το πατε το γρηγοροτερο στο γιατρο!!

η μαμα μου δεν ειναι σπιτι για να τον δει...μολις εκοψε το τσιγαρο γινετε χαμος και στην δουλεια και αμα την περνω κι εγω τηλεφωνο νευριαζει!:down::down::down: παλι καλα που θα με παει το απογευμα στον κτηνιατρο:|
ελπιζω μονο να μην ειναι αργα... αν εχει εσωτ. αιμοραγια ποσο μπορι να αντεξει;

Μήπως να έπαιρνες ένα ταξί για να τον πας πιο άμεσα; (Θα γλιτώσεις και τη μαμά σου από τον κόπο)

Αχ βρε Ελινάκι, καταλαβαίνω την θέση σου, και ελπίζω πραγματικά να τον προλάβετε τον γατούλη σου και να μην έχει κάτι σοβαρό...αλλά δυστυχώς και μένα δεν μου ακούγονται καλά όλα αυτά τα συμπτώματα....:/:

Κοίτα μ' αφού δεν βγήκε έξω πράγματι το ενδεχόμενο να χτύπησε είναι λίγο απομακρυσμένο, είναι όμως σίγουρα άρρωστος. Για να μην τρώει και να μην πίνει κατά πάσα πιθανότητα έχει πυρετό ή/και πονάει. Μ' αφού δεν μπορείς να τον πάρεις τώρα υπομονή μέχρι το απόγευμα. Ας ευχηθούμε ότι δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό αν και συνήθως τέτοια συμπτώματα χρήζουν άμεση αντιμετώπιση. :/:

Ελίνα μείνε ψύχραιμη. Προσπάθησε να πείσεις τη μητέρα σου χωρίς να την θυμώσεις. Συμβαίνει κάποιες φορές να διαφέρουν οι προτεραιότητες. Εσένα σε αυτή τη φάση το ζητούμενο είναι να πάει η γάτα στο γιατρό. Εάν δεν καταφέρεις κάτι δεν τον παίρνεις τώρα ένα τηλέφωνο, έτσι μήπως μπορέσει να σε βοηθήσει.:inlove:

παιδια δυστυχως το ενδεχομενο να παω νωριτερα ειναι απιθανο...:( πρεπει να περιμενω ως το απογευμα. τι να κανω δεν ειναι στο χερι μου.. ξερω οτι τα εχετε ''παρει'' που δεν προσπαθω να παω νωριτερα αλλα δυστυχως δεν μπορω..:redface::redface:

Εγώ δεν τα έχω "πάρει" μαζί σου και κατά κάποιο τρόπο καταλαβαίνω και τη μαμά σου...:inlove::inlove:

ο κτηνιατρος δεν μπορει να ερθει σπιτι σου?εσυ δεν μπορεις να πας με ενα ταξι?ειναι μακρια?
ιδεες σου δινω,δεν ξερω.

Καταρχάς περαστικά του ό,τι κι αν έχει!Τα συμπτώματα που περιγράφεις με παραπέμπουν σε μια περιπέτεια που είχαμε πριν 2 χρόνια με τον ΦΛΙΞ (τον γάτο μας) η οικογένεια μου κι εγώ.Κάναμε άπειρες εξετάσεις και ακτινογραφίες.Νοσηλεύτηκε σε κλινική στο Πανόραμα για μία εβδομάδα και οι γιατροί του φοβούμενοι για βλάβη ζωτικού οργάνου αποφάσισαν να στείλουμε δείγμα στο εξωτερικό για βιοψία.Την τελευταία μέρα πριν την προγραμματισμενη επέμβαση ο ΦΛΙΞ συνήλθε και διαπιστώθηκε οτι η καταστασή του είχε "ψυχολογικά" αίτια.Είχαμε αλλάξει περιβάλλον πρόσφατα και επίσης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκαζόμασταν να τον αφήνουμε κάποιες ώρες μόνο του στο καινούργιο σπίτι.Μήπως ο γατούλης σου μένει αρκετές ώρες μόνος ή μήπως έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινοτητά του; Γνώμη μου είναι να τον πάτε το συντομότερο δυνατό στον γιατρό του και να του αναφέρετε εκτός των συμπτωμάτων οτιδήποτε σχετίζεται με την πρόσφατη καθημερινοτητά του.Περαστικά και πάλι! Θα χαρώ να μάθω ευχάριστα νέα για τον μικρό μας φίλο!

δεν νομιζω οτι η περιπτωση του γατου της ελινας,ειναι τετοια ομως.

Κι εγώ πάντως θα πρότεινα να κάνεις μια προσπάθεια να ψάξεις για κάποιο γιατρό που κάνει επισκέψεις κατ'οικον. Ειδικά αν τον βλέπεις να χειροτερεύει γρήγορα...

Εύχομαι να μην ειναι κατι σοβαρό και περαστικά.

αυτος στον οποιο θα παμε κανει και επισκεψεις κατοικων αλλα μου ειπε πως καλυτερα ειναι να παω απο κει.

Εύχομαι το καλύτερο και ενημέρωσέ μας όταν γυρίσεις απο το γιατρό. Ελπι΄ζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Να σου ευχηθω κι εγω τα καλυτερα μελινακι μου. Προς το παρον και μιας και πρεπει να περιμενεις τη μαμα, κανε παρεα στο γατουλη και βλεπουμε. Οτι κι αν ειναι λιγη ωρα εμεινε ακομη. :)

Μάθαμε τι είχε ο γατούλης;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back