Είναι φυσιολογικό;;;

ΛΟΛΑ18872

Νεοφερμένο μέλος

Η ΛΟΛΑ18872 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Γειά σας!:):):)
Είμαι καινούριο μέλος και πρώτη φορά γράφω θέμα:redface::redface::redface:.
Ο λόγος έιναι ηψιψίνα μου...Πριν από περίπου 3 μήνες είχαμε
γεννητούρια...:D:D:D:DΔεν είναι όμως αυτό το πρόβλημα.
Το θέμα είναι ότι θυλάζουν ακόμα!:blink::blink:Εντάξει, μη φανταστείτε
πως θυλάζουν ''κανονικά'' αλλά και πάλι!
Επείσης, μου φαίνεται υπερπροστατευτική.Βέβαια, είναι και η πρώτη της γέννα :hmm: Όμως... είναι φυσιολογικό;;;;;;;;:/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν λες οτι θυλαζουν ακομα, πινουν μονο γαλα απ' τη μαμα τους ή τρωνε κι απ' την τροφη που τους βαζεις? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσιολογικότατο φυσικά...εδώ θηλάζουν μέχρι και ολόκληρες γάτες:| :)
Τί θα τα κάνεις με το καλό τα γατάκια?

Αληθεια??? :blink::blink::blink: Τα γατακια της γατας που εχω στο χωριο μου θυλαζουν το πολυ τις πρωτες 8-9 εβδομαδες. Μετα τη γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια τη μαμα τους!! :rolleyes:

Αλήθεια. Οι γάτες δεν μπαίνουν σε καλούπια.

Υπάρχουν μανάδες που τρώνε τα παιδιά τους, που τα παρατάνε να πεθάνουν, που τα θηλάζουν 1 μέρα ή και μέχρι ένα χρόνο, και αφού ζευγαρώνουν και με τους γιους τους ή τα εγγόνια τους... άλλες τα διώχνουν όποτε θεωρήσουν λογικό και ξαναζευγαρώνουν....δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη λογική κανένας δεσμός.

Χεχε, ποτε δε το σκεφτηκα ετσι, :lol: ! Οντως οι γατες κανουν αλλοκοτα πραγματα που και που! Παντως εγω τις αγαπω οπως και ν' αχει :inlove: !

Μια αδεσποτη γατα που εχουμε εδω στην γειτονια μας εκανε 4 γατακια και παροτι 6 μηνων[περιπου] τα θυλαζει ακομα[τρωνε βεβαια και ξηρα τροφη,θα σας ανεβασω οταν μπορεσω φοτο που θυλαζουν].Επισης ειναι συνεχεια μαζι τους και να τα δεις μονο σε παρατηρει μην τα πειραξεις...γι αυτο ολοι εδω στην γειτονια της εχουμε αδυναμια!![βεβαια εχουμε πανω απο 20 αδεσποτες!!καθε μηνα και νεα γατα!!νιαουρ,ναντια,τιγρε,χρυσοτιγρε,4 γατακια,πορτοκαλης γατος 1,πορτοκαλης γατος 2,πορτοκαλη γατακι,μικρη τιγρε,ο ασπρος γατος,το μπεστακι που ειναι ο μπαμπας στα 4 γατακια!αυτες θυμαμαι απο εδω στην γειτονια και συνεχεια εχουμε και αλλες!!η δικη μου φυσικα μονο μεσα στο σπιτι[που να την βγαλω εξω με τοσες αλλες!]:lol::lol::lol::lol:

Wow!!! :blink: Εσεις θ' ανηξετε και μαζαγι που θα λεγεται Εδω Τα Καλα Αδεσποτα! :lol: Εμεις παλι πισω απ' το σπιτι εχουν μαζευτει: ενας ασπρος γατος με πορτοκαλι ραυδωσεις (ο πατερας απο τα γατακια στο θεμα Επειγον- 3 νεογεννητα), η ασπρομαυρη γατα (η μαμα, οταν μπορεσω θα εναβασω γωτο), τα 3 γατακια (ολα ασπρομαυρα)...

Και ενας αλλος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ (γεμησαμε ασπρομαυρα! :lol:) γατος που παντα διωχνει τον πατερα απ' την περιοχη αλλα μετα τις τρωει απο μενα! :lol: :rolleyes:. Ευτυχως τωρα θα στειρωσω το θυληκο και θα κανουμε ενα διαλλειμα!! :blink:

Οταν λες οτι θυλαζουν ακομα, πινουν μονο γαλα απ' τη μαμα τους ή τρωνε κι απ' την τροφη που τους βαζεις? :hmm:
Τρώνε κανονικά...:) Απλώς θυλάζουν μερικές φορές την ημέρα...:hmm::hmm::hmm:

Kι εμενα η γατα μου θηλαζει παρολο που ειναι 5 μηνων.Θηλαζει απο τη γατα της γειτονισσας και απο μια αδεσποτη.:P

Kι εμενα η γατα μου θηλαζει παρολο που ειναι 5 μηνων.Θηλαζει απο τη γατα της γειτονισσας και απο μια αδεσποτη.:P
Δηλαδή, δε θηλάζει από τη μητέρα της;;;;;;;;:blink::blink::blink:Και την αφήνουν οι άλλες γάτες να τις θηλάζει;;;:confused::confused::confused:

Η μητερα της δεν μενει μαζι μας.Τη γατουλα μου την βρηκα στο δρομο τελη ιουνιου.Εδω στη γειτονια εχουν γεννησει 2 γατουλες.Η αδεσποτη γατουλα βρηκε σπιτι και δεν ειναι τωρα πια μαζι μας.Η γατουλα της γειτονισσας εχει 4 γατακια,τα εχει στο διπλανο σπιτι.Πηγαινει και η δικια μου θηλαζει,παιζει,και παει τσαρκα με τη μαμα γατα.:redface:Και οι δυο γατουλες την αφηνουν να θηλαζει!

Φοβερό!!!:up::up:

Χεχε! Περιοργο αλλα ταυτοχρονα πολυ φαριτομενο!!! :D :happy:

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=16955&stc=1&d=1249329915
Στη φωτογραφια βλεπετε τη γατα μου(το ασπρο-μαυρο-πορτοκαλι γατι...)να θηλαζει μαζι με τα γατακια.Δεν ειναι χαριτωμενο?:redface:

Ναιαιαιαιαιαιαιαι!!!!! :D

+φωνω κι εγώ!:lol: μια γλύκα είναι!!!!!!!!!!!!

ξέρεις κάτι Cute Kitty;;;;;;;;) Sweety σου :greycat: είναι καρμπόν ο σπίθας μου!!!!!!!!!:D:D:D:inlove::inlove::inlove::greycat::greycat:

Ναιαιαιαι?! :D Είμαστε συνηθισμένο χρώμα, τι να γείνει..? :/:

Όντως...:hmm::hmm::hmm:
Βασικά,εγώ εννοούσα ότι και τα δυο :baby:έχουν τις ''ραυδώσεις'' τους
στα ίδια σημεία :up::up::D :bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back