ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι καινούριο μέλος και πρώτη φορά γράφω θέμα

.Ο λόγος έιναι ηψιψίνα μου...Πριν από περίπου 3 μήνες είχαμε
γεννητούρια...

Δεν είναι όμως αυτό το πρόβλημα.Το θέμα είναι ότι θυλάζουν ακόμα!

Εντάξει, μη φανταστείτεπως θυλάζουν ''κανονικά'' αλλά και πάλι!
Επείσης, μου φαίνεται υπερπροστατευτική.Βέβαια, είναι και η πρώτη της γέννα
Όμως... είναι φυσιολογικό;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τί θα τα κάνεις με το καλό τα γατάκια?

Τα γατακια της γατας που εχω στο χωριο μου θυλαζουν το πολυ τις πρωτες 8-9 εβδομαδες. Μετα τη γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια τη μαμα τους!! 
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχουν μανάδες που τρώνε τα παιδιά τους, που τα παρατάνε να πεθάνουν, που τα θηλάζουν 1 μέρα ή και μέχρι ένα χρόνο, και αφού ζευγαρώνουν και με τους γιους τους ή τα εγγόνια τους... άλλες τα διώχνουν όποτε θεωρήσουν λογικό και ξαναζευγαρώνουν....δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη λογική κανένας δεσμός.
! Οντως οι γατες κανουν αλλοκοτα πραγματα που και που! Παντως εγω τις αγαπω οπως και ν' αχει
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος

Εσεις θ' ανηξετε και μαζαγι που θα λεγεται Εδω Τα Καλα Αδεσποτα!
Εμεις παλι πισω απ' το σπιτι εχουν μαζευτει: ενας ασπρος γατος με πορτοκαλι ραυδωσεις (ο πατερας απο τα γατακια στο θεμα Επειγον- 3 νεογεννητα), η ασπρομαυρη γατα (η μαμα, οταν μπορεσω θα εναβασω γωτο), τα 3 γατακια (ολα ασπρομαυρα)...Και ενας αλλος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ (γεμησαμε ασπρομαυρα!
) γατος που παντα διωχνει τον πατερα απ' την περιοχη αλλα μετα τις τρωει απο μενα!
. Ευτυχως τωρα θα στειρωσω το θυληκο και θα κανουμε ενα διαλλειμα!! 
ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
Τρώνε κανονικά...Οταν λες οτι θυλαζουν ακομα, πινουν μονο γαλα απ' τη μαμα τους ή τρωνε κι απ' την τροφη που τους βαζεις?![]()
Απλώς θυλάζουν μερικές φορές την ημέρα...

Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
Δηλαδή, δε θηλάζει από τη μητέρα της;;;;;;;;Kι εμενα η γατα μου θηλαζει παρολο που ειναι 5 μηνων.Θηλαζει απο τη γατα της γειτονισσας και απο μια αδεσποτη.![]()

Και την αφήνουν οι άλλες γάτες να τις θηλάζει;;;

Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και οι δυο γατουλες την αφηνουν να θηλαζει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος

Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη φωτογραφια βλεπετε τη γατα μου(το ασπρο-μαυρο-πορτοκαλι γατι...)να θηλαζει μαζι με τα γατακια.Δεν ειναι χαριτωμενο?

ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
μια γλύκα είναι!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
Sweety σου :greycat: είναι καρμπόν ο σπίθας μου!!!!!!!!!

:greycat::greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαστε συνηθισμένο χρώμα, τι να γείνει..? 
ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος

Βασικά,εγώ εννοούσα ότι και τα δυο
έχουν τις ''ραυδώσεις'' τους στα ίδια σημεία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool