...Είχε τροχαίο η γατούλα μας.

Κοιταξε το ποστ για τον Ζυμωνουλη περασα τα ιδια κι εγω και εξαρταται που ειναι το καταγμα η η εξαρθρωση σε εμας ηταν τοσο βαθεια που κι ενχειρηση δεν θα το εφερνε σιγουρα σε καλο σημειο, τον φροντισα και με πολυ αγαπη εγινε καλα οπως θα διαβασεις . Θα σου λεγα να απευθυνθεις στους γιατρους του στραυ ειναι πιο φτηνοι πολυ καλοι κι εχουν μεγαλη πειρα. Κι αν δεν σ αρεσε ο βλαχοποθλος μη την πας σε γιατρο που δεν σου καθεται καλα γιατι θελει πολυ συνεργασια το πραγμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειχε πάθει κι ο δικός σου τα ίδια yasmin;;; Πού ειναι το πόστ;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yasmin δεν το ειχα παρακολουθήσει όλο. Ηταν όταν ειμασταν κλειστα για Χριστούγεννα. Ο τυχερούλης (μες στην ατυχία του χτυπήματος) τη γλύτωσε......
:up: :up: :up:
Μπράβο σου!!!!

Γιασμιν! :up: Μπράβο σου που έσωσες τον γατούλη σου!!! Τα διάβασα όλα. Μου θύμισε την μικρή μου και είχα πλαντάξει στο κλάμα χτες όταν τα πρωτοδιάβασα. Και δεν είχα το κούραγιο να απαντήσω.
Η εξάρθρωση της μικρής μου είναι χάλια :(. Άλλα είναι σε πολύ κάλα χέρια. Κάθε μέρα πηγαίνουμε και την βλέπουμε.
Χτες το πρωί, που πήγαμε και την είδαμε. Ήταν όπως την ξέραμε, τσαχπίνα :happy: και ήθελε να σκαρφαλώσει στα μηχανήματα του ιατρείου που τα έβλεπε σαν δεντρά το μανάρι μου και εμείς με το ζόρι την κρατούσαμε για να μην μας πάθει χειρότερα.
Σήμερα, θα πείσω τον γιατρό να την βάλουμε στον προθάλαμο που έχει για τους επισκέπτες να περπατήσει και να το χαρεί.
Πραγματικά, ο ιατρός και η βοηθός που την έχουν αναλάβει είναι πολύ ψυχούλες! Αγαπάνε πάρα πολύ τα ζωάκια :up: όχι κάτι σαν ψυχρούς :down: άλλους κτηνίατρους που έχω γνωρίσει αυτές τις μέρες.

Ειναι πολύ βασικό να υπάρχει καλη συνεργασία κτηνιατρου και ιδιοκτητη και εισαι τυχερη που επεσες σε καλό γιατρό. Πώς διασφαλίζει κανεις την ακινητοποίηση του σαγονιού τελικά γιατί δεν μπορω να το καταλάβω..... Και το τάισμα πως γίνεται;;;;;
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Και πόσο καιρό πρεπει να μεινει ακινητοποιημένο;;;
Χαίρομαι που η μικρη εχει διάθεση αναρρίχισης..... Μάλλον νιωθει αρκετα καλύτερα κι αυτο ειναι πολύ θετικό
:) :) :up: :up:

Mici μην το βάζεις κάτω, υπομονή χρειάζεται. Ευχομαι να πάνε όλα καλά για την μικρή σου:)

Τα νεότερά μας :) :
Σημερα πηγαμε και την ειδαμε (παρ'οτι ειναι κυριακή ο γιατρός ήταν εκεί για να φροντίσει όλα τα ζωάκια που έχει και την δικιά μας μαζί. Ηταν ακόμα πιο 'ζωντανή' και έκανε τις βολτούλες της πάνω στο τραπέζι, και ήθελε και τα κλασσικά της χαδάκια, στην μουσουδίτσα και στην κοιλίτσα. Μάλιστα έκανε και το κλασσικό γουργουρητό το πουλάκι μας, ενώ στο τάισμα και σε άλλες περιπτώσεις έβγαζε και γλωσσίτσα. Ο χαρακτήρας της είναι πιά αυτός που θυμόμαστε. Ο γιατρός μας είπε μάλιστα πως σύντομα θα την πάρουμε στο σπίτι να την ταίζουμε και να την περιποιούμαστε, μέχρι να βγάλει τα σύρματα κλπ από το σαγόνι της.

Σας επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες , για να δείτε το πως ειναι:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 95
  • 2.jpg
    2.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 121
Χριστίνα, γενικώς ο γιατρός μας είπε πως η ακινητοποίηση θα είναι για 3 βδομάδες ακόμα τουλάχιστον. Και μετά θα δει πως θα είναι και αν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω, αν και είναι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά.

Η ακινητοποίηση γίνεται με σύρματα, που ενώνουν τα σπασμένα κομμάτια των οστών μεταξύ τους, και με την σειρά τους με σύρματα τα οποία κρατάνε δεμένη την κάτω γνάθο με την πάνω γνάθο, ώστε η πάνω γνάθος που είναι σταθερή να αποτελέσει ένα είδος φυσικού νάρθηκα.

Το τάισμα γίνεται από ένα σωληνάκι που έχει μπει από τον φάρυγγα και καταλήγει μέχρι χαμηλά κάτω στον οισοφάγο. Το σωληνάκι αυτό είναι σταθεροποιημένο με ράμματα, και ακινητοποιημένο με επιδέσμους, και από εκεί θα δίνουμε ειδική υγρή τροφή (πλήρη) με μιά συριγγα, κάποιες φορές την ημέρα, καθώς και νεράκι.

Την καρδούλα μου δείχνει ήρεμη παρά την περιπέτιά της!!!

Καημένο μου ταλαιπωριμένο μικρούλι... Χαίρομαι που δείχνει να πηγαίνει καλύτερα!Καλή δύναμη και στη Μίτση και σ'εσάς. Εύχομαι σύντομα να γίνει καλά και να την πάρετε σπίτι κοντά σας...

Καλη δυναμη!
Ευχομαι να την εχετε συντομα κοντα σας και να ειναι ακομα πιο ευτυχισμενη απ'οτι δειχνει τωρα!

Περαστικά βρε γατούλα και κουράγιο.Σκάω που σε βλέπω έτσι:( :( :(

αχ ελπιζω να τελειωσουν ολα γρηγορα κ να ειναι το τελευταιο κακο που παθαινει

Και εμείς το ευχόμαστε να είναι το τελευταίο κακό που παθαίνει. Το σημαντικό είναι ότι είναι δυναμική και έχει θέληση :up:.
Σκαω κάθε μέρα να την πάρουμε στο σπίτι μας για να την φροντίσουμε με όλη μας την αγάπη.
Το μανάρι μας, να είναι πολύ γενναία και χαίρεται που είναι κοντά μας και σε ανθρώπους που την αγαπούν και την φροντίζουν.
Μου φαίνεται ότι έχει ερωτευτεί τον γιατρό της :lol: και ο ίδιος το ίδιο την έχει αγαπήσει και θέλει μόνο αυτός να την φροντίζει και να την ταΐζει.
Έχει πλάκα, εκεί που την χαϊδεύουμε, ξαφνικά βλέπει τον γιατρό της και κορδώνεται κοιτάζοντας τον :happy: και περιμένει με όρεξη να της δώσει το φαγητό της.
Αχ, βάχ... ελπίζω σήμερα ο γιατρός να μας πει να την πάρουμε στο σπίτι μας.

Μου φαίνεται ότι έχει ερωτευτεί τον γιατρό της :lol: και ο ίδιος το ίδιο την έχει αγαπήσει και θέλει μόνο αυτός να την φροντίζει και να την ταΐζει.
Έχει πλάκα, εκεί που την χαϊδεύουμε, ξαφνικά βλέπει τον γιατρό της και κορδώνεται κοιτάζοντας τον :happy: και περιμένει με όρεξη να της δώσει το φαγητό της.

Καταπληκτικό! Ίσως αυτό να βοηθάει στη γρήγορη ανάρρωσή της. Άντε, με το καλό να την πάρετε σπίτι!:D

Με το καλο ολα και να ρθει γρηγορα στο σπιτι

:lol: :lol: Ο "έρωτας¨" σίγουρα γιατρεύει νωρίτερα!
Με το καλό να τη δεχτείτε στο σπίτι!

ελένη μου, περαστικά μέσα από την καρδιά μου! επειδή είχα καιρό να μπω στο σαιτ ήταν το πρώτο μήνυμα που είδα και στεναχωρήθηκα πολύ! Να την προσέχετε και να της δώσετε πολλα φιλιά και αγκαλιές!

Με το καλό να γυρίσει σπίτι. Για καλό και για κακό πάρτε φωτογραφία του γιατρού και κάντε την μαξιλαράκι, μην σας κάτσει καμιά κατάθλιψη εξαιτίας της απουσίας του γιατρού απο κοντά της. Στο γιατρό μην πείτε τι θα κάνετε τη φωτογραφία:rolleyes: :lol: :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back