Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ ήμουν στο μπάνιο και έβαζα πλυντήριο. Άκουει ο άνδρας μου το νιαούρισμα της που ήταν και παραπονιάρικο... Συνήθως έρχεται από την βεράντα μας, αυτή τη φόρα ήρθε σέρνοντας από την πόρτα της κουζίνας, ξάπλωσε στο χαλάκι και με φώναξε ο άντρας μου λέγοντας μου "είναι χτυπημένη", τρελάθηκα και πήγα γρήγορα κοντά της... τι βλέπω... :cry: τα ποδαράκια της μέσα στο αίμα, προφανώς από την εξάρθρωση που είχε στον κάτω γνάθο
.Η γλυκούλα μας, ήρθε μέχρι την πόρτα μας... αχ, βαχ... με πιάνουν τα κλάματα στην σκέψη αυτής της εικόνας... Μας έδειξε πόσο πολύ μας αγαπάει και μας εμπιστεύεται.
Αμέσως, μπήκαμε στο site του νοσοκομείου ζωών Πικερμίου και τηλεφωνήσαμε για εφημερεύον κτηνιατρείο. Μας είπαν να την παμε σε κτηνιατρική κλινική που εφημέρευε στο Χαλάνδρι του Ιγνάτιου Λιαπή. Ντυθήκαμε γρήγορα - γρήγορα, και έσπευσα να βάλω την Mici μας στο κουτί της, αλλά είχε μπει ήδη μόνη της, ένιωθε ασφαλής εκεί. Το κλείσαμε και γραμμή για την κλινική.
Σε κάποια φάση στο αυτοκίνητο δεν ένιωθα την ανάσα της... έβαλα το χέρι μου μέσα, για να δω πως είναι τα μάτια της, τότε άρχισε να ξανανασαινει.
Φτάσαμε και η βοηθός την εξέτασε, της πήρε θερμοκρασία και ήταν πολύ χαμηλή. Την έβαλε σε θερμοκοιτίδα με όρο για να αναπληρώσει τα υγρά της, της έκαναν υπερηχογράφημα για να δει εάν είναι καλά στο διάφραγμα της και στην κοιλιακή της περιοχή. Πεντακάθαρη. Έβαλε ευτυχώς όλο το βράδυ στην θερμοκοιτίδα.
Την επόμενη το πρωί (Τρίτη), την πήραμε και την πήγαμε σε έναν ορθοπεδικό γναθοχειρουργό τον Δανούρδη Τάσο... Την αφήσαμε για να την εγχειρήσουν.
Μας πήρε τηλέφωνο νωρίς το απόγευμα και μας είπε ότι δεν μπορεί να την αναλάβει
επειδή θα έφευγε για συνέδριο στην Αγγλία και ότι θα μας έστελνε σε άλλον κτηνίατρο.Πριν φύγουμε για να την πάρουμε από εκεί. Πήραμε τηλέφωνο την δικιά μας κτηνίατρο μήπως ήξερε κάποιον να μας πει και μας είπε για κάποιον στην Ν. Σμύρνη κάποιον κ. Βλαχόπουλο που είναι κορυφή σε αυτά αλλά δυστυχώς δεν τον βρήκαμε.
Πήραμε τηλέφωνο και τον Αίλουρο μήπως μπορούσε να μας βοηθήσει, αλλά δυστυχώς και αυτός τα ίδια.
Έτσι την πήραμε από εκεί και την πήγαμε σε έναν άλλον τον Απόστολο Κέστη που έχει ένα φιλοζωικο κτηνιατρείο στο Χαλάνδρι για να την βάλουν σε νάρθηκα. Δυστυχώς δεν μπορούσε να την ξανα ναρκωσει. Επειδή πριν την είχαν ναρκωμένη για να βγάλουν τις ακτινογραφίες.
Σήμερα (Τετάρτη) θα την βάλουν στον νάρθηκα... εύχομαι να πανε όλα καλά με αυτή την θεραπεία και να μην χρειαστεί χειρουργείο. Αν χρειαστεί, θα πρέπει να ψάξουμε για καλό γναθοχειρουργό. Σε αυτόν που πήγα αρχικά, δεν θέλω να ξανάπαω... Δεν μου άρεσε καθόλου και ας ήταν κορυφή... με το έτσι μας είπε και τα έξοδα του χειρουργείου...
Βέβαια και στους δυο πρώτους κτηνίατρους πληρώσαμε πολλά για ακτινογραφίες και θεραπεία, αλλά δεν μας νοιάζει το πόσο... αρκεί η μικρούλα μας να είναι καλά...
Υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσει να ξανακουνησει το σαγόνι της
και θα την ταΐζουμε εμείς
.Τι είναι αυτό το πράγμα γιορτιαρες μέρες; Έτσι στα καλά καθούμενα τρέχει ο κόσμος όταν βρίσκει ερημιά;;;
Η Mici, πάντα πρόσεχε στον δρόμο. Φαίνεται, ότι ο μ*ς έτρεχε πολύ και δεν πρόλαβε να περάσει απέναντι
.Ευχηθείτε μας, καλή τύχη... θα μας χρειαστεί μπόλικη... ... ... ... ... ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Περαστικά στη mici σας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως βρε κοπέλα μου, όταν με το καλό γίνει καλά, ίσως θα ήταν καλύτερα να την εχεις μέσα και να μην βγάινει καθόλου έξω.
Καλή τύχη!
ladycat
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλέ τι πάθατε χρονιάρες μέρες.Περαστικά και γρήγορα και αν μπορείς κράτα την μέσα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vagelis2
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα δυστυχώς είμαστε στην άσχημη φάση της αναμονής. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
mimikaki
Διάσημο μέλος
και παλι σιδερενια ευχομαι και οτι καλυτερο στην επεμβαση και στην αναρρωση

aspasiapef
Διάσημο μέλος
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Τους Λιαπή και Δανούρδη του έχω απλώς ακουστά. Παλιότερα είχαν μαζί κτηνιατρείο. Τον Κέστη τον ξέρω χρόνια. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του και αγαπάει πράγματικά τις γάτες. Εγώ τα γατάκια μου του τα εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχω δει πιο παλιά γατάκι με σπασμένη την γνάθο που το είχε χειρουργήσει και τα αποτελέσματα ήταν άριστα. Νομίζω ότι θα κάνει το καλύτερο για την Μici.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ - ΟΛΟΥΣ για τις ευχές σας.
AGGELIKI: Μακάρι να βρίσκαμε τον κ. Βλαχόπουλο, χτες και να την πηγαίναμε εκεί. Η κτηνίατρος μας, εκεί μας είπε να παμε κατευθείαν. Αλλά δυστυχώς... ... ...
ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Αυτό θα κάνω από εδώ και προς. Θα είναι μέσα στο σπίτι, θα της φτιάξω και ονυχοδρομιο για να μην βαριέται. Θα βγαίνουμε έξω μαζί με λουράκι.
ROTONDA: Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ξεκινήσαμε από εφημερεύον κλινική και από εκεί μας έστειλαν σε έναν ορθοπεδικό και αυτός μας έστειλε αλλού. Άστα να πανε. Έπρεπε το μήνυμα μου, να το είχα στείλει την ίδια μέρα... Ίσως να μαθαίναμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεν είχα το κουράγιο... ... ... ...
ASPASIAPEF: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Δεν θα την αφήνω να βγαίνει έξω πια... Μόνο μαζί μας! Τον τελευταίο καιρό, έκανε πολλές μεγάλες και μακρινές βόλτες. Ήταν πολύ περίεργη... και να τι έπαθε
αχ, δεν μπορώ να το σκέφτομαι... με πιάνουν κάτι λιποθυμιές... Τον τελευταίο μήνα από τότε που πήραμε καινούργιο αυτοκίνητο, το έχω σε γκαράζ με νοίκι και είναι 4 τετράγωνα μακριά από το σπίτι μας, περίπου 5' με τα ποδιά. Φαίνεται, της κινήθηκε η περιέργεια και άρχισε τις μακρινές βόλτες, μάλλον μυρίζοντας με...TSOYFIS: ΑΧ, ΒΑΧ... με έκανες πολύ αισιόδοξη με το μήνυμα σου. Και εγώ αυτό εύχομαι. Τον βρήκαμε πολύ αξιόπιστο τον κ. Κέστη.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπράβο, μπράβο, μπράβοΚΑΤΕΡΙΝΑ: Αυτό θα κάνω από εδώ και προς. Θα είναι μέσα στο σπίτι, θα της φτιάξω και ονυχοδρομιο για να μην βαριέται. Θα βγαίνουμε έξω μαζί με λουράκι.
ASPASIAPEF: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Δεν θα την αφήνω να βγαίνει έξω πια... Μόνο μαζί μας!
Κάνεις το καλύτερο γι' αυτήν.Περαστικά!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ μου λέτε τέτοια και μετά μου λέει η μητέρα μου πως όταν με το καλό θα μεγαλώσει η Μάχη θα πρέπει να βγαίνει έξω...
:cry: Εγώ δεν πρόκειται να την αφησω ΠΟΤΕ!:cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool