...Είχε τροχαίο η γατούλα μας.

πολύ χαίρομαι για την γατούλα σας, άντε βρε, καλή ανάρρωση τώρα που τα δύσκολα έχουν περάσει. Πολλά συγχαρητήρια σε εσάς τους δυο και καλο κουράγιο στην μικρή. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χίλια συγνώμη που αργήσαμε τόσο να σας πούμε τα νεότερα μας. Άλλα εργαζόμαστε, γυρνάω στο σπίτι, ταΐζω την Μίτσι, την χαϊδεύω για να μην νιώθει παραμελημένη μετά κάθομαι και μαγειρεύω, περιμένοντας τον άντρα του σπιτιού :redface:...

Η Μιτσούλα μας, είναι μια χαρούλα. Έχει πάρει τα πάνω της. Μετά από 1 βδομάδα, άρχισε να έχει ορέξεις όπως παλιά.
Έχει ακόμα τα σύρματα στο στοματάκι της, άλλα παρʼ όλα αυτά είναι δυνατή και υπομονετική.
Χαίρεται, όταν την ταΐζουμε μέσω του σωλήνα και μετά ρίχνει κάτι ύπνους μέχρι να την ξαναταισουμε :lol: Της δίνουμε κρεμούλα σε μορφή σκόνης που την ανακατεύεις με νερό. Είναι της εταιρίας Royal Canin. Της δίνουμε και αντιβίωση Augmentin δυο φορές την μέρα.
Άλλες δυο βδομάδες για να δούμε πως θα τα πάει. Την Παρασκευή θα την πάω στον γιατρό για να της αλλάξουν τον επίδεσμο και το σωληνάκι της.
Γενικά, σήμερα άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για διάφορα αντικείμενα. Την έβγαλα έξω στην βεράντα, υπό την επίβλεψη μου. Με τρόμαξε πολύ, διότι έχει δυναμώσει και άρχισε να περπατάει πιο γρήγορα από ότι τις προηγούμενες μέρες. Βέβαια και από την άλλη με ενθουσίασε, το ότι πάρα το ατύχημα της είναι ακόμα πεισματάρα :rolleyes:... Να δω τι θα γίνει, όταν θα της βγάλουν τελείως τα σύρματα :blink:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβοο εχει δυναμη αυτη η γατουλα, και μαλλον την παιρνει απο εσας!!!:up: :up:

μπραβοο εχει δυναμη αυτη η γατουλα, και μαλλον την παιρνει απο εσας!!!:up: :up:
:redface: :redface: :redface: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :happy: :happy: :happy:
Χωρίς να θέλω να το παινευτώ... είναι αλήθεια. Είμαστε δυναμικοί τύποι και το πήρε από εμάς η γατούλα μας :up: ...
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λογία!

Καλημερούδια...

Please!!! Θα ήθελα κάθε χρήσιμη συμβουλή για το τι πρέπει να κάνω. Κάθε φόρα που η Μίτσυ τελειώνει με την ανάγκη της στην άμμο, θέλω να την σκουπίζω απαλά με ένα μωρομαντιλάκι για να την βοηθάω, επειδή δεν μπορεί να γλειφτεί για να καθαριστεί. Αγριεύεται κάθε φόρα που παω να την καθαρίσω εκεί και αμέσως μετά την πλακώνω στα χαδάκια για να ηρεμήσει.
Ακόμα την καθαρίζω με παντού πανω σε νωπό πετσετάκι μπάνιου για να νιώθει καθαρούλα. Εκεί, εντάξει φεύγει και όπου βρει κρύβεται! :lol: αλλά πάλι την ταράζω στο βούρτσισμα και χτένισμα. Χτες είχε πολύ πλάκα, ξάπλωσε ανάσκελα και μου τέντωσε τα πίσω ποδιά προς το κεφαλάκι της για να της χτενίσω τον... πωπούλη της :lol:
Δεν θέλω να της δημιουργήσω ψυχολογικά τραύματα, επειδή την καθαρίζω στον πωπουλη της με μωρομαντηλα ή με υγρό ζεστό χαμομηλάκι βουτηγμένο σε πετσετάκι.

Yasmin!!! Help!!! :D

Σήμερα, θα την πάω στον :inlove: γιατρό της :inlove: που τόσο πολύ αγαπάει... :rolleyes: Μάλλον θα της βγάλουν ακτινογραφίες για να δουν την πρόοδο του δεσίματος και θα αλλάξουν το σωληνάκι της.

Αυτάάάά...

Αχουτο μωλε εεεε πρεπει να ειναι ομορφι και καθαρη αφου θα παει στο γιατρο:) Να πανε ολα καλα και σιντομα να τρωει μονη της οπως παλια:D

Ελένη μην ανησυχείς, δεν θα παθει κανένα ψυχολογικό από το καθάρισμα! :P Και καλό είναι να την καθαρίζεις εσύ αφού μόνη της δεν μπορεί.

Εύχομαι τα νέα από το γιατρό να είναι τα καλύτερα!

Κατερίνα μου...
Το εύχομαι να μην πάθει κανένα ψυχολογικό. Την καθαρίζω πάντα, όταν τελειώνει την ανάγκη της. Αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο, να την κρατάω για να μην μου βολτάρει εκνευρίζοντας και βρίζοντας με... :lol: :redface: και να με πιάνουν νευρικά γέλια τόσο πολύ που με λοξοκοιτάζει... και κρύβεται κάτω από τις καρέκλες, τραπέζια όπου αλλού νιώθει ασφαλής.
Χτες, την έψαχνα παντού και δεν την έβρισκα... και τελικά την βρήκα κρυμμένη κάτω από το γραφείο και πίσω από τον κάδο σκουπιδιών :lol: ήταν τόσο τέλεια καμουφλαρισμένη που δεν φαινόταν!
Είναι απίστευτη, ώρες - ώρες με ξαφνιάζει...

Και εγώ το εύχομαι, να πάνε όλα καλά με τις νέες ακτινογραφίες και τα λοιπά.

Μα γιατί να πάθει η γατούλα ψυχολογικό από το καθάρισμα; :blink: Σαν χαδάκι είναι, τρυφερότητα... Σαν να την έγλυφε η μαμά της, ας πούμε ;) :happy:

:) :) :)
Κι εγω νομίζω όσο και να εκνευρίζεται πως θα το ξεχάσει και κανένα μόνιμο απωθημένο δεν θα αποκτήσει. Αφού ειναι για καλό της.... τι να γίνει;;;;
Να πάνε όλα καλα στο γιατρό!!!

Καλησπερούδια!

Η Μιτσυ μου, επιτέλους μετά από τόσες μέρες, αρχίζει να ζωηρεύει πια... Μου κάνει πια τα συνηθισμένα που είχα συνηθίσει. Να με ξυπνάει το πρωί, ξαπλώνοντας πάνω στην κοιλιά μου :lol: Επιτέλους, άρχισε να πειράζει αντικείμενα. Επιτέλους, άρχισε να ξύνει τα νύχια της πάνω στο αγαπημένο της ύφασμα... το τζιν. Επιτέλους, με κάνει να την κυνηγάω από πίσω της σαν παιχνίδι. Επιτέλους, έρχεται όταν την φωνάζω. Επιτέλους, επιτέλους... και πάλι επιτέλους είναι πια η σκανταλιάρα Μιτσυ που ήξερα :rolleyes:.

Βέβαια, είναι ακόμα με τα σύρματα στο στοματάκι της. Μάλλον την παραλλη Παρασκευή θα την παμε για να της τα βγάλει και ο Θεός βοηθός να μπορέσει να ξαναμασησει. Αν και πιστεύω, ότι θα τα καταφέρει, διότι την έχω παρακολουθήσει να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα της ή να χασμουρηθεί. Άρα δουλεύουν οι μύες της γνάθου της. Θα δείξει στην πορεία.

Την περασμένη Δευτέρα, την πήγαμε για μια δεύτερη επέμβαση στην πλάτη της, είχε ένα πρήξιμο το οποίο νομίζαμε ότι ήταν απλά αέρας και ότι θα απορροφηθεί από τον οργανισμό. Αλλά είχε υγρό και έπαθε κήλη στους μύες εκεί πέρα. Γι αυτό μάλλον δεν είχε ορέξεις όλον αυτόν τον καιρό, διότι την έτσουζε και πονούσε αλλά δεν μας έδειχνε σημάδια ενόχλησης. Από χτες άρχισε να συνέρχεται. Το καταλαβαίνω, επειδή προσπαθεί να γλύψει την ουρά και τα πίσω ποδιά της :) που πριν δεν το τολμούσε.

Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξη. Έχω καλό προαίσθημα, ότι όλα θα πάνε καλά. Αλλά ας μην το μελετάμε! Φτου, φτου... σκόρδα.... όπως λεει κάποιος από εδώ μέσα :).

Είμαι πολύ χαρούμενη, που πια με πλησιάζει και της κινούν την περιέργεια διάφορα αντικείμενα. Ας πούμε σήμερα το πρωί, εκεί που ήμουν στην τουαλέτα και τράβαγα το χαρτί για να καθαριστώ, ήρθε κοντά μου και με παρακολουθούσε. Μου νιαούρισε και λεω, ωπ... κάτι θέλει. Τραβάω άλλο ένα χαρτί και δοκίμασα να της καθαρίσω τον πωπουλη της και κάθισε (!) :) όπως κάθισε και να της καθαρίσω το κεφαλάκι της από τα σάλια της, χωρίς να διαμαρτύρεται. Ζητούσε τα νύχια μου για να την ξύσω εκεί που δεν μπορεί :lol: όλα από μόνη της! Ενώ, πριν την έξυνα εγώ για να μην της λείπει.

Σνιφ, σνιφ... είμαι πολύ συγκινημένη... Με ακολουθεί παντού με την ουρίτσα της σηκωμένη κατακόρυφα! Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό στην γλώσσα της γάτας, αλλά ελπίζω να μας δείχνει πως είναι ευτυχισμένη και καλά.

Αυτάάά...

Μπράβο!! Πολύ χαίρομαι που η Μίτση είναι καλύτερα και η περιπέτειά σας είχε happy end. :)

Με ακολουθεί παντού με την ουρίτσα της σηκωμένη κατακόρυφα! Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό στην γλώσσα της γάτας, αλλά ελπίζω να μας δείχνει πως είναι ευτυχισμένη και καλά.

Ναι!Η όρθια ουρίτσα σημαίνει φιλικό χαιρετισμό και αναγνώριση, κάτι σαν το δικό μας χαμόγελο δηλαδή. Το κάνουν οι γάτες μεταξύ τους, αλλά και στους ανθρώπους. :happy:

Άραγε, υπάρχει κανένας άγιος προστάτης ζωών;;;

Καλή μας συνεχεία... :up:
Περαστικά σας καλή μου.Είμαι σίγουρη πως η Mici σου θα τα καταφέρει.Με τόση έννοια και φροντίδα από τους γονείς της αποκλείεται να συμβεί το αντίθετο!
Ναι υπάρχει άγιος προστάτης των ζώων είναι ο Αγιος Μόδεστος.

Πολύ ευχάριστα νέα κάθε φορά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, μέρα με τη μέρα να είναι όλο και καλύτερα και να μην της "μείνει" τίποτα! :up:

Tι καλή εξέλιξη για τη Mici και για σένα :) Πολύ χαίρομαι! Eλπίζω να μην ζητάει τώρα να βγει πάλι έξω στα επικίνδυνα μέρη. Aγιο είχε! Πάντως υπάρχει κι αάλλος άγιος. O Φραγκίσκος της Aσίζης. H Mici μάλλον είχε και τους 2 μαζί :up:

Και ομως, παρ'ολο που ειναι με το χωνακι, και στην κατασταση που ηταν και τωρα που ειναι καλυτερα, κοιταζει γενικως την πορτα που βγαζει στην βεραντα και ανυπομονει να κανει εστω την βολτουλα της σ'αυτην. Το καλο ειναι πως τωρα που φοραει το χωνι, μπορουμε να την κανουμε 'βολτα' στην βεραντα μας να παρει τον αερα της και τον ηλιο της, με την επιβλεψη μας. Ετσι δεν μπορει να περασει απο τα καγκελα και να βγει στον μεγαλο κηπο και εξω, και την προσεχουμε.

Οταν θα βγαλει το χωνι με το καλο, θα εχουμε προβλημα να την περιορισουμε, ειδικα για καποιον καιρο.

:up:Τι ωραία που πάνε όλα τόσο καλά! Άντε με το καλό να ελευθερωθεί και το στοματάκι της!!!

Μπράβο για τη μικρούλα!!!!
:up: :up: :up:
παντως μου ακούγεται φοβερός Γολγοθάς όλο αυτό και μπράβο και σε εσας που τη φροντίζετε τόσο!!!!!
:up: :up: :up:

Καλησπερούδια!!!

Πρωτα απο όλα θα σας πω για την περιπετεία που είχαμε προχτες το βράδυ. Εκει που πηγαμε να την ταισουμε μεσω του σωληνάκιου. Ξαφνικά δεν έπαιρνε τίποτα! Είχε ΒΟΥΛΩΣΕΙ...:blink: Ήταν η ώρα 23:00 και αργά για να πάρουμε τον γιατρό τηλέφωνο. Ε, εντάξει ήταν η τελευταία δόση της. Ευτυχώς όμως, ήταν χορτασμένη από τις προηγούμενες δόσεις και έτσι περάσαμε ένα ήσυχο βραδάκι.
Την επομένη το πρωί δηλαδή χτες. Είχαμε ραντεβού για να δει τις πληγές της και να της αλλάξει επιδέσμους στις 18:00 το απόγευμα. Τελικά αποφασίσαμε, να την αφήναμε το πρωί στον γιατρό και να την περνάμε το απόγευμα και έτσι έγινε. Την πήγε ο Βαγγέλης.
Χτες το απόγευμα, μετά την δουλεία πήγα από τον γιατρό. Και της έβγαλε τα πάντα!!! Τα σύρματα από το στόμα της και το σωληνάκι από τον οισοφάγο της. Ήταν λίγο αγριεμένη με τον γιατρό και την βοηθό. Όταν πήγα εκεί, ηρέμησε και άρχισε να μου τρίβεται :lol: όταν πήγαινε η βοηθός να την χάιδεψε, της έριχνε σφαλιαριτσες. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Ίσως ήταν επειδή την νάρκωσαν πριν.
Ο γιατρός μου ζήτησε να την αφήσω εκεί για να την παρακολουθήσει. Την άφησα. Αργότερα το βραδάκι, μας πήρε τηλέφωνο για να μας πει ένα χαρούμενο νέο για να ηρεμήσουμε. Μετά από 1 μέρα νηστικιά, έφαγε μόνη της μαλακή τροφή :D Βέβαια, δεν το ανοίγει κανονικά το στόμα της. Έχει πάθει αγκύλωση. Αλλά ελπίζουμε με τον καιρό να ανοίξει και να το κουνάει κανονικά.
Σήμερα, θα την πάρω σπίτι μας. Και όλοι οι άγιοι ζωών που υπάρχουν, να την βοηθήσουν!!! Είμαστε όλοι αισιόδοξοι. Αλλά φτου, φτου να μην το ματιάσουμε!

Αυτάάάά!!!

Μπράβο! Πολύ καλά νέα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back