Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χριστιάννα Γερακαρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
28-09-09
10:40
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή είναι την καημένη την Νάλα που δεν την αφήσανε να ζήσει μία ζωή ευτυχισμένη.Τίποτα άλλο.Αν έβρισκα το κ.....ι που το έκανε αυτό, χωρίς δισταγμό θα τον σκότωνα.Είμαι πολύ στεναχωρημένη με την σκυλίτσα.Όλα τ΄άλλα περισσεύουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
29-09-09
15:24
Σαν κακογουστο αστειο ειναι. Κριμα η σκυλιτσα.
Απο τον γραφικο χαρακτηρα και το σχεδιο των θαυμαστικων βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι παιδια. Πιθανων μεχρι 17 χρονων.
Αισχος...
Απο τον γραφικο χαρακτηρα και το σχεδιο των θαυμαστικων βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι παιδια. Πιθανων μεχρι 17 χρονων.
Αισχος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
01-10-09
23:24
Οντως...δεν με συμφρει αλλα και και εμενα παιδικα μου θυμιζουν
Καλο ταξιδακι ναλιτσα!ευχομαι να εχεις καλυτερη ζωη τωρα

Καλο ταξιδακι ναλιτσα!ευχομαι να εχεις καλυτερη ζωη τωρα
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
01-10-09
23:26
να ρωτησω..υπαρχει καμμια πιθανοτητα να νομιζαν οτι ειναι νεκρη και να την πεταξαν??οχι πως δικαιολογουνται γιατι ενα ζωο που αγαπαμε το θαβουμε!αλλα μηπως λεω..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum