Εγκατάλειψη σκυλίτσας

Και το καθε ζωο ηρεμει με διαγορετικα πραγματα. Στο εξωτερικο εχει Φιλοζωικες με τμηματα που δουλευουν με ζωα που συμπεριφερονται χαλια. Τα εκπεδευουν απ την αρχη. ειχα δει ενα βιντεο με ενα πολυ γλυκο σκυλακι που χοροπηδουσε σαν μανιακο και ο εκπαιδευτης του μαθαινε να συμπεριφερεται καλυτερα. Αυτος ο εκπαιδευτης ελεγε οτι τα ζωα γινονται ετσι επειδη εμεις δεν τα φερθηκαμε καλα. Αυτο το σκυλακι εκανε ετσι γιατι υπερπροσπαθουσε να δειξει οτι ειναι καλο και οτι ηθελε αγαπη. Το καημενο...Αραγε να βρηκε σπιτι; Οι τυποι ειναι φιβεροι, σιγουρα θα βρηκε. Τα εκπαιδευουν και τους βρισκουν σπιτι. Αυτοι εχουν καταφερει να δινουν για υιοθεσια και σκυλια 5 και 10 ετων!!!!
Ξεροι κανεις ποιοι ειναι; Δεν θυμαμαι τωρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξεροι κανεις ποιοι ειναι; Δεν θυμαμαι τωρα....

Είναι από την Αστυνομία των Ζώων. Πολλές φορές όμως όταν το ζώο είναι επιθετικό και δεν διορθώνεται με τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υιοθετηθεί τους κάνουν ευθανασία:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κριμα.....:(
Τουλαχιστον σωζουν καποια...

Παιδιά καλημέρα.Στείλτε μου σας παρακαλώ ότι τηλέφωνα,διευθύνσεις και e-mail φιλοζωικών οργανώσεων γνωρίζετε που να δέχονται επίσημες καταγγελίες και να ακολουθούν τη νομική οδό.

Εβελίνα μόλις βρήκα το Φιλοζωϊκό Σωματείο Καβάλας "ΑΙΣΩΠΟΣ" το site του είναι https://www.aesops.gr/content/contact_gr.asp. Έχει τηλέφωνα, διεύθυνση κλπ. Επικοινώνησε μαζί τους. Ίσως μπορούν να έρθουν σ'επαφή με αυτή την "κυρία" και γίνει κάτι έστω κι αργά

Το πρόσθεσα και στα links στα Φιλοζωϊκά Σωματεία

τι εγινε εβελυνα,πηρες τηλεφωνο?

Αγγελική η Εβελίνα μου έχει στείλει ΡΜ από χθες ότι πήρε τηλέφωνο και της είπαν ότι από την στιγμή που δεν ήταν η ίδια μάρτυρας της εγκατάλειψης δεν μπορούν να κάνουν καταγγελία.:mad:
Μου είπε ακόμα ότι θα προσπαθήσει να κάνει κάτι μέσω του ΑΡΓΟΥΣ στη Θεσσαλονίκη. Να δεις όμως που τελικά η συγκεκριμένη "κυρία" ένας Θεός να την κάνει κυρία δηλαδή, θα μείνει ατιμώριτη τελικά...:down: :down: :down:

Το σκυλι?
Πηγε κανενας να το ψαξει?

Προφανώς όχι. Από τη στιγμή που δεν ξέρουμε που ακριβώς το έχει εγκαταλήψει, το "σ'ένα βουνό έξω από την Καβάλα" είναι πολύ γενικό και αόριστο. Πάντως μου κάνει εντύπωση που από τον ΑΙΣΩΠΟ δεν ασχολήθηκαν παραπάνω. Θα μπορούσαν ίσως νε επικοινωνήσουν με αυτή που πέταξε το σκυλάκι της στο δρόμο. Φαντάζομαι το αν είχε σκυλάκι και αν δεν έχει πλέον είναι κάτι που μπορεί να διαπιστωθεί πολύ εύκολα ακόμα και ρωτόντας τους γείτονες...

τηλεφωνώ στη δικηγόρο του Αργος αλλά βγαίνει τηλεφωνητής και με ενημερώνει ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της μόνο εργάσιμες ώρες στο γραφείο της.Θα ξαναπροσπαθήσω την Τρίτη,αλλά εαν ισχύει αυτό που είπαν από τον Αίσωπο μάλλον είναι περιορισμένες οι δυνατότητες.Σε ότι αφορά το σκυλί???????? ,φοβάμαι πως είναι πλέον αργά.Αυτό που με λυπεί,είναι γιατί έπρεπε να πεθάνει αβοήθητο και τρομοκρατημένο μόνο του στο δρόμο.Ακόμα και αν δεν υπάρχει Θεός ,υπάρχει σίγουρα θεία δίκη.Και αυτήν θα τη βρει κάποια στιγμή μπροστά της.

παντως καντης κ μια καταγγελια για να μαθει να προσεχει την επομενη φορα

παντως καντης κ μια καταγγελια για να μαθει να προσεχει την επομενη φορα
Που ακριβώς;;;;;;Οταν πρωτομπήκα σε αυτό το forum,έψαχνα τη δυνατότητα να καταγγείλω το περιστατικό.Κάποιες διευθύνσεις βρήκα με τη βοήθεια των γατόφιλων που διάβασαν το μήνυμα μου,αλλά όταν τα φιλοζωικά σωματεία με παραπέμπουν στη δικηγόρο τους και μου δηλώνουν ότι δεν ήμουν μάρτυρας του περιστατικού που αλλού μπορώ να απευθυνθώ;Όντως δεν ήμουν μάρτυρας και είμαι σίγουρη ότι η ιδιοκτήτρια του σκυλιού θα δηλώσει ψευδώς ότι απλά το έχασε.Εφυγε μόνο του το σκυλί και δεν ξέρει που βρίσκεται.Τέτοιες προσωπικότητες είναι ψυχοπαθολογικές αλλά θα ξανατηλεφωνήσω στη δικηγόρο του Αργος για μια επιπλέον άποψη.

σε αυτο συμφωνω κ εγω αυτο πρεπει να κανεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back