Εγκατάλειψη χτυπημένου σκύλου!

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
συγνωμη που θα σας στεναχωρησω ,αλλα το σκεφτομαι 2 μερες και ηθελα να σας το πω.ειμαι πολυ στεναχωρημενη:(:(και νευριαμενη:mad::mad::mad:!την τριτη γυρναγαμε απο την δουλεια και βλεπω στην ακρη του δρομου ενα ασπρο σκυλακι ξαπλωμενο και εναν κυριο να πηγαινει με ενα κουβα νερο κοντα του,αμεσως λεω στον αντρα μου να γυρισουμε πισω γιατι το σκυλακι ζει!γυρισαμε και μου ειπε ο κυριος οτι εναν μ...ς το χτυπησε και μετα σταματησε 50 μετρα πιο κατω για να δει αν επαθε ζημια το αμαξι του!:mad::mad::down:μετα εφυγε.αυτο το καιμενο αναπνεε βαρια και με κοιταζε,επαθα πανικο,πηρα δεν ξερω και γω ποσους κτηνιατρους αλλα ολοι λειπαμε!ειναι δυνατον!!δεν θα επρεπε καποιος να υπαρχει για ωρα αναγκης???το χαιδευα και του μιλαγα και αυτο με κοιταζε,ηταν ενα δραμα:cry::cry::cry::cry:!μετα απο 5 λεπτα ,ανοιγε το στομα του και προσπαθουσε να αναπνευσει αλλα τιποτα,αρχιζε να μελανιζει η γλωσσα του και εγω τα επαιξα,μετα πεθανε:cry::cry::cry::cry:!ο αλλος δεν προλαβε να παρει τον αριθμο του αυτοκινητου!το σκυλακι ειχε παθει εσωτερικη αιμορραγια.ελπιζω να την πληρωσει ακριβα αυτο το τομαρι που το παρατησε αβοηθητο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad::(μ@λ@κες οδηγοι τα ιδια να παθει και αυτος να μαθει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα για το σκυλακι!!:(

Όλα εδώ πληρώνονται, αλλά δυστηχώς συνήθως δεν την πληρώνουν οι ίδιοι αλλά τα κοντινά τους άτομα. Μου κανες την καρδιά περιβόλι Αγγελική.

Φρίκη! Το να συμβεί ατύχημα το καταλαβαίνω, αλλά να μην ενδιαφερθεί ο άλλος καν να το πάει σε ένα γιατρό ή να δει τι έγινε, αυτό είναι ασυγχώρητο! Αν πάταγε άνθρωπο το ίδιο θα έκανε;;;;

ελπιζω ο θεος να τον κρινει οπως του αξιζει!!:mad::mad::mad:

καλα ειστε σοβαροι?εδω εγκαταλειπουν ανθρωπους καθε μερα γινονται τετοια ατυχηματα,εχουν εγκαταλειψει ακομα κ παιδακια στο δρομο να ψυχοραγουν,για τα σκυλια θα νοιαστουν?αν ειναι καποιος τοσο καθικι που εγκαταλειπει ανθρωπο αβοηθητο θα νοιαστει για τα σκυλια?

Δυστυχώς τέτοιες εικόνες είναι καθημερινότητα στη χώρα που ζούμε....:down::down::down:

Πολύ άσχημο..καημένο σκυλάκι....δυστυχώς το έχω ζήσει και εγώ, σε καταλαβαίνω Αγγελική..:(
Όσο για τον οδηγό, λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος μα ούτε και ο τελευταίος δυστυχώς...:down::down::down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back