chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Να βάλω με το μυαλό μου το χειρότερο; Ή μήπως έφυγε για να μπορέσουν να γίνουν αυτόνομα τα μικρα; Δεν θα ερχόταν ωστόσο για φαγητό;
Ξέρετε πότε οι γάτες εγκαταλείπουν τα μικρά τους αφού μεγαλώσουν (αν τα εγκαταλείπουν) ;;; Καμία ιδέα τί μπορεί να έχει γίνει; Ξέχασα να πω ότι την τελευταία εβδομάδα κάτι είχε το ένα ματάκι της, έβγαζε συνέχεια υγρό και δεν το άνοιγε καλά. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες είχε αρχίσει να βελτιώνεται η κατάστασή του.... Τί μπορεί να έχει συμβεί;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
** Ξέρετε πότε οι γάτες εγκαταλείπουν τα μικρά τους αφού μεγαλώσουν (αν τα εγκαταλείπουν) ;;; Καμία ιδέα τί μπορεί να έχει γίνει; **
Ξέρω ότι τα εγκαταλείπουν (αυτές που είναι έξω, οι κατοικίδιες αλλάζουν συμπεριφορά και είναι σχετικό...). Το πότε δεν το ξέρω!
** την τελευταία εβδομάδα κάτι είχε το ένα ματάκι της, έβγαζε συνέχεια υγρό και δεν το άνοιγε καλά. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες είχε αρχίσει να βελτιώνεται η κατάστασή του.... Τί μπορεί να έχει συμβεί;
Αυτό το είχε και η Νιάρα (μετά το έπαθε και το άλλο ματάκι), αλλά της πέρασε. Της βάλαμε και κολλύριο. Κυκλοφορούν ιώσεις...
Πάντως, δεν είναι θανατηφόρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις με πήρε ο Δημήτρης... Την βρήκε 2 τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι... Νεκρή!
Δεν ξέρουμε από τί. Τουμπανιασμένη... 
Τα μικρά της την ψάχνουν...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.....................................................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Παντως επειδη εχουν τις περιοχες τους οι γατες που σε αυτες και γεννουν δεν συνηθιζουν να φευγουν και απο την περιοχη. Αντιθετως εκεινα που μεταναστευουν ειναι μερικα γατακια.
Ismini
Διάσημο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eυτυχώς πάντως που τα μωρά της δεν είναι πολύ μικρά και θα μπορέσουν να επιβιώσουν και μόνα τους, αλλιώς θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα...
Πολύ κρίμα...
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
Μόλις με πήρε ο Δημήτρης... Την βρήκε 2 τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι... Νεκρή!![]()
![]()
Δεν ξέρουμε από τί. Τουμπανιασμένη...
Τα μικρά της την ψάχνουν...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.....................................................
Κρίμα βρε Βικτωρία!

Από τι μπορεί να είναι "τουμπανιασμένη";
Την καημένη...
Τα μικρά λογικά θα τα καταφέρουν. Τα φροντίζετε στον κήπο;
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μικρά είναι στον κήπο, τρώνε, την αναζητούν όμως. 4 πανέμορφα γατάκια... που πιθανότατα θα έχουν την ίδια τύχη με τη μάνα τους σε λίγο καιρό..........
Ismini
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
. Πολλά αδικοχαμένα γατάκια :cry: Chouzouri κοίτα την ετικέτα του φαρμάκου, μήπως λέει τίποτα, αλλά συμφωνώ με την ισμήνη, αν ήταν από αυτό θα είχαν πρόβλημα και τα μικρά.
Κρίμα πάντως.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Βικτωρια χωρις να θελω να σε στεναχωρησω θελω να σου πω κατι που μου ειχε πει ο κτηνιατρος οταν πηγαμε τη Μπουμπου του μπαμπα μου (σε μαυρα χαλια απο ρινοτραχεϊτιδα) και ευτυχως τωρα ειναι στο σπιτι.
Οτι οι αδεσποτες πασχουν απο διαφορες ασθενειες που μεταδιδονται απο γενια σε γενια και οτι οι αυτες εκδηλωνονται πολλες φορες οταν ο οργανισμος της γατας εξασθενει (και οχι μονο απο ασιτια).
Μου τονισε να μην παραξενευομαι οταν πολλα αδεσποτα εξαφανιζονται γιατι συμβαινει να εχουν πεθανει απο αυτες.
Και οι γατες εχουν την ταση οταν ετοιμαζονται να πεθανουν να κρυβονται και να εξαφανιζονται.
Ο μπαμπας μου καθε τοσο χανει και καποια απο αυτες που ταϊζει εξω. Δυο απο αυτες τις βρηκε στο παρκινγκ χωρις αιμα, χωρις τιποτα. Και αυτοκινητο αποκλειεται εκει μεσα....
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρημα για τη μαμα γατα.Προσεχω και εγω μια οικογενεια στην αθηνα που ανεβοκατεβαινω και τους βαζω φαγακι θα λιπομουν πολυ αν κατι παθαιναν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως έδρασαν πάλι οι σκατογείτονές μου;;;;
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο μπαμπας μου καθε τοσο χανει και καποια απο αυτες που ταϊζει εξω. Δυο απο αυτες τις βρηκε στο παρκινγκ χωρις αιμα, χωρις τιποτα. Και αυτοκινητο αποκλειεται εκει μεσα....
Φόλα μήπως;;;;;;;;;;;;;;
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Φολα αποκλειεται! Και οι δυο γατες που βρηκε νεκρες ζουσαν σχεδον μονο μεσα στο χωρο του παρκινγκ (βρισκεται πισω απο το δρομο -οπως και η εισοδος - συνορευει με την αυλη και ειναι ανοιχτο).Φόλα μήπως;;;;;;;;;;;;;;
Η πολυκατοικια των γονιων μου εχει 7 διαμερισματα εκ των οποιων οι 3 ειναι γατοφιλοι και οι υπολοιποι αδιαφοροι εως θετικοι. Μαλιστα τα πιατα τους και το νερο βρισκονται μπροστα στην εισοδο και κανεις δεν εχει διαμαρτυρηθει οταν μαζευονται μυρμηγκια κ.α. (και τσισα απο γατους).
Γενικα νομιζω οτι εκει οι ανθρωποι ειναι περιπτωση
.Επισης οι δυο αυτες γατουλες παρουσιαζαν σημαδια αρωστιας (δακρυρια, τσιμπλες, βηχα) και ηταν σχετικα μεγαλες σε ηλικια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool