Εγκαταλείπουν οι γάτες τα γατάκια όταν μεγαλώσουν;

Μην ενοχοποιείς τον εαυτό σου Χουζούρα, δεν είναι το φάρμακο, και εγώ βάζω φάρμακα, προσεκτικά βέβαια, εδώ και χρόνια, καμιά γάτα δεν έπαθε τίποτα ποτέ, κρίμα για τη γατούλα, σε καταλαβαίνω, μόνο υποθέσεις μπορείς να κάνεις, μου έχει τύχει και μένα και ποτέ δεν έμαθα, αυτό με τρελλαίνει με τις έξω γάτες, που σε κάνουν τόσο ανήμπορο να βοηθήσεις μερικές φορές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Δημήτρης πήγε και την ξαναείδε. Το κεφάλι της είναι θρυματισμένο, όχι όμως λιωμένο σαν να την έχει πατήσει αυτοκίνητο. Μακάρι να ήξερα ότι δεν είναι οι γείτονες! Διότι αν είναι οι γείτονες, θα μου σκοτώσουν και τα μικρά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην αποκλείεις το αυτοκίνητο.
Και ο Τόνι όταν πέθανε από αυτοκίνητο, είχε ελάχιστο αιματάκι από το στόμα (μια κλωστούλα) και όλο το κορμάκι άθικτο!
Πεθαίνουν από εσωτ.αιμορραγία. Και αν έχει και θρυμματισμένο κρανίο η ασπρομαυρούλα, τι άλλο μπορεί να'ναι;

Ξέρω, το λέει τώρα αυτό κάποια υστερική σε ανάλογη στιγμή, όμως: προσπάθησε να μη βασανίζεις το μυαλό σου με όλα αυτά και να υποφέρεις κι άλλο κι άλλο... Χρόνο χρειάζεσαι!

ναι κεω βαζω φαρμακα μονοτο ποντικοφαρμακο της σκοτωνει απο οσο ξερω τωραμπορει να την χτυπισε αμαξι κ να πθανε απο εσωτερικη αιμοραγια αυτα. Τα μικρα τα διωχνει απο 4 μηνων κ μετα γιατι επειδη εβγαλαν δοντια την πονανε οταν την θυλαζουν αφου μπορουν κ τρωνε μονα τους μην φοβασε θα συνιθισουν χωις την πάρουσια της κ θα σε κυνηγανε απο πισω φροντισε μονο να εχουν παντα φαγητο κ νερο ωστε ναμην μπουν στον πειρασμο να κυνηγησουν κ να βγαινεις αν μπορεις να τα ταιζεις σε συγκεκριμενη ωρα για να το συνδιασουν κ να εμφανιζονται ολα ωστε να μπορεις να τα τσεκαρεις αυτο κανω κ εγω μολις ακουσουν τα κλειδια ξεπηδανε φατσες απο δεξια κ αριστερα κ ερχονται στην πορτα μου

Και γω αυτο σου συστηνω Βικτωρια, να μην ενοχοποιεις τον εαυτο σου! Δεν μπορουμε να τα σωσουμε ολα. Τουλαχιστον οσα μπορουμε!
Και καλο θα ειναι η προσπαθεια να ειναι οργανωμενη, γιατι μονος του ο καθενας ειναι δυσκολο ακομη και στο οικονομικο.

Τελικά η ζωή των αδέσποτων δεν μπορεί να διαρκέσει πάνω από 2 χρόνια... είτε έχουν φαγητό είτε όχι... Κακόμοιρα γατάκια.
Αντίο Ασπρομαυρούλα μου!!! Έφυγες αλλά μας άφησες τα μικρά σου! Θα σου τα προσέχουμε, όσο μπορούμε!!!:(

Aντίο κι από μένα στην Ασπρομαυρούλα...:cry: Φαντάζομαι τη στενοχώρια σας, Βικτωρία, εσένα και του Δημήτρη. Έχεις δίκιο, τα αδέσποτα της πόλης σπάνια έχουν πολύ χρόνο ζωής.:(

Τελικά η Ασπρομαυρούλα πρέπει να πήγε από αυτοκίνητο. Όλο το ΣΚ το πέρασα χάλια, έβλεπα τα μικρά που μας άφησε και την σκεφτόμουν. Δεν πείραξε κανέναν, απλώς περπατούσε στο δρόμο. Και την σκότωσαν... Ήταν απίστευτη μητέρα, πολύ τρυφερή και πάντα κοντά στα μικρά της. Μάλωνε με όλα τα άλλα γατιά, για να παλέψει να φάνε τα γατάκια της... Η γλυκιά μου. Γεννήθηκε μέσα στο συγκρότημά μας, είχαμε μόλις μετακομίσει. Πέθανε λίγα μόλις μέτρα από αυτό. Προφανώς είχε βγει για κυνήγι για να εκπαιδεύσει τα μικρά της σε ζωντανή ΄λεία.
Θα την έχουμε πάντα χαραγμένη στην ψυχή μας, κι ας μην μας άφησε ποτέ να την αγγίξουμε. Τουλάχιστον όσο έζησε δεν γνώρισε πείνα. Κάτι είναι κι αυτό.
Αποδεικνύεται πάντως ένα πράγμα: an outdoor cat is a dead cat. Μία γάτα που βγαίνει έξω, αργά ή γρήγορα είναι μια νεκρή γάτα. Το έχουμε ζήσει πολλοί από εδώ μέσα αυτό. Γύρω μας υπάρχουν εκατομμύρια παλιάνθρωποι που πιάνουν το τιμόνι και σημαδεύουν αθώα ζώα. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
Η Ασπρομαυρούλα είναι πια στον παράδεισο, με την αδερφούλα της και τη μανούλα της που επίσης χάθηκαν άδικα. Καλή αντάμωση!

Κάτι είναι κι αυτό.
Γύρω μας υπάρχουν εκατομμύρια παλιάνθρωποι που πιάνουν το τιμόνι και σημαδεύουν αθώα ζώα. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
!
Νομιζω οτι περισσοτερο φταιει η ταχυτητα και η κακη οδηγηση.
Δηλαδη οτι δεν τα στοχευουν αλλα ετσι οπως τρεχουν ειναι σχεδον αδυνατο να τα αποφυγουν τελευταια στιγμη.
Οι περισσοτεροι ειναι αδιαφοροι.
Προσφατα φαγαμε γερο κορναρισμα γιατι σταματησαμε (Αγ. παρασκευης κοντα στην πλατεια Χαλανδριου- που δεν τρεχεις εκει ετσι κι αλιως) για 3'' μεχρι να περασει ενας σκυλος (ο γνωστος Μπαμπης του Χαλανδριου).
Δηλαδη τι ηθελαν? Να τον χτυπησουμε?

Αλλα ακομα και ως πεζη εγω εχω αντικρυσει το εξης φαινομενο: να σταματαει (καποιος σπανια ευγενικος) για να περασω και οι αλλοι απο πισω να κορναρουν!:blink:
Φρικη οι Ελληνες οδηγοι....

Γατες, πατανε τα αυτοκινητα πολυ συχνα, επειδη δεν κανουν ζημια στο οχημα. Φανταστειτε ενα αμαξι να χτυπισει σκυλο?Θα αφησει σημαδι!

Ναι αλλα η Εθνικη ειναι γεματη νεκρα σκυλια

Ναι αλλα η Εθνικη ειναι γεματη νεκρα σκυλια

Δεν ξερω, δεν εχω παει ποτε να δω!Για να το λες κατι θα ξερεις!;)
Στην Αγιας Παρασκευης(μετα την πλατεια Κενεντυ), που περναω καθε μερα, βλεπω συχνα πατημενα γατια! Παντως, καλα κανατε και αφησατε τον Μπαμπη να περασει!Οι ηλικιωμενοι προηγουνται!!!;)

Δεν ξερω, δεν εχω παει ποτε να δω!Για να το λες κατι θα ξερεις!;)
Στην Αγιας Παρασκευης(μετα την πλατεια Κενεντυ), που περναω καθε μερα, βλεπω συχνα πατημενα γατια! Παντως, καλα κανατε και αφησατε τον Μπαμπη να περασει!Οι ηλικιωμενοι προηγουνται!!!;)

Κι εγω εκει κοντα ειδα την Παρασκευη τη νεκρη γατουλα (πηγαινα προς ΜΕΤΡΟ). Νομιζω οτι τα σκυλια ειναι πιο ευκολο να χτυπηθουν γιατι δεν φοβουνται καθολου τα αυτοκινητα, μαλιστα πολλα πεταγονται ξαφνικα γαυγιζοντας.
ΟΙ ηλικιωμενοι και τα παιδια προηγουνται βεβαια!:up:

Δεν εχω δει ποτε σκυλι πατημενο!
Κριμα παντως, για ολα, οτι και αν ειναι!Γατες, σκυλοι, ποντικια(!) ολα εχουν ψυχη!Ακομα και τα σαμιαμιδια!!!:lol:

Δεν εχω δει ποτε σκυλι πατημενο!
Κριμα παντως, για ολα, οτι και αν ειναι!Γατες, σκυλοι, ποντικια(!) ολα εχουν ψυχη!Ακομα και τα σαμιαμιδια!!!:lol:
Τα σαμιαμίδια φέρνουν και καλή τύχη (έτσι λέει ο σοφός λαός!!!:) )

Τα σαμιαμίδια φέρνουν και καλή τύχη (έτσι λέει ο σοφός λαός!!!:) )

Ναι, και αν τα πιασεις απο την ουρα, κοβεται και ξαναφυτρωνει!:lol:

Είναι πραγματικά κρίμα τόσα ζωάκια και συμφωνώ πως ένα σκυλάκι το πατάει κανείς πιο δ΄υσκολα φοβούμενος τις φθορές. Υπάρχουν ασυνείδητοι που πατάνε γατες επίτηδες αλλά άλλες φορές είναι αναπόφευκτο. Κι εγώ όποτε είμαι στην εθνική πιάνεται η ψυχή μου. Πολλά σκυλάκια και γατάκια βρε παιδί μου. Φρίκη! Αυτό που θεωρώ σωστό πάντως είναι πως αν κάποιος χτυπήσει ένα ζωάκι κατα λάθος, θα πρέπει να σταματήσει και να δει πώς να το πάει στο γιατρό, μηπως και σωθεί αν είναι ζωντανο. Κι οχι να το αφήσει αβοήθητο να πεθάνει στο δρόμο. Κι αυτό δυστυχώς το κάνουν ελάχιστοι. Αυτό με θυμώνει πολύ. Το να παιθαίνουν ζωα που θα μπορούσαν να σωθούν. Κάποτε ο αδερφός μου πάτησε ενα γατάκι που του πεταχτηκε από το πουθενά. Κι αυτός φιλόζωος. Εκατσε στη μεση του δρόμου και του έκανε τεχνιτή αναπνοή και μαλάξεις για να το κρατήσει ζωντανό μεχρι το γιατρό. Δεν τα καταφερε αλλα προσπάθησε

οι γατες οταν φτασουν τα μικρα τουσ σε αυτην περιπου τη ηλικια τα αφηνουν,διοτι μπορουν να προστατευσουν μονα τουσ τον εαυτο τους.και η δικη μου γατα ειχε εξαφανιστει για ενα αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα προκειμενου τα μικρα να την ξεχασουν και να ανεξαρτοποιηθουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back