Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ο Τόνι όταν πέθανε από αυτοκίνητο, είχε ελάχιστο αιματάκι από το στόμα (μια κλωστούλα) και όλο το κορμάκι άθικτο!
Πεθαίνουν από εσωτ.αιμορραγία. Και αν έχει και θρυμματισμένο κρανίο η ασπρομαυρούλα, τι άλλο μπορεί να'ναι;
Ξέρω, το λέει τώρα αυτό κάποια υστερική σε ανάλογη στιγμή, όμως: προσπάθησε να μη βασανίζεις το μυαλό σου με όλα αυτά και να υποφέρεις κι άλλο κι άλλο... Χρόνο χρειάζεσαι!
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Και καλο θα ειναι η προσπαθεια να ειναι οργανωμενη, γιατι μονος του ο καθενας ειναι δυσκολο ακομη και στο οικονομικο.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντίο Ασπρομαυρούλα μου!!! Έφυγες αλλά μας άφησες τα μικρά σου! Θα σου τα προσέχουμε, όσο μπορούμε!!!

rotonda
Δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα την έχουμε πάντα χαραγμένη στην ψυχή μας, κι ας μην μας άφησε ποτέ να την αγγίξουμε. Τουλάχιστον όσο έζησε δεν γνώρισε πείνα. Κάτι είναι κι αυτό.
Αποδεικνύεται πάντως ένα πράγμα: an outdoor cat is a dead cat. Μία γάτα που βγαίνει έξω, αργά ή γρήγορα είναι μια νεκρή γάτα. Το έχουμε ζήσει πολλοί από εδώ μέσα αυτό. Γύρω μας υπάρχουν εκατομμύρια παλιάνθρωποι που πιάνουν το τιμόνι και σημαδεύουν αθώα ζώα. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
Η Ασπρομαυρούλα είναι πια στον παράδεισο, με την αδερφούλα της και τη μανούλα της που επίσης χάθηκαν άδικα. Καλή αντάμωση!
Ismini
Διάσημο μέλος
Νομιζω οτι περισσοτερο φταιει η ταχυτητα και η κακη οδηγηση.Κάτι είναι κι αυτό.
Γύρω μας υπάρχουν εκατομμύρια παλιάνθρωποι που πιάνουν το τιμόνι και σημαδεύουν αθώα ζώα. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
!
Δηλαδη οτι δεν τα στοχευουν αλλα ετσι οπως τρεχουν ειναι σχεδον αδυνατο να τα αποφυγουν τελευταια στιγμη.
Οι περισσοτεροι ειναι αδιαφοροι.
Προσφατα φαγαμε γερο κορναρισμα γιατι σταματησαμε (Αγ. παρασκευης κοντα στην πλατεια Χαλανδριου- που δεν τρεχεις εκει ετσι κι αλιως) για 3'' μεχρι να περασει ενας σκυλος (ο γνωστος Μπαμπης του Χαλανδριου).
Δηλαδη τι ηθελαν? Να τον χτυπησουμε?
Αλλα ακομα και ως πεζη εγω εχω αντικρυσει το εξης φαινομενο: να σταματαει (καποιος σπανια ευγενικος) για να περασω και οι αλλοι απο πισω να κορναρουν!
Φρικη οι Ελληνες οδηγοι....
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι αλλα η Εθνικη ειναι γεματη νεκρα σκυλια
Δεν ξερω, δεν εχω παει ποτε να δω!Για να το λες κατι θα ξερεις!
Στην Αγιας Παρασκευης(μετα την πλατεια Κενεντυ), που περναω καθε μερα, βλεπω συχνα πατημενα γατια! Παντως, καλα κανατε και αφησατε τον Μπαμπη να περασει!Οι ηλικιωμενοι προηγουνται!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω, δεν εχω παει ποτε να δω!Για να το λες κατι θα ξερεις!![]()
Στην Αγιας Παρασκευης(μετα την πλατεια Κενεντυ), που περναω καθε μερα, βλεπω συχνα πατημενα γατια! Παντως, καλα κανατε και αφησατε τον Μπαμπη να περασει!Οι ηλικιωμενοι προηγουνται!!!![]()
Κι εγω εκει κοντα ειδα την Παρασκευη τη νεκρη γατουλα (πηγαινα προς ΜΕΤΡΟ). Νομιζω οτι τα σκυλια ειναι πιο ευκολο να χτυπηθουν γιατι δεν φοβουνται καθολου τα αυτοκινητα, μαλιστα πολλα πεταγονται ξαφνικα γαυγιζοντας.
ΟΙ ηλικιωμενοι και τα παιδια προηγουνται βεβαια!

Κριμα παντως, για ολα, οτι και αν ειναι!Γατες, σκυλοι, ποντικια(!) ολα εχουν ψυχη!Ακομα και τα σαμιαμιδια!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα σαμιαμίδια φέρνουν και καλή τύχη (έτσι λέει ο σοφός λαός!!!Δεν εχω δει ποτε σκυλι πατημενο!
Κριμα παντως, για ολα, οτι και αν ειναι!Γατες, σκυλοι, ποντικια(!) ολα εχουν ψυχη!Ακομα και τα σαμιαμιδια!!!![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα σαμιαμίδια φέρνουν και καλή τύχη (έτσι λέει ο σοφός λαός!!!)
Ναι, και αν τα πιασεις απο την ουρα, κοβεται και ξαναφυτρωνει!

χριστινα
Διάσημο μέλος
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool