Εγκαταλελειμμένα κουνελάκια σε άδειο Pet-Shop στις Σέρρες...

Αχ, τελικά τέλος καλό, όλα καλά!!!:clapup:
Χθες βράδυ μιλούσα με μια θεία μου και της ανέφερα το περιστατικό. Μου λέει λοιπόν, ότι τα ανίψια του ιδιοκτήτη έχουν ένα περίπτερο εκεί κοντά. Πηγαίνω και βρίσκω την ανιψιά του, της λέω τι συμβαίνει (δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα...) , και του τηλεφωνεί μπροστά μου. Το μόνο που είπε ήταν " Ο θείος θα περάσει να δει τι συμβαίνει". Περίμενα λίγο μήπως τον πετύχω να έρχεται, αλλά μπα...
Τέλοσπάντων, σήμερα το πρωί ξαναπέρασα από το μαγαζί και είδα ότι το νεκρό κουνελάκι δεν υπήρχε στο κλουβί, τα άλλα δύο ήταν ζωντανά και είχαν νεράκι και φαγητό. Ευτυχώς!
Το καθάρμα, τέτοιες μέρες μου έκανε την καρδιά περιβόλι!:mpinelik: Πραγματικά, συνεχίζει να με εκπλήσει η αναισθησία και η ανευθυνότητα κάποιων "ανθρώπων"!

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απάντησεις σας και για την υποστήριξή σας!
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους σας και στα τετράποδα παιδάκια σας!:)

Coffee black επειδη ο καλος κυριοςσ ιδοκτητης του Pet shop Θα το επαναλαβει και ειμαι σιγουρη γιαυτο θα σου προτεινα να επικοινωνησεις με την Φιλοζωικη των Σερρων και να τους παρακαλεσεις να εχουν το νου τους στο μαγαζι.
Στειλε τους SMS. Δεν σηκωνουν τα μελη το τηλεφωνο γιατι δεχονται καθημερινα απειλες απο τον Ιδιοκτητη του φρικτου εκτροφειου των σκυλων, τον οποιο κατηγειλαν και κατεσχεσαν ολα τα σκυλια του εκτροφειου. Θα δουν το μηνυμα σου και θα επικοινωνησουν μαζι σου οι ιδιοι για περισσοτερες λεπτομερειες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Coffee black επειδη ο καλος κυριοςσ ιδοκτητης του Pet shop Θα το επαναλαβει και ειμαι σιγουρη γιαυτο θα σου προτεινα να επικοινωνησεις με την Φιλοζωικη των Σερρων και να τους παρακαλεσεις να εχουν το νου τους στο μαγαζι.
Στειλε τους SMS. Δεν σηκωνουν τα μελη το τηλεφωνο γιατι δεχονται καθημερινα απειλες απο τον Ιδιοκτητη του φρικτου εκτροφειου των σκυλων, τον οποιο κατηγειλαν και κατεσχεσαν ολα τα σκυλια του εκτροφειου. Θα δουν το μηνυμα σου και θα επικοινωνησουν μαζι σου οι ιδιοι για περισσοτερες λεπτομερειες.

Θα τους ειδοποιήσω gelly, και εγώ φοβάμαι μήπως ξαναγίνει κάτι τέτοιο... Σ' ευχαριστώ πολύ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελεια!!μπραβο για την κινητοποιηση σου!!

συγχαριτηρια!!!!
ελπιζω να ταισαν και τα ψαρακια!!!
μακαρι να ληφθουν μετρα

κατι ειναι κ αυτο για την ωρα..ας τα χαρισει καπου ο αχρηστος..ελεος που τετοιοι ανθρωποι.

Μπράβο! Πάντως κι εγώ νομίζω ότι κάποιος πρέπει να τα πάρει από εκεί τα κουνελάκια...

Tο τηλέφωνο της ζωης αντιπροεδρου στο φιλοζωικό εκει ειναι 6938470732 και το γενικο τηλ μονο πρωι ειναι 6970849083.

τωρα μιλησα με τη ζωη μπορεις να την παρεις αμεσα να στειλει ατομο να τα παρει δεν εχουν ειδοποιηθει κι εχουν καποιο προβλημα με τα τηλέφωνα τους.

Μόλις της τηλεφώνησα. Το θέμα είναι ότι ο ιδιοκτήτης τελικά δεν έφυγε από το μαγαζί...Συνεχίζει να πηγαίνει... Τέλοσπάντων, η Ζωή είπε ότι θα έχουν το νου τους.

kαλο αυτο αλλα τα κουνελακια τι θα γινουν? και το πεθαμενο?? σορυ δεν παρακολουθησα το θεμα απλα κοιταω να βοηθησω οτι χρειαστειτε πειτε μου.

Και βοήθησες yasmin, σ' ευχαριστώ πολύ!
Το γεγονός έγινε Κυριακή του Πάσχα. Το πεθαμένο το πήρε από το κλουβί την επόμενη μέρα, και έβαλε νερό και φαγητό στα άλλα, αφ' ότου τον ενημέρωσα έμμεσα για το τι συμβαίνει στο μαγαζί του. Δεν ξέρω τι θα γίνουν τα άλλα κουνελάκια, ελπίζω μέχρι να κλείσει εντελώς και να φύγει, να βρει κάπου να τα δώσει... Απ' ότι μου είπε η θεία μου που τον ξέρει, τέλευταία δεν φαίνεται και πολύ καλά στα μυαλά του, κάτι έπαθε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back