pepitogian
Νεοφερμένο μέλος
Η pepitogian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
11-12-09
11:12
Καλημέρα!εχω ενα γατούλη μικροσ πολύ σε ηλικια κ απο μια μόλυνση που έπαε στο αυτακι του τωρα έχει εγκεφαλίτιδα..Ο κτηνιατρος του μου λέει πως για την ωρα δεν φαινεται να πεαίνει,ενας αλλος κτηνιατρος ομως που ειχα ρωτησει μου ειπε πως οταν ενα γατακι κανει εγκεφαλιτιδα τοτε δυστυχως δεν την γλιτώνει.Ειναι τωρα 1μηνα με αντιβιωση κ ενω πηγαινε καλα στην αρχη την τελευταια εβδομαδα εχει πολυ υψηλο πυρετο παρα το γεγονο οτι παιρνει τη διπλασια αντιβιωση πλεον..Ξερει κανεισ κατι περισσοτερο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
11-12-09
11:24
Καλημέρα και καλωσήρθες.
Αν θέλεις, ρώτησε και τον κτηνίατρο του φόρουμ, γράφοντας σ' αυτό το θέμα. Ελπίζω να τα καταφέρει ο γατούλης σου...
Αν θέλεις, ρώτησε και τον κτηνίατρο του φόρουμ, γράφοντας σ' αυτό το θέμα. Ελπίζω να τα καταφέρει ο γατούλης σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool