Εγκλωβισμένα γατάκια... SOS

Πανέμορφα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ όμορφα, εύχομαι το καλύτερο. :)
Υπάρχουν και μπιμπερό για μωράκια πάντως που τα έχω βρει πολύ πιο εύχρηστα και μειώνονται και οι πιθανότητες να πνιγεί το μωρό στο τάισμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι οντως και τρωει και πιο γρήγορα αλλα φανταζομα κυριακατικα οτι βρηκαν προχειρο θα χρησιμοποιησαν αυριο με το καλο...

εγω θα προτεινα να βρουμε μαμα για τα γατακια που να βρισκεται σε σπιτι.
θα ειναι πιο ησυχα τα πραγματα και δεν ειναι σωστο να επιβαρυνουμε αλλο το κτηνιατρικο κεντρο γατας.
για πολους παρα πολλους λογους:)
ειδικα εφοσον η στηριξη που δεχεται ειναι απο ελαχιστα ατομα, ενω το "φορτωμα¨απο πολυ πολυ περισσοτερα .
ειναι λιγο δυσαναλογο και αδικο δεν νομιζετε???:)

Σε τετοιες περιπτωσεις γινεται οτι ειναι δυνατο συνηθως δεν εχουμε απιλογες και δευτερον ο καθε κτηνιατρος η κτηνιατρειο ειναι υπευθυνος να αποριψει η να δεχτει κατι που του ερχεται σαν περιστατικο οποτε γενικα μιλωντας εμεις συστηνουμε οσους μπορουμε κι οτι κατσει.. δυστυχως μαναδες δεν υπαρχουν πολλες. αλλωστε δεν μπορουν να παρουν πανω απο 6-8 το παρα πολύ μωρα

αυτη την εποχη μαναδες υπαρχουν πολλες και ειδικα σε σπιτια που εχουν βαλει αγγελιες για νεογεννητα:)
απλα δεν ειναι σωστο
και ειναι αδικο να θετουμε δηληματα.:hmm:
δεν υπαρχει κανενα αλλο κτηνιατρειο????????????????????:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Αυτή:
αυτη την εποχη μαναδες υπαρχουν πολλες και ειδικα σε σπιτια που εχουν βαλει αγγελιες για νεογεννητα:)
είναι σίγουρα η καλύτερη λύση. Κοιτάξτε τις αγγελίες στο χαρίζονται, μήπως υπάρχει εκεί κάποια γάτα που γέννησε σχετικά πρόσφατα και έχει λιγότερα από 3-4 μωρά. Βέβαια και πάλι, δεν είναι σίγουρο ότι θα τα δεχτεί...:hmm:

Ας ελπίσουμε όλοι ότι τελικά δεν θα χρειαστεί να πάνε σε καμία γατα όπου κι αν αυτή βρίσκεται.

Κι εγώ νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί! Η Μιμίκα είναι η καλύτερη γατο-μάνα!;)

Αμάν πια......:(
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! και στέλνω την θετική μου ενέργεια και στα γατάκια και στην Μιμίκα!!!! Ομμμμμμμμ :up::up:

Πάντως ... όπως τα έιδα είναι αρκετά μεγαλούτσικα και θα αρχίσουν να τρώνει σε λίγες μέρες!!!! Είναι και καθαρά στρουμπουλά.. για ζούμπηγμα.. και τα ματάκια καθαρά!!!:)

Πώς βρέθηκαν? εννοώ μήπως τα ψάχνει η μαμά τους??? και απλά άργησε και σουρτούκευε??? :(

Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! :up:

κι εγω αποτι ειδα στη φωτο τα χερακια που τα ταιζαν τα γατακια καναν φιλοτιμες προσπαθειες!!!;)
και αποτι φαινεται και τα γατακια προσπαθουν να φανε.....:up:
το οτι εχουν ανοιχτα ματακια ειναι πλυ παρηγορο!!!!:)
ας ελπιζουμε να μην τα πιασει διαρροια
...:/:

Ο φίλος της Μιμίκας τα άκουγε να φωνάζουν 2 ημέρες... Η αποθήκη που ήταν κλεισμένα ήταν ημι-υπόγεια... Η γάτα μπορούσε εύκολα να μπει, αλλά όχι να βγει... Ίσως λοιπόν είδε τη δυσκολία και τα παράτησε ή -το πιθανότερο- κάτι της συνέβη.... :(
Πάντως στην ίδια αποθήκη είχαν βρει παλιά γάτα μουμιοποιημένη :( Μπήκε και δεν μπορούσε να βγει...

Μολις μάθαμε για τη μαμά τους. Είδαν μπροστά από την αποθήκη κάποια αδέσποτα αγρια σκυλιά. Δυστυχώς μάλλον αυτά "ευθυνονται" για την εξαφανιση της μαμας γάτας.

Δεν ξέρω αν φταίει η φωτογραφία αλλά αυτό το ασπρόμαυρο σαν αφυδατωμένο το βλέπω λίγο.

Όλα πάνε μια χαρά!
Εδώ μπορείτε να δείτε και βιντεάκια!!!

Αχ το πρώτο κουνάει και τα αυτάκια του καθώς τρώει από το μπιμπερό,τι γλυκό...:redface:

Μπράβο στα κορίτσια που τα ταΐζουν!!! Είναι όλα πολύ γλυκουλάκια!
Και πάλι μπράβο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back