Εγκλωβισμένες γάτες στο Δήμο Περιστερίου

καλε σοβαρα μιλαω.ετσι πινω τον καφε μου.:mpliaks:

Καλέ σε πιστεύω. Απλά εγώ ρώτησα ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΦΕ και όχι αναλογίες. Θα φτάσουμε κι εκεί με την ώρα τους, όλα. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ σε πιστεύω. Απλά εγώ ρώτησα ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΦΕ και όχι αναλογίες. Θα φτάσουμε κι εκεί με την ώρα τους, όλα. ;)
ελα μωρε μη μου φωναζεις:redface:κανω και δουλεια ταυτοχρονα και κολλαει το ρημαδι το μυαλο:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελα μωρε μη μου φωναζεις:redface:κανω και δουλεια ταυτοχρονα και κολλαει το ρημαδι το μυαλο:D

Ποιό μυαλό...; :P

Να σας πω κυρίες μου, επειδη δεν με ξέρετε να έχετε υπόψη οτι ειμαι λίγο Γκεστάπο.:P
θα δουλέψουμε, δεν θα πίνουμε καφέδες!
Ζοο παιδι μου μην τις ξεσηκωνεις!:D

Να σας πω κυρίες μου, επειδη δεν με ξέρετε να έχετε υπόψη οτι ειμαι λίγο Γκεστάπο.:P
θα δουλέψουμε, δεν θα πίνουμε καφέδες!
Ζοο παιδι μου μην τις ξεσηκωνεις!:D

Βιβή, μήπως να έρθω και εγώ με τα μαστίγια???:hmm::hmm:
Ή θα τις καταφέρεις??:):)

Αυτό κάνει...;:lol:

Συνημμένα

• picture.jpg
    picture.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 34
Αυτό κάνει...;:lol:

Εγω χρησιμοποιώ τα δικά μου "εργαλεία":happy::happy:!!!
Γνήσια, απο την δεκαετία του Φύρερ.....:whistle:

Έτσι μπράβο, βγείτε τώρα εκτός θέματος να σας μπανάρω όλες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back