Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλε σοβαρα μιλαω.ετσι πινω τον καφε μου.
Καλό!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε σοβαρα μιλαω.ετσι πινω τον καφε μου.![]()
Καλέ σε πιστεύω. Απλά εγώ ρώτησα ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΦΕ και όχι αναλογίες. Θα φτάσουμε κι εκεί με την ώρα τους, όλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελα μωρε μη μου φωναζειςΚαλέ σε πιστεύω. Απλά εγώ ρώτησα ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΦΕ και όχι αναλογίες. Θα φτάσουμε κι εκεί με την ώρα τους, όλα.![]()
κανω και δουλεια ταυτοχρονα και κολλαει το ρημαδι το μυαλο
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα μωρε μη μου φωναζειςκανω και δουλεια ταυτοχρονα και κολλαει το ρημαδι το μυαλο
![]()
Ποιό μυαλό...;

drusilia
Διάσημο μέλος

θα δουλέψουμε, δεν θα πίνουμε καφέδες!
Ζοο παιδι μου μην τις ξεσηκωνεις!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Να σας πω κυρίες μου, επειδη δεν με ξέρετε να έχετε υπόψη οτι ειμαι λίγο Γκεστάπο.
θα δουλέψουμε, δεν θα πίνουμε καφέδες!
Ζοο παιδι μου μην τις ξεσηκωνεις!![]()
Βιβή, μήπως να έρθω και εγώ με τα μαστίγια???

Ή θα τις καταφέρεις??

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό κάνει...;![]()
Εγω χρησιμοποιώ τα δικά μου "εργαλεία"

!!! Γνήσια, απο την δεκαετία του Φύρερ.....

drusilia
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool