Εγκλωβισμένο γατάκι

kiseki

Νεοφερμένο μέλος

Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.
Κορίτσια πριν λίγο με ειδοποίησαν για εγκλωβισμένο γατάκι στον τρίτο
όροφο εγκατελλειμένου ξενοδοχείου στην οδό Σατωβριάνδου στο κέντρο
της Αθήνας.
Τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική όπου μόνο το δούλεμα δεν άρχισαν.Επίσησ τηλεφώνησαν κ' στη Φιλοζωική αλλά ήταν κλειστά.
Έχει κάποια καμμιά ιδέα τι θα μπορούσε να γίνει?
Απ'ότι μου είπαν πρέπει να είναι κλεισμένο εκεί αρκετές μέρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι η Πυροσβεστική ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να σπεύσει; :mad:Μήπως να πάρεις ΚΑΙ το Δήμο Αθηναίων;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι η Πυροσβεστική ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να σπεύσει; :mad:Μήπως να πάρεις ΚΑΙ το Δήμο Αθηναίων;

Παίρνω ένα φίλο πυροσβέστη να ρωτήσω

Αν πήγαινε κάποιος, και μίλαγε με το ξενοδοχείο????
Το ξέρουν και δεν κάνουν τίποτα??? :(

Αν μπορέσουμε να βρούμε τηλέφωνο ξενοδοχείου ???

Αν ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ εγκατελειμένο... δεν μπορούμε να μπουμε μεσα??? :hmm:

Παλιότερα, η Πυροσβεστική Καλλιθέας είχε όντως βοηθήσει στον απεγκλωβισμό ενός γατιού. Δείτε το θέμα, εδώ.

Παιδιά μίλησα με τον φίλο μου ο οποίος είναι σε άδεια και μου είπε ότι η Πυροσβεστική πάει σε τέτοια περιστατικά. Δεν μπορεί πάντα να πιάσει το γατάκι αλλά σίγουρα μπορούν να του ανοίξουν την δίοδοδ. Οπότε ξαναενοχλήστε τους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.

Γιατί, ρε παιδί μου, δεν μπορούν τα πράγματα που οφείλουν να γίνονται ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, για μια φορά στην Ελλάδα;:hmm:Δηλαδή γιατί πρέπει να τους πούμε εμείς ότι υποχρεούνται εφόσον είναι βέβαιο;
Δεν κρατάς και το όνομα του ατόμου στην Πυροσβεστική με το οποίο θα μιλήσεις; Ο φόβος φυλάει τα έρημα...
@#$%χώρα πια!

Κι εγώ μια φορά που τους πήρα για ένα εγκλωβισμένο γατάκι στην Τούμπα πήρα την απάντηση "άσε μας κυρά μου, η Πυροσβεστική δεν κάνει τέτοια":down:

Γιατί, ρε παιδί μου, δεν μπορούν τα πράγματα που οφείλουν να γίνονται ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, για μια φορά στην Ελλάδα;:hmm:Δηλαδή γιατί πρέπει να τους πούμε εμείς ότι υποχρεούνται εφόσον είναι βέβαιο;
Δεν κρατάς και το όνομα του ατόμου στην Πυροσβεστική με το οποίο θα μιλήσεις; Ο φόβος φυλάει τα έρημα...
@#$%χώρα πια!

έλα ντέ!!!! αυτό αναρωτιέμαι και γω σχεδόν κάθε μέρα...:down::down::down:

Μάλλον θα έπεσες σε κάποιο μ*****κα/η στο τηλεφωνικό τους κέντρο. Πριν 15 χρόνια είχε εγκλωβιστεί ένα μικρό γατάκι στο παράθυρο μιας εκκλησίας (σε ένα από τα παράθυρα του τρούλου!!!). Η εκκλησία βρίσκεται απέναντι από το σπίτι κολλητής μου και άκουγαν το κλάμα του όλη νύχτα. Το πρωί ειδοποιήσαμε τη φιλοζωική όπου μας παρέπεμψαν στην πυροσβεστική. Μετά από δυο ώρες ήρθαν με τη σκάλα να το κατεβάσουν. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το πιάσουμε. Μόλις το πλησίασε η σκάλα με τον πυροσβέστη πήδηξε κάτω και έφυγε τρέχοντας! Ας υποθέσουμε ότι η συγκεκριμένη αντιμετώπιση έχει να κάνει με τα προβλήματα του παγετού και το φόρτο εργασίας που επιφέρει στο πυροσβεστικό σώμα και όχι σε συγκεκριμένη στάση πάνω σε τέτοια θέματα.

ξαναπάρε οπωσδήποτε την Πυροσβεστική, όντως έπεσες σε καποιον ηλιθιο. Και εμάς μας είχαν βοηθήσει 3 άντρες της Πυροσβεστικής όταν μπήκε ένας γάτος στον σωλήνα του απορροφητήρα μας (ήταν χαμηλά και έβγαζε ζέστη βλεπεις). Παρε και πες οτι υπαρχει πρόβλημα..θα ερθουν

Μίλησα ξανά με Πυροσβεστική κ' μου είπαν ότι πρέπει να τους πούμε ακριβώς την κατάσταση του κτιρίου.Δηλαδή αν υπάρχει πρόσβαση από την είσοδο ή αν τα πατζούρια είναι ανοιχτά
γιατί αλλιώς δεν μπορούν να μπούνε.Εμένα λίγο κουφά μου φαινόταν όσα μου έλεγε.
Τώρα καταλήξαμε στο συμπέρασμα να πάει κάποιος επιτόπου για να τους περιγράψει
την εικόνα του κτιρίου κ' μετά να δούνε αν μπορούν να κάνουν κάτι.
Οπότε κανόνισα με δύο φίλες μου να διελευκάνουμε το μυστήριο!!!
Μήπως είμαστε για γέλια σ' αυτή τη χώρα?

για κλάματα είμαστε αλλα τι να πεις??

Μίλησα ξανά με Πυροσβεστική κ' μου είπαν ότι πρέπει να τους πούμε ακριβώς την κατάσταση του κτιρίου.Δηλαδή αν υπάρχει πρόσβαση από την είσοδο ή αν τα πατζούρια είναι ανοιχτά

Να πω του πατερα μου που ειναι Αρχιτέκτονας να τους κάνει και το σχέδιο του κτηρίου????? :mad::mad::mad:

Να πω του πατερα μου που ειναι Αρχιτέκτονας να τους κάνει και το σχέδιο του κτηρίου????? :mad::mad::mad:

και δεν το κάνεις;;; ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ζητήσουν άλλο:down::down::down:

Παιδια, ελπιζω να πανε ολα καλα.
Κισεκι ενημέρωσέ μας αν χρειατεί κατι.

Ευτυχώς όλα καλά με το γατάκι.:DΒέβαια χωρίς τη βοήθεια της Πυροσβεστικής
της οποίας όχημα βρισκόταν ακριβώς 3 δρόμους παραπάνω κ' οι πυροσβέστες
απολάμβαναν το απογευματινό καφεδάκι.
Όταν φτάσαμε βρήκαμε 2 κυρίες οι οποίες είχαν έρθει σε επικοινωνία(μετά από
πολύωρες προσπάθειες) με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου κ' τους είχε δώσει τα κλειδιά.
Το καημενούλικο είχε κλειστεί μέσα σ'ένα δωμάτιο εδώ κ' μέρες, όταν ο δυνατός αέρας έκλεισε την πόρτα.
Η μία κυρία που βοήθησε είναι μία Βουλγάρα η οποία ταίζει όλες τις αδέσποτες γατούλες στην περιοχή της Ομόνοιας κ' σήμερα έχασε τη δουλειά της για να βοηθήσει στη διάσωση του μικρού.Είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος που έχει τραβήξει πολλά στη ¨ζωόφιλη¨ περιοχή
όπου ζει.Τη ρώτησα αν χρειάζεται κάτι κ' μου απάντησε ότι έχει ανάγκη από τροφές.
Άν λοιπόν κάποια ενδιαφέρεται να βοηθήσει, έχω πάρει το τηλ. της, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.Επίσης είπε ότι μπορεί να φροντίζει ζωάκια όταν κάποιος απουσιάζει.

όριστε λοιπον, αρκει να υπάρχει θέληση...το γατάκι ήταν μικρό? τι απέγινε?

Μ αυτό τον τρόπο που περιγράφεις ενεργούν. Μου το εξήγησε ο φίλος μου. Αυτό γίνεται γιατί πολλοί τους καλούν για ηλίθια λέει περιστατικά. Πάντως αν όντως υπάρχει πρόβλημα και το γατάκι είναι εγκλωβισμένο πάνε. Οπότε μην το αφήνετε κορίτσια και πάντα ευγενικά γιατί εδώ στην Ελλάδα όσο δίκιο κι αν έχουμε αν δεν γουστάρουν δεν θα το κάνουν και κάτι θα βρουν. Πάντως είναι δουλειά τους να το κάνουν.

Δεν είναι κ' μωρό, απ'ότι κατάλαβα μπαίνουν από ένα σπασμένο παράθυρο στην εξώπορτα γατούλες.Το είδα που πήγε κ' έτρωγε μετά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back