μαυρη γατα
Νεοφερμένο μέλος
Ο μαυρη γατα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
26-06-09
21:11
γειας σας,
εχω μια γατουλα περίπου 2 χρονών. την έχω από μικρή έχει γεννήσει ήδη 2 φορές. η τελευταία ήταν πριν 5 μήνες και ένα μήνα μετά την έκανα ολική στείρωση στο κτηνιάτρο. αφαιρέθηκαν όλα τα γεννητικά της όργανα. τον τελευταίο μήνα όμως εμφανίζει συμπτώματα εγκυμοσύνης. έχει παχήνει ενώ το φαγητό της είναι σταθερό, και συγκεκριμένα το φούσκωμα δεν είναι ακριβώς στην κοιλιά αλλά το χαρακτηριστικό της εγκυμοσύνης. άρχισέ να φουσκώνει το στήθος της και γενικώς η συμπεριφορά της είναι πιο ναζιάρική, ενώ μετά την στείρωση συνέχισε να είναι το ίδιο ζωιρή. όλο αυτό συν το γεγονός ότι είχα παρατήρησει ότι μπορέι και να έιχε έρθει σε επαφή με αρσενικό γάτο (΄χαρακτηριστικά δαγκώματα στην πλάτη κατά την πράξη) με οδηγούν στην απορία αν μπορεί να ξαναμείνει έγκυος με κάποιο τρόπο. είτε εξωμήτρια είτε με ανάπλαση του γεννητικού της συστήματος... δεν ξέρω τι να σκεφτώ...! περίεργα πράγματα συμβαίνουν με αυτό το γατί.
εχω μια γατουλα περίπου 2 χρονών. την έχω από μικρή έχει γεννήσει ήδη 2 φορές. η τελευταία ήταν πριν 5 μήνες και ένα μήνα μετά την έκανα ολική στείρωση στο κτηνιάτρο. αφαιρέθηκαν όλα τα γεννητικά της όργανα. τον τελευταίο μήνα όμως εμφανίζει συμπτώματα εγκυμοσύνης. έχει παχήνει ενώ το φαγητό της είναι σταθερό, και συγκεκριμένα το φούσκωμα δεν είναι ακριβώς στην κοιλιά αλλά το χαρακτηριστικό της εγκυμοσύνης. άρχισέ να φουσκώνει το στήθος της και γενικώς η συμπεριφορά της είναι πιο ναζιάρική, ενώ μετά την στείρωση συνέχισε να είναι το ίδιο ζωιρή. όλο αυτό συν το γεγονός ότι είχα παρατήρησει ότι μπορέι και να έιχε έρθει σε επαφή με αρσενικό γάτο (΄χαρακτηριστικά δαγκώματα στην πλάτη κατά την πράξη) με οδηγούν στην απορία αν μπορεί να ξαναμείνει έγκυος με κάποιο τρόπο. είτε εξωμήτρια είτε με ανάπλαση του γεννητικού της συστήματος... δεν ξέρω τι να σκεφτώ...! περίεργα πράγματα συμβαίνουν με αυτό το γατί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
26-06-09
21:26
καλησπερα!!!ειμαι πολυ περιεργη για τις απαντησεις που θα σου δωσουν.εμενα παντως καπως αδυνατο μου φαινεται.και η δικια μου μετα τη στειρωση το ιδιο παιχνιδιαρα και χειροτερα!!εκτος αν ο γιατρος δεν της εβγαλε την μητρα
!!
μπορει απλα να 'ναι πρησμενη..τι να πω..δεν ξερω..περιμενω τους υπολοιπους!!!
αντε ρε παιδια!!!
!!μπορει απλα να 'ναι πρησμενη..τι να πω..δεν ξερω..περιμενω τους υπολοιπους!!!

αντε ρε παιδια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
26-06-09
21:27
NA ξανα μείνει εγγυος δε γίνεται,αλλα μπορεί να ναι ψευδοκυηση(αν το λεω σωστα).
συμβαινει..νομιζει ο οργανισμος οτι ειναι εγγυος το ζωο και εχει ολα τα συμπτωματα..εκτός απο μωρα!
να την πας αμεσα στο γιατρό σου!πρεπει να παρει λογικα κ φαρμακο να σταματησει το γαλα.
(δε νομιζω οτι αιτια ειναι ησ τειρωση,συμβαινει κ σε αστειρωτα ζωα).
συμβαινει..νομιζει ο οργανισμος οτι ειναι εγγυος το ζωο και εχει ολα τα συμπτωματα..εκτός απο μωρα!
να την πας αμεσα στο γιατρό σου!πρεπει να παρει λογικα κ φαρμακο να σταματησει το γαλα.
(δε νομιζω οτι αιτια ειναι ησ τειρωση,συμβαινει κ σε αστειρωτα ζωα).
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
27-06-09
09:59
αφου εχει γινει ολικη αφαιρεση το πιο πιθανο ειναι να ειναι ψευδοκυηση 

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
27-06-09
10:16
Και πιθανότατα να έχει παχύνει απο το φαγητό. Μετά την στείρωση, καλό είναι να χρησιμοποιούμε κροκέτες για στειρωμένες γάτες.
Ίδια τροφή, και ίδια ποσότητα τροφής πριν και μετά την στείρωση, συνεπάγεται σίγουρη αύξηση βάρους.

Ίδια τροφή, και ίδια ποσότητα τροφής πριν και μετά την στείρωση, συνεπάγεται σίγουρη αύξηση βάρους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum