Εγκυμοσύνη, παιδί και γάτα

Ολγάκι με το καλό! :) Μετά θα μπαίνεις να μας γράφεις για το μπέμπη,ε?
Εμένα πάλι μου συμβαίνει το εξής τις τελευταίες μέρες: Πολλοί μου προσφέρουν τη θέση τους στο Μετρο και στο λεωφορείο...:P
Φταίει που έχω παχύνει και η μόδα με τα ριχτά φορεματάκια...:( :(

Bέβαια, βέβαια, θα τον βάλω και στη γκάλερι. Θα κάνω και post για τον μπέμπη.Eλπίζω να ναι ωραίος σαν τις γάτες μου :rolleyes:
Στον πρώτο μου γάμο ειχα πάει να δώσω προσκλήσεις στην παλιά μου δουλειά και μια κοπελα χαρούμενη μου λέει, «είσαι και έγκυος, ε;» :blink: :blink: :blink: «Oχι», ειπα κοιλιά ειναι :) 10 χρονια πέρασν αλλ'ά το, θυμάμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε παιδια με το καλο-και οτι χρειαστειτε απο συμβουλες για μωρα[ανθρωπους]εγω ειμαι εδω-ειπαμε σαν γατομαμα ειμαι λιγο ασχετη σαν μαμα ομως......;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: Mπράβο και σε σας Aλέξανδρε!!!!! Mε το καλό! Mη μου πεις οτι και σεις αγόρι περιμένετε; Φέτος ολοι αγόρια κάνουμε!:blink:
Eυχαριστώ όλους, παιδιά!:) :) :) Nαστε καλά!

Ευχαριστω , νά σε καλά !
Δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο , άλλα μάλλον κορούλα :D

Αχ, δεν μπορω θα το πω....
Ειναι και η θεια μου εγκυος!!!!!!!:up: :up: :up:
Βεβαια ειναι δυο μηνων ακομα και ειναι πολυ νωρις, αλλα αντε γιατι με τοσο μωρα ειχαν αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα να κανω και εγω ενα!!!!!:P :P :P :bleh: :bleh: :bleh: :inlove:

Ε, να το πω κι εγω......
:lol: :lol: :lol:
Ειναι η γυναικα του αδερφού μου έγκυος.
Τον Οκτωβρη με το καλο θα γινω θεια!!!
(Ειναι πιο ευκολο από μαμα.....)
:P :P :lol: :lol:

:up: :up: :up: Αχ μωράκι γλύκα είναι με το καλό να έρθουν και αν θέλετε κάποιον να τα κακομάθει από αγάπη εγώ είμαι εδώ:lol: :lol: :lol: :lol:
Τι να πω εγώ το καημένο που για να δω μωρό πρέπει να περιμένω καμιά δεκαρία χρόνια για να δω από τα παιδιά μου:lol: :lol: :lol: :lol:
Μήπως το θαύμα με τον κρίνο μπορεί να ξαναγίνει!:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να ζήσουν όλα τα μωρά και οι μανούλες του site. Μπήκα σ' αυτό το θέμα για να ρωτήσω κάτι για την αλλεργία και ελπίζω να μπορέσει να μου απαντήσει κανείς. Η θεία μού -που θα μ' επισκεφθεί όπου νάναι- έχει λέει αλλεργία στις γάτες. Ακόμα και όταν δεν είναι παρούσα η γάτα όταν μπαίνει σ' ένα σπίτι όπου ζει γάτα εκείνη αμέσως το καταλαβαίνει γιατί αρχίζουν να την τσούζουν τα μάτια και να πρίζεται εσωτερικά ο λαιμός της ή μάλλον ο φάρυγκας υποθέτω. Τι λέτε γι αυτό? Πολλοί στο site αμφισβητούν την αλλεργία αυτή αλλά οι γιατροί κάνουν το αντίθετο. Έχω μπερδευτεί λιγάκι.

Να ζήσουν όλα τα μωρά και οι μανούλες του site. Μπήκα σ' αυτό το θέμα για να ρωτήσω κάτι για την αλλεργία και ελπίζω να μπορέσει να μου απαντήσει κανείς. Η θεία μού -που θα μ' επισκεφθεί όπου νάναι- έχει λέει αλλεργία στις γάτες. Ακόμα και όταν δεν είναι παρούσα η γάτα όταν μπαίνει σ' ένα σπίτι όπου ζει γάτα εκείνη αμέσως το καταλαβαίνει γιατί αρχίζουν να την τσούζουν τα μάτια και να πρίζεται εσωτερικά ο λαιμός της ή μάλλον ο φάρυγκας υποθέτω. Τι λέτε γι αυτό? Πολλοί στο site αμφισβητούν την αλλεργία αυτή αλλά οι γιατροί κάνουν το αντίθετο. Έχω μπερδευτεί λιγάκι.
Είναι πολύ λογικό να εμφανίζει τα συμπώματα ακόμα κι όταν δεν είναι παρούσα η γάτα. Οι αλλεργιογόνοι παράγοντες μπορεί να υπάρχουν σε ένα χώρο ακόμα και χρόνια μετά αφότου έχει φύγει μια γάτα.
Αυτό που κάνω εγώ για να ανακουφίζω τους αλλεργικούς φίλους που - σπανίως βέβαια - έρχονται σπίτι ειναι: καλό καθάρισμα και αέρισμα του σπιτιού, πόρτες ανοιχτές όσο είναι εκεί για να αερίζεται ο χώρος, απομάκρυνση όλων των υφασμάτων (ριχτάρια κλπ). Και πάλι παιδεύονται, αλλά λιγότερο.

Το ίδιο πρόβλημα είχε κι ο άντρας της κουνιάδας μου ο οποίος όταν πήγε πρώτη φορά στα πεθερικά μου κόντεψε να σκάσει, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Γερό καψώνι, αλλά παρόλα αυτά το πήρε το κορίτσι!:D Από τότε η πεθερά μου φρόντιζε να αερίζει το σπίτι, να μαζεύει τις τρίχες και να μην κυκλοφορεί καθόλου ο μπέμπης στο σαλόνι όταν ήταν να πάει ο Μανώλης. Μάλλον όμως βελτιώθηκε η αλλεργία του με τα χρόνια, καθώς πλέον έρχεται στο σπίτι μας χωρίς να κάνω επιχείρηση καθαρισμού και δεν έχει πρόβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back