NeNeia
Νεοφερμένο μέλος
Δεν την αφηνω να τριγυρναει στο δωματιο οταν λειπω και δεν την παρακολουθω γτ φοβαμαι κ εγω... οταν φευγω την βαζω στο κουτι της και γκρινιαζει για λιγο αλλα οταν δεν ακουει θορυβο σταματαει... Τελικα ειναι αγοραρος δηλαδη? βγηκε το πορισμα????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κι απο μενα ενα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ειναι ΘΕΟΣ!!! να τον χαιρεστε!!!!!!!!!!

stellak
Διάσημο μέλος
Καλώς όρισες. Άκουσα τ'όνομά μου από τη Διοίκηση και ήρθα να πω ένα γειά

Λοιπόν, εγώ δεν είχα καμία αλλεργία σε τίποτε μέχρι που διαγνώστηκα αλλεργική σε γάτα, σκύλο, ελιά, σκόνη κι ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει στην επιφάνεια της γης (στον άνθρωπο δε με βρήκαν, νομίζω έγινε κάποιο λάθος στο τεστ διότι είναι και η μόνη αλλεργία που διατηρώ ακόμη
). Ξεκίνησα σε αλλεργιολόγο μια σειρά ενέσεων για απευαισθητοποίηση (3 το χρόνο ήταν για 3 χρόνια, πρέπει να έκανα συνολικά 5) αλλά δεν ολοκλήρωσα τη διαδικασία διότι πάντα ήμουν υπέρ των εναλλακτικών μεθόδων και φυσικά έψαξα, κατέληξα και βοηθήθηκα από την ομοιοπαθητική. Εννοείται ότι είχα δει αποτελέσματα από την πρώτη ένεση κιόλας, αλλά ο γιατρός ήταν λίγο παλιάς σχολής και πρότεινε να διώξω προσωρινά τις γάτες από το σπίτι (έλα, να γελάσουμε όλοι μαζί
) και είχαμε θεματάκι. Η ομοιοπαθητική με βοήθησε σε διάφορα που παρουσίασα εκείνο το διάστημα - πέρα από το αλλεργικό άσθμα συνέχισα με πολλά δερματικά για τα οποία δεν έφταιγε η γάτα (εγώ δεν πιστεύω πως είναι κανείς αλλεργικός στη γάτα, μια φορά κόντεψα να σκοτώσω μια φαρμακοποιό άσχετη και ανενημέρωτη έως επικίνδυνη για τις μ... που μου είπε, αλλά αν δεν κάνει κάποιος ομοιοπαθητική δεν μπορεί να με καταλάβει και δε χρειάζεται να τρώω το χώρο του θέματος για τις δικές μου προσωπικές θεωρίες
)Εάν χρειάζεσαι οποιαδήποτε πληροφορία προκειμένου να επικοινωνήσεις με τη δική μου ομοιοπαθητικό, στείλε μου πμ.
Ο γάτος σου είναι ΘΕΟΣ, ο,τι και να πω είναι λίγο. Βάλ'του στην κούτα του μια θερμοφόρα μέσα στα μπλουζάκια κι ανανέωνε τακτικά το νερό να διατηρείται ζεστό. Θα κοιμάται μια χαρά. Το λούτρινο θα τον κάνει να αισθάνεται ότι έχει κάποιον όμοιο κοντά, μάλλον θα του κάνει καλό. Κι εννοείται πως όταν λείπεις από το δωμάτιο δεν κλαίει, σε φωνάζει διότι είσαι η μανούλα του. Μακάρι να το κρατήσεις, η συμβίωση με γάτες είναι από τις ευτυχίες της ζωής

NikolasG7
Νεοφερμένο μέλος
χεχε σαν και εμένα και εσύ. Απο το πουθενά ιδιοκτήτης γάτας,αλλά εγώ είχα την τύχη να το βρώ μεγαλομένο!
Και εγώ δε σκόπευα ποτέ να αποκτήσω γάτα αλλά τελικά είναι καλόβολο πλασματάκι.
Υπομονή μέχρι να μεγαλώσει λιγάκι και μετά είναι ποιο απλά τα πράγματα..
NeNeia
Νεοφερμένο μέλος
Ρε παιδιά κάτι εχει το γατί... το πρωί φάγαμε κανονικα 12μλ γαλατάκι και ήταν μια χαρά.. το μεσημέρι που ξαναφάγαμε ήπιε 13 μλ και απο εκείνη την ώρα όλο κοιμάται. Κάνει κάτι περίεργους ήχους απο το στομάχι σαν να ρεύεται και δεν έχει καθολου όρεξη.. παραείναι ήσυχη σε σχεση με τις προηγούμενες μέρες.. ούτε να νιαουρίσει δεν έχει κουράγια.. την ξυπνάω για να φάει γτ εχει περάσει κ η ώρα της κ δεν έχει όρεξη... όπου κ να την ακουμπίσω θα κοιμηθεί... τι εχειιιιιιιιι? θα με πιάσει υστερίααααααααα!!!

konstans
Περιβόητο μέλος
Πως είναι το γατάκι σήμερα;
NeNeia
Νεοφερμένο μέλος
Πριν μία ωρίτσα ο άγγελος μου κοιμήθηκε.. Χθες το βράδυ έφαγε κανονικα τελικά και σήμερα το πρωί ξύπνησα και τον είδα χάλια.. Δεν μπορούσε να σταθεί στα ποδαράκια του, δεν ήθελε να φάει και τον πήγα αμέσως στον γιατρό. Μου είπε ότι απο την στιγμή που δεν είχε την μαμά του και μάλλον δεν είχε θυλάσει όσο θα έπρεπε ήταν πολύ ευάλωτος και αφού έπεσε τόσο πολύ απο την μία μέρα στην άλλη να είμαι προετοιμασμένη για το χέιρότερο γτ 99,9 % δεν θα τα καταφέρει, του έκανε και μία ενεση αντιβίωση για καλο και για κακο. Πως μπορείς όμως να προετοιμαστείς για κάτι τέτοιο? Πως???? Τον έφερα γρήγορα σπίτι τον έβαλα σε ζέστη, τον χάιδευα και του μιλούσα συνέχεια να μην νιώσει ούτε μία στιγμή φόβο, ούτε μία στιγμή μόνος. Το μόνο που ήθελα ήταν ότι είναι να γίνει να γίνει, αρκεί να μην ταλαιπωρηθεί. Τον έβλεπα έτσι και έλιωνα μαζί του. Μετά απο αρκετή ώρα άνοιξε τα ματάκια του, νιαούρισε και κοιμήθηκε. Προσπαθώ να καταλάβω γτ και αν έκανα κάτι λάθος... Είμαι τόσο θυμωμένη με αυτόν που το παράτησε που θα τον έπνιγα αν τον είχα μπροστά μου!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές. Μακάρι να τα κατάφερνε το αγγελούδι μου.. Ηδη μου λείπει. Μακάρι να ήξερα και εγώ παραπάνω πράγματα να τον βοηθούσα περισσότερο.. δεν ξέρω τι να πώ. Ελπίζω όπου και να είναι, ναι είναι καλά και χαρούμενος. Δεν θα ξεχάσω ούτε ένα λεπτό απο αυτά που πέρασα μαζί του. Επειδή όμως πήρα ένα μάθημα και επειδή έχω ένα σκύλο που αν μου πάθει κάτι ποτέ θα τρελαθώ... έχω να σας πώ ένα πράγμα.. Απολαύστε κάθε λεπτό με τα ζωάκια σας... είναι πολύτιμο! κάποτε είχα διαβάσει σε ένα άρθρο τι θα έλεγε το ζωάκι αν είχε φωνή.. και αυτό που μου είχε μείνει ήταν το εξής : "Εσύ μπορεί να έχεις τους φίλους σου και τις παρέες σου, εγώ έχω μόνο΄εσένα". και έτσι είναι... εμείς είμαστε η παρέα τους και η οικεγένεια τους. Και για όλα αυτά που μας δίνουν αξίζουν όλη την αγάππη του κόσμου. Δώστε αγάπη....
moukelis
Επιφανές μέλος
Πολυ λυπαμαι...Καλο του ταξιδι,μπραβο σου που του εδωσες μια αγκαλια ακομα και για λιγες μερες.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Να μην έχεις καθόλου ενοχές,εσύ έκανες το καλύτερο γι'αυτό, αλλά δυστυχώς αυτά που αποχωρίζονται από πολύ μικρά τη μανούλα τους είναι πολύ ευάλωτα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Πολύ λυπάμαι για το μικρουλάκι σου... Προσπάθησες να το βοηθήσεις αλλά ήταν αδύναμο. Έχουμε βρεθεί στην ίδια θέση πολλοί από μας και σε καταλαβαίνουμε. Εκεί που πάει θα έχει μεγάλη παρέα και θα σε ευγνωμονεί για την αγάπη που του χάρισες.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κριμα ρε γμτ..παρα πολυ κριμα...

....εκανες ομως οτι μπορουσες...σε νιωθω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πριν μία ωρίτσα ο άγγελος μου κοιμήθηκε.. Χθες το βράδυ έφαγε κανονικα τελικά και σήμερα το πρωί ξύπνησα και τον είδα χάλια.. Δεν μπορούσε να σταθεί στα ποδαράκια του, δεν ήθελε να φάει και τον πήγα αμέσως στον γιατρό. Μου είπε ότι απο την στιγμή που δεν είχε την μαμά του και μάλλον δεν είχε θυλάσει όσο θα έπρεπε ήταν πολύ ευάλωτος και αφού έπεσε τόσο πολύ απο την μία μέρα στην άλλη να είμαι προετοιμασμένη για το χέιρότερο γτ 99,9 % δεν θα τα καταφέρει, του έκανε και μία ενεση αντιβίωση για καλο και για κακο. Πως μπορείς όμως να προετοιμαστείς για κάτι τέτοιο? Πως???? Τον έφερα γρήγορα σπίτι τον έβαλα σε ζέστη, τον χάιδευα και του μιλούσα συνέχεια να μην νιώσει ούτε μία στιγμή φόβο, ούτε μία στιγμή μόνος. Το μόνο που ήθελα ήταν ότι είναι να γίνει να γίνει, αρκεί να μην ταλαιπωρηθεί. Τον έβλεπα έτσι και έλιωνα μαζί του. Μετά απο αρκετή ώρα άνοιξε τα ματάκια του, νιαούρισε και κοιμήθηκε. Προσπαθώ να καταλάβω γτ και αν έκανα κάτι λάθος... Είμαι τόσο θυμωμένη με αυτόν που το παράτησε που θα τον έπνιγα αν τον είχα μπροστά μου!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές. Μακάρι να τα κατάφερνε το αγγελούδι μου.. Ηδη μου λείπει. Μακάρι να ήξερα και εγώ παραπάνω πράγματα να τον βοηθούσα περισσότερο.. δεν ξέρω τι να πώ. Ελπίζω όπου και να είναι, ναι είναι καλά και χαρούμενος. Δεν θα ξεχάσω ούτε ένα λεπτό απο αυτά που πέρασα μαζί του. Επειδή όμως πήρα ένα μάθημα και επειδή έχω ένα σκύλο που αν μου πάθει κάτι ποτέ θα τρελαθώ... έχω να σας πώ ένα πράγμα.. Απολαύστε κάθε λεπτό με τα ζωάκια σας... είναι πολύτιμο! κάποτε είχα διαβάσει σε ένα άρθρο τι θα έλεγε το ζωάκι αν είχε φωνή.. και αυτό που μου είχε μείνει ήταν το εξής : "Εσύ μπορεί να έχεις τους φίλους σου και τις παρέες σου, εγώ έχω μόνο΄εσένα". και έτσι είναι... εμείς είμαστε η παρέα τους και η οικεγένεια τους. Και για όλα αυτά που μας δίνουν αξίζουν όλη την αγάππη του κόσμου. Δώστε αγάπη....

Κριμα...και ηταν το πιο ομορφο μωρο που εχω δει....
Καλο ταξιδι αγγελακι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Οχι ρε γαμώτο.
Σε νοιώθω απόλυτα γιατί πέρασα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα με το Μπεζεδάκι μου ο οποίος ίσως ήταν λιγο πιο δυνατός και το ξεπέρασε.
Κάθησα πολλές φορές σκεπτόμενος την άσχημη κατάληξη και έσκαγα.
Να είσαι γερή και δυνατή και να προσέχεις το σκυλάκο σου.
Γειά σου γατ-άγγελε. Καλό ταξίδι.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Λυπάμαι πολύ.

Να θυμάσαι ότι εσύ έκανες ότι καλύτερο μπορούσες, αλλά μάλλον το μικρούλι αποχωρίστηκε πολύ νωρίς τη μαμά του και δεν τα κατάφερε. Τουλάχιστον του χάρισες μια αγκαλιά και στοργή και δεν έφυγε μόνο και στο δρόμο.
Καλό ταξίδι στο αγγελάκι σου.

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ξέρεις πως δεν φταις εσύ, δεν έκανες τίποτα λάθος. Το μόνο που έκανες ήταν να του προσφέρεις απέραντη αγάπη και φροντίδα. Ευτυχώς δεν ταλαιρωρήθηκε και έφυγε ήσυχα...Είμαι σίγουρη στον γατοπαράδεισο θα κάνει πολλούς φίλους...
NeNeia
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ όλους.. έχω να σας πω ότι παρόλο που δεν ειχα ποτέ σχεση με γάτες, τις λάτρεψα.. το συζήτησα με το αγόρι μου και αποφασίσαμε όλη την αγάπη και την φροντίδα που θα δίναμε σε αυτό να την δώσουμε σε ένα άλλο γατάκι που θα έχει ανάγκη μιας και ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει αυτα τα πλασματάκια που δεν έχουν οικογένεια και σπιτάκι. Όποιος ψάχνει οικογενεια για το μικρά του γατάκια ας μου στείλει ένα πμ. Αρκεί να μην είναι τόσο μωρό... Αλλο αντίο δεν θα το αντέξουμε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ πολύ όλους.. έχω να σας πω ότι παρόλο που δεν ειχα ποτέ σχεση με γάτες, τις λάτρεψα.. το συζήτησα με το αγόρι μου και αποφασίσαμε όλη την αγάπη και την φροντίδα που θα δίναμε σε αυτό να την δώσουμε σε ένα άλλο γατάκι που θα έχει ανάγκη μιας και ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει αυτα τα πλασματάκια που δεν έχουν οικογένεια και σπιτάκι. Όποιος ψάχνει οικογενεια για το μικρά του γατάκια ας μου στείλει ένα πμ. Αρκεί να μην είναι τόσο μωρό... Αλλο αντίο δεν θα το αντέξουμε.
μπραβο σας...πολυ με συγκινησατε...

..και εχεις δικιο για το οχι πολυ μικρο...
stellak
Διάσημο μέλος
Έτσι είναι οι γάτες. Μας βοηθούν να έχουμε πάντα ανοιχτή την καρδιά μας γι'αυτές ό,τι κι αν περάσουμε. Να είστε καλά που πήρατε μια τέτοια απόφαση και, πίστεψέ με, μια βόλτα από τα "χαρίζονται" θα σε κάνει να μην ξέρεις σε ποιό να πρωτοανοίξεις την αγκαλιά σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool