Εγώ τρελάθηκα ή ο γάτος;

CuteKitty

Δραστήριο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλη τη γατοπαρέα! :)

Ήταν περίπου 7:30 και βγήκα στο παράθυρο να δω τις τι κάνουν τα γατιά. Αν ήταν ξύπνια θα πήγαινα να τα ταϊσω. Τα δυο αρσενικά έπαιζαν, η γάτα καθόταν και με κοιτούσε και το μικρό θηλυκό γατάκι... είχε χουχουλιάσει και είχε μαζευτεί ανάμεσα στα μπροστινά πόδια του πατέρα της (του αρσικού γάτου) :| ο οποίος καθόταν και το ζέστενε λες και δε συνέβαινε το παραμικρό. Δεν τον ένοιαζε καθόλου. Ο γάτος αυτός πάντα αρπάζει την ευκαιρία να επιτείθεται στα μικρά όταν η γάτα είναι στον κόσμο της, αλλά να το ζεσταίνει κιόλας??? :confused: Είπαμε!

Οι γάτοι δε κυνηγάν να τα πνίξουν τα μικρά;;; :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε όχι πάντα καμιά φορά υπάρχουν αρσενικοί γάτοι που είναι πολύ πιο τρυφεροί με τα γατάκια απ όσο είναι η μητέρα τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, αυτό το γνωρίζω, αλλά αναφέρω ότι αυτός ο γάτος πάντα αρπάζει την ευκαιρία να επιτείθεται στα γατιά! :| Μια φορά το ένα τρίριξε κιόλας (τι του έκανε ο γάτος δεν πρόσεξα γιατί γέμιζα με τροφή τα μπολ τους), η γάτα ήρθε τρέχοντας και ο αρσενικός αναπήδησε και το έβαλε στα πόδια σαν τους κλέφτες που τους έπιασες στα πράσα :P. Αλλά πρώτη φορά συμπεριφέρθηκε έτσι! :confused:

Τυχαίνει μωρέ.. και εγώ έχω γατιά που μπορεί να είναι οκ μεταξύ τους και την άλλη να πλακώνονται πραγματικά και να τρέχω να χωρίζω με το λάστιχο...;)

Το θέμα είναι να μην κινδυνέψουν μιας και είναι μικρά και η μάνα μπορεί να μην προλάβει κάποια στιγμή....

Ναι, και είναι τυχερά που ο πατέρας του με τρέμει.. :lol: Η γάτα λίγο λιγότερο και τα γατάκια καθόλου! ;) Ευχαριστώ για την απάντησή σου. :)

Χμμμ...

μήπως επειδή το γατί είναι θυληκό;:hmm:Ξέρω'γω;;;

οι γατοι πνηγουν τα μικρα εφοσον δεν ειναι δικα τους η για να ξαναζευγαρώσουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back