Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή η λιτότητα δε θα σταματήσει ποτέ;
Και να δουλεύετε κι απο πάνω και να μη σας πληρώνουν; Ποιος θα πει κακό λόγο ύστερα αν δεν έχετε για τις γάτες; Ήμαρτον!
Αυτή η κοπέλα γιατί να στενοχοριέται τόσο;
Μήπως να κάνουμε εδώ ένα ταμείο για να βοηθάμε όποτε χρειάζεται στα ιατρικά; Διαφημίσεις δεν έχει το site να βγαίενι κανα φράγκο;
Λέω τώρα, μην το πάρει στραβά κανείς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Μόνο κακή γατομαμά δεν θα σε έλεγα.
Μακάρι να ήταν όλοι σαν κι εσένα να μάζευαν τόσα γατουλίνια από το δρόμο!
Φυσικά και θα υπάρχουν περίοδοι με οικονομικές δυσκολίες, της έχω περάσει κι εγώ όπως ανέφερα σε άλλο ποστ. Ούτε 100 ευρώ δεν μου περίσσευαν για τη στείρωση της Σβουρίτσας και άργησα να την κάνω πολύ.
Μην αγχώνεσαι και μην κατηγορείς τον εαυτό σου
γιατί είσαι μία απίστευτη γατο-μαμά Τερέζα
και οι ψυχούλες που έχεις αναστήσει το ξέρουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elunitta από τι ηλικία τον είχες δηλαδή και λες " τον μεγάλωσα " ? και τι ηλικία έχει τώρα ώστε να θεωρείται "μεγάλος" ?
Περίπου 45 ημερών είναι τώρα μωρέ, μικρούλης ακόμα δηλαδή, αλλά εμείς τον βρήκαμε πάρα πολύ μικρό (φαντάσου ότι ο αφαλός του είχε ακόμα αίμα) και τώρα μας φαίνεται μεγάλος. Τα δύσκολα ήταν όταν ήταν ένα τόσο δα μικρούλικο και ανήμπορο πλασματάκι που το ταίζαμε κάθε 4 ώρες, το χαίδευαμε για να κατουρήσει και που φοβόμασταν το καθετί. Τώρα που είναι ένα γερό γατάκι που τρέχει όλη μέρα σαν τρελό, απαιτεί το φαγητό του και χρησιμοποιεί την άμμο του εμάς μας φαίνεται μεγάλο το σκατουλάκι μας!

maxi2
Δραστήριο μέλος
Μόλις έχεις νέα με το γατουλίνι να μας ενημερώσεις και όχι άλλα τέτοια : "ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ......"
Ok?????????

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Ηκαλη μας κτηνιατρος γυρισε σημερα το πρωι την πηρα τηλεφωνο κ μου ειπε να παω αμεσως η δικια μου γιατρος ο σωτηρας μου να την εχει καλα ο θεος αμεσως βρηκε τι εχει ο Πισσουλης φυσικα μου εδωσε εμενα πρωτα ενα ηρεμιστηκο για να χαλαρωσω κ μετα τον ξεσκωνισε δεν ειχε ωτιτιδα δεν ειχε καμια φλεγμονη στο αυτι του ηταν καθαρο εχει πειρακτει το οπτικο του νευρο μου τα εξηγησε ολα η ασθενεια οναομαζετε το συνδρομο corner καπως ετσι αν καταλαβα καλα μπορει να προηρθε απο νερο στο αυτι κατα την διαρκρεια του μπανιου απο λαδια μηχανης χημικα κ.λπ. ακομη μπορει να εχι προερθει απο ριξει του τυμπανου η ακομη απο το οτι καθετε στον ανεμηστηρα κ στο aircodition πηραμε μια γερη ενεση αντιβιωσης κ μια ενεση κορτιζονης κ αυριοπ αλλη μια κ απο το σαββατο θα περνουμε το0 χαπι κορτιζονης αυτα τα νεοτερα τωρατι κουσουρι θα του αφησει θα δουμε
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ladycat, μας βοηθάς κι εμάς που τα γράφεις, να βλέπουμε τι άλλο θα μπορούσαμε να προσέχουμε: π.χ. το a/c (και μου το'πε αυτό και ο πάντα χρήσιμος γιατρός). Δε θα της ξαναρίξω νερό στο κεφάλι (το'κανα δυο φορές σε ολικό μπάνιο
), ευχαριστώ για την πληροφορία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
εκει εχει περισσοτερες πληροφοριες
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Να δεις που όταν τελειώσει την θεραπεία θα είναι οκ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool