Εδώ τσακωνόμαστε!

εγώ πάντως σύντομα θα φύγω από την αθήνα για να μείνω με το φίλο μου. (στο σκιπ τον βρήκα εκεί που μένει :Ρ)

Πρώτη κίνηση που θα κάνω είναι να ακυρώσω σχεδόν όλες μου τις πιστωτικές. Εϊμαι περίφανη γιατί αυτό το μήνα θα πληρώσω την τελευταία δόση. (χρωστάω το αυτοκίνητο βέβαια, αλλά αν περαστεί το νομοσχέδιο θα αναγκαστώ να το πουλήσω) Παιδιά δεν ξαναβγάζω πιστωτική. Τις είχα για να αγοράζω κανα ακριβό πράγμα (έπιπλα πιο πολύ έπαιρνα) τελείωσε. Ότι ψώνισα ψώνισα. Δεν ξανα έχει.. Μετριτής να μου κάνουν και εκπτωση.

Να ηρεμίσω λίγο. Ξέρετε πόσο πιο φτηνή είναι η ζωή εκτός μεγάλης πόλης; εδώ ένας καφές πάει 5-6 ευρώ; στη δράμα πάει 2. με ένα ευρώ πέρνεις και δύο μπάλες παγωτό. τα άλλα τρία στον κουμπαρά για τη γάτα :ρ (μονο που μου πεφτει μακριά η δράμα γμτ)

Αχ βαχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΧΘΕΣΙΝΟ παράδειγμα....
Καφετέρια.. με απίστευτη ΘΕΑ. κλπ κλπ.
1 Ελληνικός και μια Λεμονάδα = 1,60? ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!! Αφού πήγα μέσα και ρώτησα!!! μην έκαναν λάθος!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κακανθρώπισμα

Θηλυκός συγγενής μου πρώτου βαθμού, όταν είδε μια φορά τον τραγουδιστή Μενιδιάτη (λαϊκή φωνάρα αλλά κορκοντζελοσούσουμος!) γκρο πλαν φάτσα στην τιβί, αναφώνησε:

"Άλλους ο Θεός τους έφτιαξε κι άλλους τους πορδοπέταξε!"

Και μου 'βγαλε τον καφέ απ' τη μύτη... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό λέω και γώ. μάλλον καπαρώσαμε σπίτι οπότε μέσα στους 2 επόμενους μήνες έφυγα.... Αλήθεια τζούλια σε ποιά μεριά της ελλάδας μένουν τα γατιά σου; :)

ΧΘΕΣΙΝΟ παράδειγμα....
Καφετέρια.. με απίστευτη ΘΕΑ. κλπ κλπ.
1 Ελληνικός και μια Λεμονάδα = 1,60? ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!! Αφού πήγα μέσα και ρώτησα!!! μην έκαναν λάθος!!!:up:

Τι λε ρε φίλε....:mad: Κι εμείς εδώ τι κάνουμε και ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ δουλεύουμε; Για τους ... πορδοπεταμένους, που είπε και ο θηλυκός συγγενής της Zbeebz;;;

Παιδιά.. εχει ξεφύγει το πράγμα....:( Πληρωνόμαστε σε Δραχμές και πληρώνουμε σε ?!!!

Εγώ έκανα τα πάντα Δραχμούλες... και μου σηκωνόταν η τρίχα....:mad:

Ενα κιλό ντομάτες Ιούλιο μήνα 800δρχμές??? Που να τον πάρεις τον άλλον με τις ντομάτες?? Δεν συμφέρει!

Πριν από δύο χρόνια είχα μία φίλη που κάθε μερα με το φίλο της έτρωγαν απ έξω γιατί κανείς από τους δυο δεν ήξερε να μαγειρεύει και βαριόντουσαν και να μάθουν.

Δυό χρόνια μετά με τον ίδιο μισθό και αυξημένα έξοδα μάθανε να μαγειρεύουν τα βασικά....

Λέω και ξαναλέω φίλη Niar! Εγώ έχω πάρα πολλούς φίλους που έχουν φίγει απο ελλάδα για μια καλύτερη ζωή και μεγαλύτερη ελπίδα για τα όνειρά τους να πραγματοποιηθούν! Και εγώ το έχω πάρει απόφαση.Περιμένω να βάλω κανα φράγκο στην άκρη! :cool:

Αυτο εδω και λιγες μερες το ακουω απο πολυ κοσμο.Οτι δηλαδη θα αρχισει νεο κυμα μεταναστευσης απο την Ελλαδα, οπως τοτε στην δεκαετια του '60.:hmm:Εγω προσωπικα εδω και μια βδομαδα επι μονιμου βασεως βριζω τον Horse Bonnet(που λεει και η φιλη μου η Zbeebz), ακους εκει να πληρωνουμε ηδη απο το πρωτο ευρω 10% φορο.Και το καλυτερο ειναι που λεει οτι οι μικρομεσαιοι κανουν ολη την την φοροδιαφυγη στην Ελαδδα. Κοιτα που εγω ,ο περιπτερας μου και ο μαναβης και μερικοι ακομη βουλιαξαμε την Ελλαδα.:blink: Τα τεκμηρια να μην τα σχολιασω καλυτερα.:down:
Να σας πω και ενα ανεκδοτο.Ποιος ειπε οτι η κυβερνηση δεν παραγει εργο,δεν εχετε παρα να δειτε τα σπιτια των υπουργων της.:blink::lol:

ή στο χωριο της Τζούλια μας βλέπω δλδ ή στο εξωτερικο...

ή στο χωριο της Τζούλια μας βλέπω δλδ ή στο εξωτερικο...

:mad::mad: Εσύ, από ό,τι θυμάμαι... ΘΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΓΙΑ ΓΑΥΔΟΟΟΟΟ!!! Για να μην ξεχνιόμαστε, δηλαδή...:P

Καλημέρα σας!
Εμένα πάλι μου στροβιλίζει στο μυαλό να την κάνω με τον δικό μου προς Αργεντινή κάποια στιγμή. Το πιστεύετε πως θεωρείται τριτοκοσμική χώρα?
Οκ έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους σαν χώρα και έχουν μια κάποια εγκληματικότητα αλλά και μόνο η σκέψη πως με 500 ευρουλάκια το μήνα έχεις στην ουσία 3-4 μισθούς εκεί και με δεδομένο ότι όλα είναι τόσο φτηνά...

Σου μπαίνει στο μυαλό πως οκ... εκεί έχω ελπίδες να κάνω τα όνειρα ζωής μου πραγματικότητα...

Ενώ εδώ.... προσπαθείς να ξεχάσεις ότι μεγάλο όνειρο κι αν έχεις....:down:

Έριξα μια Μ***ντζα και έφυγα!!! Και θα πηγαίνω Αθήνα μόνο για Τουρισμό!!!:)
Άντε και όταν κανονίζετε κανα καφέ!!:)

(Όταν δουλεύω 7 χρόνια, χωρίς νοίκι... χωρίς αμάξι και ΟΤΕ.. και στο τέλος μου μένουν 3,000... Ε ΟΧΙ!!!:mad:.....και φυσικά όσοι με ξέρετε.. ούτε στα Μπουζούκια τα τρώω, ούτε σε ρούχα, ούτε σε καλλυντικά....ΠΟΥΘΕΝΑ!!!)
(- αντε καμία στείρωση...:P)

Καλά έκανες. Χαρά στον τρομοκράτη τον Κίκη:lol:

( προς ΣτελλαΚ) ουπςςςςς ναι ρε κοπελια οκ!!!
απλα να χω και μια 2η επιλογη!!! τς τς τς μνημη καμηλας αυτο το κοριτσι....

Εγώ πάλι βλέπω ο κόσμος η να φεύγει από Ελλάδα γιατί και στην επαρχία το θέμα ανεργίας είναι απελπιστικό ή να τρελένεται και να γινόμαστε Λατ. Αμερική.Να βγαίνουμε στους δρόμους και να τα κάνουμε όλα π***να.Γιατί πόση καταπίεση,φτώχια,κοροιδία και αδικία μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος?Θα είναι θέμα επιβίωσης πια.Ασε που τόσος καταπιεσμένος θυμός φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και όποιον πάρει ο χάρος.Απ'οτι ξέρω πάντως στο εξωτερικό δε πωλούνται σπίτια και όσα είναι κοστίζουν πολυυυυ γι'αυτο και το 1/3 της ελλάδας το έχουν αγοράσει ξένοι.

Είχες και μαϊμού:blink:

:lol::lol::lol::lol::lol: Μαιμού.. ΟΧΙ.. (ακόμα):rolleyes:... εννοούσα την τσίτα στην δουλειά...

Πώς λέμε "είμαι στην τσίτα".... :P "έχω τα νεύρα τσίτα", "είμαι τσίτα"

Το λέμε, δεν το λέμε, ή είναι ΔΙΚΙΑ μου επινόηση?? :blink::lol::lol::lol:

Εγώ πάλι βλέπω ο κόσμος η να φεύγει από Ελλάδα γιατί και στην επαρχία το θέμα ανεργίας είναι απελπιστικό ή να τρελένεται και να γινόμαστε Λατ. Αμερική.Να βγαίνουμε στους δρόμους και να τα κάνουμε όλα π***να.Γιατί πόση καταπίεση,φτώχια,κοροιδία και αδικία μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος?Θα είναι θέμα επιβίωσης πια.Ασε που τόσος καταπιεσμένος θυμός φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και όποιον πάρει ο χάρος.Απ'οτι ξέρω πάντως στο εξωτερικό δε πωλούνται σπίτια και όσα είναι κοστίζουν πολυυυυ γι'αυτο και το 1/3 της ελλάδας το έχουν αγοράσει ξένοι.

Συμφωνώ vi2ka.. :/::/:
Το ποτήρι ΞΕΧΥΛΗΣΕ τα τελευταία χρόνια... πιο πρίν και όταν είχαμε ακόμα Δραχμούλα ήμασταν μιά χαρά! Τώρα πάνε όλοι να πλουτίσουν σε ένα βράδυ στις πλάτες άλλων...:mad:

Όταν η κατώτερη σύνταξη έξω είναι 3000? και λίγα λέω... είναι λογικό να εκπληρώνει κάθε Ευρωπαίος το όνειρό ζωής του, να αγοράσει ένα σπίτι εδω.. :/:
γιατί είμαι μισή ξένη και έχω ζήσει και έξω.. και είναι πραγματικά όνειρό ζωής τους!!

Να δείς κάτι πέτρινα παλάτια που έχουν αναπαλαιώσει εδώ που είμαι.. με την καλύτερη θέα.. και είναι ΘΕΟΙ.. και ζούν στον Παράδεισο, ήρεμα. .τα χρονάκια τους....:cool:

Nehalennia,μια χαρα ειναι στην Αργεντινη!!Μια φιλη μου ηταν ενα μηνα εκει και τη βρηκε υπεροχη,καμια σχεση με εγκληματικοτητες και τα συναφη,και πολυ φτηνη.Αν βρεις δουλεια εγω λεω να την κανεις...

Nehalennia,μια χαρα ειναι στην Αργεντινη!!Μια φιλη μου ηταν ενα μηνα εκει και τη βρηκε υπεροχη,καμια σχεση με εγκληματικοτητες και τα συναφη,και πολυ φτηνη.Αν βρεις δουλεια εγω λεω να την κανεις...

Επειδή ο άντρας μου είναι από εκεί γνωρίζω πως είναι η κατάσταση.

Έχει καταπληκτικά μέρη και ναι είναι πολύ φτηνά. Αν μπορούσα θα έφευγα και αύριο αλλά δυστυχώς δεν γίνεται για την ώρα.

Αλλά με την κατάντια της χώρας μας... γυρνάει συνέχεια στο μυαλό μου.

Επειδή ο άντρας μου είναι από εκεί γνωρίζω πως είναι η κατάσταση.

Έχει καταπληκτικά μέρη και ναι είναι πολύ φτηνά. Αν μπορούσα θα έφευγα και αύριο αλλά δυστυχώς δεν γίνεται για την ώρα.

Αλλά με την κατάντια της χώρας μας... γυρνάει συνέχεια στο μυαλό μου.
Αν πάλι το αποφασίσεις κ χρειάζεσαι κάποια για να δοκιμάζει τους καφέδες της φυτείας σου, μπορείς να πάρεις εμένα;:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back