gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Κουκουλώσου και μιλιά!! Βάλε ΣΚΑΙ έχει αρκούδες, και μετά στις 11 γάτες!

Τί κάνει η κόρη??? Βρήκε άνδρα? Να γίνει επιτέλους μάνα????

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Έχω ανοίξει ένα θέμα που ζητάω τραγούδια για το χορευτικό.Διάλεξα τελικά τραγούδι Αυτό.Κάποιες από την τάξη μου είπαν ότι θα κάνουν το just dance και τώρα που γύρισαν από τις διακοπές θέλουν το δικό μου τραγούδι.Και μας λεν βρείτε άλλο και μας κοροιδεύουν και λεν αν δεν το αφήσετε θα σα κοροιδεύουμε.Αντιδράμε και εμείς κλπ.Αυτές όπως σας είπα είχαν διαλέξει άλλο τραγούδι που το θέλαμε εμείς και υποχωρήσαμε.Και τώρα θέλουν το δικό μας.Ξέρω ότι δεν είναι τόσο σημαντικό για εσάς αλλά γιατί πάντα εγώ να είμαι μειωμένη;

Πάντα αδικούμε....Δεν ξέρω γιατί.Αν σας γράψω όλες τις φορές που αδικήθηκα στο σχολείο θα μου πιάσει σελίδες....
Υ.Σ. Σήμερα δεν είχα σχολείο.Όλα αυτά έγιναν χθες
Melini
Διάσημο μέλος
Πρώτη φορά είμαι τόσο εκνευρισμένη.Πάντα εγώ υποχωρώ.Πάντα εγώ είμαι η καλή.Πάντα εγώ είμαι η ανόητη.Εμ,βέβαια σε εμένα έρχονται όλοι να παρηγορηθούν.Και να σας εξηγήσω τι ενοώ:
Έχω ανοίξει ένα θέμα που ζητάω τραγούδια για το χορευτικό.Διάλεξα τελικά τραγούδι Αυτό.Κάποιες από την τάξη μου είπαν ότι θα κάνουν το just dance και τώρα που γύρισαν από τις διακοπές θέλουν το δικό μου τραγούδι.Και μας λεν βρείτε άλλο και μας κοροιδεύουν και λεν αν δεν το αφήσετε θα σα κοροιδεύουμε.Αντιδράμε και εμείς κλπ.Αυτές όπως σας είπα είχαν διαλέξει άλλο τραγούδι που το θέλαμε εμείς και υποχωρήσαμε.Και τώρα θέλουν το δικό μας.Ξέρω ότι δεν είναι τόσο σημαντικό για εσάς αλλά γιατί πάντα εγώ να είμαι μειωμένη;![]()
Πάντα αδικούμε....Δεν ξέρω γιατί.Αν σας γράψω όλες τις φορές που αδικήθηκα στο σχολείο θα μου πιάσει σελίδες....
Μη σκας βρε! Θέλουν το τραγούδι γιατί βλέπουν ότι είναι καλύτερο... δως τους το και βρες εσύ ένα ακόμα καλύτερο, και φτάξτε ένα καλύτερο χορευτικό και βουλώστε τους όλους!! Αυτά θα γίνονται πάντα στη ζωή σου... τώρα είναι το τραγούδι, αργότερα θα είναι ένα τέλειο φόρεμα που βρήκες εσύ και αγόρασε μια φίλη σου πριν από σένα χωρίς να σου το πει, μετά θα είναι οι σημειώσεις σου στο Πανεπιστήμιο κλπ κλπ. Όταν οι άνθρωποι θέλουν αυτό που έχεις διαλέξει εσύ, σημαίνει ότι έχεις κάνει καλή επιλογή και οι άλλοι ζηλεύουν... να χαίρεσαι και να μη νιώθεις ριγμένη

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μη σκας βρε! Θέλουν το τραγούδι γιατί βλέπουν ότι είναι καλύτερο... δως τους το και βρες εσύ ένα ακόμα καλύτερο, και φτάξτε ένα καλύτερο χορευτικό και βουλώστε τους όλους!! Αυτά θα γίνονται πάντα στη ζωή σου... τώρα είναι το τραγούδι, αργότερα θα είναι ένα τέλειο φόρεμα που βρήκες εσύ και αγόρασε μια φίλη σου πριν από σένα χωρίς να σου το πει, μετά θα είναι οι σημειώσεις σου στο Πανεπιστήμιο κλπ κλπ. Όταν οι άνθρωποι θέλουν αυτό που έχεις διαλέξει εσύ, σημαίνει ότι έχεις κάνει καλή επιλογή και οι άλλοι ζηλεύουν... να χαίρεσαι και να μη νιώθεις ριγμένη![]()
Αυτά που λέτε είναι σωστά.Αλλά αυτό είναι το αγαπημένο τραγούδι.Εμείς παρηγορούσαμε μία από αυτές όταν ήταν στεναχωρημένη και τώρα να πως μας το ανταποδίδει.
Melini
Διάσημο μέλος
Αυτά που λέτε είναι σωστά.Αλλά αυτό είναι το αγαπημένο τραγούδι.Εμείς παρηγορούσαμε μία από αυτές όταν ήταν στεναχωρημένη και τώρα να πως μας το ανταποδίδει.
Σίγουρα θα είχατε και ένα δεύτερο αγαπημένο... όταν βρείτε το τραγούδι σας, φροντίστε να μην το πείτε σε κανέναν.
Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να κρατάς κακία στο άλλο κορίτσι. Μπορεί να μην εκτίμησε την παρηγοριά σου γιατί δεν της έχουν μάθει να εκτιμά. Συνέχισε να έχεις καλές σχέσεις μαζί της, αλλά χρησιμοποίησε τη συμπεριφορά της σα δείγμα έλλειψης αξιοπιστίας, μην της λες τα μυστικά σου, γιατί μπορεί να τα πει παραπέρα, προφανώς δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Πάντως συνέχισε να την έχεις φίλη σου (από μακρυά) και να την παρηγορείς αν έχει προβλήματα. Εσύ πρέπει να δίνεις το παράδειγμα σωστής συμπεριφοράς.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σίγουρα θα είχατε και ένα δεύτερο αγαπημένο... όταν βρείτε το τραγούδι σας, φροντίστε να μην το πείτε σε κανέναν.
Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να κρατάς κακία στο άλλο κορίτσι. Μπορεί να μην εκτίμησε την παρηγοριά σου γιατί δεν της έχουν μάθει να εκτιμά. Συνέχισε να έχεις καλές σχέσεις μαζί της, αλλά χρησιμοποίησε τη συμπεριφορά της σα δείγμα έλλειψης αξιοπιστίας, μην της λες τα μυστικά σου, γιατί μπορεί να τα πει παραπέρα, προφανώς δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Πάντως συνέχισε να την έχεις φίλη σου (από μακρυά) και να την παρηγορείς αν έχει προβλήματα. Εσύ πρέπει να δίνεις το παράδειγμα σωστής συμπεριφοράς.
Ευχαριστώ,τώρα νιώθω καλύτερα!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτη φορά είμαι τόσο εκνευρισμένη.Πάντα εγώ υποχωρώ.Πάντα εγώ είμαι η καλή.Πάντα εγώ είμαι η ανόητη.Εμ,βέβαια σε εμένα έρχονται όλοι να παρηγορηθούν.Και να σας εξηγήσω τι ενοώ:
Έχω ανοίξει ένα θέμα που ζητάω ...... αλλά γιατί πάντα εγώ να είμαι μειωμένη;![]()
Εγώ δεν θα σε παρηγορήσω.
Τι σε διδάσκει όλο αυτό?
Μάθε να λες ΟΧΙ σε ότι είναι αντίθετο με την ψυχή σου.
Μάθε να υποστηρίζεις αυτό που πιστεύεις σωστό.
Μάθε να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και το δίκιο του. Αν δεν το κάνεις εσύ κανείς δε θα το κάνει για χάρη σου.
Μάθε να λες ΟΧΙ χωρίς ενοχές. Το έχεις αυτό το δικαίωμα.
Τότε θα αισθάνεσαι δυνατή και όχι μειωμένη.
Τότε θα αισθάνεσαι αξιοπρεπής.
Τότε δεν θα αισθάνεσαι αδικημένη.
Αν κάνεις κάπου λάθος (αστοχία) μπορείς πάντα να το αναγνωρίσεις και να ανασκευάσεις (διορθώσεις). Και αυτό είναι δικαίωμά σου αλλά και καθήκον σου.
Θα τα κάνεις καλύτερα την επόμενη φορά
Ελπίζω ότι έτσι δεν σε παρηγορώ βέβαια, αλλά σε βοηθάω.
Νάσαι καλά!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν θα σε παρηγορήσω.
Τι σε διδάσκει όλο αυτό?
Μάθε να λες ΟΧΙ σε ότι είναι αντίθετο με την ψυχή σου.
Μάθε να υποστηρίζεις αυτό που πιστεύεις σωστό.
Μάθε να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και το δίκιο του. Αν δεν το κάνεις εσύ κανείς δε θα το κάνει για χάρη σου.
Μάθε να λες ΟΧΙ χωρίς ενοχές. Το έχεις αυτό το δικαίωμα.
Τότε θα αισθάνεσαι δυνατή και όχι μειωμένη.
Τότε θα αισθάνεσαι αξιοπρεπής.
Τότε δεν θα αισθάνεσαι αδικημένη.
Αν κάνεις κάπου λάθος (αστοχία) μπορείς πάντα να το αναγνωρίσεις και να ανασκευάσεις (διορθώσεις). Και αυτό είναι δικαίωμά σου αλλά και καθήκον σου.
Θα τα κάνεις καλύτερα την επόμενη φορά
Ελπίζω ότι έτσι δεν σε παρηγορώ βέβαια, αλλά σε βοηθάω.
Νάσαι καλά!
Αυτό μου λένε και οι γονείς μου.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό μου λένε και οι γονείς μου.
... το λέω κι εγώ που είμαι ...γιαγιά σου ....
Θα τόλεγε κάθε ώριμος άνθρωπος που έχει πονέσει, έχει σκεφτεί κι έχει παλαίψει για να το καταφέρει!
Φιλάκια!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
... το λέω κι εγώ που είμαι ...γιαγιά σου ....
Θα τόλεγε κάθε ώριμος άνθρωπος που έχει πονέσει, έχει σκεφτεί κι έχει παλαίψει για να το καταφέρει!
Φιλάκια!
Eυχαριστώ!
bunny
Περιβόητο μέλος
Πιστεύω ότι ό,τι έπρεπε να σου πουν σου το είπαν.Πρώτη φορά είμαι τόσο εκνευρισμένη.Πάντα εγώ υποχωρώ.Πάντα εγώ είμαι η καλή.Πάντα εγώ είμαι η ανόητη.Εμ,βέβαια σε εμένα έρχονται όλοι να παρηγορηθούν.Και να σας εξηγήσω τι ενοώ:
Έχω ανοίξει ένα θέμα που ζητάω τραγούδια για το χορευτικό.Διάλεξα τελικά τραγούδι Αυτό.Κάποιες από την τάξη μου είπαν ότι θα κάνουν το just dance και τώρα που γύρισαν από τις διακοπές θέλουν το δικό μου τραγούδι.Και μας λεν βρείτε άλλο και μας κοροιδεύουν και λεν αν δεν το αφήσετε θα σα κοροιδεύουμε.Αντιδράμε και εμείς κλπ.Αυτές όπως σας είπα είχαν διαλέξει άλλο τραγούδι που το θέλαμε εμείς και υποχωρήσαμε.Και τώρα θέλουν το δικό μας.Ξέρω ότι δεν είναι τόσο σημαντικό για εσάς αλλά γιατί πάντα εγώ να είμαι μειωμένη;![]()
Υ.Σ. Σήμερα δεν είχα σχολείο.Όλα αυτά έγιναν χθες
Αν βρεθούμε κάποια στιγμή,έχω να σου πω ιστορίες και ιστορίες από το Δημοτικό...
Τότε θύμωνα πραγματικά,αλλά τώρα που τα ξαναθυμάμαι με πιάνουν τα γέλια...

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Πιστεύω ότι ό,τι έπρεπε να σου πουν σου το είπαν.Αν βρεθούμε κάποια στιγμή,έχω να σου πω ιστορίες και ιστορίες από το Δημοτικό...
Τότε θύμωνα πραγματικά,αλλά τώρα που τα ξαναθυμάμαι με πιάνουν τα γέλια...
![]()
Mακάρι!

Ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Eίσαι πολύ ευγενικό κορίτσι! Αυτό να το κρατήσεις, είναι πολύτιμο! Μπορείς πάντα να λες ΟΧΙ ευγενικά και σταθερά.Eυχαριστώ!
Τις καλύτερες ευχές μου!
bunny
Περιβόητο μέλος
Παρακαλούμε!Mακάρι!
Ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας.
Απ' ότι θυμάμαι,εμείς σαν τάξη είμασταν σαν οικογένεια,αν και τσακωνόμασταν ελαφρώς ή πολύ καμιά φορά.
Το Δημοτικό θα το θυμάμαι για πάντα...
Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται,έζησα ή μάλλον ζήσαμε τόσα πολλά τότε.
Τώρα όταν πηγαίνου καμιά βόλτα από το Δημοτικό,μας έχουν βασιλιάδες...
Μας λένε ότι ήμασταν η καλύτερη έκτη.
Είχαμε επηρρεάσει πολύ το σχολείο τότε.
Έπεσε πολύ χειροκρότημα όταν μαθεύτηκε ότι βάλαμε κόλλα στην καρέκλα της στρίγκλας της "μουσικού"(ακόμα θυμάμαι τη φάτσα της)!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Έπεσε πολύ χειροκρότημα όταν μαθεύτηκε ότι βάλαμε κόλλα στην καρέκλα της στρίγκλας της "μουσικού"(ακόμα θυμάμαι τη φάτσα της)!![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Καλημερα!! Οχι,οχι δεν θελω να τσακωθω με κανεναν.Απλα αυτο που θελω να πω δεν κολλαει αλλου.Ανοιξανε θεματακι "Τελος το τσιγαρο απο 1η Ιουλιου"(και πολυ καλα κανανε).Θα μπορουσα να γραψω εκει ,αλλα αισθανθηκα παρισακτη σ,αυτο το χωρο και την εκανα για εδω.Αυτο και μονο με κανει να σκεφτομαι και να φανταζομαι τον εαυτο μου,πως θα με αντιμετωπιζουν οι μη καπνιστες και ποσο μειονεκτικα θα αισθανομαι.Ολα μα ολα ,ειναι υπερ τους .Για μας ,ειναι μονο ,η κακια συνηθεια που δεν εχει περασει και δεν ξερω αν αυτο το μετρο θα μας κανει να το σκεφτουμε σοβαρα,να τσακωθουμε οριστικα και αμετακλητα με το τσιγαρο.Μη βαρατε φευγω,δε σας καπνιζω αλλο.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελάτε, μην νιώθετε άσχημα!Καλημερα!! Οχι,οχι δεν θελω να τσακωθω με κανεναν.Απλα αυτο που θελω να πω δεν κολλαει αλλου.Ανοιξανε θεματακι "Τελος το τσιγαρο απο 1η Ιουλιου"(και πολυ καλα κανανε).Θα μπορουσα να γραψω εκει ,αλλα αισθανθηκα παρισακτη σ,αυτο το χωρο και την εκανα για εδω.Αυτο και μονο με κανει να σκεφτομαι και να φανταζομαι τον εαυτο μου,πως θα με αντιμετωπιζουν οι μη καπνιστες και ποσο μειονεκτικα θα αισθανομαι.Ολα μα ολα ,ειναι υπερ τους .Για μας ,ειναι μονο ,η κακια συνηθεια που δεν εχει περασει και δεν ξερω αν αυτο το μετρο θα μας κανει να το σκεφτουμε σοβαρα,να τσακωθουμε οριστικα και αμετακλητα με το τσιγαρο.Μη βαρατε φευγω,δε σας καπνιζω αλλο.
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool