Εδώ τσακωνόμαστε!

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν στα off-topic. Σ' αυτό το σημείο, θα ήθελα να ζητήσω να μην χρησιμοποιείται το παρόν θέμα για να σχολιάζονται πρόσωπα και πράγματα από άλλα θέματα του φόρουμ. Είναι κάτι που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν (ενδεχομένως να έχω συμμετάσχει κι εγώ σ' αυτό):redface: αλλά εκτός του ότι παραβιάζει τους κανόνες, δεν είναι και σωστό για τα άλλα μέλη, αφού μπορεί να μπουν ανά πάσα στιγμή και να δουν τι γράφεται γι' αυτά.

Με την ευκαιρία, έχω δει ότι οι περισσότεροι δεν εκμεταλλεύονται το σύστημα αξιολόγησης των μηνυμάτων, που υπάρχει ακριβώς για να εκφράζουμε τη συμφωνία ή τη διαφωνία μας με κάποιον, χωρίς να καταφεύγουμε σε ποστ μιας σειράς ("συμφωνώ απόλυτα!", "τα είπες όλα!" κ.λπ.) Συγκεκριμένα:

Το νέο σύστημα αφορά την αξιολόγηση του κάθε μηνύματος ξεχωριστά και ο στόχος του, σε πρώτη φάση, δεν είναι να αναδείξει μέλη, αλλά μηνύματα. [...]

Το σύστημα είναι απλό στην χρήση του. Σε περίπτωση που θέλετε να ψηφίσετε θετικά ένα μήνυμα απλά πατάτε το πλήκτρο
up.png
ενώ σε αντίθετη περίπτωση απλώς χρησιμοποιείτε το πλήκτρο
down.png
. Για να αφαιρέσετε την ψήφο σας χρησιμοποιείτε το αντίθετο πλήκτρο. Αφότου αφαιρέσετε την ψήφο σας, μπορείτε να ψηφίσετε μετά είτε αρνητικά, είτε θετικά το μήνυμα. Κάνοντας κλικ πάνω στη βαθμολογία ενός μηνύματος μπορείτε να δείτε ποιοί το ψήφισαν θετικά και πόσες αρνητικές ψήφους έχει (αλλά όχι και απο ποιούς). Αποφασίστηκε να είναι εμφανείς οι θετικές ψήφους ώστε να αποφύγουμε τα μηνύματα που αποτελούνται μόνο απο ένα quote και ένα "+1" ή ένα "Συμφωνώ", τα οποία εφεξής θα διαγράφονται (εκτός φυσικά εάν περιλαμβάνουν και αιτιολόγηση). Η βαθμολογία ενός μηνύματος είναι το άθροισμα των ψήφων που έχει λάβει, υπολογίζοντας κάθε αρνητική ψήφο σαν -1 και κάθε θετική σαν +1. Το σύστημα λειτουργεί με AJAX, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ξαναφορτώνει ολόκληρη σελίδα για να ψηφίσετε ή για να δείτε τις ψήφους.

Σωστή χρήση του συστήματος είναι να ψηφίζετε ένα μήνυμα όχι μόνο βάσει της ενδεχόμενης συμφωνίας/διαφωνίας σας με τις απόψεις που εκφράζει ή της συμπάθειας/αντιπάθειας σας προς αυτόν που το έγραψε, αλλά συνεκτιμώντας και τον τρόπο γραφής του, την επιχειρηματολογία του και τη γενικότερη ποιότητα του (ή την έλλειψη αυτής) και το κατα πόσον προσφέρει ή υποβαθμίζει το φόρουμ. Μην ψηφίζετε τους φίλους σας συνεχώς με +1, ακόμα κι όταν γράφουν ένα άχρηστο μήνυμα. Έτσι δεν τους βοηθάτε να βελτιωθούν. Μην ψηφίζετε οσους αντιπαθείτε συνεχώς με -1 ακόμα κι όταν γράφουν ένα ποιοτικό μήνυμα. Είναι άδικο.

Ένα άλλο κομμάτι του νέου συστήματος είναι η απόκρυψη των μηνυματων με χαμηλή βαθμολογία. Απο προεπιλογή, όσα μηνύματα έχουν βαθμολογία κάτω απο -10 θα εμφανίζονται "κρυμμένα" και θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Εμφάνιση" για να τα διαβάσετε. Μπορείτε να ρυθμίσετε το νούμερο αυτό ή ακόμα και να επιλέξετε να βλέπετε όλα τα μηνύματα μέσω της επεξεργασίας επιλογών σας.

Πιστεύουμε ότι αυτό το σύστημα μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για την διεξαγωγή μιας συζήτησής αν χρησιμοποιηθεί με ωριμότητα και σύνεση, κάτι που εξαρτάται απο εσάς και μόνον.

Περισσότερα εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα μου συνέβη το εξής κωμικοτραγικό.:confused:
Εδώ και μέρες μου έχει χαλάσει ο φορτιστής του λαπτοπ. Την μεγάλη Τετάρτη πήγα σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών (ας μην αναφέρω το όνομα) που άνοιξε πολύ πρόσφατα στην περιοχή μου να ρωτήσω αν μπορώ να βρω έναν φορτιστή Acer.Μου είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ακριβώς ο ίδιος.Μπορώ όμως να πάρω έναν universal που έχει διάφορα ακροφύσια και ταιριάζει σε διάφορες μάρκες λαπ-τοπ.Ο υπάλληλος όμως μου είπε ότι επειδή η συσκευασία του universal φορτιστή αν ανοιχτεί δεν μπορεί άλλο να επιστραφεί, να φέρω εκεί το λαπ-τοπ μου να κάνουμε επί τόπου την δοκιμή αν ταιριάζει με έναν από ανοιχτή συσκευασία που έχουν στο μαγαζί.
Ως εδώ καλά.Μεσολάβησε το Πάσχα , ο φορτιστής τα 'φτυσε τελείως ,δηλαδή κόπηκε το καλώδιο και μου βγήκε οφφ το λαπτοπ.
Επειδή είχα δυο μέρες το αυτοκίνητο για σέρβις, σήμερα το μεσημέρι επιτέλους πήγα να πάρω αυτόν τον φορτιστή universal.
Με την τσάντα με το λαπ-τοπ μου πάω να μπω στο κατάστημα.
Με σταματάει ο σεκιουριτάς που έχουν στην πόρτα και μου λέει τι είναι -τι είναι αυτό που καρατάτε, που το βρήκατε, αφού με σκανάρει ολόκληρη πρώτα.Του εξηγώ πολύ ευγενικά όλη την ιστορία με τον φορτιστή και ότι έφερα εδώ το λαπ-τοπ μου για να κάνουμε την δοκιμή, όπως μου πρότεινε ο δικός τους υπάλληλος.
-όχι μου λέει δεν μπορείτε να μπείτε πηγαίνετε στην υποδοχή να αφήσετε τα στοιχεία σας και τον υπολογιστή και μετά θα μπείτε στο κατάστημα.
Πάω στην υποδοχή ξαναλέω την ιστορία από την αρχή, έρχεται ο υπεύθυνος μου κάνουν κανονική ανάκριση...στοιχεια δικά μου, τύπος υπολογιστή από που τον πήρα και πότε.Ε δε άντεξα άλλο τους είπα ειρωνικά τι να κάνω δεν έχω μαζί μου την απόδειξη της αγοράς του λαπ-τοπ μου προ διετίας.
Ο υπεύθυνος τσατίζεται προφανώς μου λέει ότι -τι θέλετε και φωνάζετε;
Χάνω πια την υπομονή μου τους λέω κρατήστε τα χαρτιά σας (τα δικά μου στοιχεία και του υπολογιστή μου που συμπλήρωναν τόση ώρα) εγώ δεν ξαναπατάω στο μαγαζί σας.Και παίρνω το λαπ-τοπ μου και φεύγω.
Και μου απαντάνε...μην ξαναπατήσετε,δεν σας έχουμε ανάγκη!!!
Πάω 50 μέτρα πιο κάτω στα multirama μπαίνω κανονικά μέσα χωρίς να μου την πέσει κανένας σεκιουριτάς και υπεύθυνος .Ένας νεαρός υπάλληλος με εξυπηρετεί πολύ ευγενικά , δοκιμάζουμε τον δικό τους universal φορτιστή πως λειτουργεί στο λαπ-τοπ μου και στο τέλος πιάνουμε κουβέντα.... για τις γάτες μου, που φυσικά έχω ταπετσαρία.;):whistle::P
Καμιά φορά το χαμόγελο και η ευγένια είναι τόσο εύκολη αλλά και τόσο δύσκολη ταυτόχρονα.:worry::worry:

Υ.Γ Τελικά τον φορτιστή τον πήρα και ένα 1 φτηνότερα από το δεύτερο κατάστημα.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το σκέφτηκε καθόλου να παρει κι εκεινος γατί ε;

Νίκη, μιας και πρόκειται για αλυσίδα, δεν γράφεις στην εταιρία λέγοντάς τους σε ποιο υποκατάστημα έγιναν αυτά; Μου φαίνεται πολύ χοντρό να σου λέει ο υπεύθυνος να μην ξαναπατήσεις.
Απ' την άλλη, είναι μερικές αλυσίδες που φαίνεται το έχουν company policy να είναι αγενές το προσωπικό τους... μου έρχεται στο μυαλό μια γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.:whistle:

Νίκη, μιας και πρόκειται για αλυσίδα, δεν γράφεις στην εταιρία λέγοντάς τους σε ποιο υποκατάστημα έγιναν αυτά; Μου φαίνεται πολύ χοντρό να σου λέει ο υπεύθυνος να μην ξαναπατήσεις.
Απ' την άλλη, είναι μερικές αλυσίδες που φαίνεται το έχουν company policy να είναι αγενές το προσωπικό τους... μου έρχεται στο μυαλό μια γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.:whistle:

Αυτό ακριβώς έκανα Ρούλα.

δεν ξερω σε ποια αλυσιδα καταστηματων πηγες, αλλα επειδη εγω δουλευα στο πλαισιο καποτε, ξερω οτι αν στειλεις ενα μειλ στους αποπανω τους κοβουν τον κωλο.Δοκιμασε το.Τσαντιζομαι απιστευτα οταν μου φερονται με αγενεια.

Εχω πεσει απο τα συννεφα με αυτο που επαθες Νικη! Να σε σταματανε οταν μπαινεις στο μαγαζι με το δικο σου laptop και να σου παιρνουν και τα στοιχεια ειναι ακρως εξωφρενικο!!! Στειλε μου με πμ το μαγαζι για να ξερω να το αποφευγω οταν κατεβω στην ελλαδα γιατι εγω συνηθως κυκλοφορω με μια dslr, ενα ipod touch και το κινητο μου... ενιοτε και το laptop. Φανταζομαι τι θα γινοταν αν εμπαινα ετσι σε εκεινο το μαγαζι... θα ειχαν φωναξει και την αστυνομια :rofl::rofl::rofl:

Εγω οταν εφαγα πορτα απο το art gallery επειδη δεν ειχα παρει την τσαντα μου να βαλω την φωτ. μηχανη μου (παρολο που επετρεπαν φωτογραφιες στον 1ο οροφο), σηκωθηκα και εφυγα και απλα δεν ξαναπατησα και ουτε προκειται να τους κανω την τιμη να παω. Συνηθως οταν μου φερονται ετσι, πεισμωνω και δεν επιστρεφω. Ετσι θα εκανα αν ημουν στην θεση σου. Δεν θα εστελνα ουτε email ουτε θα εκανα παραπονα. Απλα δεν θα ξαναπατουσα. Ενας πελατης λιγοτερος... αυτο τους αξιζει.

δεν ξερω σε ποια αλυσιδα καταστηματων πηγες, αλλα επειδη εγω δουλευα στο πλαισιο καποτε, ξερω οτι αν στειλεις ενα μειλ στους αποπανω τους κοβουν τον κωλο.Δοκιμασε το.Τσαντιζομαι απιστευτα οταν μου φερονται με αγενεια.

Πήγα την προηγούμενη μέρα στο πλαίσιο γιατί από αυτούς είχα πάρει το λαπτοπ μου, πριν 2 χρόνια και ήλπιζα ότι θα έχουν φορτιστή acer.
Δυστυχώς έχουν και αυτοί μόνο universal φορτιστές, μάλλον είναι πάγια τακτική αυτό.
Τον είχαν όμως αρκετά πιο ακριβά και δεν τον πήρα τελικά.:hmm:
Πάντως και εκεί είχα πάει με το παλιό μου λαπτοπ, για να δοκιμάσω τον φορτιστή, και φυσικά κανείς δεν μου είπε τίποτα.:)

Τωρα το παθαινω οντως το εγκεφαλικο....και τον ντουβρουτζα και τη συγκοπη ...Ενα κοκτειλ να πουμε...

εγω θα τσακωθω με τον κακομαθημενο φοβιτσιαρη τακη, που μου προκαλεσε 5 εγκεφαλικα κ αλλα τοσα εμφραγματα:mad::mad:
γυρνουσα μεσα στην καλη χαρα απτα ικεα, κ αφου εχουμε ξεφορτωσει τα πραγματα που αγορασαμε, γυρναω να τον ψαξω.. πουθενα. οση ωρα ειχαμε ανοιχτη την πορτα τον εβλεπα που καθοταν, αλλα οταν τελειωσαμε δν ηταν στη θεση του.. αρχιζω να σαρωνω το σπιτι, ανοιγω κ την κονσερβα του (ερεθισμα στο οποιο παντα ανταποκρινεται) αλλα τιποτα!
περιττο να περιγραψω οτι πεταγομαι στο διαδρομο κ αρχιζω να ανεβοκατεβαινω σαν την τρελη τους οροφους της πολυκατοικιας με την κονσερβα στο χερι κ τσιριζοντας το ονομα του..συναγερμος κ στους δικους μου, να χτυπαμε τα κουδουνια στους γειτονες, βγηκα στο πεζοδρομιο κ ρωταω κατι πιτσιρικια που επαιζαν μηπως τον ειχαν δει, κ παλι τιποτα. ο πατερας μου ο δολιος αρχιζει να βαραει το κουδουνι της διαχειριστριας για την πισω αυλη, μηπως εκανε σαλτο μορταλε απτο πισω μπαλκονι..ενας χαμος σας λεω.
περιμενοντας το κλειδι επιστρεφω στο διαμερισμα, σε αθλια κατασταση, ο λαιμος κλειστος απτα κλαματα κ τις φωνες, παω στην τουλετα κ τι να δω.. ο αθεοφοβος ειχε χωθει σε ενα τοσο δα μεσοδιαστημα αναμεσα στον μπιντε κ τον τοιχο, οπου ουτε το χερι μου δν χωρα καλα καλα! εκει ηταν που ανοιξαν οι κρουνοι, σας μιλαω για τρελα αναφιλητα κ ο τακης αταραχος, να μην βγαινει για κανενα λογο, χρειαστηκε να τον σβερκωσουμε για να τον τραβηξουμε απο κει..
εκτος απτο τζαμπα ρεζιλικι στους γειτονες, απο βδομαδα εχουμε να φτιαξουμε κ πιτα στον αγ.φανουριο για την αφεντια του χαζογατου μου, μιας κ η μανα μου, που εχει στραμπουληγμενο ποδι κ δν μπορουσε να βοηθησει αλλιως, το ριξε στις προσευχες κ τα ταματα η γυναικα, βλεποντας την κατα τα αλλα ψυχραιμη κ λογικη πρωτοτοκη της, εκτος εαυτου να κλαιει ασταματητα.
ουφ! τα ειπα κ ξεθυμανα!

Ναι, τα άτιμα αν θέλουν κρύβονται πολύ καλά, στα πιο τρελά σημεία!!!:mad:
Τουλάχιστον όλα καλά.:D

καλα ναι, δν το συζητω, απλα πηγα κ ηρθα απτην τρομαρα μου! ειχα προσφατα κ τα του φουφουκου, οπου συνεχεια σκεφτομουν οτι δν θα τ'αντεχα να μου συμβει κατι τετοιο.. οπως το πες, τελος καλο:)

Μου φαίνεται ότι το ευχαριστιούνται να μας τρομάζουν!!!;);):PΠάνε και κρύβονται στα πιο απίθανα μέρη και όταν τα φωνάζεις, αφού ακούν το όνομα τους, δεν τους καίγεται καρφί..;);):P

Αφού βρέθηκε ο τάκης, όλα καλά λοιπόν!!!:P:P:D:D:D

ναι τα σκασμενα! αφου το ξερω οτι καταλαβαινει το ονομα του: τεντωνει το αυτι κ γυρναει κεφαλι οταν τον φωναζω, αρκει φυσικα να χει ορεξη να απαντησει.. τα νευρα μου παντως, μου περασαν, αρα μαλλον ειμαι πια οφφ:P

Μισω την Νομικη, θελω να πεσει κομητης να γινει σταχτη και μπουρμπερη. Μισω τους καθηγητες της, που προσπαθουν να καλυψουν οτι εχουν λειψο πανω τους, εξασκωντας την αυθαιρετη εξουσια τους πανω μας.
Εχω σιχαθει την ωρα και την στιγμη που μπηκα σε αυτην την ελεινη σχολη, που εχει το εκπαιδευτικο επιπεδο ενος μπροκολου. Μα τον Θεο, αν μπορουσα να κανω μαγια, θα τα εκανα, και θα μεταμορφωνα τον καταραμενο υπευθυνο καθηγητη του Ερασμους σε ποντικι, και θα τον εδινα στο Μικοτο.
Αφου με βασανιζουν δυο μηνες απο τοτε που γυρισα με την καταραμενη γραφειοκρατια τους, σημερα πηγα στο γραφειο του τρισκαταρατου να μου υπογραψει την αναγνωριση μαθηματων. Ειχα το χαρτι που πιστοποιουσε την αντιστοιχια των βαθμων απο την Πολωνια στην Ελλαδα και ελεγε το εξης: 5=Α, 4.5=Β , 4=C και ξεκιναει ο παπαρας την αναγνωριση. Σημειωτεον, το 5 ειναι ο ανωτερος βαθμος στην Πολωνια.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, και σε αυτο ειχα παρει το 5. Τον βλεπω και βαζει αντιστοιχια απο το 5=Α το 9. Και του λεω, με συγχωρειτε, απο που και ως που το 5 που ειναι ο ανωτατος βαθμος να μεταφραστει σε 9 και οχι σε 10? Και μου λεει οτι τα κωλοχαρτα που κραταει στα χερια του και δειχνουν την αντιστοιχια λενε οτι το Α ειναι μεταξυ 9 και 10. Και του λεω, καλως, αλλα γιατι οχι 10? Τι βαθμο θα επρεπε να παρω δηλαδη στην Πολωνια για να παρω 10 εδω? Και μου λεει εγω 10 δεν σου βαζω, αν θες να αλλαξεις τους βαθμους να πας στον προεδρο της Νομικης. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ.
Pure κακια ρε παιδι μου :wall::rant::rant::angry: Αφου καλα με στειλανε οπου ηθελαν αυτοι, μου βγαλανε το λαδι και δεν μου αναγνωριζαν τα μαθηματα, τωρα μου κοβουν και βαθμους ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ! ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ!
Δεν τους αντεχω αλλο, πηραν μια αριστη και πολλα υποσχομενη μαθητρια και την κανανε να σιχαθει αυτα που αγαπουσε πιο πολυ, το διαβασμα, την γνωση. 5 χρονια σε αυτη τη σχολη μου εχουν καταστρεψει την αυτοπεποιθηση. Πηγα στο εξωτερικο και με παρακαλουσαν να ξαναπαω για πρακτικη, καθηγητρια που βγαζει 500 ευρω την ωρα στην δουλεια της ως δικηγορος, μο' γραψε συστατικη επιστολη να την διαβαζεις και να κλαις, και εδω ουτε το δεκα που μου αξιζει δεν μου βαζουνε.

Γι'αυτό διάβαζε να γίνεις σούπερ δικηγόρος, να τους τραβάς κάτι μηνύσεις μετά να το ευχαριστιέται η ψυχή σου!με τους κομπλέξικους ανέραστους καθηγητές:whatever::whatever::whatever:.

Αφροδιτη μου τι να πω...ετσι ειναι τα πραγματα,και οχι μονο στο Πανεπιστημιο,αλλα και στο Δημοτικο,και στο Γυμνασιο,και στο Λυκειο...

Μα για μενα δεν ηταν ποτε ετσι! Στο Δημοτικο ειχα μια δασκαλα που εκανε διακρισεις, αλλα το μονο που μου στοιχισε ηταν η σημαια (που μεταξυ μας ΧΙΕΣΤΗΚΑ, εγω δεν ηθελα ουτε στην παρελαση να παρω μερος) Στο Γυμνασιο δεν ειχα θεμα με κανεναν καθηγητη. Στο Λυκειο ο γυμναστης για να κανει πλακα στην μανα μου και την μανα του τοτε αγοριου μου που ειναι καθηγητριες στο σχολειο, μας πηγε στον Διευθυντη επειδη καθομασταν αγκαλια στο προαυλιο (ο ανθρωπος δεν ηξερε τι να μας πει) και το συνηθες ηταν να με αντιμετωπιζουν μειονεκτικα οι φυσικομαθηματικοχημικοι γιατι ημουν της θεωρητικης. Επειδη τυχαινε ομως και ημουν πολυ καλη και στα θετικα μαθηματα, σε πολλες περιπτωσεις με ειχαν επιβραβευσει, ενας καθηγητης μαλιστα μου ζητησε συγγνωμη γιατι οπως ειπε ημουν καλυτερη απο πολλους της θετικης, αλλα στην αρχη ηταν προκατειλλημενος. Με εναν γελοιο φιλολογο λαικιστη που ειχαμε τσακωθει , δεν τολμησε να μου βαλει χειροτερο βαθμο απο αυτον που αξιζα. Ποτε ποτε ποτε ξανα στην ζωη μου, δεν με εχουν μειωσει ετσι. Σημερα μου φερθηκε σαν σκουπιδι μπροστα στην μουρη μου, αλλα αυτη εινα παγια τακτικη των καθηγητων της Νομικης. Σε αυτη την σχολη εμαθα να παρακαλαω για το 5 που θα με περασει, για να μην ξαναδιαβασω το μαθημα. Ειμαστε κρεατα για αυτους, τιποτα.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2252625:
Μα για μενα δεν ηταν ποτε ετσι! Στο Δημοτικο ειχα μια δασκαλα που εκανε διακρισεις, αλλα το μονο που μου στοιχισε ηταν η σημαια (που μεταξυ μας ΧΙΕΣΤΗΚΑ, εγω δεν ηθελα ουτε στην παρελαση να παρω μερος) Στο Γυμνασιο δεν ειχα θεμα με κανεναν καθηγητη. Στο Λυκειο ο γυμναστης για να κανει πλακα στην μανα μου και την μανα του τοτε αγοριου μου που ειναι καθηγητριες στο σχολειο, μας πηγε στον Διευθυντη επειδη καθομασταν αγκαλια στο προαυλιο (ο ανθρωπος δεν ηξερε τι να μας πει) και το συνηθες ηταν να με αντιμετωπιζουν μειονεκτικα οι φυσικομαθηματικοχημικοι γιατι ημουν της θεωρητικης. Επειδη τυχαινε ομως και ημουν πολυ καλη και στα θετικα μαθηματα, σε πολλες περιπτωσεις με ειχαν επιβραβευσει, ενας καθηγητης μαλιστα μου ζητησε συγγνωμη γιατι οπως ειπε ημουν καλυτερη απο πολλους της θετικης, αλλα στην αρχη ηταν προκατειλλημενος. Με εναν γελοιο φιλολογο λαικιστη που ειχαμε τσακωθει , δεν τολμησε να μου βαλει χειροτερο βαθμο απο αυτον που αξιζα. Ποτε ποτε ποτε ξανα στην ζωη μου, δεν με εχουν μειωσει ετσι. Σημερα μου φερθηκε σαν σκουπιδι μπροστα στην μουρη μου, αλλα αυτη εινα παγια τακτικη των καθηγητων της Νομικης. Σε αυτη την σχολη εμαθα να παρακαλαω για το 5 που θα με περασει, για να μην ξαναδιαβασω το μαθημα. Ειμαστε κρεατα για αυτους, τιποτα.

Θάταν ευτυχές φαινόμενο νάμασταν κρέατα μόνο για τους καθηγητές στο Πανεπιστήμιο....Δυστυχώς, μεγαλώνοντας και μπαίνοντας στην παραγωγική διαδικασία, θα καταλάβεις ότι κρέατα είμαστε για όλο το σύστημα:mad: 'Οσο πιο γρήγορα το καταλαβαίνουμε, τόσο πιο γρήγορα αντιστεκόμαστε:):)
Κατά την άποψή μου, ο θυμός είναι μια καλή αρχή......δεν αρκεί όμως:)

[/U][/I]

Θάταν ευτυχές φαινόμενο νάμασταν κρέατα μόνο για τους καθηγητές στο Πανεπιστήμιο....Δυστυχώς, μεγαλώνοντας και μπαίνοντας στην παραγωγική διαδικασία, θα καταλάβεις ότι κρέατα είμαστε για όλο το σύστημα:mad: 'Οσο πιο γρήγορα το καταλαβαίνουμε, τόσο πιο γρήγορα αντιστεκόμαστε:):)
Κατά την άποψή μου, ο θυμός είναι μια καλή αρχή......δεν αρκεί όμως:)

Δεν θα το αφησω ετσι. Αυριο θα παω στον προεδρο της Νομικης και θα απαιτησω να αλλαξει τους βαθμους μου. Δεν ειναι απλος θυμος, ειναι απογοητευση, ειναι απελπισια. Δεν απορω που ολοι φευγουν στο εξωτερικο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back