Δεν αντεχω αλλο...Διοριζεσαι με τα χιλια ζορια,σε στελνουν στου διαολου το κερατο,σε πανε σε ενα σχολειο,σε παιρνουν με ολα τα εξοδα δικα σου για σεμιναρια,γυριζεις,σε παιρνουν με το ετσι θελω απο το σχολειο,σε πανε σε αλλο,εναμισι χιλιομετρο απο το σπιτι,οπου ανακαλυπτουν οτι δεν εχουν παρα τρεις ωρες της εβδομαδα.Σου λενε λοιπον οτι θα συμπληρωσεις τις υπολοιπες(πρεπει να κλεισεις 21)σε Δημοτικο.Κι εκει που φανταζεσαι οτι θα κανεις τις υπολοιπες στο δημοτικο οπου σε εστειλαν εξαρχης,κι εκανες πραξη αναληψης,ανακαλυπτεις οτι εστειλαν με διορισμο-αστραπη άλλον,και το μονο διαθεσιμο Δημοτικο για τις υπολοιπες ωρες ειναι στα τρις χιλιομετρα!Πως γινεται αυτο αφου ηρθες πρωτη και ειχες και επιλογη σχολειου;Δεν αντεχω αλλο,μου ερχεται να κλαψω,θελω να παω και να τους τα κανω λιμπα στο γραφειο του ηλιθιου του προϊσταμενου,που ξερει μονο να ειρωνευεται και να καθεται στη δερματινη καρεκλιτσα του καθε φορα που παω.Να τους πω οτι δεν ειμαστε μπαλακια,αλλα ανθρωποι,με αγχος,εξοδα και ολομοναχοι σε ενα αγνωστο μερος.Κατι που αυτος με τη γαληνια φατσα και τα 800 κομματικα στελεχη πιθανοτατα ποτε δε θα βιωσει.
Συγνωμη για το σεντονι,ειμαι πληρως απογοητευμενη και δεν ξερω τι θα μου ξημερωσει αυριο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.