NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχομαι να πανε ολα καλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πολύ συνηθισμένο σύνδρομο στο δημόσιο. Δες μήπως μπορείτε να συνάψετε καμιά συμμαχία εκεί με τους συναδέλφους, να κανονίσεις τις ώρες σου όσο το δυνατόν βολικότερα.Γενικα απο οσο εμαθα,ο συγκεκριμενος αρεσκεται στο να δυσκολευει τον κοσμο,γενικα μας μετακινει συνεχεια στα χειροτερα κενα για τον καθενα...
Κι έπειτα απ' αυτό, χαμογέλα όσο μπορείς. Κάνει τους κάφρους δημοσιοϋπαλλήλους να ανησυχούν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Δωρακι σε καταλαβαινω γμτ..... πατα ποδι, βαλε φωνη και συ , οσο τους αφηνεις και εισαι καλη βρισκουν και κανουν κ αλλα.Απειλησε και με καμια αναφορα... Αντε γιατι πολυ την εχουν δει οι Δ/ντες και οι Προεδροι σε αυτη τη χωρα.... Φωναζεις προεδρε και γυρναν 5-10
(Σωστά μιλάς αλλά... εσένα σε βλέπω στη Γυάρο κι όχι στη Γαύδο...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μικρή, αθώα μου Niar, πάρα μα πάρα πολλοί τα λένε αυτά αλλά ελάχιστοι τα κάνουν. Πρέπει να έχεις ή γερά στοιχειοθετημένη υπόθεση ή γερές πλάτες. Αλλιώς τα πράγματα μπορεί να πάνε απ' το χειρ- στο χειρότερο...Δωρακι σε καταλαβαινω γμτ..... πατα ποδι, βαλε φωνη και συ , οσο τους αφηνεις και εισαι καλη βρισκουν και κανουν κ αλλα.Απειλησε και με καμια αναφορα... Αντε γιατι πολυ την εχουν δει οι Δ/ντες και οι Προεδροι σε αυτη τη χωρα.... Φωναζεις προεδρε και γυρναν 5-10
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μηπως βοηθησει αυτο που ειπε η Zbeebz να τα βρειτε με τουε υπολοιπους συναδελφους,τι βολευει τον καθενα και να το ζητησετε.Στο κατω-κατω η υπηρεσια δεν ειναι τσιφλικη κανενος οποιος κι'αν ειναι αυτος.
Νανσουλα μου, ακομη να τακτοποιηθουν τα πραγματα με την δουλεια?
Κουραγιο καλη μου :kiss:
Να πω και τον δικο μου πονο.Τοσο καιρο παρακαλουσαμε να βρεξει.
Σημερα το απογευμα ειχαμε μια δυνατη μπορα.Ενας κεραυνος μαλλον προκαλεσε μεγαλη πτωση τασης και την πληρωσε ο συναγερμος μου, στην δουλεια.Ολο το απογευμα δουλευα με ενα συνεχη βομβητο στα αυτια μου.
Δυστυχως μαλλον αυριο θα μου το φτιαξουν.Ως τοτε τα νευρα μου θαεχουν γινει κροσια.

moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα παω αυριο στην πρωτοβαθμια με την αναληψη υπηρεσιας ανα χειρας,και θα ρωτησω τον προϊσταμενο αν αμφισβητει και αθετει την τοποθετηση που ο ιδιος εκανε.Επισης θα του υπενθυμισω οτι αν δε μου δωσει τη θεση,αμφισβητει και τον Προϊσταμενο του στη Ροδο,που με εστειλε για αυτη τη θεση.Ολα αυτα ηρεμα,και με αθωο υφος,τονιζοντας ότι "δε νομιζω να ειναι σωστο για το κυρος σας,εγω εξαλλου υφισταμενη σας ειμαι και οπου με στειλατε πηγα".![]()
Μπραβο βρε Δωρακι. γερα και με αυτοποποιθηση.
Πολυ ευγενικα αλλα με επιμονη απαιτησε αυτο που δικαιουσαι.Καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα.

moukelis
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
αν δειτε τη ρεινα δεν φαίνεται να έχει κόμπους... όταν πάσχιζα να τη χτενίσω έιχαμε γατοκαβγά... σήμερα με άφησε να τη χαϊδέψω... δεν μπορείτε να φανταστήτε πόσους κόμπους έχει στην πλάτη κάτω από το εξωτερικό τρίχωμα... απ' έξω φαίνεται όμορφη... απο μέσα ειναι τίγκα στον κόμπο...
πάλεψα να λύσω πολλούς. το κακόμοιρο κάθεται αλλα .....
Τι να κάνω; πασχίζω να δημιουργήσω σχέση μαζί του. δεν είμαι να το πάω για κούρεμα.. λκαξφδάξφάξσ΄φδλξασ΄ξφδάλσξφδάλσκιξγ φδ @$&^@(*^$Βγρια
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
(Σωστά μιλάς αλλά... εσένα σε βλέπω στη Γυάρο κι όχι στη Γαύδο...)
τι Λωζανη τι Κοζανη???????
ασε και καλυτερα θα ναι εκει... με τους @###%!#$##@@@ που χω μπλεξει στη δουλεια,..πλακωθηκαμε σημερα με τις εξυπναδες τους...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
τι Λωζανη τι Κοζανη???????
ασε και καλυτερα θα ναι εκει... με τους @###%!#$##@@@ που χω μπλεξει στη δουλεια,..πλακωθηκαμε σημερα με τις εξυπναδες τους...![]()
Συγνώμη, αλλά δεν θα μπορέσω άλλες εντάσεις, τις αφήνω για σας τις ανθεκτικές! Έχω χρόνια τρέλας στην πλάτη μου, κοντεύω να καμπουριάσω από το βάρος της μ^&#%κιας που έχω συναντήσει ως τώρα στη δουλειά. Φτάνει! Αλλά όσοι μπορείτε να ξεσπάτε, μην κρατάτε μέσα σας τίποτε, γιατί ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη, αλλά δεν θα μπορέσω άλλες εντάσεις, τις αφήνω για σας τις ανθεκτικές! Έχω χρόνια τρέλας στην πλάτη μου, κοντεύω να καμπουριάσω από το βάρος της μ^&#%κιας που έχω συναντήσει ως τώρα στη δουλειά. Φτάνει! Αλλά όσοι μπορείτε να ξεσπάτε, μην κρατάτε μέσα σας τίποτε, γιατί ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!![]()
οχι αγαπη μου ειμαι εκει μεσα 5 1/2 χρονια και ηρθαν οι αλλοι που δνε χρονισαν ακομα στη δουλεια να μου πουν τι θα κανω και που θα κατσω στο νεο κτιριο...Δ/ντη εχω , εντολες απο αλλους δεν δεχομαι
Για την ακριβεια ειμαι ατομο που δεν δεχομαι ουτε να με ακουμπησεις,....την εβαψες
julia
Διακεκριμένο μέλος
Για την ακριβεια ειμαι ατομο που δεν δεχομαι ουτε να με ακουμπησεις,....την εβαψες

τοκ τοκ..... οοοοοοοο καλό κορίτσι.....

έλα έλα... θα σου στείλω το παιδί να σε ηρεμήσει....

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
τοκ τοκ..... οοοοοοοο καλό κορίτσι.....
έλα έλα... θα σου στείλω το παιδί να σε ηρεμήσει....![]()
συνεχεια ηλιθιοτητας vol2 ....κανουν οτι μπορουν να χασω την υπομονη μου..
Τζουλια λέω να μαζεψω ολα τα αγρια παιδια και να τα αμολυσω πανω τους...ιδιως η μια που εχει φοβια με τις αρρωστιες και η αλλη που χει 100 αλλεργιες και ασθμα θα παθουν σοκ κ θα ηρεμησουμε...Επειδη ειναι μονιμες στη δουλεια κριναν οτι πρεπει να αλλαξω εγω 3 θεσεις για να βολευτουν αυτες και οτι το αρχειο μου καλα ειναι κ στο πατωμα, ντουλαπα δικαιουντε πονο οι μονιμοι.. ε ρεεεε αρση στη μονιμοτητα που τους χρειαζεταιιιιιιι
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και φυσικά θα λές τους ΔΡΑΚΟΥΣ.... θα λες οτι κοιμούνται στην μούρη σου , ότι φταρνίζονται πανω σου κλπ κλπ.. οτι σε κόλλησαν και σένα ότι γέμισες διάφορα......να ΔΩ αν θα τολμήσει καμία να περάσει απο δίπλα σου ή να σου μιλήσει...

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα ο προισταμενος τα μαθε γιατι ηταν διπλα κ ακουγε και εδωσε εντολη να παω σε γραφειο διπλα του ... να μην με πριζουν
αλλα θα το κανω...
julia
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ να δεις ΤΙ λέω όταν μου σπάνε τα νεύρα κατι ΚΥΡΙΕΣ
..... αστα γιατί θα με μπανάρουν!!!

την λέξη τοξόπλασμα μόνο να ακούσουν.... ΔΕΝ σε πλησιάζουν στο χιλιόμετρο!!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Το πολύ πολύ να ΄σε περάσουν για μία τρελή...![]()
Εγώ να δεις ΤΙ λέω όταν μου σπάνε τα νεύρα κατι ΚΥΡΙΕΣ..... αστα γιατί θα με μπανάρουν!!!
την λέξη τοξόπλασμα μόνο να ακούσουν.... ΔΕΝ σε πλησιάζουν στο χιλιόμετρο!!!!
Μπράβο βρε συ καλό μου φαίνεται αυτό κάντο βρε Νάνσυ και μετά βλέπεις

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Δεν ειμαστε ισοι απεναντι στον νομο σ'αυτην την χωρα? Γιατι μερικοι ειναι πιο "ισιοι" απο τους αλλους?

Αρουλη μου δαγκωνιαρη,πριν σε φορολογησουν και εσενα, ορμα τους και δεν θα σε "μαλωσω"!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool