Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ εχω εκνευριστεί με τον εαυτό μου καθοτι ολη μερα ακουω τους εξής διαλογους μεσα στο κεφαλι μου:
Πρωϊ....
Μεσημέρι....
Βραδυ .....
Μαποιος σου τα κάνει όλ' αυτά! Και συ τι κάνεις ? πως αντιδράς? Λες, ευχαριστώ, καλά????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα νεύρα μου!
Κατά τις 5 το πρωί βάρεσε το θυροτηλέφωνο και με έκανε να πεταχτώ στο ταβάνι... ενοείται πως δεν έκανα τον κόπο να σηκωθώ... και τώρα μου το ξαναβαράνε... και απαντάω και είναι ένας τύπος και λέει "Συγνώμη μπορείτε να μου ανοίξετε?" , του λέω "για ποιό λόγο?" και μου λέει "συγνώμη δεν σας ακούω..."
Απλά έλεος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Όχι Νίκη μου, δυστυχώς δεν είμαστε όλοι ίσοι.Ας βρουν τροπους να πιασουν αυτους που φοροδιαφευγουν, οι υπολοιποι τι φταινε.
Δεν ειμαστε ισοι απεναντι στον νομο σ'αυτην την χωρα? Γιατι μερικοι ειναι πιο "ισιοι" απο τους αλλους?![]()
Μην ξεχνάμε ότι ο μεγαλύτερος τσιφλικάς της Ελλάδας έχει απαλλαγεί από κάθε είδους φόρο.

#*^%$#)^&$*(!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εσύ πάλι να απαντάς: "Μπορώ, αλλά ΔΕΝ θα σου ανοίξω!"και είναι ένας τύπος και λέει "Συγνώμη μπορείτε να μου ανοίξετε?"
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και κανένας δεν τολμάει να του βάλει χέρι, λες και χρησιμοποιεί την αμύθητη περιουσία του για το καλό της χώρας...Όχι Νίκη μου, δυστυχώς δεν είμαστε όλοι ίσοι.![]()
Μην ξεχνάμε ότι ο μεγαλύτερος τσιφλικάς της Ελλάδας έχει απαλλαγεί από κάθε είδους φόρο.
#*^%$#)^&$*(!!

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ πάλι να απαντάς: "Μπορώ, αλλά ΔΕΝ θα σου ανοίξω!"
Τυχερός ήταν που καλά καλά δεν είχα ξυπνίσει και δεν έπαιρνε μπρός το ακατοίκιτο... χώρια που έχω καλή διάθεση γιατί στις 2 θα είναι ο άντρας μου εδώ σήμερα. Αλλιώς δεν θα ήξερε που να κρυφτεί
izabo
Νεοφερμένο μέλος
εχω εδω και μηνες που κοντευω να τρελαθω:cry::cry::cry:!! μου εχουν πεταξει 7 μωρα
γατακια !!! καθε πρωι που βγαινω απο το σπιτι μου βρισκω κι ενα κουτι!! πριν απο δυο μηνες ξυπνησα στις τρεις το πρωι απο το κλαμα ενος γατουλη!!!Δεν ξερω ποιος το κανει αλλα αν τον βρω θα τον καθαρισω!!!
καθε φορα να ψαχνω να βρω να τα χαρισω και να εχω και το ανγχος να ειναι καλη η οικογενια να περνω στοιχεια και πολλες φορες να μου τα γυριζουν πισω γιατι λεει δεν το περιμεναν ετσι!!!!!
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος

εδω και μερες οι κυρια μας ειχε πει για τιν τελετη αποφητισης και εβαλε καποιον μαθητη να διαλεξει καπια κοριτσια να τραγουδισουν 3-4 τραγουδια στην τελετη αποφητισης απο το γυμνασιο και αυτος χωρις καν να ακουσουν καπια αλλα κοριτσια που θελανε νατα δει (μεσα σε αυτα ειμουνα και γω) αποφασεισε καποιες μονο και μονο γιατι ειναι φιλες τους και κατα την γνομι τους ωραιες(και εμενα δεν με πανε καθολου τα συγγεκριμενα αγορια)και μαλιστα αποτι ολες μου λενε εγω εχω ωραια φωνη(πειστεψτε με τοσο καιρο περιμενα αυτη τη στιγμη δεν ειμαι ψωναρα ειμαι φοβερα θλιμενη γιατι το περιμενα πος και πος και τορα ερχονται 2 που ουτε καν μια νοτα δεν μπορουν να πουν σωστα)ενω αμα ακουσετε αυτες ολοι λενε οτι ειναι απεσιες και οτι σπανε τα τζαμια με τις φωνες τους πειτεμου τωρα δεν ειναι αδικο και κανονικα δεν θα επρεπε να διαλεξει η καθιγιτρια της μουσικης.Εγω μαλιστα παω χοροδια κανω και οργανο η αλλες που δεν εχουν καμια σχεσει με το αντικιμενο τη δουλεια εχουν με το τραγουδι?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Προτιμούσα να παίζω μπάσκετ και βόλλευ....
Τώρα εσύ το καταλαβαίνω ότι στεναχωρήθηκες αφού το περίμενες πώς και πώς.Ήταν αδικία ναι, θα έπρεπε να διαλέξει η δασκάλα.
Δεν πειράζει θα έρθει κάποια άλλη στιγμή και θα το χαρείς με την ψυχή σου. Τώρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να απολαύσεις με τον υπόλοιπο κόσμο τις αγριοφωνάρες τους.. και να γελάσεις με την ψυχή σου.

magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
χιχιχιχιχιΤώρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να απολαύσεις με τον υπόλοιπο κόσμο τις αγριοφωνάρες τους.. και να γελάσεις με την ψυχή σου.![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Όχι Νίκη μου, δυστυχώς δεν είμαστε όλοι ίσοι.![]()
#*^%$#)^&$*(!!
Και κανένας δεν τολμάει να του βάλει χέρι, λες και χρησιμοποιεί την αμύθητη περιουσία του για το καλό της χώρας...![]()
Και να σκεφτειτε οτι στην υπολοιπη Ευρωπη για τον "μεγαλυτερο τσιφλικα"
επεψε να ισχυει το αφορολογητο απο την εποχη του Διαφωτισμου και της Γαλλικης Επαναστασης.
Και τωρα εχουμε 2008!

aretha
Περιβόητο μέλος

Και μετά φταίνε οι ελεύθεροι επαγγελματίες για το έλλειμμα, κατάλαβες; Μωρέ, δεν θα 'πρεπε να τις ρίχνουν στις τράπεζες τις μολότωφ, στα υποκαταστήματα του τσιφλικά θα 'πρεπε, που 'ναι και μπόλικα, μπας και βρούμε την υγειά μας.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μωρέ, δεν θα 'πρεπε να τις ρίχνουν στις τράπεζες τις μολότωφ, στα υποκαταστήματα του τσιφλικά θα 'πρεπε, που 'ναι και μπόλικα, μπας και βρούμε την υγειά μας.![]()
Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Να οργανωθούμε!Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!!
![]()

:kiss:
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και πρωι πρωι εγω συγχυστηκα(πηγα στο ΙΚΑ..)Το αγορι μου ειναι αρρωστο κ πρεπει να παρει κατι φαρμακα αλλα καθ'οτι δουλευει,ο κληρος επεσε σε εμενα να παω αφου ειναι κ κοντα στο σπιτι μου.Ξυπναω λοιπον στις 7 κ κατα τις 7μιση,τσουκ τσουκ φευγω απο το σπιτι να παω.Ειμαι εκει 7 παρα 20 κ μπαινω μεσααα...Κανεις στο γκισε των πληροφοριων!
Περιμενω λιγο κ σκαει μυτη ενας με το καφεδακι στο ενα χερι κ την εφημεριδουλα στο αλλο.Μπαινει μεσα,στρογγυλοκαθεται κ ανοιγει την εφημεριδα(σημασια εμενα).-Καλημερα.
-...
-ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ
-ναι ναι
-Που θα παω να γραψω κατι φαρμακα?
-Στον 1ο.
Παω εγω στον πρωτο,περιμενω να ερθει η σειρα μου κ τι μου λενε??Ασε λεει το ονομα του ασθενη κ ξαναελα στις 11μιση που θα ερθει ο γιατρος να τα γραψει κ παλι καλα που ηρθες Πεμπτη γιατι μονο Πεμπτη γραφουμε!!Δηλαδη ελεος ρε παδια..Τι ειναι αυτα τα συστηματα??Ειλικρινα,αν δεν ηταν τοσο ακριβα τα φαρμακα,(3.600 ευρω)δε θα πατουσα τα ποδια μου εκει μεσα..
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημερα!!Αν και πρωι πρωι εγω συγχυστηκα(πηγα στο ΙΚΑ..)
Αυτό και μόνο έφτανε για να καταλάβουμε γιατί συγχύστηκες

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Τελικά την υγεία μας δεν την κρίνει ο εκάστοτε γιατρός που συνταγογραφεί είτε φάρμακα είτε άδειες... Αλλά αργόσχολος κόσμος και η ελληνική αστυνομία!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool