Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σας λαέ. Σήμερα ειδικά η φόρθνετ τον //// και γέρνει! Πρωί-πρωί τους έστειλα ξε*εστικό γιατί το ίντερνετ σέρνεται. Ούτε απλή pstn να είχα!
Ελπίζω ότι το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί μέχρι να γυρίσω απ' το σύντομο ταξιδάκι που έχω να πάω.
Φιντέλ, σε θέλω μαζί μου στον αγώνα!
Και εγω το παρατηρησα(εχω και εγω forthnet) τις δυο τελευταιες μερες ειχε πεσει η ταχυτητα,αλλα τωρα το μεσημερι σερνεται στην κυριολεξια.Τις φωτογραφιες κανει δεκα ωρες να τις ανοιξει.
Ελπιζω να αποκατασταθει συντομα.Να σκεφτει κανεις οτι η forthnet ειναι πολυ πιο ακριβη απο πολλες αλλες εταιρειες,και υποτιθεται οτι πληρωνεις της "καλυτερες της υπηρεσιες".

Θα το μετανιωσω τελικα που δεν πηγα στον ΟΤΕ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
...μέχρι να γυρίσω απ' το σύντομο ταξιδάκι που έχω να πάω.
Επειδή εγώ δεν έχω καμία σκασίλα για τη σύνδεσή σου αλλά θέλω πολύ να τσακωθώ, μου δίνεις το πάτημα: η λέξη - κόκκινο πανί για μένα είναι η υπογραμμισμένη
Που πάτε, μανδάμ; Εσείς ταξίδι κι εμείς γραφείο; Και ο Πρόεδρος (της δουλειάς μου) ταξίδι και δεν ξέρω κι εγώ ποιός άλλος... ΟΛΟΙ εκτός από μέναααααα:cry:
Μέχρι και η Νιαρ θα πάει στη Γαύδο... σνιφ!(
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Επειδή εγώ δεν έχω καμία σκασίλα για τη σύνδεσή σου αλλά θέλω πολύ να τσακωθώ, μου δίνεις το πάτημα: η λέξη - κόκκινο πανί για μένα είναι η υπογραμμισμένη![]()
Που πάτε, μανδάμ; Εσείς ταξίδι κι εμείς γραφείο; Και ο Πρόεδρος (της δουλειάς μου) ταξίδι και δεν ξέρω κι εγώ ποιός άλλος... ΟΛΟΙ εκτός από μέναααααα:cry:
Μέχρι και η Νιαρ θα πάει στη Γαύδο... σνιφ!()
ΜΗΝ μιλάτε για ταξίδια!!! Συγχίζομαι!!!
Εγω ένα ταξίδι θέλω!!! Χωρίς επιστροφη!!! Στην ελλαδα!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
ΑααααααααααααΒρε παιδιά, όταν ο προπονητής φωνάζει προς τον διαιτητή Time! μέσα στον αγώνα, τι θέλει και τι ζητάει;;; Διακοπή; Αλλαγή; Και τα δύο;;;
Δεν αισιοδοξώ ότι θα βρω άκρη, λέω "μπας και"!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά αν σκεφτώ στις ταινίες τί γίνετε μάλλον είναι διακοπή...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ, Sli8erin!

Τι παιχνίδι κι αυτό, π' ανάθεμά το...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Παρακαλώ!Ευτυχώς το βρήκα κι έτσι, παρά το απειλητικό όνομα του θρεντ, δεν θα τσακωθώ με καμία και κανέναν!
Ευχαριστώ, Sli8erin!
Τι παιχνίδι κι αυτό, π' ανάθεμά το...
Αμερικάνικο
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Παρακαλώ!
Αμερικάνικο

και αμέτρως ηλίθιο, θα πρόσθετα εγώ...
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος

ξηπνησα με άγριες διαθέσεις!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
όλη μέρα άκουγα ένα ιιιιιιιιιιι διακοπτόμενο από την τουαλέτα μου... όλα τα κοίταξα (το μετασχηματιστή από τα σποτ, το εξαερισμό, μέχρι και την αποτριχωτική μην την έχω αφήσει στην πρίζα...) έφυγα και γύρισα πριν 10 λεπτά.... και τι ανακάλυψα; το ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακουγόταν ακόμη... Ακουγόταν ακόμη και με το γενικό κατεβασμένο....
λ΄σξφδάλσκξδφάλκσξδφ΄λκασξφδ
έμεινε η οδοντόβουρτσά μου από μπαταρία.... έλεος όλη μέρα δονήτο....
aalyah
Διάσημο μέλος
εγώ με ποιον να τσακωθώ;;;;
όλη μέρα άκουγα ένα ιιιιιιιιιιι διακοπτόμενο από την τουαλέτα μου... όλα τα κοίταξα (το μετασχηματιστή από τα σποτ, το εξαερισμό, μέχρι και την αποτριχωτική μην την έχω αφήσει στην πρίζα...) έφυγα και γύρισα πριν 10 λεπτά.... και τι ανακάλυψα; το ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακουγόταν ακόμη... Ακουγόταν ακόμη και με το γενικό κατεβασμένο....
λ΄σξφδάλσκξδφάλκσξδφ΄λκασξφδ
έμεινε η οδοντόβουρτσά μου από μπαταρία.... έλεος όλη μέρα δονήτο....
Απο την οδοντοβουρτσα ηταν?
Συγνωμη prince αλλα.....

prince
Διάσημο μέλος
ποτέ οδοντόβουρτσα με δόνηση...
Γιατί ο κατασκευαστής δεν πρόβλεψε ότι θα την ξεχνάμε ανοιχτή; να βάλει το αντίστοιχο του σκρίν σέιβερ; να σταματάει μόνο του και μόλις καταλαβαίνει πχ θερμότητα να ξαναξεκινάει.....
aalyah
Διάσημο μέλος
ε μα μου πήρε το κεφάλι... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ποτέ οδοντόβουρτσα με δόνηση...
Γιατί ο κατασκευαστής δεν πρόβλεψε ότι θα την ξεχνάμε ανοιχτή; να βάλει το αντίστοιχο του σκρίν σέιβερ; να σταματάει μόνο του και μόλις καταλαβαίνει πχ θερμότητα να ξαναξεκινάει.....

αχ να σαι καλα και ειχα και ακεφιες σημερα.....μ'εκανες και γελασαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
, να πατάμε το κουμπί, να τσιρίζουν και να τα βρίσκουμε
Προχθές, ξεκίνησα βιαστικά βιαστικά να πληρώσω στην τράπεζα την κάρτα μου.Να μη βρίσκω το λογαριασμό με τίποτα!! Σκότωνα άνθρωπο

, γιατί15 μέρες, τον είχα μπροστά στη μύτη μου και μόλις ξεκίνησα να τον πληρώσω, εξαφανίστηκε κ΄ έληγε και η προθεσμία πληρωμής
.Πέταξα όλα τα συρτάρια έξω, ανακάτεψα όλα τα χαρτιά του γραφείου, τίποτα!!
Κάνω να φύγω, γιατί είχα κ΄άλλες δουλειές, και τί να δώ;..... Πάνω στην πόρτα κολλημένος ο λογαριασμός!!! Τον είχα κολλήσει εγώ την προηγούμενη μέρα, για να θυμηθώ φεύγοντας να τον πληρώσω
Ξέχασα ότι τον έβαλα εκεί, για να μην τον ξεχάσω

Και αλτζχάιμερ και στραβωμάρα!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Στελλααααααα κανε κατι να φυγουμε Γαυδο γιατι θα κανω φονοοοοοοοοοοοοοοοοο
![]()
Εσύ δεν είσαι Νιαρ, παιδί μου, είσαι γκρι-νιάρ!!!
Όοοοοχι, εγώ είπαμε θαπάω Αριζόνα, ΕΣΥ δήλωσες θα πας στης Τζούλιας! Χα! Δεν ξεχνώ, εγώ, αγάπη μου, καλύτερα να μ'έχεις φίλη παρά... εχθρή!
stellak
Διάσημο μέλος
Άντε, γιατί πολύ καιρό έχεις τα νεύρα σου και θα μας πάθεις τίποτε...
Πες μας τα βασανάκια σου να ξεσπάσεις, κι εγώ θα σε σκέφτομαι εκεί στην Αριζόνα που θα είμαι και θα λέω: τι να κάνει κι εκείνη η Νανσούλα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool