Εδώ τσακωνόμαστε!

Εσύ δεν είσαι Νιαρ, παιδί μου, είσαι γκρι-νιάρ!!!:lol:
Όοοοοχι, εγώ είπαμε θαπάω Αριζόνα, ΕΣΥ δήλωσες θα πας στης Τζούλιας! Χα! Δεν ξεχνώ, εγώ, αγάπη μου, καλύτερα να μ'έχεις φίλη παρά... εχθρή!

οπου να ναι παω ... μακρια απο δω μονο.
Δεν θελω αλλα παιδακιαααααα να τσιριζουννννν θα τα σφαξω...
Ναι ειμαι απογονος του Ηρωδη, αλλα και αυτες μανες ειναι? που τα αμολανε ολη μερα να τσιριζουν ???????????????
Ζω ενα δραμααααα..

Τζουλια... δεν πιστευω να χετε τιποτις παιδακια εκει γυρω????? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσύ δεν είσαι Νιαρ, παιδί μου, είσαι γκρι-νιάρ!!!:lol:

έγραψες πάλι:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ. Νανσάκι μου τι έχεις....ποιος σε πειράζει παιδί μου...πες μας ποιος είναι και κανονίζουμε κάτι:hmm:.....θέλεις να του στείλουμε τον Beeb και τον Αδη....ίσως και τον Φιντέλ.....να του δώσουν ένα μάθημα?:D:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οπου να ναι παω ... μακρια απο δω μονο.
Δεν θελω αλλα παιδακιαααααα να τσιριζουννννν θα τα σφαξω...
Ναι ειμαι απογονος του Ηρωδη, αλλα και αυτες μανες ειναι? που τα αμολανε ολη μερα να τσιριζουν ???????????????
Ζω ενα δραμααααα..

Τζουλια... δεν πιστευω να χετε τιποτις παιδακια εκει γυρω????? :P
:blink::blink::blink: πού τα βρήκες καλέ τα παιδιά....είσαι δίπλα σε σχολείο?:hmm:

μπαααα μενω σε πολυκατοικια τρελων γονεων...
η απεναντι εχει 2 για σφαξιμο, ουτε σχολειο δνε στελνει την μεγαλη γιατι περυσι εδειρε τα παιδακια, την διωξαν (στα νηπεια εεε) και φετος στην Α΄δεν θελει να παει κ δεν την στελνουν
ο μικρος ειναι 2 και κατι δεν μιλαει ακομα και ολο τσιριζει...
η απο κατω εχει ενα ακομα πιο παλαβο που το μεσημερι μπαινει στο ανσασερ κ παταει το κουμπι βοηθειας και ακους σειρηνες μες το μεσημερι....
ΕΛΕΟΣ
εγω κρατιεμαι να μην καλεσω την Προνοια, ιδιως για την μικρη με το σχολειο, αλλα ολα ξεκιναν απο τους γονεις τους...

μπαααα μενω σε πολυκατοικια τρελων γονεων...
η απεναντι εχει 2 για σφαξιμο, ουτε σχολειο δνε στελνει την μεγαλη γιατι περυσι εδειρε τα παιδακια, την διωξαν (στα νηπεια εεε) και φετος στην Α΄δεν θελει να παει κ δεν την στελνουν
ο μικρος ειναι 2 και κατι δεν μιλαει ακομα και ολο τσιριζει...
η απο κατω εχει ενα ακομα πιο παλαβο που το μεσημερι μπαινει στο ανσασερ κ παταει το κουμπι βοηθειας και ακους σειρηνες μες το μεσημερι....
ΕΛΕΟΣ
εγω κρατιεμαι να μην καλεσω την Προνοια, ιδιως για την μικρη με το σχολειο, αλλα ολα ξεκιναν απο τους γονεις τους...

Έτσι που μου τα περιγράφεις εγώ θα το έκανα:/:....τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτε...είναι θύματα....:(

Έχεις δίκιο, βρε Νανσάκι...:/: Τι να πω, αυτό με τις τσιρίδες των μωρών το βίωσα όλη την προηγούμενη χρονιά που δούλευα κατ'οίκον. Απέναντι ένα μικρό - 2,5-3 ετών, όλο τσίριζε. Μα να μην μιλάει ποτέ αυτό το παιδί, μόνο να τσιρίζει. Και μέσα στο καταμεσήμερο. Αλλά δεν φταίει το μωρό, οι γονείς ευθύνονται.

Όσο για την Πρόνοια, μάλλον θα πρέπει να ενημερώσεις, δεν είναι δυνατόν να μην στέλνουν το παιδί σχολείο επειδή... δεν θέλει! Ανήκουστο!:|

Έτσι που μου τα περιγράφεις εγώ θα το έκανα:/:....τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτε...είναι θύματα....:(

το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και αλλα (καβγαδες γονεων το βραδυ να μπαινει η μανα μπροστα στο παιδι και να φωναζει μη το χτυπας :/: )και ειναι δυσκολο να μπεις στη μεση,....

το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και αλλα (καβγαδες γονεων το βραδυ να μπαινει η μανα μπροστα στο παιδι και να φωναζει μη το χτυπας :/: )και ειναι δυσκολο να μπεις στη μεση,....

Νάνσυ μου δεν μπαίνεις στη μέση....απλώς κάνεις κάτι και όχι τα στραβά μάτια όπως όλοι δυστυχώς:down:....αν δεν μπορείς εσύ πες μου μήπως και μπορώ να κάνω κάτι εγώ:hmm:

Μα ίσα-ίσα, τότε είναι που πρέπει να επέμβεις. Δεν μπορεί μια ζωή η κοινωνία να γίνεται μάρτυρας τέτοιων καταστάσεων αλλά να σιωπα. Και δεν σου λέω καν να ειδοποιήσεις το 100, κατευθείαν τις Υπηρεσίες. Μετά γίνονται εγκλήματα και λένε οι γείτονες "πέσαμε από τα σύννεφα, υπόδειγμα οικογενειάρχη" κλπ μ...κίες!
Νάνσυ, πρέπει να κινηθείς... Είδες από που ξεκινάει μια κουβέντα και που μπορεί να μας πάει!:blink:

Πάρε το 1056 Το Χαμόγελο του Παιδιού και μίλα μαζί τους σχετικά, κάπως θα μπορέσουν να σε καθοδηγήσουν. Ίσως να μπορείς να καταγγείλεις και ανώνυμα, δεν είμαι σίγουρη. Κάνε όμως κάτι γιατί το κυριότερο είναι όχι η ανησυχία που προκαλούν στη γειτονιά αλλά το ότι δεν θα ησυχάσει η συνείδησή σου με τέτοια κατάσταση!

Μα ίσα-ίσα, τότε είναι που πρέπει να επέμβεις. Δεν μπορεί μια ζωή η κοινωνία να γίνεται μάρτυρας τέτοιων καταστάσεων αλλά να σιωπα. Και δεν σου λέω καν να ειδοποιήσεις το 100, κατευθείαν τις Υπηρεσίες. Μετά γίνονται εγκλήματα και λένε οι γείτονες "πέσαμε από τα σύννεφα, υπόδειγμα οικογενειάρχη" κλπ μ...κίες!
Νάνσυ, πρέπει να κινηθείς... Είδες από που ξεκινάει μια κουβέντα και που μπορεί να μας πάει!:blink:

Έτσι ακριβώς!!!! Συμφωνώ απόλυτα.

θα καλεσω την προνοια να ενημερωθω....
πως μπορω να καταγγειλω κατι κλπ... αν πρεπει να χω αποδειξεις????
παντως απο την στιγμη που γραψαν το παιδι σχολειο κ δεν το πηγαινουν οι δασκαλοι δνε επρεπε να κινηθουν??? αυτοι εχουν και αποδειξεις!!
αποκλειεται να το στελνει παντως καθε μερα, γιατι οσο δεν δουλευω το βλεπω και πολυ περισσοτερο το ακουω καθε πρωι

Πάρε, το Χαμόγελο που σου είπα πριν, αυτοί καθημερινά με παρόμοιες ιστορίες έχουν να κάνουν...

Τι κρίμα, 2008 στην Ελλάδα...:(

Παιδιά (ανθρώπινα) ΔΕΝ υπάρχουν σε ακτίνα 100μέτρων. ΟΛΑ τα άλλα τα έχω....:hmm:

Τζούλια, ανέβα πάρε τη Νάνσυ, τη βλέπω να βαράει τα κεφάλια των περαστικών σε λίγο... Να ηρεμήσει λίγο, να σου κάνει και καμιά δουλειά εκεί πέρα και την ξαναστέλνεις πακέτο Θεσσαλονίκη μετά.

Οκ!!!! Να πάρω μια γατοφόρο ή θα χρειαστώ λες, παγίδα???:hmm::P

Πλάκα κάνεις; Άκου παγίδα! Με ένα σαμαράκι, μη σου πω, και θα έρθει μόνη της τρέχοντας!:lol:

Άντε μωρέ, το κοροϊδεύουμε το καημενάκι κι αυτή τραβάει των παθών της τον τάραχο!:/:

:lol::lol: καλε ουτε καν σαμαρακι ,κανε μου ενα ψιψιψιψι και θα σε ακολουθησω!!!!

Εχω νέυρα!!! Ναι έχω νέυρα!!! Και θέλω νάνοίξω το στόμα μου απο την μία και να κράξω αλλά απο την άλλη λέω να κρατηθώ γιατι δεν λέει!! Αλλά έχω νέυρα!!! Για μερικούς μερικούς που προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα η γιατι δεν ξέρουν πως να αιτιολογήσουν αυτό που λένε!! Και για να γινουν αρεστοι λένε αυτο που νομίζουν οτι θέλουμε ν'ακούσουμε και όταν πεφτουν στον λάκο που οι ιδιοι σκάψανε τα πέρνουν κιόλας που τους πήραμε χαμπάρι!!!

Ουφ ξέρω δεν βγάζετε νόημα αλλά εγω ειμαι νευριασμένη!:mad::mad:

Εχω νέυρα!!! Ναι έχω νέυρα!!! Και θέλω νάνοίξω το στόμα μου απο την μία και να κράξω αλλά απο την άλλη λέω να κρατηθώ γιατι δεν λέει!! Αλλά έχω νέυρα!!! Για μερικούς μερικούς που προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα η γιατι δεν ξέρουν πως να αιτιολογήσουν αυτό που λένε!! Και για να γινουν αρεστοι λένε αυτο που νομίζουν οτι θέλουμε ν'ακούσουμε και όταν πεφτουν στον λάκο που οι ιδιοι σκάψανε τα πέρνουν κιόλας που τους πήραμε χαμπάρι!!!

Ουφ ξέρω δεν βγάζετε νόημα αλλά εγω ειμαι νευριασμένη!:mad::mad:

Εγώ νομίζω βγάζω νόημα:P και σε καταλαβαίνω:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back