aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ νομίζω βγάζω νόημακαι σε καταλαβαίνω
![]()
Σου στέλνω ενα πολυ γρήγορο πμ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ΔΕΝ αντέχω άλλο πως έχει καταντήση η γειτονιά μου, πάλι καλά που λείπω όλη την ημέρα στις εργάσιμες. κάποτε έβγαινα τα βράδυα να ψάξω και κανένα γατί,που αργουσε να γυρήσει, τώρα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
https://get.live.com/messenger
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορεί να είναι εύκολο, μπορεί ακόμα και να το βλέπω μπροστά μου,αλλα τώρα δεν ξέρω τι μου γίνεται.
ποιο είναι το πρόγραμμα περιήγησης;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Παρντόν;είμαι μες στα νεύρα, εκτός ότι δεν καταλαβαίνω που να κάνω κάτι για το λογαριασμό στο msn , πέφτουν και κάτι πυροβολισμοί (πάλι) και γίνεται (για ακόμη μια φορά ) χαμός.

Και υποψιάζομαι πως δεν είναι καθόλου πλάκα!

aalyah
Διάσημο μέλος
είμαι μες στα νεύρα, εκτός ότι δεν καταλαβαίνω που να κάνω κάτι για το λογαριασμό στο msn , πέφτουν και κάτι πυροβολισμοί (πάλι) και γίνεται (για ακόμη μια φορά ) χαμός. αστυνομία, ασθενοφόρα, αγριοφωνάρες. και τη περασμένη κυριακή ,2 φορές άγριοι καυγάδες,
ΔΕΝ αντέχω άλλο πως έχει καταντήση η γειτονιά μου, πάλι καλά που λείπω όλη την ημέρα στις εργάσιμες. κάποτε έβγαινα τα βράδυα να ψάξω και κανένα γατί,που αργουσε να γυρήσει, τώρα;
Αυτό σε ποια περιοχή γίνεται? Να υποθέσω οτι είμαστε σχεδον γειτόνισες? Γιατί πλέον και η δικιά μου περιοχή Θεσσαλονικη δεν ειναι και οτι καλυτερο....

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ μένω κέντρο και το κύριο και χοντρό πρόβλημα εδώ τα τελευταία χρόνια είναι τα ναρκωτικά...Αυτό σε ποια περιοχή γίνεται? Να υποθέσω οτι είμαστε σχεδον γειτόνισες? Γιατί πλέον και η δικιά μου περιοχή Θεσσαλονικη δεν ειναι και οτι καλυτερο....![]()

Εσύ;
aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ μένω κέντρο και το κύριο και χοντρό πρόβλημα εδώ τα τελευταία χρόνια είναι τα ναρκωτικά...
Εσύ;
Και εγώ σχετικά κέντρο. Προς δυτικά. Κέντρο θεωρούμαστε. Παναγια Φανερωμένη αν ξέρεις. Πάνω απο την Λαγκαδα πανω απο το βαρδαρη. Ασε και εμεις εκει μεγάλο πρόβλημα...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ναι, κι εκεί έχουν προβλήματα. Η φτώχεια φέρνει κακοπέραση...
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
...και πίνουν και σαν σφουγγάρια.αγριάνθρωποι που δεν υπολογίζουν τη ζωή
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Στην παλιά γειτονιά της μαμάς μου δηλαδή!
Ναι, κι εκεί έχουν προβλήματα. Η φτώχεια φέρνει κακοπέραση...
Άστα να πάνε...έχουμε μεγάλο πρόβλημα....έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα....εδω εγω που είμαι λίγο αναισθητη (απο πάντα) στο θέμα φόβου σε δρόμους και σκοτεινά μέρη άρχισα να ψιλοφοβάμαι να πω την αλήθεια....
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
ναι, τους έχουμε ακριβώς απέναντι και απο τις 9 μέχρι που θα σκοτινιάσει χαρτιά ,φωνές, φυσικά οι ώρες κοινής ησυχίας δεν ισχύουν γι΄αυτούς,
Αχ εμείς έχουμε κάτι τετοιους στο ισόγειο της απέναντης πολυκατοικίας...Φωνές, βρίσιμο, αλκοολ και όλα τα καλα. Ώρες κοινές ησυχίας? Τι ειναι αυτό τρώγεται?
εδω ευτυχως δεν εχουμε τετοιο μεγαλο προβλημα, αλλα προσφατα σε ενα παρκακι εδω απεναντι εχουμε βρει κουταλακια καμενα απο χρηση....
Αυτο πρόσφατα? Μια χαρά είσαι. Εγώ έβρισκα τέτοια στο πάρκο της γειτονιάς μου όταν ήμουν 12. Και τώρα είμαι 29. Γειτονιά κάτσε καλά μιλάμε....
julia
Διακεκριμένο μέλος
για την επιβεβαίωση του λογαριασμού,πρέπει να ανοίξω το πρόγραμμα περιήγησης στο wed, και να επικολήσω τη συνδεση στη γραμμή διευθύνσεων και να πατήσω enter.
μπορεί να είναι εύκολο, μπορεί ακόμα και να το βλέπω μπροστά μου,αλλα τώρα δεν ξέρω τι μου γίνεται.ποιο είναι το πρόγραμμα περιήγησης;
![]()
Έλα ρε ΖΗΝΑ να σε ξεκολλήσουμε... Ανοίγεις το e... και κάνεις κοπυ παστε την διεύθυνση που σου έδειξε η Νίκη, στην γραμμή που λεεί www.....
πατάς εντερ... και μετά λογικά σε βγάζει σε μια σελίδα που κάπου θα λεέι.. download, ή κατεβάστε δωρεάν... το πατάς. και περιμένεις να κατεβεί.. μετά ακολουθείς τις οδηγίες.. γενικά πατάς αποδέχομαι... και next.....

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εμείς εδώ στο κέντρο τώρα πια τους βρίσκουμε σωριασμένους κάτω (ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους) και φωνάζουμε το 166 για να τους μαζέψει...Αυτο πρόσφατα? Μια χαρά είσαι. Εγώ έβρισκα τέτοια στο πάρκο της γειτονιάς μου όταν ήμουν 12. Και τώρα είμαι 29. Γειτονιά κάτσε καλά μιλάμε....![]()
Ή στις εισόδους πολυκατοικιών να βαράνε...
Ή στο Ναυαρίνο το βραδάκι να αγοράζουν ή/και να πουλάνε...
Ή σε κανένα στενάκι, να παραμονεύουν για να κλέψουν καμιά τσάντα και να προμηθευτούν τα αποτρόπαια αναγκαία τους...
Είναι φαινόμενο πολύ θλιβερό, πολύ εξοργιστικό και πολύ επικίνδυνο...
aalyah
Διάσημο μέλος
Εμείς εδώ στο κέντρο τώρα πια τους βρίσκουμε σωριασμένους κάτω (ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους) και φωνάζουμε το 166 για να τους μαζέψει...
Ή στις εισόδους πολυκατοικιών να βαράνε...
Ή στο Ναυαρίνο το βραδάκι να αγοράζουν ή/και να πουλάνε...
Ή σε κανένα στενάκι, να παραμονεύουν για να κλέψουν καμιά τσάντα και να προμηθευτούν τα αποτρόπαια αναγκαία τους...
Είναι φαινόμενο πολύ θλιβερό, πολύ εξοργιστικό και πολύ επικίνδυνο...
Τα ξέρω....τα ξέρω. Και παλιότερα έτσι...ειδικά στην Ναυαρίνου. Τα ζούσα απο κοντά....Ουφ χάλια έχουμε γίνει χάλια.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ, τελικά το κουμπάκι το πάτησα κατα λάθος και τελικά επιβεβαίωσα το λογαριασμό,Έλα ρε ΖΗΝΑ να σε ξεκολλήσουμε... Ανοίγεις το e... και κάνεις κοπυ παστε την διεύθυνση που σου έδειξε η Νίκη, στην γραμμή που λεεί www.....
πατάς εντερ... και μετά λογικά σε βγάζει σε μια σελίδα που κάπου θα λεέι.. download, ή κατεβάστε δωρεάν... το πατάς. και περιμένεις να κατεβεί.. μετά ακολουθείς τις οδηγίες.. γενικά πατάς αποδέχομαι... και next.....![]()
, τρομάρα μου ήθελα να κάνω και άλμπουμ,αλλα άλλη μέρα, μη πάθω και τίποτα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώ, τελικά το κουμπάκι το πάτησα κατα λάθος και τελικά επιβεβαίωσα το λογαριασμό,, τρομάρα μου ήθελα να κάνω και άλμπουμ,αλλα άλλη μέρα, μη πάθω και τίποτα
![]()
Ζηνα στειλε μου με π.μ την διευθυνση σου στο windowslive για να τα λεμε στο msn.

Σου στελνω την δικη μου με π.μ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
και σε καταλαβαίνω