aalyah
Διάσημο μέλος

Παω πάω πάω!! Θα τα πούμε άυριο!! Καληνύχτα σε όλες!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ χαιρετώ. Πάω να την πέσω στο κρεβάτι να καταβροχθήσω το βιβλίο μου. Το περίμενα ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ και έφτασε σήμερα
Καλυνυχτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ χαιρετώ. Πάω να την πέσω στο κρεβάτι να καταβροχθήσω το βιβλίο μου. Το περίμενα ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ και έφτασε σήμερα
καληνύχτα, και καλή "χώνεψη"

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

μπιπ μπιπ μπιπ

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
το !#$%^&*&^%$#!!! μου έφτιαξαν και συστατική επιστολή, λες και θα με προσλάβει κανείς με την κοιλιά τούρλα!!!μπιπ μπιπ μπιπ
![]()
Δεν του πες???
να γραψετε για το ποσο ευκινητη και αερινη ειμαι
επρεπε να τον δουλεψεις λιγο και εσυ!!!! ημαρτον, μυαλο δεν εχουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
το !#$%^&*&^%$#!!! μου έφτιαξαν και συστατική επιστολή, λες και θα με προσλάβει κανείς με την κοιλιά τούρλα!!!μπιπ μπιπ μπιπ
![]()
Έχασα επεισόδια....

Ψάχνεις για δουλειά????

prince
Διάσημο μέλος
γιατί αν όντως συμβαίνει το πρώτο σε καλύπτει ο νόμος να ξέρεις.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
εχασα περισσότερα επισόδια... είσαι έγκυος και σε απέλυσαν; ή άλλο εννοείς με το κοιλιά τούρλα;
γιατί αν όντως συμβαίνει το πρώτο σε καλύπτει ο νόμος να ξέρεις.
όχι ακριβώς, έχουμε μία ιδιωτική ασφάλεια εταιρική, ότι φεύγει πρέπει να πάρει υπογραφές, είδαν τις αποδείξεις γιατί έχωσα 5-6 μέσα σένα μήνα από εξετάσεις, γιατρούς και μαλακίες γιατί για να αρχίσω να φουσκώνω (αν γίνει ποτέ) θα χρειαστώ βοήθεια και μου είπαν να αρχήσω να ψάχνω αλλού για δουλειά

οπότε δεν καλήπτομαι από πουθενά
prince
Διάσημο μέλος
ακξδφ΄λκασξδ΄φλκασξδ φκ καθάρματα....
Πάντως να σου πώ δές το από την καλή του μεριά.. θα ηρεμίσεις από το άγχος της δουλειάς και θα "φουσκώσεις" πιο έυκολα. (εκείνη ηφίλη μου προσπαθούσε ενάμιση χρόνο με θεραπίες ξόδεψε του κόσμου τα χρήματα κλπ... και δύο μήνες μετά που απολύθηκε είχε ηρεμίσει και ήταν εγκυος φυσιολογικότατα και μάλιστα σε περίοδο που ο γιατρός της είπε ότι δεν έκανε να χμ "φουσκώσει".... και τώρα νταχταρίζουμε άλλη μία υποψήφια γατομαμά σε μινιόν έκδοση)
zorica
Διάσημο μέλος
πω,πω...Ντροπη τους μ@#@&*ς!!!όχι ακριβώς, έχουμε μία ιδιωτική ασφάλεια εταιρική, ότι φεύγει πρέπει να πάρει υπογραφές, είδαν τις αποδείξεις γιατί έχωσα 5-6 μέσα σένα μήνα από εξετάσεις, γιατρούς και μαλακίες γιατί για να αρχίσω να φουσκώνω (αν γίνει ποτέ) θα χρειαστώ βοήθεια και μου είπαν να αρχήσω να ψάχνω αλλού για δουλειά
οπότε δεν καλήπτομαι από πουθενά

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ!!!!!!!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Θυμήθηκα τώρα την κολλητή μου, που την έβαλε το αφεντικό της να κατεβαίνει στην αποθήκη με την κοιλιά στο στόμα..
Τί να πώ... και εγώ πιστεύω οτι σε τέτοια αφεντικά και δουλειές, καλύτερα να βάζουμε άλλες προτεραιότητες..... Ηρέμησε, χαλάρωσε μαζί με τα γατάκια σου... και ότι ειναι να γίνει θα γίνει!

prince
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Καλη πιστη να εχεις και θετικες σκεψεις και ολο καο κατι καλο θα γινειόχι δεν παίζει αυτό, θελώ δουλειά, μια δουλειά που να απασχολεί το μυαλό μου 100% και να μην με αφήνει να σκέφτομαι τίποτα άλλο, όταν λέμε τίποτα - τίποτα
μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ!!!!!!!!!!!![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν σε έδιωξαν γράψου στον Οαεδ... ειναι 420ε τον μήνα.. για έναν χρόνο. Μετά ψάχνεις για κάτι άλλο.. είτε χωρίς ΙΚΑ (θα βρείς ευκολότερα...) είτε με ΙΚΑ (αλλα χωρίς τα 420 το μήνα..)
Αν μείνεις έγκυος "πολύ"... δεν θα σε παίρνει σίγουρα κανένας...

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
πρέπει κάτι να κάνωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε διώξανε ή σου είπαν οτι θα σε διώξουν??
Αν σε έδιωξαν γράψου στον Οαεδ... ειναι 420ε τον μήνα.. για έναν χρόνο. Μετά ψάχνεις για κάτι άλλο.. είτε χωρίς ΙΚΑ (θα βρείς ευκολότερα...) είτε με ΙΚΑ (αλλα χωρίς τα 420 το μήνα..)
Αν μείνεις έγκυος "πολύ"... δεν θα σε παίρνει σίγουρα κανένας...![]()
ααα όχιιιιιιι......
εντελώς φιλικά μου το είπαν "λίγο" νωρίτερα για να βρω αλλού και να γλυτώσουν την αποζημίωση
αυτό το λίγο είναι εντελώς αόριστο, πλανάτε στον αέρα....
η Συστατική επιστολή είναι έτημη πάντως!!!!

θέλω να κάνω φόνο!!!!

prince
Διάσημο μέλος
επιπλέον (από εμπειρία από τη φίλη μου) έμεινε έγκυος όσο ήταν στο ταμείο ανεργίας και πλήρωσε το ίκα κανονικά ότι θα πλήρωνε και άν εργάζονταν παρά το γεγονός ότι είχε λήξει η περίοδος που έπαιρνε το επίδομα όταν τελικά γέννησε....(και άρα ένα χρόνο άνεργη και χωρίς ένσημα το ίκα τσίνησε αλλά έδωσε όλα τα επιδόματα)
julia
Διακεκριμένο μέλος
την ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ θα την πάρεις έγκυος ή ΟΧΙ!!!!
Κακομοίρα μου.... μην την πατήσεις!!!! και παραιτηθείς!!!
Πεσμου ποσα χρόνια ή μηνες που είσαι εκεί και μισθό να την υπολογίσω...

Χονδρικά κάθε χρόνο δουλειάς, η αποζημίωση είναι 1 μήνας μισθός... 5 χρόνια, 5 μήνες.. και δωρα κλπ κλπ...
ΕΚΤΟΣ και αν είσαι με σύμβαση.. που την μπιπ.. τότε...

Αλλά ψάξε τα δικαιώματά σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool