julia
Διακεκριμένο μέλος
Βασικα δεν ειναι αμερικανικη η γιορτη,ειχαμε κι εμεις αντιστοιχη πριν επικρατησει ο Χριστιανισμος,και υπαρχει σε πολλες παραδοσεις σε διαφορετικες εκδοχες,σε ολες σχεδον τις χωρες.![]()
Δηλ στην Αμερική που την έχουν ακόμα.. και σε όλα τα Αγγλόφωνα κράτη που την γιορτάζουν μέχρι και σήμερα... δεν έφτασε ο Χριστιανισμός???
Μάλλον όχι...

Η΄ δεν ήταν αρκετά "δυνατός"....

για να ξορκίσει τον δαίμονα της Κολοκύθας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συνεχίζω να το θεωρώ μια βλακεία και μισή... πάντως.
Ειδικά την εξέλιξή.. με τα λεφτά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια εγω τρωω γλυκα,δε θελω λεφτα.
Trick or theat;
Κριμα να μην ειμαστε ακομα ετοιμοι να δινουμε σοκολατακια...ε;![]()
Δώρα μην με προκαλεις με τα σοκολατάκια μην με προκαλεις....Γιατι θα βάλω καμια κολοκύθα στο κεφάλι και θα έρθω να σου χτυπάω την πόρτα και να ζητάω σοκολατάκια!!

Δηλ στην Αμερική που την έχουν ακόμα.. και σε όλα τα Αγγλόφωνα κράτη που την γιορτάζουν μέχρι και σήμερα... δεν έφτασε ο Χριστιανισμός???
Μάλλον όχι...![]()
Η΄ δεν ήταν αρκετά "δυνατός"....για να ξορκίσει τον δαίμονα της Κολοκύθας...
Χριστιανισμος? Στην αγγλία? Θα σου πούνε τι ειναι αυτο τρώγεται? Εδω παιδί μου δεν ασχολούνται με ταπεινά πράγματα όπως οι θρησκείες! Είναι υπεράνω. Εδώ λατρέυουν μόνο ένα θεό. Το χρήμα. Αν θέλετε και είστε τον βιβλίων (ειδικά εσύ Δώρα) διαβάστε το American Gods του Neil Gaiman να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ. Υπάρχει μετάφραση και στα ελληνικά αλλα δεν θυμάμαι πως λέγεται.
Όσο για την κολοκύθα η παράδοση λέει και καλά ότι ειναι για να διώχνει τα κακά πνέυματα που κυκλοφορούν σήμερα. Οτι είναι φύλακας. Καθένας με την τρέλα του δηλαδή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Εδω παιδί μου δεν ασχολούνται με ταπεινά πράγματα όπως οι θρησκείες!
Και πολύ καλά κάνουν.

moukelis
Επιφανές μέλος
Θενια αμα βαλεις κολοκυθα στο κεφαλι και ερθεις Καλυμνο,σου δινω και τον Σειριο!Αλλα με την προϋποθεση να ταξιδεψεις ετσι απο τη Γηραια!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μανδαμ μοδερατορα,πατε να μας βαλετε τα ευφανταστα γατοονοματα σας στο νημα με τα ονοματα...μεγιστη παραλειψης.Και μια και βγηκα στη ζητιανια,ποσο καιρο εχετε να μας βαλετε φωτο του ινδαλματος εχετε αναλογιστει;Εμεις οι θαυμαστριες τι θα απογινουμε;Και πολύ καλά κάνουν.![]()

ruko
Διάσημο μέλος
Δεύτερον, ζητάς εικρινά προτάσεις για γατοονόματα από τον άνθρωπο που έβγαλε το γάτο του "παράθυρο";
Και τρίτον, για φωτογραφίες του ινδάλματος θα περιμένετε, για να μάθετε να εΧΤιμάτε αυτά που έχετε. Άιντε, όλο απαιτήσεις είστε.
(επιτέλους, ν' ανάψουν λίγο τα αίματα σ' αυτό το νήμα)
moukelis
Επιφανές μέλος
Συγνωμη μανδαμ δεν ηξευρα οτι εχει και θηλυκο.Πρώτον, είμαι μοδερατόρισσα. Μοδεράτορας θα γίνω άμα κάνω αλλαγή φύλου.
Δεύτερον, ζητάς εικρινά προτάσεις για γατοονόματα από τον άνθρωπο που έβγαλε το γάτο του "παράθυρο";
Και τρίτον, για φωτογραφίες του ινδάλματος θα περιμένετε, για να μάθετε να εΧΤιμάτε αυτά που έχετε. Άιντε, όλο απαιτήσεις είστε.
(επιτέλους, ν' ανάψουν λίγο τα αίματα σ' αυτό το νήμα)
Εννοουσα τα γατοονοματα των πετυχημενων βαφτισεων,οπως του ινδαλματος μας.
Ποσες μερες ακομα να περιμενουμε,τοσο καιρο μας ταλανιζει η ελλειψη φωτογραφιων του ινδαλματος!
Απαιτουμε και σε λιγο θα διαδηλωσουμε κιολας.Αντε που επειδη εχετε μια θεση εκει ψηλα(οχι στον Υμμητο) θα μας γαταπιεζετε κιολας.
(Ρουλα με σενα δεν εχω μαλωσει,πλακα εχει,μπορεις να με αποκαλεσει και χελι που με φτιαχνει στον καυγα;
Και πες καλη μου τιποτα του τυπου "θελω ο Ρουμποτυρης να με κανει γιαγια" να μας δωσεις μια πασα,μαλωνω και μονη μου αλλα δεν γινεται καλη δουλεια...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συγνωμη μανδαμ δεν ηξευρα οτι εχει και θηλυκο.
Εννοουσα τα γατοονοματα των πετυχημενων βαφτισεων,οπως του ινδαλματος μας.
Ποσες μερες ακομα να περιμενουμε,τοσο καιρο μας ταλανιζει η ελλειψη φωτογραφιων του ινδαλματος!
Απαιτουμε και σε λιγο θα διαδηλωσουμε κιολας.Αντε που επειδη εχετε μια θεση εκει ψηλα(οχι στον Υμμητο) θα μας γαταπιεζετε κιολας.
(Ρουλα με σενα δεν εχω μαλωσει,πλακα εχει,μπορεις να με αποκαλεσει και χελι που με φτιαχνει στον καυγα;Και πες καλη μου τιποτα του τυπου "θελω ο Ρουμποτυρης να με κανει γιαγια" να μας δωσεις μια πασα,μαλωνω και μονη μου αλλα δεν γινεται καλη δουλεια...
)
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Παράβαση ΚΑΝΟΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΑΝ_ΜΠΑΝ!!!!!

Τί είναι αυτά κυουρία μου????Σε ποιόν μιλάτε??? Τί το περάσαμε???

Φιλικά,
Ο Αρτέμης!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Και πες καλη μου τιποτα του τυπου "θελω ο Ρουμποτυρης να με κανει γιαγια" να μας δωσεις μια πασα,μαλωνω και μονη μου αλλα δεν γινεται καλη δουλεια...)
Πολύ αργά!

Άσχετο, αλλά χέλι φώναζε μια γνωστή μου τον άντρα της, επειδή δεν είχε ησυχασμό και ήταν σαν να έχει συνεχώς ένα χέλι στον κ*λο του. Εσένα γιατί δε φωνάζουν έτσι;
Παρεμπιπτόντως είδα τι έγραψες στο άλλο νήμα με τα πετ σοπ. Ετοιμάσου να μάθεις τι θα πει γαταπίεση.

moukelis
Επιφανές μέλος
Που ειναι η Αλικη να μαλωσω και με αυτην;
Καλε σε εναν καυγα πιο παλια ετσι με ειχε πει ενας πειραγμενος,επειδη του την ελεγα με το γαντι και δεν μπορουσε να πιαστει απο καπου για να μου τη φερει,και με αποκαλεσε ετσι.
aalyah
Διάσημο μέλος
Εμ αφου για να κανει κανεις καυγα μαζι σου πια πρεπει να σε κυνηγαει απο νημα σε νημα!Που ειναι η Αλικη να μαλωσω και με αυτην;
Καλε σε εναν καυγα πιο παλια ετσι με ειχε πει ενας πειραγμενος,επειδη του την ελεγα με το γαντι και δεν μπορουσε να πιαστει απο καπου για να μου τη φερει,και με αποκαλεσε ετσι.
Δηλαδή τι? Οτι γλυστρας σαν χέλι?

Τι άλλο θ'ακούσουμε εδω μέσα....
Το διάβασα αυτό που είπες για τον Σείριο ε!!! Κανόνισε! Σε ένα χρόνο ακριβώς θα έρθω με κολοκύθα στο κεφάλι! Και μετά πρέπει να μου τον δώσεις!! Δώσατε τον λόγο σας κυρία μου, εχω και μάρτυρες!!
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
καλο μου κοριτσι μην λες χαζομαρες και φωναζει η Τζουλια...ποιος μασ σωζει μετα!
Ξερω 10000 γυναικες που καναν τα παντα να κανουν παιδι και οταν τα παρατησαν καναν φυσιολογικοτατα παιδι,,,το αγχος ειναι και τπτ αλλο.
για αυτο ηρεεεεμησε , σκεψου θετικα και ολα θα παρουν το δρομο τους![]()
το θέμα της δουλειάς είναι που με τρελαίνει και με αγχώνει, το άλλο σοβαρά προς το παρών το αντιμετοπίζω, θα δω και στα "χαρίζονται"
ότι ειναι να γίνει θα γίνει...
είναι το γμτ της υπόθεσης, δεν φεύγω επειδή φταίω σε κάτι, αυτό να το καταλάβω, φεύγω για έναν λόγο που δεν υπάρχει και δεν είναι καν δεδομένο ότι θα υπάρξει ποτέ έλεοςςςςςςςς

prince
Διάσημο μέλος
πάντως κάτσε εκεί να σε απολύσουν. είναι δικαίωμά σου..... (δεν θα το αμελήσουν από φόβο μήπως αποκτήσεις αυτό που ποθείς και τους μείνεις αμανάτι)
moukelis
Επιφανές μέλος
Μαιρη και Σταυρουλα,φυσικα κι αυτους δεν τους γεννησε μητερα,τα βούρλα φυτρωνουν...
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνε μια καταγγελία στο υπουργείο εργασίας και στην επιθεώρηση εργασίας και να δεις τι πρόστιμο θα πληρώσουν. Άκου εκεί να σε απολύσουν γιατί θες να τεκνοποιήσεις;
Παλιά έλεγε ο νόμος ότι για ένα χρόνο μετά τη γέννα απαγορεύεται η απόλυση. Για ψάξτο λίγο.
Για πάρε και κανένα κανάλι τηλέφωνο γιατί μόνο έτσι φοβούνται.
Μην φύγεις μόνη σου με τίποτα. Απέτησε απόλυση για να μην χάσεις τα δικαιώματά σου και το ταμείο ανεργίας. Το τελευταίο μετράει σε αναζήτηση νέας εργασίας, γιατί μπορούν να σε πάρουν με επιδότηση και τους συμφαίρει και το προτειμούν.
Αν επιτρέπεται που εργαζόσουν;
Στο ρωτάω γιατί αν είσαι σε κανένα σούπερ μάρκετ, κάνουν το εξής για να διώξουν χωρίς αποζημιώσεις. Βάζουν μέσα στις τσάντες πχ. μια μικρή σοκολάτα και κάνουν έλεγχο, οπότε σου λένε ή καλώ την αστυνομία και πας μέσαα για κλοπή ή φεύγεις οικιωθελώς και ξεχνάμε το γεγονός. Πρόσεξε τις κινήσεις σου. Και προπάντων μην φύγεις.
Έτσι μου έκαναν κι εμένα παλαιότερα. Ήθελαν να φύγουμε όλο το προσωπικό για να μας ξαναπάρει με επιδότηση και δεν το κούνησα από εκεί μέχρι να μου κάνει απόλυση. Και ας ήξερα ότι σε 2 μήνες ξεκινούσα δουλειά στο δημόσιο γιατί είχα διοριστεί. Αν και μου έφαγε πολλά λεφτά, δεν έφυγα μόνη μου.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

υπάρχουν πολύ ποιο σοβαρά προβλήματα στον κόσμο και πάλι καλά να λέμε
αυτό που λέει η Σταυρούλα θα κάνω, απλά μου έχει αναίβει το αίμα στο κεφάλι και έχω και περίοδο όπως λέει η Ντρού που άνοιξε το τόπικ
και μπήκα εδώ να τα πω να ξεθημάνω γιατί μου έρχετε να ουρλιάξω -->ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααγκρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Και παιδιά θα κάνουμε, και γατιά θα έχουμε .Αυτό μας έλειπε!!ούτε αυτό που προστάζει η φύση μου δεν μπορώ να κάνω, είμαι άχρηστη:cry:

Ο κάθε ηλίθιος για 50-60 ευρώ παραπάνω κέρδος να καθορίζει τις επιλογές και τη ζωή μας

Δεν είμαστε καλάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα το γραψω εδω, γιατι νομιζω οτι ειναι το πιο καταληλο θεμα.
Επιτελους η Αμερικη αλλαξε σελιδα και για πρωτη φορα στην ιστορια της θα εχει εγχρωμο προεδρο.Συμφωνα με τε το CNN o Mπαρακ Ομπαμα ειναι με ποσοστο 51% ο νεος προεδρος των Ηνωμενων Πολιτειων.
Θελω να πιστευω οτι εστω και λιγο, θα αλλαξει ο ρολος της Αμερικης στην παγκοσμια σκηνη.Αλλα και σαν γεγονος οτι οι αμερικανοι πολιτες αποφασισαν να δωσουν τελος στον συντηρητισμο και να ψηφισουν για πρωτη φορα αφροαμερικανο για προεδρο τους,σιγουρα ειναι θετικο.
Ειναι νομιζω πια,το επισημο τελος της εποχης των φυλετικων διακρησεων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool