Εδώ τσακωνόμαστε!

Παιδιά, παιδιά, ο κουραδοΚαρβέλας και η σύντροφός του είδαν ότι "ζεν τους παίζουν" τα άλλα κ*λοπαιζάκια του συναφιού και βρήκαν τρόπο να κάνουν ντόρο. Και πολιτιστική επανάσταση συνάμα...

Συμπαρασταθείτε τους στον αγώνα! Λευτεριά στα λύματα! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πολιτιστική επανάσταση συνάμα...
*κρρρρρρρρκκκκ κρρρρρκκκ* (τρίζουν τα κόκκαλα του Μάο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, παιδιά, ο κουραδοΚαρβέλας και η σύντροφός του είδαν ότι "ζεν τους παίζουν" τα άλλα κ*λοπαιζάκια του συναφιού και βρήκαν τρόπο να κάνουν ντόρο. Και πολιτιστική επανάσταση συνάμα...

Συμπαρασταθείτε τους στον αγώνα! Λευτεριά στα λύματα! :mad:

AAAAAA..... Γιαυτό δεν μπορούσα να κοιμηθώ????
Τί λέτε ρε παιδία.... αυτά είναι σοβαρά πράγματα... αντε όλοι σους δρόμους την Δευτέρα 17/11... να το κανουμε 2 σε 1....:down::down:

Εμ??? οταν δεν πεινάει ο κόσμος το πρόβλημά του είναι πως να φανεί, και μήν τσακίσει καμία μπούκλα... ή φύγει πόντος απο το καλσόν...

Εμείς φταίμε όμως.. που τους έχουμε κάνει μάγκες...

Παιδια να ρωτησω κατι λιγο πιο ασχετο.Τι γνωμη εχετε για το facebook?
Mου 'χουν προτινει μερικοι φιλοι να γραφτω στην "σελιδα" τους.
Πειτε μου, πως λειτουργει και ποσο ασφαλες ειναι? Αν δηλαδη ανεβασω εγω βιντεο και φωτο θα το δουν μονο οι φιλοι που εχω επιλεξει η και οι φιλοι των φιλων και παει λεγοντας?:hmm:
Αν ενδιαφερει πιο πολυ κοσμο, να ανοιξω νεο θεμα.:)

Ναι,... σε καταλαβαίνω, είναι βασικά μια μεγάλη κοινότητα, φίλων ή μη. Ο καθένας την εκμεταλλεύετε όπως τον βολεύει, άλλοι διαφημίζουν το μπλογκ τους, την δουλειά τους κλπ κλπ. άλλοι περνάνε απλά ωραία ανταλλάζοντας εικόνες και βίντεο, και άλλοι αποσκοπούν σε γνωριμίες.

Γίνονται συζητήσεις, και ενημερώνεσαι για διάφορα θέματα, ανάλογα με το τί σε ενδιαφέρει.

Έχει μεγάλη δύναμη, βλ ΛΕΟ ή και με τον Ομπάμα λένε οτι χάρη σαυτό, μαζεύτηκαν τα λεφτά για την προεκλογική του εξτρατεία....

Αλλά εγώ ΔΕΝ το καταλαβαίνω και πολύ... δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ κιόλας συστηματικά...:hmm:

Τα βίντεο σου κλπ τα βλέπουν μόνο οι φίλοι σου.

Ευχαριστω julia, χθες μια φιλη που ειχε ερθει μου εκανε την εγραφη και ειπα να το ψαξω λιγο περισσοτερο.:hmm::(

Η Γραφειοκρατεία στο δημόσιο, ως γνωστόν, είναι τρομερή και επιδεινώνεται με την ασχετοσύνη κάποιων υπαλλήλων, αλλά, και στις επιχειρήσεις, δεν πάνε πίσω!! Στις 8 Οκτωβρίου θεώρησα στη Νομαρχία το βιβλιάριο ασθενείας μου για μια εξέταση (για να κάνω αξονική τομογραφία). Έχω σύμφωνα με το νόμο, δικαίωμα να την κάνω μέσα σε ένα μήνα. Πηγαίνω σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στις 4 Νοεμβρίου και-για την κακή μου τύχη-είχα πάρει μαζί μου αντί για το δικό μου,το βιβλιάριο της κόρης μου. Το λέω ,και μου απαντούν , "δεν πειράζει, την κάνετε και μας το φέρνετε μετά ,που θα έλθετε για τις απαντήσεις". Τη μεθεπομένη, εγώ έφυγα για ταξίδι και πήγα χθες 15 Νοεμβρίου, να πάρω την εξέταση και να δώσω και την εντολή από το βιβλιάριο. Οπότε, ακούω την υπάλληλο να μου λέει: Έληξε η προθεσμία , έπρεπε να μας το φέρετε μέχρι 8/11. "Μα ,χρυσή μου, μέχρι 8/11 είχα προθεσμία να κάνω την εξέταση, εσείς, τα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα, απ'ότι ξέρω, έχετε προθεσμία να τα υποβάλλετε μέχρι το τέλος του μήνα, μέσα στον οποίο πραγματοποιήθηκε η εξέταση". " Όχι, εμείς τα στέλνουμε αμέσως με μαίηλ!!Δεν μπορώ να σας δώσω την εξέταση" Θα μου τη δώσετε και θα πείτε και ένα τραγούδι, γιατί, η προθεσμία σας να τα υποβάλλετε είναι μέχρι το τέλος του μήνα και, διότι στο κάτω κάτω, κανείς δεν με ενημέρωσε, ότι εμείς εδώ δεν θα δεχθούμε το βιβλιάριο μετά την 8/11, οπότε δεν θα την έκανα την εξέταση" Στην επιμονή μου, πήρε τηλέφωνο την υπεύθυνη, η οποία της είπε να δεχθεί κατ'εξαίρεση το βιβλιάριο, γιατί, έχουν απεργία οι γιατροί, που θεωρούν τα βιβλιάρια του δημοσίου :confused::confused::confused:. Άλλα'αντ'άλλων παπαντάλλων:mad: Αυτοί έχουν εντολές από τη διοίκηση να στέλνουν τις εντολές αμέσως για να εισπράττουν και επικαλούνται τη γραφειοκρατία του δημοσίου. Κι αν είναι έτσι (που 99/100 δεν είναι), γιατί δεν πληροφορούν σωστά τους πελάτες τους, παρά, με υφάκι 800 καρδιναλίων σου λένε τις μπούρδες τους;:mad::mad::mad:Τα λεγόμενά τους θα τα διασταυρώσω αύριο και, ούτως ή άλλως, θα πάρω τηλ είτε για να τους βρίσω (που λέει ο λόγος), αν όντως είναι τα πράγματα όπως τα λέω εγώ, είτε να τους βάλω πόστα γιατί δεν πληροφορούν σωστά τον κόσμο, τη στιγμή που από τη δική τους παράλειψη, κινδυνεύει ο ασφαλισμένος να πληρώσει πάνω από 100 ευρώ για μια εξέταση:mad::mad:

γιατί δεν πληροφορούν σωστά τους πελάτες τους, παρά, με υφάκι 800 καρδιναλίων σου λένε τις μπούρδες τους;:mad::mad::mad:Τα λεγόμενά τους θα τα διασταυρώσω αύριο και, ούτως ή άλλως, θα πάρω τηλ είτε για να τους βρίσω (που λέει ο λόγος), αν όντως είναι τα πράγματα όπως τα λέω εγώ, είτε να τους βάλω πόστα γιατί δεν πληροφορούν σωστά τον κόσμο, τη στιγμή που από τη δική τους παράλειψη, κινδυνεύει ο ασφαλισμένος να πληρώσει πάνω από 100 ευρώ για μια εξέταση:mad::mad:

Μηπως η παραλειψη τους( να ενημερωνουν τους ασφαλισμενους τους) δεν ειναι τοσο "συμπτωματικη" αλλα γινεται να γλυτωσουν την συμμετοχη τους στην εξεταση.:hmm:Αν συμβαινει κατι τετοιο εμενα προσωπικα δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση.:hmm:
Ο δικος μου ασφαλιστηκος φορεας ειναι το Τ.Σ.Α.Υ.Απο τοτε που ξεκινησα επαγγελματικη δραστηριοτητα, μπορουσες να πληρωνεις μια φορα τον χρονο ολη μαζι την ετησια εισφορα.Καποια στιγμη το καθεστος αυτο αλλαξε και εγινε καθε εξαμηνο(που ισχυει μεχρι τωρα).Δεν υπηρξε ομως καμια ενημερωση ουτε απο το ταμειο, ουτε απο τον Συλλογο μας, με αποτελεσμα και εγω οπως και πολλοι αλλοι συναδελφοι, να αναγκαστουμε να πληρωσουμε επιπλεον(καθηστερουμενα εισφορων) καπου 40.00 δρχ.Ολοι οι αρμοδιοι τοτε εκαναν την παπια.Παρα τον ντορο που δημιουργηθηκε ειπαν, προβλημα σας ας γνωριζατε οτι αλλαξε ο τροπος καταβολης εισφορων.Και αυτα τα χρηματα φυσικα δεν επιστραφηκαν ποτε.:down:
Ευχομαι η δικη σου περιπτωση να ειναι διαφορετικη και να βγαλεις ακρη με τον ασφαλιστηκο σου φορεα. Να μην πληρωσεις για μια εξεταση που υποτιθετε την καλυπτει η ασφαλεια σου. :):):)

Τζούλια, λες να φταίει η πανσέληνος που μια ηλίθια συνάδελφος μου έκανε παρατήρηση επειδή ταΐζω τα γατάκια της δουλειάς μου κι εκείνα - λέει- τα άθλια της κάνουν γρατζουνιές ανεβαίνοντας στο αυτοκίνητο; :mad:

Να σημειώσω εδώ ότι γάτες είχαν πάντα στη δουλειά, περισσότερες από ό,τι τώρα, και αγοράζει η διοίκηση τροφή και τις ταΐζει. Άρα δεν τις έφερα εγώ. Πριν δεν ανέβαιναν στα αυτοκίνητα;:mad:

Να την πλακώσω στις ανάποδες αύριο;

Ψυχραιμία η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Τα ίδια μου έλεγε μια τύπισσα στην γειτονιά μου επειδή βάζω ξηρά τροφή στα αδεσποτάκια ότι της γρατσουνάνε το αμάξι. Τρίχες δηλαδή. Ωσπου μια μέρα το έφερε η ίδια γρατσουνισμένο από μια απροσεξία της στο δρόμο:lol:.

Μηπως η παραλειψη τους( να ενημερωνουν τους ασφαλισμενους τους) δεν ειναι τοσο "συμπτωματικη" αλλα γινεται να γλυτωσουν την συμμετοχη τους στην εξεταση.:hmm:Αν συμβαινει κατι τετοιο εμενα προσωπικα δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση.:hmm:
Ο δικος μου ασφαλιστηκος φορεας ειναι το Τ.Σ.Α.Υ.Απο τοτε που ξεκινησα επαγγελματικη δραστηριοτητα, μπορουσες να πληρωνεις μια φορα τον χρονο ολη μαζι την ετησια εισφορα.Καποια στιγμη το καθεστος αυτο αλλαξε και εγινε καθε εξαμηνο(που ισχυει μεχρι τωρα).Δεν υπηρξε ομως καμια ενημερωση ουτε απο το ταμειο, ουτε απο τον Συλλογο μας, με αποτελεσμα και εγω οπως και πολλοι αλλοι συναδελφοι, να αναγκαστουμε να πληρωσουμε επιπλεον(καθηστερουμενα εισφορων) καπου 40.00 δρχ.Ολοι οι αρμοδιοι τοτε εκαναν την παπια.Παρα τον ντορο που δημιουργηθηκε ειπαν, προβλημα σας ας γνωριζατε οτι αλλαξε ο τροπος καταβολης εισφορων.Και αυτα τα χρηματα φυσικα δεν επιστραφηκαν ποτε.:down:
Ευχομαι η δικη σου περιπτωση να ειναι διαφορετικη και να βγαλεις ακρη με τον ασφαλιστηκο σου φορεα. Να μην πληρωσεις για μια εξεταση που υποτιθετε την καλυπτει η ασφαλεια σου. :):):)

Παιδιά εγώ σχετικά με τους ασφαλιστικούς φορείς εχω να δηλώσω ότι όχι απλώς έχω νεύρα έχω πλήρη απογοήτευση αφού από φέτος ένα από τα πιο υγιή ταμεία στο οποίο ανήκω εδώ και χρόνια το ΤΑΞΥ το συγχώνευσαν με το ΙΚΑ. Κοινώς χρησιμοποιούν τις κρατήσεις μας όλων αυτών των χρόνων?
Πρέπει δηλαδή να στήνομαι στις κολοουρές του ΙΚΑ από εδώ και στο εξής όταν πηγαίναμε στο ΤΑΞΥ και σε μισή ώρα ήμουν σπίτι? Και μην μου πει κανείς ότι γιατί εσύ και όχι οι άλλοι. Πληρώναμε για να έχουμε αυτό το σέρβις.
Δεν κλείνουν τον ΙΚΑ μια και καλή να τελειώνουμε με το κ....μπουρδέ.ο?:mad:

Αυτό με τα ταμεία γενικώς, είναι, άντε μην πω...:mad:
Με πληροφόρησαν πριν λίγες ημέρες ότι πλέον θα πληρώνουμε τα φάρμακα και θα πηγαίνουμε μετά να καταθέτουμε στον ασφαλιστικό φορέα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με βεβαίωση και γνωμάτευση ιατρού και γιατί το χρειαζόμαστε και θα πληρωνομαστε μετά από 3-6 μήνες ( όπως γίνεται και με οδοντίατρο, μαγνητικές, αξονικές, φυσικοθεραπείες....
Τα χρήματα αυτά τα παίρνουμε μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς η οποία και είναι συμβεβλημένη με τον ασφαλιστικό φορέα του δημοσίου και πρέπει να πάμε μόνο πρωί στην τράπεζα με μια απόδειξη που μας στέλνει ο φορέας μας. Και το ποσό που παίρνουμε συνήθως είναι από 1/3 εώς και 1/5 αυτών που δώσαμε. Το υπόλοιπο που δώσαμε μπαίνει στην εφορία, όπου σου επιστρέφουν μόνο το 15%!
Δηλαδή και θα πληρώνω από πάνω εκτός των 500+ ευρώπουλων που μου κρατάνε κάθε μήνα για το ταμείο :mad: και θα πρέπει τουλάχιστον 2 φορές να χάνω τη δουλειά ,για τα γραφειοκρατικά τους.
Σιγά μην αφήνει η υπηρεσία να φεύγεις συνέχεια...
Αποτέλεσμα= θα πληρώνουμε συνεχώς από την τσέπη μας. :down::down::down:

Και όταν είναι ακριβά τα φάρμακα τι γίνεται; Μα δεν σκέφτονται καθόλου ότι υπάρχει μεγάλη οικονομική ανέχεια στον κόσμο;:mad:

ΑΙΣΧΟΣ και πάλι ΑΙΣΧΟΣ!!! :down::down::down:

Αυτό με τα ταμεία γενικώς, είναι, άντε μην πω...:mad:
Με πληροφόρησαν πριν λίγες ημέρες ότι πλέον θα πληρώνουμε τα φάρμακα και θα πηγαίνουμε μετά να καταθέτουμε στον ασφαλιστικό φορέα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με βεβαίωση και γνωμάτευση ιατρού και γιατί το χρειαζόμαστε και θα πληρωνομαστε μετά από 3-6 μήνες ( όπως γίνεται και με οδοντίατρο, μαγνητικές, αξονικές, φυσικοθεραπείες....
Τα χρήματα αυτά τα παίρνουμε μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς η οποία και είναι συμβεβλημένη με τον ασφαλιστικό φορέα του δημοσίου και πρέπει να πάμε μόνο πρωί στην τράπεζα με μια απόδειξη που μας στέλνει ο φορέας μας. Και το ποσό που παίρνουμε συνήθως είναι από 1/3 εώς και 1/5 αυτών που δώσαμε. Το υπόλοιπο που δώσαμε μπαίνει στην εφορία, όπου σου επιστρέφουν μόνο το 15%!
Δηλαδή και θα πληρώνω από πάνω εκτός των 500+ ευρώπουλων που μου κρατάνε κάθε μήνα για το ταμείο :mad: και θα πρέπει τουλάχιστον 2 φορές να χάνω τη δουλειά ,για τα γραφειοκρατικά τους.
Σιγά μην αφήνει η υπηρεσία να φεύγεις συνέχεια...
Αποτέλεσμα= θα πληρώνουμε συνεχώς από την τσέπη μας. :down::down::down:

Και όταν είναι ακριβά τα φάρμακα τι γίνεται; Μα δεν σκέφτονται καθόλου ότι υπάρχει μεγάλη οικονομική ανέχεια στον κόσμο;:mad:

ΑΙΣΧΟΣ και πάλι ΑΙΣΧΟΣ!!! :down:

ελεος ρε παιδια και αλλη γραφειοκρατία ??????/:down::down::down: δηλαδη αμα θελουμε φαρμακα καλα κρασια!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Το Αντίδοτο...

Συνέβη πραγματικά, στην Θεσνίκη.:)

> "Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί
> μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που
> σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!).
>
> Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο...
>
> διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.
>
> -Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;
>
> -εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε
> ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή.
>
> Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την
> πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι
> πατάτες! Πάνω από 20 κιλά ! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν
> πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και
> του λέει: "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε
> φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε".

>
>
>
>
>

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχω λυθει απο τα γελια:lol::lol::lol::lol:!!!!1 και μενα μου εστειλε την προηγουμενη βδομαδα μηπως να το εφαρμοσω???????

Ναι, φυσικά μόνο πάρε 10 κιλά Ψάρια Χαλασμένα... να πας!!!!;):P

Προσωπικά μου τη δίνει....

Προσωπικά μου τη δίνει οτι στη γειτονιά μου θεωρούμαι η τρελή που ταίζει τ αδεσπότα,ενω γύρω μου πεινάνε τόσοι άνθρωποι.Αν δεν ενδιαφερθούμε νομίζω πως χάνουμε κάτι απ τον εαύτο μας.
Εξάλλου οι περρισότεροι απ αυτούς που βλέπω θα μπορούσαν να δουλέψουν,
αλλά η ζητιανιά είναι πιο κερδοφόρα.

>
>
>
>
>

Σήμερα πήραν και εμένα τηλέφωνο. Με ρωτάνε "Τι ώρα θα είσαστε σπίτι αύριο να σας στείλουμε το καινούριο προίόν της τάδε τράπεζας το οποίο αφορά κάρτα μετρητών. Δεν είναι πιστωτική. Είναι χωρίς συνδρομή" Δηλαδή οι τράπεζες μοιράζουν χρήμα.:lol:. Τους λέω. "Δηλαδή μου στέλνετε το προϊόν σας δώρο χωρίς να υπογράψω τίποτα"? Όχι μου λένε θα φέρει μια σύμβαση να υπογράψετε ο υπάλληλος που θα έρθει να σαν την φέρει.
Τους λέω "Δεν μου χρειάζεται"

Να πως πιάνουν τα κορόιδα και χρωστάει όλη η Ελλάδα. Αν βρουν ένα αμόρφωτο άτομο ή μια γριούλα που δεν ξέρει να πως τους παγιδεύουν

ΠΑΙΖΕΙ και άλλη φάση με τις εταιρίες κούριερ.:blink:

Παίρνουν και καλά τηλέφωνο, απο κούριερ, και σε ρωτάνε τί ώρα και μέρα κλπ είσαι σπίτι για να σου φέρουν δέμα ή κάτι.
Τους λές, και λές και ποιές ώρες δουλεύεις κλπ.... κι μετά σου ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ το σπίτι οι μαιμού κούριερ.:/:

Προσοχή λοιπόν και σε αυτό!;) Να ρωτάμε τα στοιχεία της και καλά εταιρείας, και τηλέφωνο και να παίρνουμε εμείς μετά τηλέφωνο.

:blink::blink::blink:
Συγγνώμη που θα το πω, αλλά αν δίνεις χύμα τα στοιχεία σου σε αγνώστους, ε, σου αξίζει να σου αδειάσουν το σπίτι. Λίγη κοινή λογική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

:blink::blink::blink:
Συγγνώμη που θα το πω, αλλά αν δίνεις χύμα τα στοιχεία σου σε αγνώστους, ε, σου αξίζει να σου αδειάσουν το σπίτι. Λίγη κοινή λογική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Δεν συμφωνώ με αυτό που γράφεις. Εσύ κι εγώ έχουμε και την μόρφωση και την κοινή λογικήν να αντιδράσουμε και να προστατευτούμε σε τέτοιους απατεώνες. Η γιαγιούλα όμως που έχει ζήσει την ζωούλα της ολη σε χωριό απονήρευτη και αμόρφωτη δεν πρέπει κάποιος να την προστατεύσει>? γιατί πρέπει να να αξίζει να της αδειάσουν το σπίτι:hmm:

Η γιαγιούλα ζει σε γυάλα; :P Χώρια που αυτές είναι οι πιο καχύποπτες απ' όλους! Όπως και να 'χει, μερικά πράγματα δεν είναι θέμα μόρφωσης. Δυστυχώς η ευπιστία πληρώνεται - αυτό το ξέρεις ακόμα και αν είσαι από χωριό. Κανείς δεν μπορεί να σε προστατεύσει απ' τους απατεώνες (και πώς να το κάνει; Να προλάβει το κακό πριν συμβεί; ) Κι εγώ την έχω πατήσει στο παρελθόν, αλλά το σφάλμα ήταν δικό μου που δεν είχα πάρει τα μέτρα μου.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back