tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
οποτε θες ..το σπιτι ειναι ανοιχτο!! ελα να χουφτωσεις και συ μην ντρεπεσε!!!
ξεφυγαμε παλι![]()
Όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος αλλά άπαιχτος Παπαγιαννόπουλος... Χούφτωστη!!! (εμείς εννοούμε τη γάτα φυσικά!)))
Να το κανονισουμε!!!!!!(αποκτουμε ετσι φιλες με τα ιδια ενδιαφεροντα και αγαπη για τα ζουδια)![]()
Σίγουρα! Εγώ έχω βρει την υγειά μου από τότε που γράφω εδώ! Και δε νιώθω να με κοιτάει και κανείς έτσι

όταν τους λέω για τη γάτα μου! Λοιπόν, τσακώνομαι με τους ξενέρωτους που δεν καταλαβαίνουν ότι η γάτα μου έχει και νοημοσύνη και αισθήματα αλλά κυρίως άποψη!!!και για να έρθουμε πάλι στο θέμα τσακωμός έχω να καταγγείλω τον καιρό καθώς το τζιν μου δεν έχει στεγνώσει ακόμη και κοντεύει 2 μέρες απλωμένο ..καθως και αυτους που μου εδωσαν κατι κουλες επαναφορτιζομενες μπαταριες για την σκουπα μου και εκαναν 18 ευρω!!! η σκουπα ακομη δεν εχω καταλαβει αν δουλευει καλα..καθως το πρωι που την δοκιμασα μετα απο 12 ωρες φορτιση..δουλεψε για 5 λεπτα και σταματησε ..τωρα δειχνει οτι δουλευει κανονικα!!!! τι να πω!!!!παραλιγο να παω να παρω καινουριο σκουπακι!!!!!![]()
Κι εγώ θα πάω αύριο να πάρω σκουπάκι!!! Λέω να πάρω hoover, αυτά τα πολύχρωμα, ποιο χρώμα να διαλέξω δεν ξέρω!!!
Τουλάχιστον έφτιαξε, φιλενάδα! Τραβάνε ζόρι και οι συσκευές ώρες ώρες!θελω και εγώ χουφτι χουφτι βρε παιδιάαααα!!! για να μου φύγει όλο το άγχος και το στρές!!! Την μπουγάδα ξέχνα την φιλενάδα!!! σκέψου όμως ότι τα ρουχα έχουν πλυθεί δύο φορές οπότε θα είναι δύο φορές καθαρά!! (σε παρηγόρισα καθόλου????)
Ευτυχώς είναι κάτω από την τέντα!!! Αλλά με τόση υγρασία δεν τη βλέπω τη δουλειά! Είχε χαλάσει και το πλυντήριο και δεν έστιβε και ήταν πολύ μούσκεμα από μόνα τους! Το χειρότερό μου πάντως με τα απλωμένα ρούχα είναι όταν μας έχουν τιμήσει τα περιστέρια... καταλαβαίνετε πώς!!! Τόσο μπαλκόνι, στην απλώστρα θέλουν να σουλατσάρουν και να χ****?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
αχ ναι βρε παιδια.. να συναντηθούμε! να συναντηθούμε! αλήθεια, μαζί μας θα φέρουμε και τα γατόπαιδά μας???![]()

Το φαντάζεσαι αυτό??? Καμιά 10αριά τρελές με γατοφόρους!!!
Εκτός αν οι δικές σας πάνε βόλτα με σαμαράκι! Εγώ δεν έχω αξιωθεί να το δοκιμάσω! Είναι μεγάλη λέτε 10 μηνών για να μάθει? και πού θα μας δεχθούν? Είναι και χειμώνας και δε λέει για υπαίθρια συνάντηση (θα γίνουμε μούσκεμα σαν τη μπουγάδα!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Το φαντάζεσαι αυτό??? Καμιά 10αριά τρελές με γατοφόρους!!!
Εκτός αν οι δικές σας πάνε βόλτα με σαμαράκι! Εγώ δεν έχω αξιωθεί να το δοκιμάσω! Είναι μεγάλη λέτε 10 μηνών για να μάθει? και πού θα μας δεχθούν? Είναι και χειμώνας και δε λέει για υπαίθρια συνάντηση (θα γίνουμε μούσκεμα σαν τη μπουγάδα!)
συμφωνω!!! αν και αν εχει και καλο καιρο παμε και εξω!!!!

το σκουπακι τα εχει παιξει γιατι ολη μερα σπιτι (φοιτητρια ακομη) ολο δουλειες κανω!!!!!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι δεν κρεμας σιντι?τρομαζουν τα περιστερια και δεν ερχονται.Όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος αλλά άπαιχτος Παπαγιαννόπουλος... Χούφτωστη!!! (εμείς εννοούμε τη γάτα φυσικά!)))
Σίγουρα! Εγώ έχω βρει την υγειά μου από τότε που γράφω εδώ! Και δε νιώθω να με κοιτάει και κανείς έτσιόταν τους λέω για τη γάτα μου! Λοιπόν, τσακώνομαι με τους ξενέρωτους που δεν καταλαβαίνουν ότι η γάτα μου έχει και νοημοσύνη και αισθήματα αλλά κυρίως άποψη!!!
Κι εγώ θα πάω αύριο να πάρω σκουπάκι!!! Λέω να πάρω hoover, αυτά τα πολύχρωμα, ποιο χρώμα να διαλέξω δεν ξέρω!!!Τουλάχιστον έφτιαξε, φιλενάδα! Τραβάνε ζόρι και οι συσκευές ώρες ώρες!
Ευτυχώς είναι κάτω από την τέντα!!! Αλλά με τόση υγρασία δεν τη βλέπω τη δουλειά! Είχε χαλάσει και το πλυντήριο και δεν έστιβε και ήταν πολύ μούσκεμα από μόνα τους!
Το χειρότερό μου πάντως με τα απλωμένα ρούχα είναι όταν μας έχουν τιμήσει τα περιστέρια... καταλαβαίνετε πώς!!! Τόσο μπαλκόνι, στην απλώστρα θέλουν να σουλατσάρουν και να χ****?
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Γιατι δεν κρεμας σιντι?τρομαζουν τα περιστερια και δεν ερχονται.
Λες? Κοίτα, όλη η Ν. Σμύρνη είναι γεμάτη cd, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν κάνουν και πολλά, γιατί είναι πολλά τα περιστέρια! Έχω απέναντι μια εκκλησία και κοιμούνται στο καμπαναριό! Ε, το πρωί έρχονται στην ταράτσα και μας "περιποιούνται" τις τέντες και ό,τι άλλο βρουν! Όλο τα βρίζω, αλλά τα λυπάμαι και μερικές φορές τα ταΐζω κιόλας! Κλείνουμε τη γάτα μέσα και ρίχνουμε σποράκια και αυτή τρελαίνεται πίσω από το τζάμι!!!
Θέλει να τα γραπώσει και δεν μπορεί!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Λες? Κοίτα, όλη η Ν. Σμύρνη είναι γεμάτη cd, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν κάνουν και πολλά, γιατί είναι πολλά τα περιστέρια! Έχω απέναντι μια εκκλησία και κοιμούνται στο καμπαναριό! Ε, το πρωί έρχονται στην ταράτσα και μας "περιποιούνται" τις τέντες και ό,τι άλλο βρουν! Όλο τα βρίζω, αλλά τα λυπάμαι και μερικές φορές τα ταΐζω κιόλας! Κλείνουμε τη γάτα μέσα και ρίχνουμε σποράκια και αυτή τρελαίνεται πίσω από το τζάμι!!!
Θέλει να τα γραπώσει και δεν μπορεί!
και μενα τρελαίνεται ..δεν πτοούνται τα ατιμα!!! ααααα !!! δοκιμασε να δεσεις σακουλες στα καγκελα!!!!!
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Τις σακούλες δεν τις αντέχω... Θα βρομίσουν και θα κάνουν θόρυβο!!! Λέω να πάρω κάτι ψεύτικες κουκουβάγιες!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος
γιατι ρε δαφνη ωραιο γκομενακι ειναιΕγω θελω να δειρω τον Τσιπρα πειραζει?![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα,θα ηθελα να πλακωσω τον Τσιπρα στο ξυλο(αν και το εξηγω στην σελιδα 89)γιατι εχοντας δικο του οικονομικο οφελος προσπαθει να σαμποταρη το σχεδιο διπλης αναπλασης(δεν μπαινω σε λεπτομερειες για αυτο,υπαρχει και στις ειδησεις)και διακινδυνευουν χιλιαδες θεσεις εργασιας να χαθουν,μεσα σε ολο αυτο το εργατικο δυναμικο ανηκει και ο αντρας μου.Σ'ενα κλιμα σαν αυτο που υπαρχει ηδη(χιλιαδες ανεργοι και οικονομικη κριση)αντε να βρεις ευκολα δουλεια σημερα.Απο την αλλη μερια εχοντας (εγω)αρκετα προβληματα υγειας μου ειναι δυσκολο να εργαστω(οχι,πως αν φτασει ο κομπος στο χτενι δεν θα το κανω).γιατι ρε δαφνη ωραιο γκομενακι ειναι![]()
Γι'αυτους τους λογους λοιπον τα εχω βαλλει με τον τυπο.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ υπευθυνη σταση...κριμα..
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με λυπη και απογοητευση ειδα τελευταια οτι καποιοι ανθρωποι φασκουν κ αντιφασκουν και καταφερνουν στο τελος να την βγαινουν και απο πανω, εκμεταλλευομενοι την καλοσυνη καποιων...
πολυ υπευθυνη σταση...κριμα..
Τι έπαθες παιδί μου εσύ;;;

julia
Διακεκριμένο μέλος

Έτσι και αλλιώς... τό ίδιο είναι....
Πανσέληνο δεν έχει... Ερμής, Κρόνος... ντεν τα ξέρει....

τώρα αν εισάγαμε καμία καλή παρτίδα μελομακάρονα, και κουραμπιέδες απο την Κίνα... δεν ξέρω.
Προσοχή στην Βασιλόπιτα....

julia
Διακεκριμένο μέλος
Νταν-νταν.... χτυπάνε οι καμπάνες και σε 2 μήνες θα έχουμε την νέα φουρνιά, Πασχαλιάτικα!!!! Ας κουφαθούμε όλοι!!! Μην βγαίνουμε απο τα σπίτια, μην περνάμε απο σκουπιδοτενεκέδες... θα το μετανοίωσουμε πικρά!!!!
Sos βρήκα 6!!!
sos βρήκα 7....
Βλαμμένη πέταξε 5 αγγελούδια!!!
κλπκλπ
Καλή Ανάσταση!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
Πανικός, οίστρου, ζευγαρωμάτων, ζούμε θεαματικές και ρομαντικές στιγμές.. δάκρυα συγκίνησης τρέχουν απο τα μάτια των θηλυκών, που ζούν την εμπειρία του σεξ, και της μητρότητας....!!!!!
Νταν-νταν.... χτυπάνε οι καμπάνες και σε 2 μήνες θα έχουμε την νέα φουρνιά, Πασχαλιάτικα!!!! Ας κουφαθούμε όλοι!!! Μην βγαίνουμε απο τα σπίτια, μην περνάμε απο σκουπιδοτενεκέδες... θα το μετανοίωσουμε πικρά!!!!
Sos βρήκα 6!!!
sos βρήκα 7....
κλπκλπ
Καλή Ανάσταση!!!
Αχ, πόσο δίκιο έχεις Julia... Κι εγώ αυτό σκέφτομαι εδώ και λίγες μέρες που ακούω τα αδέσποτα να λυσσάνε κάθε βράδυ! Γατομαμάδες, κρατήστε δυνάμεις γιατί τα δύσκολα ξαναέρχονται!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πανικός, οίστρου, ζευγαρωμάτων, ζούμε θεαματικές και ρομαντικές στιγμές.. δάκρυα συγκίνησης τρέχουν απο τα μάτια των θηλυκών, που ζούν την εμπειρία του σεξ, και της μητρότητας....!!!!!
Sos βρήκα 6!!!
sos βρήκα 7....
κλπκλπ
Καλή Ανάσταση!!!
Τι να πω ο εφιάλτης επαναλαμβάνεται

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τρίτη και 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξυπνάω το πρωί.... ενα ΞΕΝΟ σκυλι στην αυλή....
μια ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ!!!! Παει λέω η ΛΟΥ 'εφερε τον γκόμενο.....
Τελικά με έπεισε η μάνα μου και πείρα την γυναίκα του....
....εγκεφαλικό νο1
ερχετε.... το παίρνει... μα δεν τρώει, και συγνώμη.. ψωμί το ταίζω και όχι κάθε μέρα... γιατί δεν είναι δικό μας, μας το παράτησαν, και όλο έρχονται και το παίρνουν... και δεν τρώει...
..ντιν!! λαμπάκι
Μια χαρά τρώει τις κροκέτες και το ΤΡΙΦΥΛΛΙ!!!!!!!!!!!!!! #$#%#@$#@$#@$# που πίνει νερό απο την λακούβα!!!!!!!!!!!!
...ΝΤΟΥΝ ΝΤΙΝ ΝΤΟΥΝ......
Πάω για ελιές και δεν έχω τον χρόνο , ψωμί δίνω.. κλπ κλπ....
@@$%$$%$$$#
Θα ψοφήσει. Πέρασε και χώρεσε απο το λούκι για το νερο!!!! @@@@@@@
επικοινωνία με το περιβάλλον καμία ..... η γυναίκα.
καλά λέω απο μέσα μου.. να πετύχω τον προκομμένο σου..... ..
Τελειώνω με τα ζωντανά....
κάθομαι να ηρεμήσω, να δω τι κάνουν τα εδώ γατάκια ..... ντίν ντίν.... καπάκι τα εγκεφαλικά!!!!!!
Πάλι θα σηκώσω πυρετό.... βουίζουν τα αυτιά μου... άσπρο λες μαύρο καταλαβαίνουν...
Εμένα τον ψυχολόγο ποιός θα τον πληρώσει?????

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μπα, μαλλον φταιει που στο μυαλο τους εχουν πιτουρα για να μην πω κατι αλλο!

Και εγω την ιδια νοοτροπια συνανταω, οποτε πηγαινω στο χωριο.
Αθανατη Ελληνικη επαρχια.Παντου τα ιδια μυαλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool