stellak
Διάσημο μέλος
όπως την περιέγραψε αρχικά η julia...βγήκα να ταΐσω τα γατιά της αυλής και μου λέει έξαλλος ο φύλακας "πριν μισή ώρα ήρθε μια με το αμάξι της, άνοιξε την πόρτα και πέταξε έξω αυτό το γατί!" Ένα λευκό με τρίχρωμο κεφαλάκι και ουρά, κουκλί! Δεν θα εναι 3 μηνών... μπορεί μικρότερο λίγο... αλλά είναι φοβισμένο και δεν μπόρεσα να το πιάσω... ήρθε όμως να φάει λίγο παράμερα που του έβαλα. Την τρέλα μου μέσα!
Τι θα γίνει αν βγει το μωρό από την αυλή του εργοστασίου; Τις προάλλες δε μάζεψα χαλκομανία έναν μεγάλο κόκκινο από τον (κατά τα άλλα κοινοτικό) δρόμο; Εννοείται ότι δεν της πήρε αριθμό ο φύλακας της %^&* που πέταξε το γατί, δεν πρόλαβε
Κατά τα άλλα.... ζευγαρώστε τις γάτες που "ζητάνε" γιατί χανόμαστε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Κατά τα άλλα.... ζευγαρώστε τις γάτες που "ζητάνε" γιατί χανόμαστε![]()
Και τις γάτες και τις σκύλες... Πέρισυ Χριστούγεννα φτάσαμε 17 σκυλιά στο κτίριο (από 2 αστείρωτα θηλυκά)!!! Έχω ζητήσει να τα στειρώσω με δικά μου έξοδα αλλά ΟΧΙ, είναι κακό για το ζώο, θα πάθει καρκίνο και θα βλέπει σκιές!
Και άμα δουν τη δικιά μου τη γάτα που είναι λίγο παχουλή, αρχίζουν "είδες που του έκανες κακό με τη στείρωση και τώρα έχει χοντρύνει και θα έχει προβλήματα?" Ενώ τα σκυλιά τους που τα δίνουν όπου βρουν (και μερικά τα έχουμε δει αδέσποτα μετά) δεν έχουν κανένα πρόβλημα, καλοπερνάνε!

Βρε Julia, να σου στείλουμε κανένα σακί σκυλοτροφή μπας και δει χαΐρι το ζωντανό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

οχι να δω αν ειναι καλα και αν θελει κτηνιατρο θελω να δω...δικο σου ειναι???ρωτα...οχι λεω αλλα ειναι κριμα μεσα στο κρυο το ζωο ειναι και εγκυος...

και τι σε νοιαζει εσενα για το γατι...???
να δω αν ειναι καλα λεμε ..κουβεντα θα ανοιξουμε τωρα...???
δικια σας ειναι η γατουλα και σας πειραζει τοσο??ρωταω εγω...οχι της γειτονισσας λεει φυγετε σας παρακαλω απο δω μου λεει...θα φυγω λεω και γω ..τη λεξη στειρωση δεν την ξερετε ρωταω???αλλα θα ξαναρθω..#@^%%^$$&%%*^%

δεν παει καλα ο κοσμος..
goutouna
Νεοφερμένο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Για μακακες ψαχνουν.....Ψωμι.... έφερε μια σακούλα μουχλιασμένο, ξερό ψωμί απο πέρσυ... 4 σκυλιά έχουν!!!!!!!!!!! Τα έφερε ο προκομένος της μην τον πω τίποτα άλλο, για να τα πουλήσει ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ΓΑΡ!!!!!!!! και φυσικά του έμειναν....
Δίπλα μας είναι ενα ακατοίκητο οικόπεδο.. το έκαναν αποθήκη με οικοδ υλικά, εκεί τα έχουν.....(Τέτοια παιδιά θα βρώ σε καμια σακούλα πάλι....
Ερε...... χαστούκια... με είδε ο πατέρας μου και τρόμαξε.... μου λέει παιδί μου είσαι καλά???
-ΟΧΙ...
_ Τί έγινε?
_ Τίποτα ακόμα.. βρές να μιλήσεις του μακάκα του γείτονα γιατί θα τον πάω στα δικαστήρια...
- γιατί παιδί μου???
-μπλα-μπλα....
- Καλά, αν τον πετύχω θα του πω...αλλά θέλει προσοχή παιδί μου.... ξέρεις τώρα πως είναι....
----ΕΡΕ @#&*#(*@$^@(Ε$*@#^@#*@^(

Ήπια ένα depon και ξεράθηκα στον ύπνο.....
Έχει και πανσέληνο... μάλλον.
Ζευγαρώστε, ζήστε τον έρωτα, εσείς και τα ζώα σας ΖΩΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Γαμπρούς θέλετε νύφες????? Θα στείλω φορτηγό....
ruko
Διάσημο μέλος
Τι τα θες... ξέρεις τι λένε:
Μπρος στη βλακεία και οι θεοί είναι ανίσχυροι.

julia
Διακεκριμένο μέλος
αντε καληνύχτα!!! γιατί αύριο απο τις 6, πάλι το ίδιο έργο....

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
εδω δεν τσακωνομαστε και δεν γκρινιαζουμε και δεν βγαζουμε το αχτι μας? θελω να ειμαι στο mycat και δε μπορω εχω πολυ δουλεια ! αμαν ρε γμτ !!![]()

ιβανα υπομονηηηηηηηη κοπελα μου αυριο ΣΑΒΒΑΤΟ

ιβανα
Επιφανές μέλος
απολυθηκε, γιατι χαζευε σε γατοφορουμ ! χα χα χα

roulsydney
Διάσημο μέλος
Δηλαδή κυρία μας σήμερα που έχετε χτυπήσει κάρτα απο το πρωί εδή έχετε ή όχι δουλειά?Να ξέρουμε δηλαδήςαμ δε μπορω να μπαινω σκ γιατι προς το παρον δεν εχω νετ, μονο απο τη δουλεια μπαινω, και οταν εχω δουλεια, οπως σημερα, δε μπαινω ουτε απο κει.γγκκκρρρρρρ
απολυθηκε, γιατι χαζευε σε γατοφορουμ ! χα χα χα![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Δηλαδή κυρία μας σήμερα που έχετε χτυπήσει κάρτα απο το πρωί εδή έχετε ή όχι δουλειά?Να ξέρουμε δηλαδής![]()
μωρε δουλεια εχω και μαλιστα πολυ, αλλα γραφω και εδω. γι'αυτο σου λεω, τη μυριζομαι την απολυση, πασχαλια ετοιμασου για διαιτα, θα πεσει λιτοτης !!!!!!!!!!!!!!!!

ξεχνα τις ακριβες κροκετες, χυμα πια !

roulsydney
Διάσημο μέλος
Πασχαλιά μου πασχαλιά μου θάσαι πάντα η Κυρά μου κροκεττούλες θα σου παίρνω αγκαλίτσες θα σου κάνω την μαμά σου θα τρελλάαανωωωω...μωρε δουλεια εχω και μαλιστα πολυ, αλλα γραφω και εδω. γι'αυτο σου λεω, τη μυριζομαι την απολυση, πασχαλια ετοιμασου για διαιτα, θα πεσει λιτοτης !!!!!!!!!!!!!!!!ξεχνα τις ακριβες κροκετες, χυμα πια !
![]()
Σπίντυ...το μεγάλο καμάκι...

chryssa
Διάσημο μέλος

Τα έχω πάρει με ένα θέμα στο χώρο εργασίας μου...
Εντάξει, το κτίριο είναι αρχαίο, το καταπίνουμε!

Εντάξει, οι τουαλέτες του ορόφου είναι κοινές για άντρες και γυναίκες γιατί οι άντρες βαριούνται να αλλάξουν όροφο, το καταπίνουμε και αυτό (με δυσκολία αλλά τι να κάνεις!)

Εντάξει, μπορεί να έχεις πρόβλημα υγείας και να σε πιάνει κόψιμο κάθε μέρα στις 9 και στις 3 το μεσημέρι!!! (μπορεί και να είναι 2 άτομα, δεν ξέρω!) Το δέχομαι και αυτό, άνθρωποι είμαστε!

Αλλά γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς την τουαλέτα που δεν έχει παράθυρο και να μην τραβάς το καζανάκι??? ΕΛΕΟΣ!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Πασχαλιά μου πασχαλιά μου θάσαι πάντα η Κυρά μου κροκεττούλες θα σου παίρνω αγκαλίτσες θα σου κάνω την μαμά σου θα τρελλάαανωωωω...
Σπίντυ...το μεγάλο καμάκι...![]()
να πας στο θεμα μου να μου κανεις ερωτικη εξομολογηση σπιντυ μου !

roulsydney
Διάσημο μέλος
Να γκρινιάξω κι εγώ λίγο???
Εντάξει, οι τουαλέτες του ορόφου είναι κοινές για άντρες και γυναίκες γιατί οι άντρες βαριούνται να αλλάξουν όροφο, το καταπίνουμε και αυτό (με δυσκολία αλλά τι να κάνεις!)
Εντάξει, μπορεί να έχεις πρόβλημα υγείας και να σε πιάνει κόψιμο κάθε μέρα στις 9 και στις 3 το μεσημέρι!!! (μπορεί και να είναι 2 άτομα, δεν ξέρω!) Το δέχομαι και αυτό, άνθρωποι είμαστε!
Αλλά γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς την τουαλέτα που δεν έχει παράθυρο και να μην τραβάς το καζανάκι??? ΕΛΕΟΣ!![]()
Αααχχχ το έχει η μοίρα σου χθές με τα κ@κ@ της Μπουμπούς και σήμερα με τα ....αντίστοιχα των υπολοίπων....

ιβανα
Επιφανές μέλος
Να γκρινιάξω κι εγώ λίγο???
Αλλά γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς την τουαλέτα που δεν έχει παράθυρο και να μην τραβάς το καζανάκι??? ΕΛΕΟΣ!![]()
πω πω και γω δε μπορω να τρωω το σ....ο του αλλου στη μουρη, εχεις δικιο, στα σπιτια τους ετσι κανουν?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool