Εδώ τσακωνόμαστε!

να πας στο θεμα μου να μου κανεις ερωτικη εξομολογηση σπιντυ μου ! :rolleyes::cool:
Κι εκεί στιχάκια πήγα κι άφησα ο δόλιος αλλά η μαμά σου δεν στα μετάφρασε ...το ξέρω θέλει να μας χωρίσει απο ένα μεγάααλλλοοοοοο έεεεερωτααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααχχχ το έχει η μοίρα σου χθές με τα κ@κ@ της Μπουμπούς και σήμερα με τα ....αντίστοιχα των υπολοίπων....:D
Και καλά η Μπουμπού, μια φορά της έχει τύχει της καημένης και είχε λόγο σοβαρό! Για τον άλλο τι να πω, που μας αρωματίζει κάθε μέρα??? :hmm:Και είναι και η πόρτα του γραφείου μου απέναντι από την πόρτα της τουαλέτας! Προνομιακή θέση!:up:
πω πω και γω δε μπορω να τρωω το σ....ο του αλλου στη μουρη, εχεις δικιο, στα σπιτια τους ετσι κανουν? :(
Δεν ξέρω... Αλλά στην τελική στο σπίτι τα τρώνε άλλοι στη μάπα! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και καλά η Μπουμπού, μια φορά της έχει τύχει της καημένης και είχε λόγο σοβαρό! Για τον άλλο τι να πω, που μας αρωματίζει κάθε μέρα??? :hmm:Και είναι και η πόρτα του γραφείου μου απέναντι από την πόρτα της τουαλέτας! Προνομιακή θέση!:up:

Δεν ξέρω... Αλλά στην τελική στο σπίτι τα τρώνε άλλοι στη μάπα! ;)

Relax take it eaaaasyyyyy...:up:
Speedy...singing...

Να ρωτήσω κάτι???? Τα σχολεία έχουν κλείσει????:mad: Δεν κάνουν μαθήματα, δεν βάζουν εργασίες, διαγωνίσματα ΤΙΠΟΤΑ??? Ένα διάλειμμα είναι????

Τί επιδημία είναι αυτή????:confused::confused:

και μέχρι τις 2 το πρωί??? Μανάδες δεν έχουν??? Τί νομίζουν ότι κάνουν τα παιδιά μέχρι τις 2 στο πσ.... το Διδακτορικό τους γράφουν????:confused:

Ρέ τι λέτε..... ρε που πάμε, ρε, που πάμε.......:|

Αρχισε η φιεστα για την ορκομωσια του Ομπαμα( την μεταδιδει αυτην την στιγμη το MEGA).:hmm:Νομιζω οτι η καλυτερη ατακα που ακουσα ειναι αυτη του Λαζοπουλου "Ομπαμα ο μαυρος που εγινε λευκος σε μια νυχτα"
προφανως εννοντας τον πολεμο στην Γαζα.:hmm:
Μαλλον το οραμα του Μαρτιν Λουθηρ Κινγκ(που επικαλουνταν προεκλογικα) ανηκει οριστικα στο παρελθον.:hmm::(

Να ρωτήσω κάτι???? Τα σχολεία έχουν κλείσει????:mad: Δεν κάνουν μαθήματα, δεν βάζουν εργασίες, διαγωνίσματα ΤΙΠΟΤΑ??? Ένα διάλειμμα είναι????

Τί επιδημία είναι αυτή????:confused::confused:

και μέχρι τις 2 το πρωί??? Μανάδες δεν έχουν??? Τί νομίζουν ότι κάνουν τα παιδιά μέχρι τις 2 στο πσ.... το Διδακτορικό τους γράφουν????:confused:

Ρέ τι λέτε..... ρε που πάμε, ρε, που πάμε.......:|
Κι εγώ μαζί σου...

Αρχισε η φιεστα για την ορκομωσια του Ομπαμα( την μεταδιδει αυτην την στιγμη το MEGA).:hmm:
Αμ αυτό πάλι; Μία λογική εξήγηση υπάρχει μόνο για τη διεξαγωγή φιέστας:
Μας ήρθε καινούργιος διευθυντής στην εταιρία μας. Κι από πολιτική εξακολουθούμε να έχουμε μαύρα μεσάνυχτα!!! :mad::down:

Για καποιο πολυ σοβαρο λογο,που δεν μας αφηνει περιθωρια να κανουμε διαφορετικα,μεταφερουμε ολη τη μισθοδοσια σε καποια αλλη τραπεζα.Εχουν παρει ολη τη βδομαδα πανω απο 100 ατομα,και ολοι ζητανε την εκκαθαριστρια(εμενα τρομαρα μου).Κι εγω εξηγω...αφηνω τη δουλεια μου και εξηγω υπομονετικα στον καθενα γιατι και πως και τι,που στην τελικη δεν ειμαι και υποχρεωμενη να το κανω.Κανεις δεν τους εβαλε ουτε καν να ανοιξουν λογαριασμο,απλα πανε με την ταυτοτητα στην νεα τραπεζα και παιρνουν ετοιμο το βιβλιαριο και την καρτα του,κι απο τον επομενο μηνα απλως θα πηγαινουν στο διπλανο ΑΤΜ.Εξηγω λοιπον ολη τη διαδικασια,για να ακουσω ενα τεταρτο αργοτερα,κι αφου τους εχω αντικρουσει ολα τα επιχειρηματα "μα εγω δε θελω να παω σε αυτη την τραπεζα!".Επειδη η ψυχικη μου υγεια εχει διαταραχθει πολυ,επειδη δεν ειμαι λογιστρια,οικονομολογος,οτιδηποτε σχετικο,για να κανω αυτη τη δουλεια,κι επειδη ειμια μικρη και τριανταφυλλενια για να φαω τα καλυτερα μου χρονια στη φυλάκα για ανθρωποκτονια,στην τελευταια ειπα:
"Κοιτα να σου πω γιατι βλεπω οτι δεν καταλαβαινεις αλλιως,εγω πρωτη του μηνα θα στα βαλω στη Χ τα λεφτα σου,αμα θες,κανε μουτρα και μην πας να τα παρεις!"Αι σιχτιρ πια!

κι επειδη ειμια μικρη και τριανταφυλλενια για να φαω τα καλυτερα μου χρονια στη φυλάκα για ανθρωποκτονια,στην τελευταια ειπα:
"Κοιτα να σου πω γιατι βλεπω οτι δεν καταλαβαινεις αλλιως,εγω πρωτη του μηνα θα στα βαλω στη Χ τα λεφτα σου,αμα θες,κανε μουτρα και μην πας να τα παρεις!"Αι σιχτιρ πια!

:blink::blink::lol::lol::lol:Γεια σου βρε Δωρα!!!Γερα με τσαμπουκα!:blink::lol::lol:
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!:up::up::up:

Πάω στοίχημα ότι θα πάει και θα παρα-πάει στην τράπεζα να τα πάρει...εσύ τι λες?:hmm::lol::lol::lol::lol:

Κοιτα συνηθως δεν ειμαι ετσι,με ειδες κι απο κοντα.Απλα ειναι πολυ δυσκολη περιοδος για μενα,και κανεναν δεν τον νοιαζει.Ολοι τωρα τα κανουν τα κουλα τους!Εχασα και τους δυο κολλητους μου,και δεν τους ενοιαξε καν να φυγουν διακριτικα απο τη ζωη μου,επειδη εστω ρε φιλε,ειμαι στου λουσιφερ το κερατακι και ειμαι μονη μου,ενω εσυ εχεις την οικογενεια σου,τους φιλους σου,το σινεμα σου για να ξεχαστεις...Ο δευτερος μεν,εγραφε χτες οτι δεν θα ξαναπιει τσαι γιασεμι (που ειναι το αγαπημενο μου),και δε θα χαλαλιζει το χρονο του σε νεκρες σχεσεις γιατι ειναι πολυ πολυασχολη η ζωη του.Νευραααααα...Εμενα μου φαινονται τουλαχιστον παιδαριωδεις αυτες οι αντιδρασεις,δεν τα εκανα αυτα ουτε στα 15 μου,ή εγω ειμαι πολυ στραβη,ή πεφτω στα λαθος ατομα.
Αν και,μεταξυ μας,αγορασα χτες μια κουτα τσαι γιασεμι να το πινω ετσι απο πίκα,και ευχομαι αν ξαναπιει εστω και μια γουλια,να του κατσει στο λαιμο.
Αυριο ο πρωτος που θα παρει και θα μου πει οτι δε θελει να μεταφερθει σε αλλη τραπεζα,θα παρει την αφοπλιστικη απαντηση οτι τον εχουμε ηδη μεταφερει με το ζορι,και μετα θα γελασω σατανικα,μπου χα χαααααα.:lol::lol::lol:

Πάω στοίχημα ότι θα πάει και θα παρα-πάει στην τράπεζα να τα πάρει...εσύ τι λες?:hmm::lol::lol::lol::lol:
"Αμα δεν παει να πάρει το μαϊ,κακό τση κεφαλής του",ετσι ειπε μια συναδελφος που ετοιμαζεται να βγει στη σύνταξη,Καλύμνια.Ασε,ολοι στη δουλεια,ακομη κι ενας συναδελφος που ποτε δε με προσεχε,μου μιλανε με το σεις και με το σας,ο φοβος κι ο τρομος εχω γινει!Ο καημενος,απο εκει που με το ζορι μου ελεγε καλημερα(ειναι πολυ ντροπαλος) προχτες μου εφερε και κρουασαν!:lol::lol::lol:

"Αμα δεν παει να πάρει το μαϊ,κακό τση κεφαλής του",ετσι ειπε μια συναδελφος που ετοιμαζεται να βγει στη σύνταξη,Καλύμνια.Ασε,ολοι στη δουλεια,ακομη κι ενας συναδελφος που ποτε δε με προσεχε,μου μιλανε με το σεις και με το σας,ο φοβος κι ο τρομος εχω γινει!Ο καημενος,απο εκει που με το ζορι μου ελεγε καλημερα(ειναι πολυ ντροπαλος) προχτες μου εφερε και κρουασαν!:lol::lol::lol:

Ετσι ειναι αμα κατεχεις "θεση κλειδι" δηλαδη χειρειζεσαι τα οικονομικα, σε εχουν ολοι στα "οπα-οπα"!:lol::lol::lol:
Υπομονη Δωρα, θα περασει και αυτο.Οσο για τους φιλους που εχασες, λυπαμαι πολυ καλη μου.:( Μηπως τελικα τους υπερεκτιμησες και τωρα πεσαν οι μασκες? Μηπως τελικα δεν αξιζαν την φιλια σου και αδικα στεναχωριεσαι?:hmm::(
Παντος εμενα μου αρεσει το τσαι γιασεμιου.Κανω για φιλη σου?;):D:D

ο φοβος κι ο τρομος εχω γινει!Ο καημενος,απο εκει που με το ζορι μου ελεγε καλημερα(ειναι πολυ ντροπαλος) προχτες μου εφερε και κρουασαν!:lol::lol::lol:

είδες????? έχεις και τα τυχερά σου:lol::lol::lol::up:

Niki μου η αληθεια ειναι οτι ειμαι ατυχη σε αυτο τον τομεα.Εχω καει ηδη δυο φορες,και αυτη τη φορα δεν ηθελα να ανοιχτω,αλλα ηταν ολα ιδανικα.Εχεις ακουσει αυτο που λενε "αδελφη ψυχη";Ετσι ηταν απο την πρωτη στιγμη που γνωριστηκαμε,κι απο τις δυο μας η ιδια αντιδραση.Και παλι εγω ημουν επιφυλακτικη,επειδη φοβομουν.Τωρα που μου ξαναετυχε στραβωμαρα,θα μεινω με μερικους φιλους για καφεδακι και κουβεντουλα,αλλα φοβαμαι να φερω καποιον τοσο κοντα μου πια.Και να φανταστεις οτι ολα αυτα τα συζητουσαμε μηνες ολοκληρους πριν τελικα αποφασισω να ανοιχτω.Πως φερεσαι μετα τοσο ασχημα σε καποιον που ξερεις τι εχει περασει;
Τελος παντων,αφου πινεις τσαι γιασεμι ελα οποτε θες να αδειασουμε μαζι την κουτα.;)Θα σου κανω και brownies και θα σε αφησω να ζουληξεις και Σειριο.Αντε,τωρα εχει και αεροπλανο γιαΚω απο Θεσσαλονικη.Υποσχομαι να μη γκρινιαξω...

είδες????? έχεις και τα τυχερά σου:lol::lol::lol::up:
Ναι,ναι,πηρε την Παρασκευη τον καφε του και εκατσε στο απεναντι μου γραφειο να τον πιει στο διαλειμμα,σε αποσταση ασφαλειας βεβαια!:lol:

Αυριο ο πρωτος που θα παρει και θα μου πει οτι δε θελει να μεταφερθει σε αλλη τραπεζα,θα παρει την αφοπλιστικη απαντηση οτι τον εχουμε ηδη μεταφερει με το ζορι,και μετα θα γελασω σατανικα,μπου χα χαααααα.:lol::lol::lol:
Φιλενάδα, αυτό έπρεπε να το κάνεις απ' την αρχή. Επίσης, μια κι έχεις να κάνεις με δημοσίους υπαλλήλους, ένα άλλο καλό κόλπο είναι να τους παραπέμπεις στον "αρμόδιο" διότι "δεν είναι δική μου δουλειά, δεν ξέρω εγώ!", τον οποίο αρμόδιο σιγά μην τολμήσουν να τον πάρουν τηλέφωνο! ;) χιχιχιχιχι

Εκτός απο το γιασεμί, υπάρχουν και οι Βαλεριάνες!!!!:lol::D

Φιλενάδα, αυτό έπρεπε να το κάνεις απ' την αρχή. Επίσης, μια κι έχεις να κάνεις με δημοσίους υπαλλήλους, ένα άλλο καλό κόλπο είναι να τους παραπέμπεις στον "αρμόδιο" διότι "δεν είναι δική μου δουλειά, δεν ξέρω εγώ!", τον οποίο αρμόδιο σιγά μην τολμήσουν να τον πάρουν τηλέφωνο! ;) χιχιχιχιχι
Α μη νομιζεις,δεν ειναι τετοιοι δημοσιοι υπαλληλοι,αυτοι δε σταματανε πουθενα,το τηλεφωνο του περιφερειαρχη το εχουν στο κινητο!Απλα θελει να μη σου παρουν τον αερα,αμα αγριεψεις λιγο αμεσως το κλεινουν.Μα ρωτανε χαζα πραγματα.Μια προχτες περνει και μου λεει:"Μου κοψατε 140 ευρω απο το μισθο μου".
"Γιατι,σας εχω γνωρισει και δε σας χωνευω;"
"Οριστε;"
"Τιποτα,τιποτα,πειτε μου."
"Μου κοψατε 140 ευρω απο το δεκαπενθημερο."
"Η απεργία σας ειναι."
"Οοοοοχι ειναι μεγαλο ποσο για απεργια."
"Κυρια μου,70 ευρω ειναι το ημερομισθιο."
"Ε...ναι."
"Δυο μερες απεργησατε."
"Ναι."
"Ε,70 και 70 μας κανουν 140."
"Ναι ε;"
"Ναι,χρονια τωρα."
"Πως ειπατε;"
"Τιποτα,θελετε κατι ακομα;"
"Πω πω,καθολου δε συμφερει η απεργια..."
Της το κλεινεις καταμουτρα και δεν την πληρωνεις τον επομενο μηνα,ή αντιστεκεσαι;

Εκτός απο το γιασεμί, υπάρχουν και οι Βαλεριάνες!!!!:lol::D
Οοοοοχι,απο εδω και περα λεει θα αποφασιζει ο ιδιος για τον εαυτο του.Γι'αυτο θα πινει μονο Μαρόκκο,που του το συνεστησε η κολλητη του(η τριτη της παρεας,που επισης με ξεφορτωθηκε).Πολυ ελευθερη βουληση ρε παιδι μου...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back