Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Α, α, εδώ διαφωνώ. Δεν μπορείς να μη δεν την ξαναπληρώσεις διότι σε τέτοια περίπτωση θα βρεις εσύ το μπελά σου...Της το κλεινεις καταμουτρα και δεν την πληρωνεις τον επομενο μηνα,ή αντιστεκεσαι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πλακα κανω βρε,σιγα μην δεν την πληρωνα...Α, α, εδώ διαφωνώ. Δεν μπορείς να μη δεν την ξαναπληρώσεις διότι σε τέτοια περίπτωση θα βρεις εσύ το μπελά σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τί λετε ρε παιδιά!!!!!Εμείς γιατί δουλεύουμε για 25 κ 30.......??????????????/
ΕΕΕ???????
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
70 πρέπει να είναι τα μικτά τους.70ε ημερομίσθιο????????????????????????//Τί λετε ρε παιδιά!!!!!
Εμείς γιατί δουλεύουμε για 25 κ 30.......??????????????/
ΕΕΕ???????
moukelis
Επιφανές μέλος
Ζbeeb επρεπε αν τους εχουν κοψει απο την αρχη τον αερα,οχι να παιρνει ο καθενας για το μακρυ και το κοντο του.Τελος,την Παρασκευη απο ενα σημειο και μετα εβαζα αλλους να το σηκωνουν κι αν ηταν για το ιδιο θεμα ενημερωναν αυτοι,ειχα και μισθοδοσια να κανω.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,τα μικτα ειναι τοσο,κι εχεις και κρατησεις,ειδικα τα δυο πρωτα χρονια μπορει να φτανουν και 300 ευρω το μηνα.70 πρέπει να είναι τα μικτά τους.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Δηλαδή με 10 ευρώ θα ήθελε να το σφάξουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Το άκουσα και γω στο ραδιο αυτό και εξοργίστηκα.Δε τους δικαιολογώ αλλά μη ξεχνάμε ότι γι'αυτους είναι αναλώσιμα τα ζώα αφού αυτή είναι η δουλειά τους.Επίσης έχω παρατηρήσει τελευταία σε κωμωδίες εξ αμερικής κυρίως να δείχνει περιστατικά με ζώα που απο κλωτσιές γίνονται πετούμενα χωρίς να σκοτώνονται βέβαια σαν ευχάριστη προσθήκη στην πλοκή της ταινίαςΕίναι οι δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που βλέπω κακομεταχείριση ζώων στα μπλόκα των αγροτών, κ μάλιστα ένα πανέξυπνος από αυτούς είχε κ την εξίσου πανέξυπνη απορία το ρωτάτε αυτο (κρατούσε ένα κατσικάκι ανάποδα κ το έλεγε) αν θέλει να το σφάξουν με 3 ευρώ
Δηλαδή με 10 ευρώ θα ήθελε να το σφάξουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ώσπου οι αντιλήψεις αυτές να φτάσουν στο ευρύ κοινό θα περάσουν γενεές γενεών και βάλε και άν ..... Δυστυχώς ....
vickymoon
Διάσημο μέλος
σιγα που ειμαστε ελιτιστικη ομαδαKαλά, κάνετε σαν να μη γνωρίζετε το πολιτιστικό επίπεδο αυτών που είναι στα μπλόκα! Ήμαρτον! Δεν καταλάβατε ότι τα μέλη αυτού του γατοφόρουμ είναι μια μικρή "ελιτίστικη" ομάδα?
Ώσπου οι αντιλήψεις αυτές να φτάσουν στο ευρύ κοινό θα περάσουν γενεές γενεών και βάλε και άν ..... Δυστυχώς ....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
εμενα αυτο το ελιτιστικη ομαδα που ειπες μου φανηκε λιγο παραξενο, μαλλον πιο πολυ μου φανηκε αποκομμενο απο τον πραγματικο κοσμο. ξερεις μια αισθηση που υπαρχει ή που εχω εγω για την ελιτ.Και βέβαια, vikymoon, "ελιτίστικη" από την συγκεκριμένη άποψη. Άνθρωποι που έχουν ορισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Μ' αυτή την έννοια το είπα - όχι ότι τα μέλη του σάιτ είναι μικρή ομάδα υψηλής κουλτούρας. Από την άποψη των αυαισθησιών και της ιδεολογίας όμως είναι μικρή ομάδα σε σχέση με το όλον. Διάβασε πιο κάτω (ή πιο πάνω) τις εμπειρίες μελών με άλλα δίποδα και θα δεις !....
ετσι ομως οπως το τοποθετεις, ναι ειμαστε διαφορετικοι οσον αφορα τις ευαισθησιες για τα ζωα.
αυτο ομως δεν βοηθαει ωστε να δωσουμε σε ορισμενους ανθρωπους να καταλαβουν κ να αλλαξουν κ αυτοι??
μπορει να γινει με εναν αλλα κ αυτο κερδος ειναι!!
αλλο θεμα βεβαια αυτο αλλα μου φανηκε οτι κολλαει

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σίγουρα όμως θα έλεγα ότι είμαστε φιλόζωοι ομάδα!
Δεν ξέρω πόσο ελιστικό είναι αυτό, αλλά έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να αντιμετώπιζω με εντελώς διαφορετικό "μάτι" ανθρώπους που διαπίστωσα ότι είναι φιλόζωοι.

Ισως να είναι λίγο ρατσιστικό αυτό, αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια. Τέτοιου είδους γενικεύσεις μού φαίνονται το λιγότερο απλοϊκές. Σαν να λέμε, όλοι όσοι οδηγούν τρακτέρ είναι κάφροι και όλοι όσοι αγαπούν τα ζώα είναι άγγελοι επί γης. Ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο.Kαλά, κάνετε σαν να μη γνωρίζετε το πολιτιστικό επίπεδο αυτών που είναι στα μπλόκα! Ήμαρτον! Δεν καταλάβατε ότι τα μέλη αυτού του γατοφόρουμ είναι μια μικρή "ελιτίστικη" ομάδα?
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μη μου λέτε ότι έχω απόσταση από την πραγματικότητα .... απλά βλέπω γύρω και φρίττω, κι επειδή έχω παιδιά έχω και όλες τις σχετικές ενοχές (τι κόσμο παραδίδουμε κτλ. κτλ. ....).
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ, και μένα μου έχει συμβεί .... ώσπου γρήγορα γρήγορα τρώω μια .... φάπα από τον φιλόζωο που κοίταζα με "άλλο" μάτι. Και εδώ συμφωνώ με την Ζμπεμπζ που λέει ότι όσοι αγαπούν τα ζώα δεν είναι άγγελοι επι γης .... Κανένας δεν είναι .... Αλλά όταν κάποιος πιάνει και σφάζει ένα ζώο για πλάκα ή το βασανίζει για γούστο ή τον ... καίει από ανία, μας προκαλεί γιατί δείχνει ακριβώς την τεράστια απανθρωπία μας ως κοινωνίας .... Και δεν θέλουμε να ανήκουμε σ' αυτές τις κατηγορίες ... ή μήπως όχι?Αnima ελιστική ομάδα δεν θα μας χαρακτήριζα.Σίγουρα όμως θα έλεγα ότι είμαστε φιλόζωοι ομάδα!
Δεν ξέρω πόσο ελιστικό είναι αυτό, αλλά έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να αντιμετώπιζω με εντελώς διαφορετικό "μάτι" ανθρώπους που διαπίστωσα ότι είναι φιλόζωοι.
Ισως να είναι λίγο ρατσιστικό αυτό, αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα.![]()
Άλλο τώρα το τι πρέπει να γίνει για την ευαισθητοποίηση και την άνοδο του ψυχοσυναισθηματικού επιπέδου της κοινωνίας.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool