roulsydney
Διάσημο μέλος
Μήπως είσαι ...λίγο ...υπερβολική?Πάντα κοντά στα ελαττώματα του ΄Ελληνα υπάρχουν και αρκετά προτερήματα...ανεξαρτητως της ομαδας που βρισκομαστε, ο ελληνικος λαος στο συνολο του αποτελειται απο απολιτιστους, αγροικους, ξερολες, κακιασμενους, που μισουν τα ζωα και τον συνανθρωπο τους και κοιτανε την τσεπη τους και το συμφερον τους (και λιγα ειπα). Ενταξει δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα ειναι πολλοι σαν και αυτους. Δεν εχει σχεση το μορφωτικο τους επιπεδο. Αντι να σου πουν συγγνωμη σε βριζουν απο πανω. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο λυπαμαι για τα χαλια μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Μήπως είσαι ...λίγο ...υπερβολική?Πάντα κοντά στα ελαττώματα του ΄Ελληνα υπάρχουν και αρκετά προτερήματα...
Να σου πω... η κοπέλα ζει στον Καναδά. Βλέποντας και συγκρίνοντας την εκεί κοινωνία με την εδώ, αισθάνεται ότι ζει σε άλλον πλανήτη, προφανώς. Κι εγώ δεν συμφωνώ με τις γενικεύσεις, αλλά μπορώ να κατανοήσω το... πολιτισμικό σοκ ενός ανθρώπου που έχει δει τη διαφορά στη συμπεριφορά των ανθρώπων σε χώρες όπως πχ ο Καναδάς και η Ελλάδα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Επειδή κι εγώ περνώ μέρος της ζωής μου εκτός Ελλάδας μπορώ να συγκρίνω διάφορες παραμέτρους.Αυτό πάντως που δεν πρέπει να παραβλέπουμε είναι και η διαφορετική ψυχοσύνθεση των Ελλήνων (μεσογειακά χαρακτηριστικά) που κι αυτά παίζουν τον ρόλο τους...Και εν τέλει το να κατηγορούμε την χώρα μας είναι εύκολο...το δύσκολο είναι "οι πιο πολιτισμένοι" να συμβάλλουν προς την διοόρθωση κάποιων πραγμάτων...αυτό είναι και το πιο ουσιαστικό νομίζω.Αλλωστε δεν έχω ακούσει πολλλές φορές ξένους να βρίζουν την χώρα τους όπως κάνουμε εμείς..Ισα ίσα αγαπούν την πατρίδα τους και υποστηρίζουν το έθνος τους.Εμείς δυστυχώς αν το κάνουμε τότε γινόμαστε...φασίστες και εθνικιστές...Να σου πω... η κοπέλα ζει στον Καναδά. Βλέποντας και συγκρίνοντας την εκεί κοινωνία με την εδώ, αισθάνεται ότι ζει σε άλλον πλανήτη, προφανώς.
Κι εγώ δεν συμφωνώ με τις γενικεύσεις, αλλά μπορώ να κατανοήσω το... πολιτισμικό σοκ ενός ανθρώπου που έχει δει τη διαφορά στη συμπεριφορά των ανθρώπων σε χώρες όπως πχ ο Καναδάς και η Ελλάδα...![]()
stellak
Διάσημο μέλος
Αλλά στο ότι οι ξένοι δεν κατηγορούν τις χώρες τους, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι... ένας Καναδός ΓΙΑΤΙ να κατηγορήσει τον Καναδά; Έχω την αίσθηση ότι η ζωή τους εκεί είναι τόσο τακτοποιημένη που ο μόνος λόγος να κατηγορηθεί η χώρα είναι επειδή είναι πολύ βόρεια στο χάρτη και ρίχνει πολύ χιόνι...

Ξαναλέω ότι διαφωνώ με τις γενικεύσεις και εννοείται ότι δεν συμφωνώ πως όλοι οι Έλληνες είναι αγροίκοι, όμως κάθε φορά που ταξιδεύω στο εξωτερικό, το ομολογώ, ζηλεύω.

chryssa
Διάσημο μέλος
Συγγνώμη που θα μπω σφήνα και θα πω τα άσχετα, ενώ συζητάτε ένα πολύ σοβαρό θέμα, αλλά κάπου πρέπει να τα πω...
Ο Προϊστάμενός μου θέλει να πάρω τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ να ρωτήσω γιατί σε μια προκήρυξη δε ζητάνε το ECDL από τα άτομα που κατέχουν Πτυχίο Πληροφορικής!
Γιατί άραγε? Μήπως γιατί έχουν τελειώσει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ???!!!!
Όχι, δεν παίρνω! Άμα θέλει να πάρει αυτός... Εγώ ρόμπα δεν γίνομαι...
Συνεχίστε, παρακαλώ, ακάθεκτοι και μη δίνετε σημασία...
roulsydney
Διάσημο μέλος
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι τα έργα των ας πούμε πιο "πολιτισμένων" και μορφωμένων μετράνε και βοηθούν κι όχι οι κατηγορίες. Αυτά είναι που θα δείξουν το δρόμο στους μη έχοντες την απαραίτητη παιδεία και κουλτούρα.
Αλλά στο ότι οι ξένοι δεν κατηγορούν τις χώρες τους, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι... ένας Καναδός ΓΙΑΤΙ να κατηγορήσει τον Καναδά; Έχω την αίσθηση ότι η ζωή τους εκεί είναι τόσο τακτοποιημένη που ο μόνος λόγος να κατηγορηθεί η χώρα είναι επειδή είναι πολύ βόρεια στο χάρτη και ρίχνει πολύ χιόνι...
Ξαναλέω ότι διαφωνώ με τις γενικεύσεις και εννοείται ότι δεν συμφωνώ πως όλοι οι Έλληνες είναι αγροίκοι, όμως κάθε φορά που ταξιδεύω στο εξωτερικό, το ομολογώ, ζηλεύω.![]()
Και στην Ελβετία τα πάντα είναι τοσο πολύ τακτοποιημένα που οι άνθρωποι αυτοκτονούν απο ..ανία...
roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!
Συγγνώμη που θα μπω σφήνα και θα πω τα άσχετα, ενώ συζητάτε ένα πολύ σοβαρό θέμα, αλλά κάπου πρέπει να τα πω...
Ο Προϊστάμενός μου θέλει να πάρω τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ να ρωτήσω γιατί σε μια προκήρυξη δε ζητάνε το ECDL από τα άτομα που κατέχουν Πτυχίο Πληροφορικής!
Μαμά της Μπουμπούς καλά κάνεις και μπαίνεις σφήνα σήμερα που γιορτάζει η μοναχοκόρη σου...
Τώρα επι της ουσίας ..αν σου πώ ότι κατάλαβα το πρόβλημα....μάλλον ψέμματα θα σου πώ...για ρίξε μας καμμιά εξήγηση έξτρα..για να σου πούμε ποοοοόοσοοοο θα πρέπει να νευριάσεις...

stellak
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!
Καλά, χαζό είσαι παιδί μου;
Θα τα βάλεις με τους ανόητους να σου χαλάσουν τη μέρα; Δεν ξέρεις ότι δυο πράγματα δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία αν και για το σύμπαν τίποτε δεν είναι σίγουρο;

Πάρε τηλέφωνο και πες "ο προϊστάμενός μου κ. τάδε ρωτάει αυτό, μήπως μπορείτε να μας το αιτιολογήσετε;"
Να τος ο ρόμπας αμέσως αμέσως!Για να σε καλμάρω: εγώ έχω πτυχίο Μετάφρασης (Αγγλικών - Γαλλικών) από το Ιόνιο. Στις συνεντεύξεις για δουλειά πάντα με ρωτούσαν αν έχω Proficiency (το οποίο απέκτησα μετά το πτυχίο, με 2 μήνες μάθημα, ακριβώς γιατί ήξερα την νοοτροπία)

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα!
Αχ, ο ΑΣΕΠ......
ΕΔΩ εγω... θα σου πω....

Έγινε διαγωνισμός για καθηγητές πληροφορικής.... και ΚΟΠΗΚΑΝ στην διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών ΟΣΟΙ δεν προσκόμισαν ecdl!!!!!
KAΛO E???????

Έχω και άλλα ανέκδοτα... ΣΕΝΤΟΝΙΑ!!!!!!!
Να πάρεις, να πάρεις... ο ΑΣΕΠ είναι ΜΑΚΑΚΑΣ!!!!!

roulsydney
Διάσημο μέλος

καλόοοοοο

stellak
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρεις ότι δυο πράγματα δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία αν και για το σύμπαν τίποτε δεν είναι σίγουρο;
καλόοοοοο![]()
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν το είπε και έχει χιλιάαααδες εφαρμογές!

chryssa
Διάσημο μέλος
Είναι απλό (νομίζω δηλαδή...Μαμά της Μπουμπούς καλά κάνεις και μπαίνεις σφήνα σήμερα που γιορτάζει η μοναχοκόρη σου...Τώρα επι της ουσίας ..αν σου πώ ότι κατάλαβα το πρόβλημα....μάλλον ψέμματα θα σου πώ...για ρίξε μας καμμιά εξήγηση έξτρα..για να σου πούμε ποοοοόοσοοοο θα πρέπει να νευριάσεις...
![]()
). Δουλεύω σε δημόσια υπηρεσία και προγραμματίζουμε προσλήψεις και το ΑΣΕΠ μας στέλνει ένα προσχέδιο της Προκήρυξης για να δει αν συμφωνούμε. Εμείς, μεταξύ άλλων, ζητάμε έναν κάτοχο πτυχίου Πληροφορικής. Το ΑΣΕΠ θεωρεί ως απαραίτητο πρόσθετο προσόν τη γνώση Η/Υ, πιστοποιημένη με κάποιο τρόπο (π.χ. ECDL, ή 4 μαθήματα Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο κλπ), αλλά στα άτομα που έχουν πτυχίο Πληροφορικής, δε ζητάει ως πρόσθετο προσόν τη βασική γνώση σε word, internet, excel, γιατί προφανώς το θεωρεί δεδομένο ότι για να έχουν αυτό το πτυχίο, δε μπορεί, κάτι θα ξέρουν!Ε, ο Προϊστάμενός μου δεν το θεωρεί αυταπόδεικτο! Θέλει να πάρω τηλέφωνο να ζητήσω διευκρινίσεις και να σιγουρευτώ ότι δεν τους έχει ξεφύγει! (γιατί είναι η πρώτη προκήρυξη που βγαίνει επί της γης και δεν το είδαν)
Καλά, χαζό είσαι παιδί μου;![]()
Θα τα βάλεις με τους ανόητους να σου χαλάσουν τη μέρα; Δεν ξέρεις ότι δυο πράγματα δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία αν και για το σύμπαν τίποτε δεν είναι σίγουρο;![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν το είπε και έχει χιλιάαααδες εφαρμογές!![]()
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω...παντως κόλησε πολύ καλά...ο Αινστάϊν στο ..φόρουμ..

chryssa
Διάσημο μέλος
Έγινε διαγωνισμός για καθηγητές πληροφορικής.... και ΚΟΠΗΚΑΝ στην διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών ΟΣΟΙ δεν προσκόμισαν ecdl!!!!!
Μπορεί, αλλά αν το ζητούσαν στην Προκήρυξη θα έπρεπε να το προσκομίσουν, ακόμα και αν είναι τελείως ηλίθιο το όλο θέμα.
Βρείτε μου ένα μέσο να πάρω μετάταξη ως καθαρίστρια στον Εθνικό Κήπο... καλύτερα να σκουπίζω κουτσουλιές και να ταΐζω τις χελώνες και τις πάπιες!
roulsydney
Διάσημο μέλος
Είναι απλό (νομίζω δηλαδή...). Δουλεύω σε δημόσια υπηρεσία....
Αυτό τα λέει όλαΕπειδή κι εγώ στο δημόσιο δουλεύω πολλές φορές μου έχει ζητηθεί να αποδείξω ότι η γη...γυρίζει...
![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος

Έχω να κοιμηθω 2 μέρες.. με κατι σκυλιά που τρώνε πλέον πέτρες και ουρλιάζουν ολο το βράδυ, με την δική μου την σκύλα που κάνει σεκόντο... με τα γατιά που φρικάρουν... με τις αφραγκίες μου.. και το κερασάκι
ΚΑΙΚΕ Ο ΘΕΡΜΟΣΥΦΩΝΑΣ!!!!!!

¨Ηθελα να πλυθώ ... ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!

και άλλα πολλά βέβαια θεικά συμβάντα....που δεν λέγονται.......
roulsydney
Διάσημο μέλος
Προς το παρόν θάλεγα να μας γράψεις τα νέα της Μπουμπούς που σήμερα γιορτάζει διοτι αν πάρει είδηση ότι την μέρα των γενεθλίων της δεν ασχολείσαι μαζί της θα σου ρίξει φάπα και κκκχχχχ και θάχει και δίκιοΜπορεί, αλλά αν το ζητούσαν στην Προκήρυξη θα έπρεπε να το προσκομίσουν, ακόμα και αν είναι τελείως ηλίθιο το όλο θέμα.Αλλά τώρα εδώ δεν το ζητάνε (μάλλον τους έκοψε επιτέλους) και πρέπει να πάρω να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι ελέφαντας? Έλεος!
Βρείτε μου ένα μέσο να πάρω μετάταξη ως καθαρίστρια στον Εθνικό Κήπο... καλύτερα να σκουπίζω κουτσουλιές και να ταΐζω τις χελώνες και τις πάπιες!

roulsydney
Διάσημο μέλος

Και με μάς να γέλαγες ..τιμή μας...θα επιβεβαίωνες το χιούμορ μας και τους ..σπιρτόζικους διαλόγους μας..

chryssa
Διάσημο μέλος
ΚΑΙΚΕ Ο ΘΕΡΜΟΣΥΦΩΝΑΣ!!!!!!
¨Ηθελα να πλυθώ ... ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!![]()
Μπορείς να επιστρέψεις στις παραδοσιακές μεθόδους... Βράζουμε νερό, γεμίζουμε τη λεκάνη και πλενόμαστε με το κατσαρόλι... Κάνεις και οικονομία νερού!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορείς να επιστρέψεις στις παραδοσιακές μεθόδους... Βράζουμε νερό, γεμίζουμε τη λεκάνη και πλενόμαστε με το κατσαρόλι... Κάνεις και οικονομία νερού!![]()

'Ανετα, έτσι και αλλιώς με την τουαλέτα ΕΞΩ μεγάλωσα.. τί τα θέλω τα λούσα????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool