ιβανα
Επιφανές μέλος

ασχετα αυτα αλλα βαριεμαι πολυ στη δουλεια και δεν εχω τι να γραψω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ότι συμβαίνει, αλλά δεν κατάλαβα τελικά που παίζεται το παιχνίδι, εδώ απο τις εταιρείες ή από έξω?![]()
Δείτε ένα μαίλ που έλαβα σήμερα για το θέμα του φυσικού αερίου.

(Ευχαριστώ πολύ Ζωή-Zbeebz
)Για τους καταναλώτες του φυσικού αερίου Θεσσαλονίκης και Λάρισσας
νομίζω οτι σας ενδιαφέρει άμεσσα.

https://kepka.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1043&Itemid=28
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Με στεναχωρεί αφάνταστα, με λυπεί και με ξενερώνει μέχρι αηδίας.. όταν οι προσωπικές μας εγωιστικές, ψωνιστικές μας ιδιοτροπίες, στο όνομα της καλοπέρασης, τις ομορφιάς και καλά.....
καταλήγουν στο να κακοποιούνται τα ζωάκια μας.
Κακοποίηση δεν είναι μόνο το ξύλο ή φόλα κλπ...
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλό μας μήνα...
Με στεναχωρεί αφάνταστα, με λυπεί και με ξενερώνει μέχρι αηδίας.. όταν οι προσωπικές μας εγωιστικές, ψωνιστικές μας ιδιοτροπίες, στο όνομα της καλοπέρασης, τις ομορφιάς και καλά.....
καταλήγουν στο να κακοποιούνται τα ζωάκια μας.
Κακοποίηση δεν είναι μόνο το ξύλο ή φόλα κλπ...
τι εννοεις ?
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω καταλαβα τι εννοει. οτι ο εγωισμος μας ειναι τοσο μεγαλος που δεν εχει σημασια να βοηθαμε τα ζωα αλλα να δειχνουμε το εγω μας.τι εννοεις ?
μπορει να καταλαβα και λαθος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αλλά ξέχασα...φιλοζωία είναι να τα βάζουμε με την φοιτήτρια της κτηνιατρικής που δεν μπόρεσε να υοθετήσει το γατί με το ακρωτηριασμένο άκρο...ναι ναι αυτη ειναι η φιλοζωια μας..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είναι στην φύση της γάτας αυτά. Το στρές πρέπει να είναι τρομερό... και δεν είναι λύση το ηρεμιστικό χαπάκι. Το calmivet ΔΕΝ το συνιστούμε ούτε στα ταξίδια.. πρέπει να είναι σοβαρός λόγος... και το κομμωτήριο δεν τον θεωρώ σοβαρό. Λυπάμαι.

Λίγο μυαλό...
ιβανα
Επιφανές μέλος
Θα προτιμούσα σαν γάτα να ζω στο δρόμο.. παρά σε ένα σπίτι μου με κάνουν μπάνιο κάθε εβδομάδα, με χτενίζουν, μπιστολάκια, μπικουτί, αφρούς, αρώματα...
Δεν είναι στην φύση της γάτας αυτά. Το στρές πρέπει να είναι τρομερό... και δεν είναι λύση το ηρεμιστικό χαπάκι. Το calmivet ΔΕΝ το συνιστούμε ούτε στα ταξίδια.. πρέπει να είναι σοβαρός λόγος... και το κομμωτήριο δεν τον θεωρώ σοβαρό. Λυπάμαι.
Λίγο μυαλό...
συμφωνω μαζι σου, αλλα που αναφερεσαι ? σε κατι συγκεκριμενο ?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
εννοεις ότι δεν εχεις δει το θέμα του grooming...?![]()
οχι...παω τωρα να δω.

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Πάντως και μένα με τσιτώνει κάπως η ιδέα να δώσω χάπι για να επιτύχω τον καλλωπισμό που απαιτείται.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απλα το ειπα γιατι δεν μπαινουν ολοι σε αυτο το θεμα...Φαντάζομαι ότι δεν την έγραψαν εκεί για να μην χαλάσουνε το θέμα.
Πάντως και μένα με τσιτώνει κάπως η ιδέα να δώσω χάπι για να επιτύχω τον καλλωπισμό που απαιτείται.
Και κατα τη γνωμη μου, ο αντιλογος πρεπει να γινεται κατα "προσωπο" (ομορφα, πολιτισμενα) αλλα κατα "προσωπο"....
Δεν ειχα σκοπο και εγω να δωσω χαπι κλπ. αλλα καλο ειναι να ενημερωνομαστε ολοι για θεματα που δεν γνωριζουμε

ria23
Διάσημο μέλος
Ο 10ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥ
ÖΣυνειδητοποιώ και υλοποιώ το σεβασμό προς τη φύση και τα πλάσματά της. Διδάσκω το ίδιο στους γύρω μου και στα παιδιά μου. Σέβομαι τα αδέσποτα ζώα στο λίγο χώρο που χρειάζονται για να ζήσουν. Η κακοποίηση ζώων είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται από το νόμο. Γνωρίζω τη σημασία των όρων «ενεργός πολίτης», «ατομική ευθύνη», «κοινωνική συνείδηση».
ÖΦροντίζω το κατοικίδιό μου με τροφή και νερό, επαρκή σε ποιότητα και ποσότητα. Παράλληλα, φροντίζω για την απαραίτητη κτηνιατρική περίθαλψη, για λουράκια και ταυτότητα με τηλέφωνο. Σημαίνω με μικροτσίπ το κατοικίδιό μου, ενημερώνω τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και κρατώ αντίγραφο της σήμανσης.
ÖΣτειρώνω οπωσδήποτε το κατοικίδιό μου (είτε αρσενικό, είτε θηλυκό), ώστε να μειωθούν οι ανεπιθύμητες γέννες και ο υπερπληθυσμός των αδέσποτων. Επιπλέον, με τη στείρωση είναι ευκολότερη η συμβίωση με το κατοικίδιο, καθώς μειώνονται οι ορμές του.
ÖΦροντίζω το κατοικίδιό μου να είναι προστατευμένο και να έχει κατάλληλες συνθήκες διαμονής (προστασία από τον ήλιο, τη βροχή ή τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, όχι στο αυτοκίνητο για πολλή ώρα προς αποφυγή θερμοπληξίας). Διαφορετική συμπεριφορά αποτελεί βασανισμό και κακοποίηση του ζώου.
ÖΔεν απομονώνω για ώρες το κατοικίδιό μου σε ταράτσα, μπαλκόνι, αποθήκη, κ.λπ., και δεν το δένω με αλυσίδα για πολλές ώρες. Το ζώο υποφέρει στην απομόνωση και στον περιορισμό. Επιπλέον, μπορεί να ενοχλεί τη γειτονιά και να δημιουργούνται προστριβές. Τέτοια συμπεριφορά επίσης θεωρείται κακοποίηση ζώου κι έχει νομικές συνέπειες.
ÖΔεν εγκαταλείπω το ζώο μου αδέσποτο για κανένα λόγο. Εάν τροποποιηθούν οι συνθήκες ζωής μου, φροντίζω να βρω μία νέα οικογένεια που να το θέλει πραγματικά. Η εγκατάλειψη ζώου τιμωρείται αυστηρά από το νόμο.
ÖΜαζεύω με σακούλα και γάντι ή εφημερίδα τα περιττώματα του κατοικίδιου μου από το δρόμο στη διάρκεια της βόλτας. Η διατήρηση της καθαριότητας είναι δείκτης υπευθυνότητας, πολιτισμού και σεβασμού προς τους συμπολίτες μου και παράλληλα προστασία για τα αδέσποτα των δρόμων (επειδή τα περιττώματα των αδέσποτων καθαρίζονται σποραδικά από τους οδοκαθαριστές και μένουν εκτεθειμένα - έτσι μεγιστοποιείται η εχθρότητα από τους πολίτες προς στα αδέσποτα).
ÖΕάν υποπέσει στην αντίληψή μου περιστατικό κακοποίησης ζώου ή μαζικής εξόντωσης αδέσποτων, το αναφέρω άμεσα στο Δήμο, στην Αστυνομία και στο Φιλοζωικό Σύλλογο της περιοχής μου, εφόσον υπάρχει. Η μαρτυρία και οι αποδείξεις είναι πολύ σημαντικά στην ποινική δίωξη του υπαίτιου.
ÖΕάν χαθεί το κατοικίδιό μου ενημερώνω άμεσα το Δήμο, την Αστυνομία και το Φιλοζωικό Σύλλογο της περιοχής μου, εφόσον υπάρχει. Στη συνέχεια καταχωρώ αγγελία για την απώλεια και παρακολουθώ τις αγγελίες για τα κατοικίδια σε εφημερίδες, περιοδικά, Internet, μήπως βρεθεί από κάποιον. Επίσης, μπορώ να τοιχοκολλήσω ανακοινώσεις με τη φωτογραφία του στη γειτονιά μου.
ÖΔεν αγοράζω κατοικίδιο από pet-shop, γιατί είμαι αντίθετος στην εμπορία της ζωής και στο κύκλωμα κερδοσκοπίας των εκτροφείων. Επίσης, συχνά τα κουτάβια από εκτροφεία έχουν προβλήματα υγείας εξαιτίας των συνθηκών εκτροφής.
θλιβομαι επισης αφανταστα καθως το να σωζεις ενα αδεσποτο εστω και για ορισμενες μερες σπιτι σου ειναι εγκλημα πλεον και κατακριτεο.και οχι απο δικους σου ανθρωπους αλλα απο αλλες ομαδες ..το να βρισκεσαι στο ναδιρ οικονομικα και να προσπαθεις να βοηθησεις και να υπαρχουν και ανθρωποι που σε ψεγουν γι'αυτο..ειναι επιοικως απαραδεκτο.. αν ειναι ανευθυνο το να φιλοξενεις για λιγες μερες αδεποτα ζωο τοτε το να τα εκγαταλειπεις στο δρομο τι σημαινει?και οταν παρουσιαζονται προβληματα υγειας ακομη και αυτο θεωρειται κατακριτεο παρολο που ψαχνεις να εξασφαλισεις σπιτι ή προσωρινη φιλοξενεια για το αδεσποτο που περιμαζεψες χωρις σκεψεις απο το δρομο ...μετα απο αυτο το σεντονι που μπορει να βαρεθει καποιος να διαβασει.το ερωτημα παραμενει το ιδιο ...θα μπει κανεις σε αυτη την διαδικασια ??????
(οπως ειπα και στην αρχη μιλαω γενικα και αοριστα επειδη ..πολλοι μπορει να εχουν μπει σε αυτη την διαδικασια ψαξιματος )
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Βάσια, χαλάρωσε. Το πρόβλημα ήταν η άκαιρη χρήση της λέξης ευθανασία κι όχι αυτό που λες εσύ εδώ. Εκτός αν μιλάς για άλλο θέμα, οπότε πάω πάσο.αλλά ξέχασα...φιλοζωία είναι να τα βάζουμε με την φοιτήτρια της κτηνιατρικής που δεν μπόρεσε να υοθετήσει το γατί με το ακρωτηριασμένο άκρο...ναι ναι αυτη ειναι η φιλοζωια μας..
Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Έχω το Μπόμπυ στο χαλάκι της εξώπορτας του γραφείου μου. Κάθεται εκεί από το πρωί. Έχουν μπει κι έχουν βγει γύρω στα 30 άτομα από το πρωί. Συνάδελφοι, κούριερ, φύλακες κλπ. ΕΝΑ ΧΕΡΙ
, ένα κουλό δε βρέθηκε να χαϊδέψει αυτό το μικρό κεφαλάκι, που σε κάθε έναν που περασε είχε ένα νιάου να απευθύνει. 
ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ; (ρητορική ερώτηση, τουλάχιστον δεν τον πειράζει κανείς διότι από μέσα παραμονεύει ο Κέρβερος)
staman2
Περιβόητο μέλος
Αντεχουν οι περισσότεροι Στέλλα μου στο να μην τον αγγίξουν... Ή μάλλον τον σιχαίνονται οι περισσότεροι όπως κι οι δικοί μου συνάδελφοι σιχαίνονται τα γατάκια όλα και τα δικά μου που τα μοστράρω στον υπολογιστή μου , εε... κι εμένα όταν έχω καμμια τρίχα επάνω μου κ δεν το κρύβουν... Ε κι εγώ χέστηκα...Βρε παιδιάΈχω το Μπόμπυ στο χαλάκι της εξώπορτας του γραφείου μου. Κάθεται εκεί από το πρωί. Έχουν μπει κι έχουν βγει γύρω στα 30 άτομα από το πρωί. Συνάδελφοι, κούριερ, φύλακες κλπ.
ΕΝΑ ΧΕΡΙ, ένα κουλό δε βρέθηκε να χαϊδέψει αυτό το μικρό κεφαλάκι, που σε κάθε έναν που περασε είχε ένα νιάου να απευθύνει.
ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ; (ρητορική ερώτηση, τουλάχιστον δεν τον πειράζει κανείς διότι από μέσα παραμονεύει ο Κέρβερος)

Πάλι καλα όπως λες που δεν του ριχνουν και καμια κλωτσιά επειδη ίσως φοβουνται...
γιατι το έχω δει κι αυτο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool