Εδώ τσακωνόμαστε!

εγω αλλο θελω να ρωτησω γιατι οι πιο πολλοι προτιμουν τους σκυλους??και γιατι ειναι στην πλειοψηφια αντρες?το θεωρουν γκει καποιος αντρας να εχει γατα?
Οχι βεβαια!! Εχω ενα φιλο που εχει γατα και τις λατρευει και ειναι και ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ:blink::lol:
παντως γενικα οι αντρες δειχνουν μια προτιμηση στους σκυλους γιατι τους εκνευριζει η ανεξαρτησια και η "ξεροκεφαλια" της γατας:)προτιμουν τη τυφλη υπακοη του σκυλου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχεις απολυτο δικιο να αναρωτιεσαι ρε στελλακι, αλλα σκεψου οτι αυτο που προεχει ειναι να βρει ενα καλο σπιτακι, και ΜΙΑ καλη και μονιμη αγκαλια, παρα 10 περιστασιακα χαδια..θα βρει σπιτι ειμαι σιγουρη :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε παιδιά:mad: Έχω το Μπόμπυ στο χαλάκι της εξώπορτας του γραφείου μου. Κάθεται εκεί από το πρωί. Έχουν μπει κι έχουν βγει γύρω στα 30 άτομα από το πρωί. Συνάδελφοι, κούριερ, φύλακες κλπ.
ΕΝΑ ΧΕΡΙ:mad:, ένα κουλό δε βρέθηκε να χαϊδέψει αυτό το μικρό κεφαλάκι, που σε κάθε έναν που περασε είχε ένα νιάου να απευθύνει. :(

ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ; (ρητορική ερώτηση, τουλάχιστον δεν τον πειράζει κανείς διότι από μέσα παραμονεύει ο Κέρβερος)
πονεμενη ιστορια Στελλα μου...τι γεροντοκορες μας λενε... τι αγ....τες μας λενε...:down::mad::mad:
Δυστηχως ζουμε στην Ελλαδα των αναισθητων ανθρωπων....:(οι φιλοζωοι, ειμαστε δειγμα προς εξαφανιση:/:

τι γεροντοκορες μας λενε... τι αγ....τες μας λενε...:down::mad::mad:
Καλύτερα αγ......τη παρά κακογ......ένη! ;):lol::lol::lol::lol::lol:

ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ;
Σε καταλαβαίνω, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Μη νομίζεις ότι τον βλέπουν όλοι. Πολύς κόσμος δεν τα προσέχει καν τα ζωντανά! Και είναι και μερικοί που μπορεί να τον βλέπουν με συμπάθεια αλλά να ντρέπονται να το εκφράσουν, γιατί φοβούνται μην τους κακοχαρακτηρίσουν. Τουλάχιστον έχει τα δικά σου χάδια στο κεφαλάκι του!:) Άλλες γατούλες δεν έχουν τίποτα!:(

Και είναι και μερικοί που μπορεί να τον βλέπουν με συμπάθεια αλλά να ντρέπονται να το εκφράσουν, γιατί φοβούνται μην τους κακοχαρακτηρίσουν.

Καλά, όσο γι'αυτό.. του έχω φέρει ένα μαξιλαράκι:redface: Ε, δε σας περνάει από το μυαλό τι ακούω κάθε φορά... όχι απλώς ειρωνικά σχόλια, σχόλια που περιέχουν κακία, κακομοιριά και όλα τα %$^& που έχει ο καθένας στο κεφάλι του το κλούβιο μέσα. Κι εδώ έχουμε φιλόζωη διοίκηση. Φαντάσου να ήταν αλλιώς...

Δυστυχώς, εδώ κολλάει το γνωστό ρητό που μου είχες πει για τα όρια του σύμπαντος και της ανθρώπινης βλακείας...

Καλύτερα αγ......τη παρά κακογ......ένη! ;):lol::lol::lol::lol::lol:
Πολύ πετυχημένο!!! Θα το απαντώ απο εδώ κ στο εξής με άμεση επιθεση στο άτομο που μου κανει σχόλιο
Και με χαμόγελο θα το λέω...
:)

Eκείνο που με εκνευρίζει αφάνταστα, είναι η βλακεία μερικών ανθρώπων, οι οποίοι θεωρούν ότι είναι και έξυπνοι! Και πολύ μάλιστα! Δεν "βουτάνε" ποτέ τη γλώσσα στο μυαλό τους (βέβαια μπορεί και να μην έχουν και πολύ) και διαρκώς έχουν γνώμη για τα πάντα.
Ειλικρινά, θέλω να τους πλακώσω στις γρήγορες....:blink::blink::blink:

εμενα αλλο με εκνευριζει!!ειναι κατι κωλοπαιδα που περνουν πετρες και χτυπουν τις γατες ητε με αυτα τα πιστολια που εχουν μεσα κατι πλαστικες σφαιρες ...τις κλωτσανε τις κυνηγανε!!δηλαδη ελεος!!προς τι τοσο μισος??η @γμια τους εχει βαρεσει κατακεφαλα??

εμενα αλλο με εκνευριζει!!ειναι κατι κωλοπαιδα που περνουν πετρες και χτυπουν τις γατες ητε με αυτα τα πιστολια που εχουν μεσα κατι πλαστικες σφαιρες ...τις κλωτσανε τις κυνηγανε!!δηλαδη ελεος!!προς τι τοσο μισος??η @γμια τους εχει βαρεσει κατακεφαλα??

αυτο το φαινομενο δεν ειναι καθολου σπανιο και με λυπει πολυ το γεγονος.τα παιδακια και ειδικα τα αγορακια ειναι επιθετικα στο μεγαλυτερο τους ποσοστο προς τα ζωα και ειδικα στις γατες.
και συνηθως προκειται για παιδακια που δεν εχουν την ευκαιρια να μεγαλωσουν απο μικρα με καποιο χωο ή για παιδια που οι γονεις τους τους εχουν περασει αρνητικα συναισθηματα για τα ζωα και ειδικα για τις γατες που εχουν τριχες που μεταδιδουν ασθενειες και αλλες ανακριβειες που ακουω κατα καιρους

και συνηθως προκειται για παιδακια που δεν εχουν την ευκαιρια να μεγαλωσουν απο μικρα με καποιο χωο ή για παιδια που οι γονεις τους τους εχουν περασει αρνητικα συναισθηματα για τα ζωα και ειδικα για τις γατες που εχουν τριχες που μεταδιδουν ασθενειες και αλλες ανακριβειες που ακουω κατα καιρους
Με φορτώνεις τώρα!!!:hmm: Άκου περιστατικό από το πρόσφατο παρελθόν. Περπατάω στο δρόμο με την 4χρονη (τότε) ανιψιά μου και χαϊδεύω ένα σκυλάκι στην πλατεία, αδέσποτο αλλά χρόνια στη γειτονιά και πολύ φιλικό και ήσυχο. Αντίδραση της μικρής :"Μη με πιάσεις με εκείνο το χέρι, σιχαίνομαι!"
Πότε πρόλαβε να μάθει να σιχαίνεται τα ζώα????:mad::mad::mad:

Σήμερα το πρωί σέεεεεεεεεερνεται το my cat:mad::mad::mad:Πάλι ο σέρβερ έχει πρόβλημα; Πώς το αναφέρουμε;

Οχι βεβαια!! Εχω ενα φιλο που εχει γατα και τις λατρευει και ειναι και ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ:blink::lol:
παντως γενικα οι αντρες δειχνουν μια προτιμηση στους σκυλους γιατι τους εκνευριζει η ανεξαρτησια και η "ξεροκεφαλια" της γατας:)προτιμουν τη τυφλη υπακοη του σκυλου...

Εγω παντως εχω αντιθετη αποψη,εχω κανει εναν παραλληλισμο σχετικα με τουσ ανθρωπους και τα ζωα.Ο αντρας ειναι σαν τον σκυλο και η γυναικα σαν την γατα.Οποτε σαν αντρας πιστευω μια γατουλα ειναι ποιο καλη συντροφια απο ενα σκυλο,ασε που ειναι ποιο απλη στην φροντιδα της,δεν χρειαζεται καθημερινη βολτα και τετοια.Παει βολτα απο μονη της,ειναι ποιο ανεξαρτητη,πηδαει στο πομολο της πορτας,ανοιγει και μπραφφ....εξω σαν το σιφουνα(η δικια μου τουλαχιστον):P

παιδια τι γινεται με το σαιτ ? μονο εγω εχω προβλημα ? σερνεται η συνδεση, δε μπορω να μπω με τιποτα, μου εχει τσακισει τα νευραααααααααααααααααααααα :mad: εχει κι αλλος προβλημα ?

Σήμερα το πρωί σέεεεεεεεεερνεται το my cat:mad::mad::mad:Πάλι ο σέρβερ έχει πρόβλημα; Πώς το αναφέρουμε;

παιδια τι γινεται με το σαιτ ? μονο εγω εχω προβλημα ? σερνεται η συνδεση, δε μπορω να μπω με τιποτα, μου εχει τσακισει τα νευραααααααααααααααααααααα :mad: εχει κι αλλος προβλημα ?

Αντε βρε παιδιά, πείτε μου έτσι.;)
Εμενα σήμερα μου έκαναν την αλλαγή απο forthnet σε ΟΤΕ.
Τελικά ήταν θέμα λίγων ωρών και όχι10-12 ημερών όπως μου λέγανε.
Και επειδή ακόμη δεν έχω συνδεθεί στο connex, μπαίνω με PSTN.
Και μιλάμε οτι έκανε 10λεπτά να ανοίξει μια σελίδα στο mycat.:blink:
Πείτε μου οτι υπήρχε πρόβλημα, και προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν τόοοσο αργό το PSTN παλιά, στην προ DSL εποχή.:blink:;)

μια απο τα ίδια, αφήστε που κατεβάζει το 1/3 της κάθε σελίδας, σε επεισόδια διαβάζω.:mad:

Μια απο τα ίδια με δυσκολία γράφω κιαυτό τα νεύραααααααααααααα μου:down::down::down::down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back