Εδώ τσακωνόμαστε!

• Thread starter Thread starter alice
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Admins, επειδη ειμαστε εξαρτημενοι οπως βλεπετε απο το Mycat, τι συμβαινει?
Εχει προβλημα ο server? Θα διορθωθει? Ποτε? :P:lol::lol::lol:
Να ξερουμε αν αργησει να κανομε κατι για αποτοξινωση...!:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού έριξε 3 πόντους χώμα.... έγιναν όλα βούρκος.. κόπηκε και το ρεύμα εχτές απο τις 2-6... και βγάλαμε τα κεριά και θυμηθήκαμε ιστορικές στιγμές....

Σήμερα είναι ΟΚ. (σχετικά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμεις ειχαμε διακοπη χτες το βραδυ.Χαλια μαυρα,εμεινα ξαφνικα με το ταψι με τα μπισκοτα ανα χειρας,βγηκα στο διαδρομο να δω αν εχει ρευμα και εκλεισε η πορτα και κλειστηκα απ'εξω...Εχω ταλεντο παντως δε μπορειτε να πειτε,ειναι η δευτερη φορα αυτο το τριμηνο...

Δωρα θες να διαγωνιστουμε? Τρεις φορες εξω απο το σπιτι, και μια φορα τα κλειδια μεσα στο κλειδωμενο αμαξι... :P
Ενταξει, οχι σε ενα τριμηνο, σε ενα χρονο...

Α ΟΚ υπαρχουν και χειροτερα...:lol:

Θα μετοικίσω έχω να πω από αυτό το κράτος της διαφθοράς του ρουσφετιού το οποίο δεν έχει σωτηρία. Διαγωνισμός για συμβασιούχους ιδιωτικού δικαίου στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Λέω ας δώσω το βιογραφικό μου και μια αίτηση που συμπλήρωνες επί τόπου για να συμμετάσχεις. Βγήκαν τα αποτελέσματα. Ήθελα να κάνω με ποια κριτήρια κάνουν τις επιλογές τους. Είχε θέσεις για 95 άτομα ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΥΕ.
Λοιπόν εγώ με προπτυχιακό στον τουρισμό μεταπτυχιακό στον τουρισμό προϋπηρεσία στον τουρισμό (μεγάλη) περισσότερες ξένες γλώσσες από ότι ζήταγε δεν με πήραν καν για συνέντευξη. Η απάντησή τους σήμερα. Αν είχατε πετύχει θα σας είχαμε τηλεφωνήσει. Έχω να πω ότι αυτό το κράτος δεν θα έχει ποτέ ελπίδες εξέλιξεις γιατί είναι το κράτος του ρουσφετιού και από τον καλύτερο παίρνουν τον χειρότερο μόνο και μόνο γιατί τον συνοδεύει κάποιο κομματόσκυλο:mad: Δεν υπάρχουν παιδιά αυτά στο εξωτερικό.

..το κακόέίναι ότι όλα αυτά υπάρχουν στο ..εσωτερικό Ράνια μου...δυστυχώς...:( και ειδικά σε κάποια Υπουργεία (ονόματα δεν λέμε...:P) που θεωρούνται και ..ελιτίστικα:down:

..το κακόέίναι ότι όλα αυτά υπάρχουν στο ..εσωτερικό Ράνια μου...δυστυχώς...:( και ειδικά σε κάποια Υπουργεία (ονόματα δεν λέμε...:P) που θεωρούνται και ..ελιτίστικα:down:

Ξέρεις τι φοβάμαι? Ότι όλο αυτό έχει μπει στο πετσί του Έλληνα και πλέον τα νέα παιδιά δεν θα τα νοιάζει να μορφώνονται αλλά θα τα νοιάζει να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να περνάνε από κρεβάτια (γιατί το παιχνίδι θα γίνει πιο σκληρό) για να μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση στον χώρο που αυτά θα επιθυμούν. Η λέξη αξιοκρατία θα πρέπει να την σβήσει ο κος Μπαμπινιώτης από το λεξικό του:lol:. Πως να πάει μπροστά ρε παιδιά μια χώρα η οποία δεν χρησιμοποιεί την καλή πάστα την οποία διαθέτει αλλά αντίθετα χρησιμοποιεί δεύτερης ποιότητας υλικά μόνο και μόνο γιατί έχει καθιερωθεί αυτή η νοοτροπία:hmm:

Ξέρεις τι φοβάμαι? Ότι όλο αυτό έχει μπει στο πετσί του Έλληνα και πλέον τα νέα παιδιά δεν θα τα νοιάζει να μορφώνονται αλλά θα τα νοιάζει να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να περνάνε από κρεβάτια (γιατί το παιχνίδι θα γίνει πιο σκληρό) για να μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση στον χώρο που αυτά θα επιθυμούν. Η λέξη αξιοκρατία θα πρέπει να την σβήσει ο κος Μπαμπινιώτης από το λεξικό του:lol:. Πως να πάει μπροστά ρε παιδιά μια χώρα η οποία δεν χρησιμοποιεί την καλή πάστα την οποία διαθέτει αλλά αντίθετα χρησιμοποιεί δεύτερης ποιότητας υλικά μόνο και μόνο γιατί έχει καθιερωθεί αυτή η νοοτροπία:hmm:
Ανοίγεις μια μεγάλη ...πληγή..Τα φαινόμενα της αναξιοκρατίας έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητά μας (που να δείς τι γίνεται μέσα στο Δημόσιο) εδώ και πολλά πολλά χρόνια δυστυχώς :(Μου φαίνεται δε μάλλον απίθανο να περιοριστούν..:down:

Ανοίγεις μια μεγάλη ...πληγή..Τα φαινόμενα της αναξιοκρατίας έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητά μας (που να δείς τι γίνεται μέσα στο Δημόσιο) εδώ και πολλά πολλά χρόνια δυστυχώς :(Μου φαίνεται δε μάλλον απίθανο να περιοριστούν..:down:

Σ αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο. Γενικά δεν βλέπω να σώζεται αυτή η χώρα γιατί και τα νέα παιδιά έτσι μεγαλώνουν με τέτοιες νοοτροπίες:hmm:

εχεις δικιο να βγαινεις απο τα ρουχα σου..ειναι συνηθες να προσλαμβανονται ατομα με μηδενικες γνωσεις, εναντι ανθρωπων που εχουν οοολα τα προσοντα, αλλα οχι μπαρμπα στην κορωνη..κριμα..:(

ξερω ατομο που παλιοτερα ειχε προσληφθει στην ολυμπιακη, και δεν ηξερε -ημαρτον !- ουτε αγγλικα...:/:

Δίκιο έχετε, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν σταματάει εκεί. Υπάρχουν και θέσεις που καταλαμβάνονται με αξιοκρατικό τρόπο στο δημόσιο, αλλά και πάλι δεν ξέρουν τι να τους κάνουν και πώς να τους αξιοποιήσουν τους νέους υπαλλήλους με τα προσόντα. Εγώ το ζω σε καθημερινή βάση. Είμαι ένα χρόνο και 2 μήνες στην Υπηρεσία μου (με γραπτό διαγωνισμό μπήκα και χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη, μόνο 3000 ευρώ σε φροντιστήρια έσκασα και 9 μήνες διάβασμα:mad:) και ενώ έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και 2 ξένες γλώσσες, το κυριότερο καθήκον μου είναι να βγάζω φωτοτυπίες και να στέλνω διαβιβαστικά στις άλλες διευθύνσεις! Με το αιτιολογικό ότι είμαι η πιο καινούρια και κάποιος πρέπει να τα κάνει και αυτά! Δε με πειράζει να βγάζω φωτοτυπίες, μου αρέσει κιόλας, αλλά αυτά θα μπορούσε να τα κάνει και απόφοιτος δημοτικού και να κοστίζει λιγότερο στον έλληνα φορολογούμενο. Στεναχωριέμαι, όχι για μένα φυσικά, αλλά γιατί τέτοιο μπάχαλο που είμαστε, πολύ δύσκολα θα στρώσουμε!

εχεις δικιο να βγαινεις απο τα ρουχα σου..ειναι συνηθες να προσλαμβανονται ατομα με μηδενικες γνωσεις, εναντι ανθρωπων που εχουν οοολα τα προσοντα, αλλα οχι μπαρμπα στην κορωνη..κριμα..:(

ξερω ατομο που παλιοτερα ειχε προσληφθει στην ολυμπιακη, και δεν ηξερε -ημαρτον !- ουτε αγγλικα...:/:

Εμένα σήμερα μου είπε μια φίλη για μια πιο κραγμένη περίπτωση.
Άκουσον άκουσον. Σε κάτι προγράμματα διδασκαλίας Ιταλικής γλώσσας την θέση την διεκδικούσαν μία καθηγήτρια ιταλικών (ιταλίδα) και μία κοπέλα που είχε απλά το medio του palso τοτε δεν υπήρχε άλλο δίπλωμα. Και μαντέψτε πια πήρε την θέση. Η κοπέλα που δεν ήταν καθηγήτρια γιατί ήταν οργανωμένη σε κόμμα. (Φρίκη!!!!!!):mad:

Δίκιο έχετε, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν σταματάει εκεί. Υπάρχουν και θέσεις που καταλαμβάνονται με αξιοκρατικό τρόπο στο δημόσιο, αλλά και πάλι δεν ξέρουν τι να τους κάνουν και πώς να τους αξιοποιήσουν τους νέους υπαλλήλους με τα προσόντα. Εγώ το ζω σε καθημερινή βάση. Είμαι ένα χρόνο και 2 μήνες στην Υπηρεσία μου (με γραπτό διαγωνισμό μπήκα και χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη, μόνο 3000 ευρώ σε φροντιστήρια έσκασα και 9 μήνες διάβασμα:mad:) και ενώ έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και 2 ξένες γλώσσες, το κυριότερο καθήκον μου είναι να βγάζω φωτοτυπίες και να στέλνω διαβιβαστικά στις άλλες διευθύνσεις! Με το αιτιολογικό ότι είμαι η πιο καινούρια και κάποιος πρέπει να τα κάνει και αυτά! Δε με πειράζει να βγάζω φωτοτυπίες, μου αρέσει κιόλας, αλλά αυτά θα μπορούσε να τα κάνει και απόφοιτος δημοτικού και να κοστίζει λιγότερο στον έλληνα φορολογούμενο. Στεναχωριέμαι, όχι για μένα φυσικά, αλλά γιατί τέτοιο μπάχαλο που είμαστε, πολύ δύσκολα θα στρώσουμε!

εχεις και συ τα δικια σου...με τετοια προσοντα και να βγαζεις φωτοτυπιες ? αυτοι χανουν ομως χρυσακο, μη στενοχωριεσαι..:/:

και ενώ έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και 2 ξένες γλώσσες, το κυριότερο καθήκον μου είναι να βγάζω φωτοτυπίες και να στέλνω διαβιβαστικά στις άλλες διευθύνσεις! Με το αιτιολογικό ότι είμαι η πιο καινούρια και κάποιος πρέπει να τα κάνει και αυτά!

Εδώ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω:lol: ή να κλάψω:cry:.

Λοιπόν άλλη περίπτωση πρόσφατη. Ετοιμάζω τα χαρτιά μου για να κάνω αίτηση για καθηγήτρια στα ΤΕΙ (τεχνικό προσωπικό). Λοιπόν άκουσον άκουσον. Η προκήρυξη λέει για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τις γραμματείες των ΤΕΙ. Τηλεφωνώ για μία διευκρίνηση και μου λέει η κυριούλα που ήταν στην γραμματεία. Ότι γράφει η προκήρυξη διαβάστε την εγώ δεν την έχω. Κατά τα άλλα για διευκρινήσεις να επικοινωνούμε με τις γραμματείες:lol:

Ε σου το διευκρινησε ομως βρε Ρανια οτι δεν την εχει,δεν ειναι πληροφορια αυτο;Ασε τωρα που εσυ εισαι αχαριστη...

Ε σου το διευκρινησε ομως βρε Ρανια οτι δεν την εχει,δεν ειναι πληροφορια αυτο;Ασε τωρα που εσυ εισαι αχαριστη...

Άσε Δώρα ποτέ μου δεν έχω ασχοληθεί με το δημόσιο και ήδη έχω αρχίσει να φρικάρω. Μήπως δεν κάνω για δημόσιο?:lol:

Ασε Ρανια μου δε σε ρωτανε,γιατι σαμπως κανω εγω;:confused:

Kανένας από τους Έλληνες δεν κάνει για το δημόσιο, αλλά σε κάθε διαγωνισμό, γίνεται της κακομοίρας....δεν προλαβαίνεις να παραλαμβάνεις αιτήσεις....και σήμερα με αυτή την οικονομική κρίση, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιό έντονη. Δυστυχώς, οι υπάλληλοι του Δημοσίου, μπορεί να είναι χαμηλόμισθοι, αλλά κάτω από τις σημερινές συνθήκες, είναι αυτοί που θα χάσουν το μισθό τους τελευταίοι. Γι' αυτό γίνεται αυτός ο χαμός.

Kανένας από τους Έλληνες δεν κάνει για το δημόσιο, αλλά σε κάθε διαγωνισμό, γίνεται της κακομοίρας....δεν προλαβαίνεις να παραλαμβάνεις αιτήσεις....και σήμερα με αυτή την οικονομική κρίση, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιό έντονη. Δυστυχώς, οι υπάλληλοι του Δημοσίου, μπορεί να είναι χαμηλόμισθοι, αλλά κάτω από τις σημερινές συνθήκες, είναι αυτοί που θα χάσουν το μισθό τους τελευταίοι. Γι' αυτό γίνεται αυτός ο χαμός.

Εγώ βρε Αθανασία δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που θέλουν να βολευτούν. Να βολευτούν όμως αξιοκρατικά. Όχι να μπαίνουν όλοι οι άχρηστοι και άνθρωποι μέτριοι να προσπερνάνε ανθρώπους που έχουν δουλέψει πολύ:mad:. Σε ανθρώπους που έχουν διδακτορικό και μιλάω για δικό μου άνθρωπο να παίζουν ρόλο άλλα πράγματα τα οποία δεν θέλω τώρα να αναφέρω εδώ μέσα:mad: Έλεος πια. Είναι άνιση μάχη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back